Против акне/пъпки по лицето 14

• 60 788
  • 764
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Аз не го намирам като капсули...
Това имах предвид, но не е налично в момента, и в коментари пише, че много бързо се изчерпва и рядко е налично.
https://www.iherb.com/pr/swanson-full-spectrum-spearmint-leaf-40 … 0-capsules/117637

Spearmint и джоджен е едно и също. Моята девойка пиеше по една чаша сутрин ( запарка с една-две супени лъжици джоджен) и една вечер. Тя в момента пие Дж@з, така че спряхме с джоджена. Докато го пиеше ( 2 месеца), като че намаля избиването на нови пъпки малко.

Какво е Дж@з?

# 571
Джаз са противозачатъчни ( хормонално ) таблетки с естроген и синтентичен прогестерон

# 572
Значи грешката с ИНА не е в “моя телевизор”.
грешката не е при вас, а в тяхната алчност-
купуват материа прима от флора фарма, и после разреждат с водичка

някой пита за лампата

тази фирма има и шлем,но аз предпочетох тази лампа,заради евентуални ползи и при пъпки по рамене/деколте

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4439741/

# 573
  • София
А от Щатите ли е закупена лампата и продава ли се в Европа?

# 574
А от Щатите ли е закупена лампата и продава ли се в Европа?
аз я купих от испанския амазон, мисля и в немския я има- те пращат до бг,май

# 575
Не знам какво да правя вече. Миналата година синът ми три месеца пи антибиотик и много се изчисти кожата, даже черни точки нямаше. Само белези. Като го спряхме, постепенно започнаха пак пъпките и сега е като преди! От 2020 почнаха да излизат.

# 576
  • Washington,USA
Не знам какво да правя вече. Миналата година синът ми три месеца пи антибиотик и много се изчисти кожата, даже черни точки нямаше. Само белези. Като го спряхме, постепенно започнаха пак пъпките и сега е като преди! От 2020 почнаха да излизат.

Бензоил пероксид и Зинерит са ми помагали. Маски от хума също.

# 577
Зинерита беше супер, ама няма внос вече в България.

# 578
  • Washington,USA
Зинерита беше супер, ама няма внос вече в България.

Пак ли го махнаха? Може би от Турция може да се намери...

# 579
В аптеката ми казаха, че вероятно няма да има вече.
Иначе в Русия само имало в момента…

# 580
  • Washington,USA

Това някой пробвал ли го е?

# 581
В аптеката беше намален на 5 лв заради изтичащ срок, но само го загледах, не съм го взимала.
Само киселини има в състава и пише с памучен тампон да се нанася 1-3 пъти дневно.
Добре звучи иначе като състав.

# 582
  • Пловдив
А за червените петна какво???
Оная вечер от Скинорена мн.се зачерви и пареше, та си го изми. Явно няма да може да редува с Епи.
Май ще пробваме пак испанския Ретридес, нисък процент.

# 583
  • Washington,USA
Оная вечер от Скинорена мн.се зачерви и пареше, та си го изми. Явно няма да може да редува с Епи.

Витамин Ц ми казаха в темата.

# 584

Ако ползвате Епидуо не ползвайте други ретиноиди и Скинорен). Против зачервяванията може да се ползва серуми с ниацинамид и цинк ( има различни марки, ние си бяхме взели от Зоя бг на Elementa, The Ordinary също имат такъв серум . Като всеки продукт тествате на малък участък от кожата и следите за реакция .  Друго от което сме доволни е един крем на Биотрейд със SPF 30, който също е против зачервявания. Не очаквайте моментален резултат ,  става бавно.  Аз  купих против зачервявания един крем от който наистина има ефект Murad Acne Control InvisiScar , в Емаг е по-евтин

Общи условия

Активация на акаунт