Режим, НЕрежим, ние си се веселим, даже и тъжим - 90ДД и още нещо 69

• 29 427
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Почивате ли? Похърквате ли Stuck Out Tongue Closed Eyes ?
Ако размишлявате по глобални теми със затворени очи (за по-голяма концентрация, не че заради нещо друго) тогава, ние, подкрепящите националната икономика, още малко ще потракаме по клавиатурата ...ама тихичко, за да не стряскаме и колегите в офиса Smiley
Тоалетите за НГ готови ли са? Маникюр? Прическа?  Това, поседното, с най-голяма сила важи за Курдов Sweat Smile

Я, кажете какви подаръци получихте от Дядо Коледа. Да видим кой е слушкал? За папкането е ясно Smiling Imp

# 106
Почивате ли? Похърквате ли Stuck Out Tongue Closed Eyes ?
Ако размишлявате по глобални теми със затворени очи (за по-голяма концентрация, не че заради нещо друго) тогава, ние, подкрепящите националната икономика, още малко ще потракаме по клавиатурата ...ама тихичко, за да не стряскаме и колегите в офиса Smiley
Тоалетите за НГ готови ли са? Маникюр? Прическа?  Това, поседното, с най-голяма сила важи за Курдов Sweat Smile

Я, кажете какви подаръци получихте от Дядо Коледа. Да видим кой е слушкал? За папкането е ясно Smiling Imp
Тракаме още по клавиатурите, сутринта тръгнахме чевръсто с колежката, но след обяда нещо се разкиснахме.... Blush
Аз ще съм с коледния маникюр и тоалет, нямям желание за нищо ново....Бар енд Грила са ме виждали във всякакви одежди, включително и анцуг. Blush
Подаръци нямам, каквото ми трябва сама съм си го купила! Joy С родата се разбрахме подаръци само за децата...! Wink

# 107
  • Targovishte
О, аз прическата отдавна я направих, Иринита. От едната страна съм на букли в преливащи цветове, от другата - изправена и гелосана Simple Smile Simple Smile Simple Smile

И аз тракам на клавиатурата днес. Тази сутрин ми дойде в повече бързината с която трябваше да отреагирам, та чак трябваше да изкомандоря колегите от районния съд в Омуртаг, но всичко се случи както трябва - пет минути преди делото да влезе в зала.
Иначе работа колкото искаш.... Ама не ми се работи много Simple Smile

След коледната кулинарна вакханалия, с МЖ решихме за ЧНГ да я караме по полека - няколко вида хапки /пилешки, сиренца, кашкавалчета.../ и едни пържолки за всеки случай. Това ще е! А и имаме недокоснати две-три бутилки Траминер... Кандидат втората снаха е обещала да направила еклери, петифури и други сладки - та ние няма да правим, тъй че и малкото дяволче вкъщи ще е доволно. Той иска и яде в 95% от случаите попара /с масло и сирене/ или супа, пак на попара. И си дояжда цял ден на сладко. От както откри този вкус - сладкото - сякаш си наваксва за годините, в които го е пропуснал....

Приятна да е вечерта ви, бандитки!!!

# 108
О, аз прическата отдавна я направих, Иринита. От едната страна съм на букли в преливащи цветове, от другата - изправена и гелосана Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Курдов, с тия букли май нещо искаш да ме засенчиш.....може и да успееш, защото моите не са в преливащи цветове! Joy

# 109
  • Targovishte
МИМИ - теб никой не може да те засенчи. Хеле пък аз - с мой`те два косъма Simple Smile

# 110

Приятна да е вечерта ви, бандитки!!!
Курдов, значи си моден и джиджан- с балеаж 😜
Подаръците са ми като при Мими. Утре чакам и едно якенце, което си поръчах и дано ми се хване на стройната фигура 🤩

# 111
МИМИ - теб никой не може да те засенчи. Хеле пък аз - с мой`те два косъма Simple Smile

Hug

# 112
  • Русе
Светли и уютни празници,  скъпи бандитки и бандит Hug
Курдов, опитах се, но не можах да си представя тази уникална прическа Sunglasses
Ирко, изтървала съм снимката на Ванко, но той е такова прекрасно слънчево дете, че съм сигурна, че е страхотен и пораснал още Hug
Маникюрът ми е същия цвят като предния и вероятно ще остане още дълго такъв.  При пътуването си до Брюксел обърнах единия нокът и в момента се държи на честна дума - нито аз, нито маникюристката смеем да го пипаме. Така че ще си ходя в тъмно синьо, докато падне сам...
Тоалети не ми трябват - баба съм до 01.01 поне... А днес ми е ужасно тъжен ден...
Бъдете здрави, пазете се и не отлагайте нищо за по-нататък!
Обичам ви всички HugHeart

# 113
  • Русе
Ох, Деси, днес беше рожденик, нали……😔
Колко си права-“не отлагайте нищо за по-нататък…” ❤❤❤ Гушкай сладко бебе и щипкай шошави бузки.

Бандюги, запразнихте ли?
И аз днес поработих. Но само днес. Вече на 3.1. Починах си от вкъщи. 😁
Бяхме у свекитата 4 дни. Ми много ми дойдоха. Като имате предвид, че имаше и разни пернати, просто беше кошмар. Но свърши.

Причоски и разни други приготовления май няА има. Мисля да се пльосна на дивана и само да ям и пия. 😁
После много да спя. Това ми е планът за посрещането на 2023.

Ир, Ванко е прекрасен! 😘

Друго не се сещам, мнооого целувки на всички! 😘😘😘😘😘

# 114
Ох, Деси, днес беше рожденик, нали……😔
Cry Светло да му е и дано е на по добро място!🙏

Аз и утре съм на бач, дано да е до обяд!

# 115
  • София
Добро утро, бандитки и бандит! 😍
Десинко, ❤❤❤ прегръщам те силно и дано успеем да се вслушаме в съвета ти за отлагането! 😘
Джулка, ❤❤❤ радвам се, че писа! Още ли имат перушина- пернатите? Целувки за теб и слънчицето ми!
Ир, ❤❤❤ разкошен чаровник е Ванко, а колко много е пораснал!
Аз все пак успях да съм в отпуск тези два дни, но такъв грип ме е стиснал, че предпочитам да съм здрава и на работа. Пазете се, жесток е! Такава температура и с ковид съм нямала. Утре и ние ще сме си вкъщи с приятели. Днес съм на фризьор, но не заради НГ, а най- после сколасах да запиша час да ми вкарат в ред главата.
Весело посрещане на новата година и дано е по- добра и здрава за всички ни! 🍀🍀🍀

# 116
Привет и от мен, бандюги! Hug
Ние Новата година ще я посрещаме вкъщи. Вангобче, и аз забърсах вирус, та си лежа и почивам тия дни. Но вече се чувствам доста по-добре.
Деско, мислим те, мило другарче! Heart
Прегръщам ви, бандичка! Hug

# 117
  • Русе
Благодаря ви, слънчеви момичета и момче!
Джулс, права си за вчера.
Всички болнички дано се оправят бързо.

# 118
Аз още вися на работа, замествам началничката и трябвало да остана дежурна! Cry
Весело посрещане банда! Heart

# 119
  • Калифорния, САЩ
Добро утро, банда!!!
Ред ми е, пък и ми се пада 😉😉😉 да сервирам последното кафе за годината. Много още годинки да си го пием заедно, да споделяме и съпреживяваме радости и неволи. Бъдете здрави и борбени, бъдете отговорни и искащи, търсещи и намиращи. Бъдете истински и отстоявайте принципи и позиции. Аз вярвам във вас, погледнете се и повярвайте в себе си. Вие можете и сте там и тук с цел! Вие сте това, което е нужно на човечеството, за да бъде този свят по-добро място за всички ни. Вие сте уникални и можещи, доказвайте го и не позволявайте на другите да тъпчат и рушат, да бъдат слепи и глухи. Нека помогнем на себе си и направим тази планета едно уютно място, а не да живеем ден за ден и да не мислим за бъдещето и другите. Ще ми се всички да забравим за болести и неуспехи, за липса на материални и други облаги. Ще ми се просто да си кажем “Благодаря, живот, благодаря за това, което имам сега. И за това, което ще имам утре, и ще споделям с любимите ми хора. И за това, че дишам и се усмихвам. И за това, че ми е топло и уютно; че имах вечеря и краката ми са топли. И за това, че мъжът ми хърка сладко 😉😉😉 в другата стая, а детето вече два часа играе на компютъра. И за това, че сърцето ми тупти в ритъм и небето е ведро и синьо. И за това, че имам бандюшките и бандита от толкова време, и че утре ще ми намигнат с по един лайк и ще се усмихнат като четат това. Благодаря. 🙏🙏🙏❤“

Весело посрещане на Новата 2023! Обичам ви. ❤❤❤
Вангобче, да се оправяш бързо, мила. 😘😘😘😘😘😘😘

Общи условия

Активация на акаунт