Режим, НЕрежим, ние си се веселим, даже и тъжим - 90ДД и още нещо 69

• 29 445
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Честита Нова година приятели!
Желая ви усмивки, слънце, обич и мечти! ❤

# 136
  • Бургас
Честита да ни е!

Както е слънчев първият й ден,така да ни е слънчево в душите и сърцата!
Слънчеви да са мислите ни!
Слънчев да е пътят ни!
Благи да са думите и делата ни!

Ирко, безценни слова! Истински, мъдри...сърцето ти е истинско и обично!

Обичам ви!

# 137
  • Targovishte
За много години, банда!
Да сме здрави, пожелавам! Да обичаме и да бъдем обичани!

По стечение на обстоятелствата аз съм в Провадия, за това ви пускам за следобедно едно провадийско кафе.

# 138
  • София
За много години, бандичка ❤️  Имаме нови 365 възможности да откриваме доброто и да ни се случат хубави неща♡
Мими, чудесна си ❤️
Думите на всички ви ми топлят сърцето , радва ме факта, че живота ме " срещна" с Вас ❤️

# 139
# 140
  • Бургас
Good morning, но докато си разчистя бюрото станало Добър ден!
Как сте, бандичка? Захапахте ли новата седмица, новия месец, новата година?
Както и предишните, започвам с див ентусиазъм - нов тефтер (естествено красиво напишсани задачи на първа страница Satisfied ), почистено и пренаредено бюро.
За обяд съм приготвила зоново смути от евесени ядки, ядково мляко, банан, чия и ленено семе.Smile
Нямам търпение да приключа работа и да "изрина" кочинката. Така, де, да започнем на чисто.
Обаче, това одеалце и купа книги, които е сложила Инджи, се опитва да ме демотивира.
Ная се давам...до кога ли ? Smiling Imp

# 141
Good morning, но докато си разчистя бюрото станало Добър ден!
Как сте, бандичка? Захапахте ли новата седмица, новия месец, новата година?

Захапахме я с пълна пара, дойдоха и първите задачки-закачки...нямам никакъв ентусиазъм за работа, Телча е отпуска и лежи на топло с одеяло и книги! Cry Искам и ааааааз....! На всичкото отгоре ми се счупи една корона /ама не от ядене прекомерно, са да не вземете да си помислите нещо Joy/, влиза ми храна, разранява ми венеца и съм бясна. Зъбарчето ми бил със зает цял месец януари с часове, но се смили да ме види, поне да я свали да не ме дразни! Така оплаках се.... сега се залявам да се трудя и да крепя икономиката!

# 142
Здравейте, аз икономиката я крепя още от 2-ри вечерта 😀 , а пък хранително- вкусовата промишленост и днес я подкрепих… а, уж щях да спирам😎

# 143
Ехо! За много години, момичета и момче с балеаж Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Нека да е здраве и любов на всички нива!
Трябва да се подкрепя икономиката, а и пенсионерите Joy Та...чувствам се подкрепена.
Обичам ви Heart

# 144
  • Стара Загора
Здравейте и ЧНГ!
Да е мирна, здрава и успешна! Да имаме обич в сърцата и душите си, да е хубаво!
Икономиката подкрепям от днес без никакъв ентусиазъм, налага се обаче. Януари ще бъде дълъг, работен и скучен, нищо не очаквам, ма квото такова. Здрави да сме.
Хубав ден банда!

# 145
Добро утро!
Иринита демотивирах  се и аз , защото без никакъв ентусиазъм като Мими подкрепям икономиката от вчера.Но го давах малко по- лежерно, нищо че после ще ми е нанагорно..............
Заната и аз така Close
Вълничке Тан Kissing Heart
Прекрасна сряда да имате! Purple Heart

# 146
Добро утро!
Малко закъсняло кафе, за петък изкрънках отпуск! Ще идем да видим малката в Пловдив! Wink

# 147
  • София
Закъсняло ЧНГ и от мен! Да сме живи, здрави и щастливи!
Чакам последен празник Иванов ден и от следващият понеделник започвам добрата стара 90ДД.
😘

# 148
  • София
Хайде и аз да мина през темичката ни.
Малката е с гнойна ангина. Изкара няколко дни с 39.5, понеже се наложи да изчакаме ЛЛ да  заработи и да я прегледа. Оказа се, че няма антибиотици в аптечната ни мрежа, а лекарите не знаят и си изписват както обикновено лекарства. Бясна съм. Защо не се обменя информация между съсловията/организациите? И естествено се налага да работя от вкъщи, защото света ще се свърши, ако някой изчака 2-3 дни за справката си. Като виждам как ми започна новата година, не ми се мисли как ще бъде по-натам......Мрън-мрън......и си похапвам порядъчно, а така добре се държах по Коледа, но след 31-ви му отпуснах края.....

Лека кратка работна седмица, банда! Бъдете здрави! Hug

# 149
  • Калифорния, САЩ
Milenskу, да се оправя мъничката, бързо. 😘😘😘

Кафе ви се пиело, така ли?

Малко ли ви е? Ето още.

Общи условия

Активация на акаунт