Режим, НЕрежим, ние си се веселим, даже и тъжим - 90ДД и още нещо 69

• 29 449
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро!
Миленски да се оправяте, много деца има болни, моята кака и тя болна, уж се лекува, утре като ида ще видя какви ги е свършила. Къде изчезнаха АБ пък сега, в най грипното време, аман!
Аз днес съм на зъболекаря, хич не ми се ходи...
Хубав ден бандичка!

# 151
  • Targovishte
Добро утро, банда!

ИРка - благодаря за кафенцата!

Миленски - бързо да оздравява малката! И аз забелязах че нещо аптеките са празни - ходих да взема инсулина на тъщата и ме отпратиха, казаха следващия понеделник, а тя няма запаси. Та личната уреди лекарството за този период.

Не че се оплаквам, ама толкова ядене изостана от празниците, че и тази седмица няма да свършат, въпреки че доста кутии и буркани отпътуваха за Сливен с моето момче.... Та въобще не съм режимен тези дни. Надявам се от понеделник да се стегна и да продължа /или започна отначало/ 90 ДД.

Приятен ден, бандитки!!! И , айде още едно кафе, ама ей тъй - с книга и на топличко.

# 152
  • София
Добро утро ❤️
Миленски, да се оправя детенце Hands Pray
Скрит текст:
ако не сте опитали , припомням за компрес с извара.Аз няколко пъти правих гнойна ангина и това ме обликчи много бързо
И ние бяхме болни по празниците, това с лекарствата е кошмар. При малката имаше алтернатива, но....
Дано всички, които имат нужда,  имат  достъп!
Мими, ще е добре каката. ❤️
Жгмъц, успех с режима.
Аз изкарах постите, продължавам разделно. Края на януари завъртат смените и тогава ще ще ми е възможно да предвиждат храна за 90дд.
Хубав ден !

# 153
Добро утро!
Благодаря за кафенцата, мили мои! Heart
Миленски дано по- бързо се оправи принцесата! За лекарствата и аз чувам, че липсват доста неща - дано по- бързо го решат този проблем. Защото е кошмар, когато имаш нужда от лечение и да го няма лекарството.
Мими е той зъболекарят  нали ти е приятелче , ще мине добре! Дано и Ивка по- бързо се оправи!
Аз не знам кога ще започна някакъв режим, мотивация никаква, килцата си хвърчат - не мога да се позная , мрън , мрън............
Хубав четвъртък!:heart:

# 154
Инджи, той ми е приятелче, но няма да ми спести мъките по короната и портфейла. А и е такава бутни колиба, девет дена, осем часа... Joy

# 155
  • Русе
Добро утро на Богоявление!
Да са живи и здрави всички именици!
Миленски, как е малката?
И аз се сблъсках с липса на лекарства покрай малката. Оказа се, че в Русе Пулмикорт и Вентолин може да купиш от ... турския магазин на гарата...Cry Това, което ме изуми обаче е, че проблемите с лекарства са и в Прага, а до колкото разбрах и в доста други страни...
Едно кафенце с книжки и от мен

# 156
Добро утро!
Счупената корона се оказа паднала пломба на предния зъб! Много съм щастлива! Смени ми я по здравна каса, обичам си го зъбарчето...един час си говорехме за делфините и рибите!

# 157
  • София
Добър ден на всички!
Честит празник на празнуващите! Hug

Деси, безобразно е това с лекарствата. Внос ли нямаме? Нещо общо с Русия ли има? Не разбирам...  Бързо оздравяване на детенце! Hug . Моето вече е добре. Пропи чайчета. Grinning
Скрит текст:
Винаги съм се зареждала с по-голямо количество  Пулмикорт и физиологичен разтвор/защото този за инхалациите е различен от обикновения/през годините на няколко пъти са изчезвали от аптечната мрежа. Вентолин по препоръка на лекуващият лекар съм давала само в тежки случаи. На инхалации малката мина на 10 месеца и продължи до 4-тата си година. След това приключи. Бяхме при Рада Маркова от 1ДКК. По схема действахме с инхалациите. Много добър специалист и от клиниката съм останала с добри впечатления, винаги са с много бързи и обстойни прегледи. Тази лекарка ми я препоръчаха от Детското белодробно отделение в Александровка болница, в което бяхме няколко пъти и познат педиатър. Споделям, за да имате като вариант името на клиниката и лекарката.

Мими, малкото зло е било. Hug

Лек ден на всички! Hug

# 158
Честито Богоявление, дружина! Hug
Честит имен ден на Курдов и на всички празнуващи именици! Здраве да има! Hug
Мъчно ми е заради тези неволи с липсващи лекарства. Дано е за кратко и всеки нуждаещ се получи скоро достъп! Heart
Болничните да оздравяват! Hug
Диетуващите да държат здраво юздите на Спаска! Grinning Идат още празници!
Да е хубав деня ви, бандичка! Hug

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 14:34 от emkasemka

# 159
  • Targovishte
ЕМКА - благодаря Heartbeat

Ето почерпка за всички

# 160
  • Стара Загора
Честит Имен Ден Курдов! Здрав и щастлив бъди, другото се подрежда.

# 161
Курдов, честит ти имен ден! Бъди здрав, обичан и много щаслив приятелче! Wink

# 162
Курдов здрав и много щастлив бъди !
Честит празник и на всички празнуващи днес Вангоби здрава и щастлива бъди момиче❤
Всички , всички които днес имат именници да са здрави и щастливи! ❤
Мими знаех си аз , че ще мине леко 😉
А за лекарствата - дано скоро се реши този проблем!
Емка дааа, много празници още предстоят - ще се търкалям после…………

# 163
  • София
Инджи, 😍😘❤ благодаря ти!
Слагам почерпка, бандичка

Ир, ❤❤❤ да е жив и здрав адаша, злото да забрави името му! Весел празник!
Курдов, да си жив и здрав!

# 164
Вангобче, да си здрава и щастлива! Весел празник приятелче! Heart
И аз шетам двама именика имам, свекъра и малката. Правя тиквеник и пържоли с праз и бира в гювеч!

Общи условия

Активация на акаунт