Режим, НЕрежим, ние си се веселим, даже и тъжим - 90ДД и още нещо 69

• 28 839
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро, бандичка! Hug
Петък е! Как да не се радва човек!

Скрит текст:
Банда, днес ми е последния ден от житния режим! Чувствам се така удовлетворена, че удържах! Е, не е минал още деня, но няма да се предам на финала 🙂 
Имайте прекрасен ден! Hug И да не е казал някой, че не може да устиска цял ден на плодове 😉 Всичко е възможно Hug

# 586
Аз се чудя дали да направя един 9-дневен детокс в началото на следващия месец и да продължа с режима. Кой знае колко токсини имам за изчистване.

# 587
  • Targovishte
Здравейте, банда!

Днес се наложи да се дотътря до работата - три дни ме заместваше колежка, командирована от Районния и ... повече не може. А работа колкото щеш. Направо си ме изолираха в моята стая и толкова. Казах им че съм хремав, кашлям и кръста е много зле, но ръководството така реши. Иначе боничния ми е до 21-ви вкл.  Не ме питайте как се качих в колата и как се домъкнах - разстояние от около 3-4 км го взех с 9876 охкания...

Надявам се другите болни в темата да са по-добре.

За яденето - въобще не ми се говори, не ми се яде, насилвам се със супи - бистри, и чайове. Хапчетата днес свършват  /утре сутринта ще имам само едно/, а подобрение не усещам.

Дано вашият ден е по-добър, топъл и слънчев!

# 588
  • София
Ехо, здравейте 😍
Курдов, това е живо изтезание. Думи нямам.🥺
Емче, ❤ ти си герой! Браво и поздравления за волята!
Десинко, ❤🍀🍀🍀 успех с диетата. Вярвам, че ще се справиш.
Мимчо, 🍀🍀🍀 от вчера и аз стискам палчета,  сила сме и 100% сме помогнали.
Миленски, ❤ как са дечицата? Стискам палци бързичко да се възстановят.🍀🍀🍀
Боби, ❤ много добър резултат имаш за месец, пак ще тръгнат килцата в правилната посока.
Аз тези дни съм на картофи, солети и препечени филийки. С 90- дневната не се справих и не знам какво ще подхващам, когато оздравея.
Хубави, спокойни и здрави почивни дни, бандичка 😍😍😍.

# 589
  • Бургас
Привет!
Деско, успешен старт!
Болничките бързо да оздравяват!
Менюто за днес:
З - портокал
О - фпх + моцарела
В -  нещо от кайма...

Минавам набързо, че обикновено в петък следобяд започват задачки-закачки Rolling Eyes

# 590
Курдов, Вангоби и дечицата на Миленски дано вече сте по- добре! Много Hug
Деска успех - ще се справиш!
Мими  стискам палци!
Браво Емка !
Един лежерен и много приятен уикенд ви пожелавам! Heart

# 591
  • Русе
Менюто за днес
з - 3 ягоди, кафе
о - пилешко със зеленчуци (задушени)
в - яйца и салата (на концерт съм и след малко ще вечерям, ако после отидем някъде, най-много да изям още една салата, за да не се обяснявам Wink)

И нещо, за което не си спомням - ако ме обхване "вълчи" глад следобед по изключение кой е по-добрия вариант - нещо режимно за деня (като се спазят часовете между храненията) или някакъв плод (имам спомени, че май това беше), но не съм сигурна. Става въпрос за неплодовите дни - за плодовите знам, че можеше до 5 хранения.

Скрит текст:
Намерих си стария файл, в който са 2 неуспешни 90ДД - последния опит е от 2021 - оказа се, че от 2020 се боря с тези килограми, за които си мислех, че са от 1-2 години... Все пак смъкнатите през декември 2,5 кг ги задържам дано тръгна и надолу

# 592
Доколкото си спомням беше плод, един вид.
Менюто за днес:

Закуска: пълнозърнест сандвич с пуешко месо и лате
Обяд: риба тон със салата
Вечеря: таратор

# 593
  • Русе
Благодаря,  Балки! И аз така си мислех, ама по-добре да питам. Останах си с яйцата от 17:30 за вечеря - тъкмо се прибрах и сега един чай Simple Smile

# 594
Прочетох ви всички.Няма да  коментирам поименно,но на Курдов да кажа  да   иде на ядрено-магнитен резонанс  и да направи изследване  на урина.. Тези болки в кръста са  или за дископатия,  или пък  бъбреците.
Днес се мерих. Задържала съм.  Остават 3 четворки  и вероятно няма да стигна и програма минимум, която беше   5 кг.
Днес съм на печена скумрия  и салата маруля.
Утре  ще е зрял фасул.
 До скоро!

# 595
  • София
Здравейте, банда!
Аз съм на свобода от вчера следобед, но вечерта отново ме заблъска тиквата.
Всички изследвания са ми ОК... остава препоръката да направя и ЯМР, но това ще отнеме време.
От понеделник ще съм на иглотерапия, просто не виждам какво друго...
С диетата нещата бяха тотално извън контрол тази седмица, но изненадата ми тази сутрин беше, че съм свалила дори още грамове. Независимо от това днес правя рестарт с плодов ден. От утре отново по план. чудя се дали да не удължа и с една седмица диетата...

Емче, браво! Герой.

Балки, ММ имаше много висок холестерол, приемаше една хранителна добавка Липомезин + плодуването точно с идея 2 в 1 отслабване и сваляне на холестерола. Невероятен успех постигна, свали 6 единици от холестерола и 12 кг от тЕлото. В момента се захранва по някаква схема.

Миленски, да оздравяват дечицата.
Курдов, аз такава жертва за работа не бих направила.
Всички болни да оздравяват!

Деси, успех с диетата!

Хубав уикенд, момичета и момче! Simple Smile

# 596
  • в окото на щастието !

Калимера , пийпъл Hug
Слагам режимно кафе

Жмъци - тая диета изхвърля токсини от най дълбоките запаси.Може и от това да те боли главичка. Опитай много вода и 1грам витамин С.
Пак си следвай съветите на лекарите ,но опитай.

Курдов - герой си ти !Шапка ти свалям Hug

Десинка - успех с режима ! Сега ще имаш страхотни резултати.Heart Eyes

Каги- може да е малко сваленото ,но е свалено.И в почивката ще падне нещо .

Балки - хранителна добавка - рибено масло от най високо качество и хранителен режим който ти препоръчват .
Също -прясно изцеден сок от грейпфрут върши работа ,но много горчи.

Днес -скорбяла.
Закуска -опитвах хумуса без тахан ,който правих за обяд и толкова ми хареса че сигурно опитах 3-4 лъжици ,за да го улуча на вкус /оправдание де/
Обяд- пълнени тиквички и патладжани с ориз и споменатия хумус .Салата -краставица.
Вечеря - май само хумус без тахан с лъжичка и лентички чушка и морков
Хубав ден Heart

# 597
Хей бандюшки, благодаря за палчетата! Облаците малко се развиделяват при мен! Обичам ви, но още е рано да се каже!
Меню вчера
З фреш от панджар
О две кюфтета с лютениза
В пилешка пържола със зеленчуци на грил морков, лук патладжан, чушка

# 598
Мими, стискам палци облаците да изчезнат напълно. А какво е панджар, извинявай за тъпия въпрос? За пръв път го чувам.
Боби, аз си правих кръвни изследвания по друга причина и така разбрах за високия холестерол. Мерси за хранителната добавка, ще си я набавя по-късно. Ще опитам с 9-дневния детокс на по-късен етап, а сега продължавам с режима. Ще гледам да си приготвям храната вкъщи и да не купувам разни купешки боклуци. Явно и от това е скокнал холестеролът. Идеи за смутита за закуска? Поръчах блендер, който ще дойде скоро и мисля да го задействам. Скъпичък е, но има много функции - сокове, смутита, мелене на семена и ядки, разбиване на лед, крем супи, отделно и се самопочиства. Дано е читав.

# 599
  • Русе
Балки, тази дума и аз я научих от Мими - червено цвекло Grinning
Боби, дай рецептата за хумус - яла съм 1-2 пъти и попаднах на различни варианти.
Жгмъце, дано отшумява Hug
Днес
з - боровинки, о - салата от печени чушки и патладжан + домати, боб; в - чушки сиврия задушени на тиган + царевица
Такъв старт (а и такава разлика за ден) не ми се е случвала никога -1,2 кг Sunglasses Отдавам го на много ранната вечеря. Знам, че е вода, която имах чувството, че задържам от 3-4 дни, но е прекрасно чувството.

Общи условия

Активация на акаунт