Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са благопожеланията, които Мегита получава след обявяването на бременността си?
Какви новини споделят другите участници във форума?
Как се чувства Мегита по време на дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са благопожеланията, които Мегита получава след обявяването на бременността си?
След като обяви бременността си, Мегита получава множество топли и подкрепящи пожелания от членовете на форума. Те изразяват своята радост за нея и споделят желанието си тя да има лека и безпроблемна бременност. Освен това те очакват с нетърпение щастливия край с раждането на здраво и пухкаво бебе. Пожеланията им са изпълнени с емоции, демонстриращи любовта и подкрепата на общността към Мегита.
-
Какви новини споделят другите участници във форума?
-
Как се чувства Мегита по време на дискусията?
-
Каква е основната тема на дискусията в този форум?
-
Как реагират участниците на новината за бременността на Мегита?
Тази седмица на 23.12 трябва(не трябва)да ми дойде.Като гледам,май сме доста около тази дата.Е,ние правим бебе едва от този месец,но да се надявам и аз да се включа в отчетни
,а и колкото си може повече момичета да преживеят тази радост,и на Коледа това да е най-хубавият подарък на нашите мъже
На мен това не ми е като цел(все пак синът ми е на 13),но искам много да зарадвам любимият-луд е за бебе.Ако съм с две чертички,мисля да сложа теста опакован като подарък в кутийка под елхата
,Сигурна съм,че ще откачи.Той милият ме моли от години за бебе,ама аз все се ослушвах...Е,момичета,дано получат нашите мъже така желаният за тях подарък за Коледа
.
сладурка.няма нищо.аз не го казвам с лоши чувства,ама и аз имах подозрение че си пообъркала темичката и за това ти писах.нищо де,
ще се посмеем малко пък здраве да е 
и накрая едно сладко бебче