Женен ли е - лъже

• 23 644
  • 691
  •   1
Отговори
# 555
  • София
На моралистки и пропаднали ли ще се делим сега?

Ако една жена изневерява, защото мъжът й не я разбира, се чудя какво ще тръгне да прави при по-сериозни проблеми? Друг резонен въпрос е, какво прави с такъв мъж? За мен, това една изневяра да е логична, не я оправдава. Например - ако сексът секне, за мен е резонно да се потърси другаде. Но това е мишкарският избор. Редното е връзката да се прекрати.

# 556
  • Агент под прикритие
Досега сякаш се обсъждат само изневеряващи мъже. Ами ако е обратното? Жена, която изневерява, защото "съпругът й не я разбира"? Хорът на моралистките ще запее ли против нея, или ще я оправдае?
Това ми напомня за мисъл на един човек:
"When a woman feels understood, legs are open. When she doesn't feel understood, legs are closed." Laughing

Жените не изневерявали ей тъй, а само със супер обективни и добре обмислени причини, един вид, не им е оставен друг избор.
Е, те такива могат да си го рационализират както си искат, в крайна сметка, каквото им помага да спят по-спокойно, но да правиш на някой същото, който е "лош", не прави теб "добър". Прави те съвсем същия/същата. Grinning

# 557
Например - ако сексът секне, за мен е резонно да се потърси другаде. Но това е мишкарският избор. Редното е връзката да се прекрати.

Абе на хартия така, ама ако другото е ок, за единия секс ли да причиниш развод на децата? И не ми казвайте как без секс не може другото да е ок, виждам го пред очите си. Семейство като от приказка, целуват се на здрасти и на чао по 15 пъти на ден, той я целува всеки път на минаване покрай нея, шегуват се, флиртуват си, гледат се влюбено, държат се за ръце, детето - картинка, много общи приятели, гости, почивки, абе мечта... е като ми сподели тя, че секс няма от години, преглъщах на сухо 3 минути. Каза, че за единия секс няма намерение да съсипва всичко. Дали някой от тях изневерява - не знам, не стана въпрос, вероятно да.

# 558
Лъвица, ако утре си бременна и лекарите забранят секс за няколко месеца? (Алтернативните методи трудно вървят с голям корем). Мъжът ти как трябва да реагира? Или ти самата Simple Smile

# 559
Например - ако сексът секне, за мен е резонно да се потърси другаде. Но това е мишкарският избор. Редното е връзката да се прекрати.

Абе на хартия така, ама ако другото е ок, за единия секс ли да причиниш развод на децата? И не ми казвайте как без секс не може другото да е ок, виждам го пред очите си. Семейство като от приказка, целуват се на здрасти и на чао по 15 пъти на ден, той я целува всеки път на минаване покрай нея, шегуват се, флиртуват си, гледат се влюбено, държат се за ръце, детето - картинка, много общи приятели, гости, почивки, абе мечта... е като ми сподели тя, че секс няма от години, преглъщах на сухо 3 минути. Каза, че за единия секс няма намерение да съсипва всичко. Дали някой от тях изневерява - не знам, не стана въпрос, вероятно да.
Истинският проблем тук е любовника/ любовницата, не е само липсата на секс. А заради изневяра бих се развела, много ясно.

# 560
  • София
Скрит текст:

За мен без секс, връзка няма. Аз не бих търпяла. Ако други хора ги устройва, няма лошо.

Лъвица, ако утре си бременна и лекарите забранят секс за няколко месеца? (Алтернативните методи трудно вървят с голям корем). Мъжът ти как трябва да реагира? Или ти самата Simple Smile

Това са извънредни обстоятелства. Ще изчакаме и после пак ще има. А има и други начини. Съвсем различно е някой да е решил, че вече не го интересува да прави секс с половинката.

# 561
Е, разбира се, веднага се заключи, че има любовник/ца... Аз такова нещо не знам и не твърдя, само предполагам. Дано да е така, а да не става въпрос за здравословен проблем. Нали знаете, че има физически и/или психически състояния, при които не може да се прави секс?

# 562
Откъде сме сигурни, че пак ще има и кога? Да речем, качваш 28 кг и после мъжът ти се назлъндисва, тъй като не те харесва с тези кг? Междувременно докато ти се мъчиш да ги свалиш, за да си е всичко "както преди", наоколо се разхождат привлекателни слаби жени Simple Smile Обаче той си стои без секс, защото иска да ти е верен Simple Smile И така докога? Това са едни такива ситуации, за които няма рецепти и гаранции Simple Smile

# 563
Е, разбира се, веднага се заключи, че има любовник/ца... Аз такова нещо не знам и не твърдя, само предполагам. Дано да е така, а да не става въпрос за здравословен проблем. Нали знаете, че има физически и/или психически състояния, при които не може да се прави секс?
Е, да. Главоболие например. Също полово предавани болести. Relaxed

# 564
  • София
Откъде сме сигурни, че пак ще има и кога? Да речем, качваш 28 кг и после мъжът ти се назлъндисва, тъй като не те харесва с тези кг? Междувременно докато ти се мъчиш да ги свалиш, за да си е всичко "както преди", наоколо се разхождат привлекателни слаби жени Simple Smile Обаче той си стои без секс, защото иска да ти е верен Simple Smile И така докога? Това са едни такива ситуации, за които няма рецепти и гаранции Simple Smile

Това звучи мъчително и за двамата. Не бих стояла в такава връзка и не бих очаквала партньорът ми да стои.

Ако са до време, си заслужава да се даде шанс. Ако ще е за цял живот, не бих издържала. За мен отказът от секс е прекалено голяма жертва и не бих си прекарала живота така. Смятам, всеки разумен партньор ще ме разбере.

# 565
Абе, не знам. Отстрани е лесно и ясно, ама като ти дойде до главата... аз не знам как бих постъпила, дано да не разбирам.

# 566
Лъвица, тоест ти не би стояла с бащата на детето си, понеже си качила кг? Нали разбираш колко безумно е това?

И още нещо - представи си, че на самата теб след раждане не ти се прави секс? Веднага ли ще се развеждате или ще изчакате 2 месеца?

# 567
Ако не ме харесва по каквато и да било причина, също е добра причина за край.

# 568
Досега сякаш се обсъждат само изневеряващи мъже. Ами ако е обратното? Жена, която изневерява, защото "съпругът й не я разбира"? Хорът на моралистките ще запее ли против нея, или ще я оправдае?

По-нагоре написах една история за изневеряваща жена. Общо взето съчиняват същите простотии като изневеряващите мъже - ние с мъжа ми секс не правим, заради децата стоя, той ме тормози/посяга ми, той е голяма клечка, ще ни убие...

# 569
  • София
Лъвица, тоест ти не би стояла с бащата на детето си, понеже си качила кг? Нали разбираш колко безумно е това?

И още нещо - представи си, че на самата теб след раждане не ти се прави секс? Веднага ли ще се развеждате или ще изчакате 2 месеца?

Ще се самоцитирам:

Ако са до време, си заслужава да се даде шанс. Ако ще е за цял живот, не бих издържала.

Няма да се разделя с някого, защото съм качила килограми, но ще се разделя с някого, ако той не ме желае до степен да не може да прави секс с мен. Нито искам партньорът ми да стои без секс, нито аз да се чувствам нежелана. Разбира се, подчертавам отново, след като първо си дадем някакво време нещата да се оправят.

Общи условия

Активация на акаунт