Женен ли е - лъже

• 23 953
  • 691
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Според мен я е чукал близо година и после е излъгал, че не били правили секс

# 151
  • София
Аааа, помислих, че е за мен. Е, чак годишна не е. 10-месечна Simple Smile
Но животът ме е научил, че всеки може да вярва  на едно, друг - не. Все пак сме различни Simple Smile
Хайде да спрем за мен - авторке, говори ли с възлюбения?

# 152
Малко изместихте темата от авторката, към светулчица.

Авторке, тоя човек може да ти донесе забавление, емоции и толкова. Не знам как се връзваш на две сладки приказки. Като не го кефи жена му, да се маха. Нито ти си причина, нито катализатор за развода му (който не вярвам, че ще се случи въобще).

Нещо ти има на самочувствието, помисли в тая насока.

Дренка беше писала за хотелите. Е, един хубавец ме канеше в тях да се виждаме, докато жена му е на село при родителите си с децата за уикенда. 😁 не ме поблазни.

# 153
Нищо възвишено не виждам в историята на светулката, на човека са му слаби ангелите, а и вероятно не е бил достатъчно влюбен по начало. Иначе е просто, изхвърляш я от живота си и продължаваш, дори да си спомняш за нея, не е толкова голяма драма. Но пак трябва с официалната нещата трябва да са наред, трябва да има тръпка, да има любов по начало, иначе наистина става трудно.

# 154
Моя близка шести месец рони сълзи и ближе рани след връзка с женен. И той така щеше да се развежда, приказки, обещания, клетви, накрая НИЩО. Сега го играе примерен съпруг, ни лук ял, ни мирисал.

# 155
  • София
Докато жената не го изгони, той няма да си тръгне...
Що са такива подметки повечето мъже, не мога да си обясня.

# 156
Много е гнусно това да се търкаляш в леглото на друга жена, щото "любимият" се стиска за пари за хотел... Другото е не по малко гнусно - продавачката да се плющи със собственика на магазина, докато жена му е бременна или с малко дете вкъщи... Познавам един такъв селски баровец - бизнесмен, дето не само че плющеше и двете продавачки, а жена му гледаше детето, ами на финала изгони жена си в квартирата на едната продавачка с детето, а той прибра продавачката вкъщи... После купи въпросната квартира уж за синът си, ама на свое име, и продължи да ги кара по график и двете, че доколкото знам и първата си жена... Иначе с нито една от трите няма брак, ама от вторите две има по едно дете.. Селски бизнесмен с харем... И двете с децата нямат нищо на свое име, а втората продължава да е продавачка в магазина на около минималната заплата...

# 157
Вие съдите ли го?
Могъл, завъртял ги, а те де са в картинката?
Всички участници в подобни отношения взимат дейно участие или безучастие. Тъй че няма обективност в подобни ситуации. Всяка страна може да е права или грешна за себе си и останалите. А страничният наблюдател реципира и отсъжда обикновено и единствено възможно от собствената си камбанария.

# 158
Ми като му връзват що да не ги плющи и 3те? Явно знаят една за друга, тогава къв е проблема?

# 159
Не ги обсъждам, а ги съжалявам... И двете са от село, продавачки, и нямат къде да отидат...

# 160
Е да де. Съжаленията са си във вашата глава. Те може би са си съвсем ок.
Никого не съжалявам никога, освен ако не става въпрос за нелечимо заболяване или недъг. Всеки си има глава, може да взема решения за себе си.

# 161
Така е факт. Мисълта ми беше, че дори да успее да изгони титулярната и да легне в нейното легло, любовницата печели един гол... При това за обществено ползване. А тая, последната, е и много горда от себе си, има се едва ли не за собственик на бизнеса, а нито дял има, нито брак... Само чавето е на нейно име...

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 18:28 от Прекрасная Василиса

# 162
  • София
Е да де. Съжаленията са си във вашата глава. Те може би са си съвсем ок.
Никого не съжалявам никога, освен ако не става въпрос за нелечимо заболяване или недъг. Всеки си има глава, може да взема решения за себе си.

Много точно казано.
Аз, като в една тема за насилието казах, че не съжалявам жените в картинката , обаче за децата ми е жал, защото те избор нямат ме обявиха за груба и зла. А в действителност всеки има глава на раменете и има избор - единственото е, както каза заболяване или кончина. Но отделните ситуации - да.

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 19:22 от Светулчица

# 163
Е то просто е невъзможно да не знаят една за друга Rolling Eyes Явно им е ОК със ситуацията. Така ги разбират нещата.
В някои държави даже е законно многоженството, май Thinking
Децата са продукт на родителите си. Ако започнем да съжаляваме всички, ще ревем нонстоп... C'est la vie

# 164
Като жените сами си го правят, така е. Аз едно нещо харесвам на обвързаните мъже, ако се занимаваш с тях, носят истинско забавление. Само това можеш да получиш, ако знаеш как да се насладиш. Кеф, разговори, пътувания, въобще да си изживееш някакви моменти. Ама да му се надявам да си зареже семейството, че да си го взема такъв после вкъщи - никога. После да си намери нова любовница, ама да му бера аз кахъра.

Такива селски тарикати като от поста на Василиса, като има коя да им върже…

Общи условия

Активация на акаунт