Женен ли е - лъже

• 23 855
  • 691
  •   1
Отговори
# 165
Не ги обсъждам, а ги съжалявам... И двете са от село, продавачки, и нямат къде да отидат...

Е, хайде сега... Разбира се, че има къде да отидат. В града например. Там пак ще ги... опрашват, ама бивши селяни, т.е. настоящи граждани.
Боже, още ли го има това – собствениците на магазини да оправят продавачките? Масово беше през 90-те, надявах се отдавна да е излязло от мода...

# 166
Е, защо да го няма. Може да им е кеф на хората. Вие пък сега.

# 167
Светулчица, много кофти ситуация, но хубавото е, че си позитивна.
Честно казано колкото и човек да има морал, тия неща с любовта просто се случват и то най-неочаквано.
Няма как човек да контролира точно тези неща. Не е като диета за отслабване.

Докато жената не го изгони, той няма да си тръгне...
Що са такива подметки повечето мъже, не мога да си обясня.

Защото има патки да им се връзват на очевидните простотии и лъжи.

# 168
Е, защо да го няма. Може да им е кеф на хората. Вие пък сега.

Ами, на жените не им личеше да им е кеф, ама все по някакъв начин трябваше да оцеляват, особено когато имаха и деца да хранят, а бившите им бяха решили да се спасяват поединично.

# 169
Е как да не знаят една за друга, в рамките на един ден им размени местата... И двата апартамента са си на негово име, и и в двата си и е вкъщи, и в дв има по една жена и по едно дете... А тая с първото дете има и по голямо дете от предишен мъж, и няма право да си води други мъже в апартамента...
А нямат къде да отидат щото и двете са от село. А със заплата на провинциална продавачка и дете явно не могат да си позволят да отидат на квартира, или да плащат ипотека... А и друго си е да се има ш за бизнес дама, докато мъкнеш кашони те в склада...

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 19:30 от Прекрасная Василиса

# 170
  • София
Скрит текст:
Светулчица, много кофти ситуация, но хубавото е, че си позитивна.
Честно казано колкото и човек да има морал, тия неща с любовта просто се случват и то най-неочаквано.
Няма как човек да контролира точно тези неща. Не е като диета за отслабване.

Докато жената не го изгони, той няма да си тръгне...
Що са такива подметки повечето мъже, не мога да си обясня.

Защото има патки да им се връзват на очевидните простотии и лъжи.

Ето, това е истината. Като в приказката за баницата. И за изневерите, и за насилието и  за свекървата (онзи ден пак някаква се оплакваше в една група във фейса, как свекървата - това, онова. Е, мъжът ѝ бил Муньо, ама тя какво да направела?) За всичко е така - като му даваш карт-бланш .

# 171
Е, доброволно някои жени си избират Муньо, после само мрънкат.
Ми не мога много да ги жаля.

# 172
Леле, колко много сте писали. Въпреки, че се разискват 3 случая едновременно в момента пак ми е интересно да чета.
Аз не съм говорила с господина все още, щяхме да се събираме на гости, но не се чувствам добре и смятам да си стоя вкъщи. Разговорът очи в очи е отложен.
Междувременно обаче, от няколко дни си търся една част за колата под дърво и камък, и днес ми писа за да ми каже, че е намерил в олх, проверил, уговорил е цена с продавача и да отидем да я вземем тези дни. Благодарих разбира се, но помолих да ми даде координати и да си отида аз. Отговори ми, че много искал да дойде, но няма проблем, както преценя. Когато съм искала да го търся и да се обаждам по всяко време. Изхъмках и затворих .. може би трябва да опитам да го потърся в 9 вечерта някой път, когато всички са си вкъщи, хах. Шегувам се, нямам яд към човека, спести ми доста ядове и го оценявам. Ще видим какво и дали ще се промени като му кажа, че няма да го допусна по-близо до себе си, докато е семеен.

# 173
Изобщо не се занимавай!
Разбираш ли, че ставаш смешна обяснявайки се с женен мъж?
Наистина ли си толкова отчаяна, че да му заявиш, че като се разведе може?
Изобщо няма да те помисли за глупава и няма да се сети, че си обмисляла авансите му за секс.
Просто го избягвай. Като колеги нямата много общо извън работното място.

# 174
Че какво му е отчаяното да му заяви, че като се разведе може? Точно така си е редно. Отчаяно е, ако сега му слуша глупостите и вярва на облещените очи. Намерил бил в ОЛХ и авторката вече голямо оценяване. Е това е отчаяно. Нямам надежди за разумно развитие, комуникацията си тече с пълна сила, предвиждат се разговори на 4 очи... очертава ми се картинката.

# 175
Чакайте сега, наистина ли някоя от вад мисли, че той има някакво намерение да се развежда?
И да му се изтъпани нашата авторка и да му заяви, че като се разведе може да опитат да са заедно. Не ми звучи като адекватно поведение.
Той е женен, има и деца. Какви обяснения?
Друг път като започне да ѝ споделя светлите си чувства просто му казва, че не я интересува.
То драма, то чудо.

# 176
Сега разбирам защо се пишат книги от типа "защо никога не срещнах истинската любов".
Предвид повечето отговори в темата.

# 177
Друг път като започне да ѝ споделя светлите си чувства просто му казва, че не я интересува.

Работата е там, че я интересува. Ако не я интересуваше, нямаше да има тема, разсъждения и анализи. А защо да не е адекватно да му каже, че ако е разведен може да се проведе вече този разговор?

# 178
  • Далечният изток
Явно не е така... Интересува я.

# 179
Изобщо не се занимавай!
Разбираш ли, че ставаш смешна обяснявайки се с женен мъж?
Наистина ли си толкова отчаяна, че да му заявиш, че като се разведе може?
Изобщо няма да те помисли за глупава и няма да се сети, че си обмисляла авансите му за секс.
Просто го избягвай. Като колеги нямата много общо извън работното място.

Защо да е отчаяно. Въобще даже не е отчаяно, напротив.
Отчаяна жена даже изисквания няма да поставя. Ще му се влачи в краката.
И  като гледам той е отчаяния.

Общи условия

Активация на акаунт