Женен ли е - лъже

• 23 855
  • 691
  •   1
Отговори
# 180
Ами като е интересува да му стане любовница.
Може да седне на някой камък край пътя, да въздиша и да си мисли, че това е истинската и голяма любов.
Крайно неуважително е човек с ангажименти към семейство да се държи по този начин.

# 181
  • Paris, France
Ще видим какво и дали ще се промени като му кажа, че няма да го допусна по-близо до себе си, докато е семеен.

Ами оттук нататък той винаги ще е семеен. Децата му няма да изчезнат с магическа пръчка като се разведе. Я си представи, че жена му реши да се премести в друг град или чужбина, да му хвърля 300 или 1300 лева месечна издръжка, а децата да останат при него! Все повече жени в Европа точно така правят. Ще има ли време да ти търси части за колата и да се размотава с тебе по улиците? Сега те харесва и се старае. Като те изчука два пъти, нито ще търси да ти прави услуги, нито ще те потърси повече. Интересите на жената са докато мъжът я сваля. После мъжете губят интерес. Ето, жена му вече не му е интересна и търси навън.

Сега поне има кой да гледа децата, да готви и да го пере. Много мои приятелки заживяха с мъже, с които са били любовници докато мъжете са били женени, изпокараха се и се разделиха. Огромна част от чара на женения е това, че битовизмите им ги оправят жените им. Като се разведат има и издръжки, ваканции, разходи по децата.

Въпросният е ниска топка. Въпросът е ти защо се занимаваш с такива.

Мене би ме притеснило да ми се натиска и обяснява в любов женен, доста по-дърт от мене, мой подчинен с две деца. Първо бих се погледнала в огледалото да видя какво не ми е наред. За мене поведението на мъжа е неуважително и даже обидно. Ето, уважава останалите колежки, а тебе иска да те такова в храстите, дето се вика, защото терен си няма и това докато е женен, живее с деца, печели по-малко от тебе. С колега, подчинен, шеф, не бих имала връзки. Където ям не с*ра.

А защо седиш с другия? Като леко обвързана, нямаш стойността и цената на свободна мома. Сега си на 20 и нещо, но от догодина ще си прехвърлила 30те и шансовете ти за успял ерген ще намаляват стремглаво.

Много важно - Не допускай в никакъв случай мъжът да идва в жилището ти! Не си бардак, нито кофа за боклук за женени с деца.

Друг път като започне да ѝ споделя светлите си чувства просто му казва, че не я интересува.
То драма, то чудо.

Драмата е, че е влюбена в него или поне го харесва. Ясно е, че ако той беше свободен, щяха да пробват да излизат заедно. За нея е пречка брака му, а децата май не, но не осъзнава каква тегоба и камъни на шията са. За мене брак не би бил пречка, но деца, че и цели две, да.

На нейно място аз бих го тръшнала. Ако не ми хареса, чао и следващия. Ако ми хареса, каквото сабя покаже. Тя е с леко квачески манталитет и няма да може.

# 182
Това "Ще стане, ако си свободен!" е като във вица: "Ти пръв започна да се шегуваш!"
Той й е казал: "Прекрати си връзката и да пробваме!", тя отговаря: "Е, хубаво, ама айде ти прекрати твоята и ще пробваме."

Накрая никой нищо няма да прекрати (поне заради другия), ама да покаже просто, че няма защо да я смята за балама.

(Споменах ли, че не вярвам във възвишените му чувства? Wink)

# 183
  • София
Доста повече хора, ненамерили истинската любов, защото са се забатачили в лъжлива и безнадеждна връзка, познавам, отколкото такива, намерили я, защото са се хвърлили в обятията на женен мъж.

# 184
Сега разбирам защо се пишат книги от типа "защо никога не срещнах истинската любов".
Предвид повечето отговори в темата.
Айде, поредната любовница на женен мъж, открила "истинската" любов...и той е още със жената заради децата, иначе не спи с нея, нали? И да те забремени, пак няма да я напусне, бъди сигурна. Ако те обича истински, няма да тъче на няколко стана.

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 22:30 от Прекрасная Василиса

# 185

(Споменах ли, че не вярвам във възвишените му чувства? Wink)

Нито аз. Ама просто мъжете бъркат желанието за чукане с любов.
Всъщност това са хора, които не знаят какво е любов, няма и да разберат.

# 186
Сега разбирам защо се пишат книги от типа "защо никога не срещнах истинската любов".
Предвид повечето отговори в темата.
Айде, поредната любовница на женен мъж, открила "истинската" любов...и той е още със жената заради децата, иначе не спи с нея, нали? И да те забремени, пак няма да я напусне, бъди сигурна.
Joy Не, моят таргет са млади неженени мъже. Много лош психолог сте. Но ме развеселихте.

# 187
И е женен и лъже.
Случвало ми се е. Той се разведе, но явно аз не го оцених.
Над 20 години продължава историята.
Сигурна съм, че не съм само аз "любовта на живота" му,  въпреки че продължава да ми го повтаря.

# 188
Едно е таргет, друго реалност. За мен свободни жени, които се хващат със женени женкар, обикновено не могат да си намерят нормален, свободен мъж, щото имат някакви дефицити.

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 22:44 от Прекрасная Василиса

# 189
Няма да споделям личния си живот сега, все пак не искам да се хваля, но не бъдете така крайни за човешките съдби и истории. Позволете си.

# 190
  • Paris, France
Едно е таргет, друго реалност. За мен свободни жени, които се хващат със женени женкар, обикновено не могат да си намерят нормален, свободен мъж, щото имат някакви дефицити.

Не винаги. Някои имаме страх от обвързване. Други сме влюбени в мъж и се надяваме да имаме връзка с него в бъдеще, а излизаме с женения, защото не желаем да нараняваме или лъжем свободни мъже. Има жени, които в даден период от живота ни не желаем да влагаме във връзка и съжителство, нито да се охарчваме. Предпочитаме да учим, да пътуваме, да градим кариера да събираме пари, да изплащаме ипотеки. Жененият няма много време за връзка и с него няма битовизми. Също е много лесно да му се бие шута безболезнено, да бъде заменен с друг, да излизаме и с други мъже докато се срещаме с него.

За две вечери седмично с ресторант, хотел, подаръци, чук и бег в рамките на два часа максимум, без емоционално обвързване, жененият е идеален.

# 191
Невена, беше казала, че нямаш проблем от морална гледна точка да излезеш с женен мъж. И да, не си дала ти обет на съпругата, не си се вричала във вярност, но все пак си жена, не се ли поставяш на мястото на съпругата, ако не друго.
П.С Аз лично като разбера, че един мъж е обвързан по какъвто и да е начин, той престава да бъде мъж за мен, т.е няма как да събуди интерес в мен.

# 192
  • Paris, France
Не, не се поставям на мястото на съпругата, така, както тя не се поставя на моето. Не се поставям на мястото на децата, котката му, баба му итн, защото..... не съм на тяхно място и не са моя отговорност и работа. Аз връзка с тях нямам и никога няма да ги видя. Често съпругата няма нищо против и липсата на мъжа у дома даже я устройва. А може и тя да има любовник. Тяхна си работа. Всеки трябва да си знае мястото.

Пак повтарям, че такава връзка устройва жени, които не са влюбени в мъжа и абсолютно не желаят трайна връзка, нито някаква съвместимост и заедност. Позволява им да не си губят времето в излизане по кина и паркове с гадже, да са свободни вечер и през уикенда и да разполагат с повече лично време и ресурси.

Траен, искрен интерес към женен или свободен баща на живи деца и аз не мога да проявя и за мене също не са точно мъже.

# 193
Винаги много се радвам на постовете на Невена, защото има търпението да облече в думи мисли, които споделям и аз.

Връзката с женен/обвързан мъж може да е много сладка ако си умница и знаеш какво искаш. Взимаш само каймака и удоволствието, а останалото е за съпругата.

# 194
Авторке, не му обещавай, че ще го чакаш след като се разведе. Дори и да го направи, това не означава автоматично, че има сериозни намерения към теб. Може да му е писнало да го играе семеен и да си търси забавление.
Не го оставяй с впечатлението, че бракът му е единствената пречка между вас. Кажи му, че е чудесен приятел и колега и че искрено му желаеш всичко в личния му живот да се нареди. След това се дръпни и се информирай отстрани какво се случва. Щом сте в една компания, ще е лесно. Ако наистина се разведе и междувременно не се е намерила някоя друга, на която да се обяснява в любов, може вече да предприемеш нещо.
И във връзка с горното - внимавай колкото може по-малко от общите ви приятели и познати да разберат, че го обмисляш като потенциална половинка. Ако заподозрат, че и ти имаш чувства, може да не ти споделят нещо за него от страх да не те наранят или защото не желаят да се месят във взаимоотношенията ви.

Общи условия

Активация на акаунт