Женен ли е - лъже

• 23 914
  • 691
  •   1
Отговори
# 315
Ей, много чисти души се събрали в тази тема. Женен мъж не поглеждали и все в обувките на жената се поставят.

Не само че погледнах, ами и други неща Joy
Но това не променя мнението ми, че е загуба на време.
Каквото съм взела - взела. Каквото съм научила - научила.

# 316
Мен чужди деца не ми трябват, хеле пък Га бех мома...

# 317
Е, именно. Но човек трябва да извърви собствения си път и да си направи своите грешки. Никой не се учи от опита на другите, само евентуално от собствения си.
И пак казвам, зависи кой какво търси. Сега с женен мъж не бих се хванала за нищо. Няма какво да получа от такава връзка. Навремето обаче имаше един период, в който ми беше идеално.

# 318
Сладкото с обвързания мъж е, че няма битовизми. Само удоволствие. Аз не обичам драми и не искам да си говорим как ще ме прави мен съпруга и ще зарязва жена си. В началото още сме изяснявали, че няма нужда от тия глупости. Дай да си гледаме кефа, колкото ни е приятно и докогато. Няма нужда от лъжи, нито от обсебване.

# 319
  • Далечният изток
Ей затова това не е за мен. По някое време започвам да искам всичко и май ставам точно обсебваща. Боря се срещу това, съвсем сериозно, но май и аз съм си егоист и се оказва, че не мога да деля някого.

# 320
Aida, такъв мъж аз никога не бих търпяла вкъщи. Да ми влачи любовници, да мисли първо за себе си, да хване самолета и да го няма 3 месеца, понеже не го кефи в моята държава и си отива на почивка у тях. Няма как да ми минат тия.

Но за любовник - идеален. Няма драмата с жената, не ми обяснява колко ме обича и как иска да я зареже. Просто оставяш животинското да говори, кефите се на момента, ако имате възможност пътувате и така. Но такъв мъж няма как да поискам за себе си само. Хич не ми трябва.

# 321
  • Далечният изток
Не съм се замисляла, но да, по-скоро не бих била съпруга на такъв мъж, на когото съм била любовница. Не че ми се е случвало де, разсъждавам си.

# 322
Не съм се замисляла, но да, по-скоро не бих била съпруга на такъв мъж, на когото съм била любовница. Не че ми се е случвало де, разсъждавам си.
Правилно мислиш.
Щом с едната е постъпил така, нищо не пречи след пет години и на теб да изневери.
Такива мъже по презумпция да виновни.

# 323
  • София
Не съм от отбора на "светиците", но все пак ми е странно защо се подскача, че някой защитава позицията си, че изневерите не са морално нещо. Естествено, че няма да препоръчат на авторката да се занимава с женен мъж. И аз не бих. В някакви ситуации може и "каймака" да е това, ама в много други си е як батак. Тя така или иначе ще си мине по пътя, но тук търси мнения, и е хубаво да чуе и двете страни. Накрая така или иначе ще реши според собствените си убеждения.

# 324
С женен мъж, все си в неизгодна позиция. Откраднато време и внимание за теб, липса, съобразяване с него...В чисто егоистичен план ,не ми се връзва. Ако щете и така го разберете.

# 325
  • София
Връзва е, ако си шапка на тояга, той ти е през г*за, вероятно един от няколко, черпиш някакви облаги, и извън това не се сещаш много, много, че съществува. Ама на колко им се получава така? Иначе ако е за житейски уроци и поуки, доста може човек да си извади от такива връзки, ама много се забатачват и си изгубват най-хубавите години докато "вземат диплома".

# 326
Женените мъже лъжат- да. Много дори и така те оплитат, колко са нещастни, как ти си всичко, за което е мечтал. Манипулират те, ревнуват те, обсебват те. С кое право? Все се връща при тази, която уж му е омръзнала. Да, може да се влюби в теб, може дори да те обича. Но не се ли разведе максимум до една година, никога няма да го направи. Казвам ти го като бивша любовница, която има и дете от женен мъж. Много излъгана и предадена се чувствах години наред, сега когато съм щастлива с друг ,той се сети, че иска и мен и детето. Прекалено закъсня, аз отдавна претръпнах, чувствам го като непознат и спрямо мен съм простила предателството, но спрямо детето - никога няма да мога.Паля свещ, че се отървах, защото той се пропи, а и зная, че най голям късмет е да не получиш това, което искаш, защото не знаеш от какво те е предпазило. Вярвам,че Господ ни предпазва от хора, които не са за нас. Бягай докато е време и не се поддавай на курвенските му номера. Тая попара я сърбах 3 години и ми костваше още толкова, за да се събера. Мъже, колкото искаш- ти си само една! Късмет!

# 327
  • Paris, France
С женен мъж, все си в неизгодна позиция. Откраднато време и внимание за теб, липса, съобразяване с него...В чисто егоистичен план ,не ми се връзва. Ако щете и така го разберете.

Аз съм си егоист и в неизгодна за мене позиция не бих се поставила никога. Ни-ко-га. Също не бих жертвала благоденствието на децата ми.

Цаката в излизането с женен е да се поставят ясни граници и от двете страни и всяка жаба да си знае гьола. Имам време - виждаме се, нямам време  - не се срещаме. Нямам време = уча, работя, спя, пиля си ноктите, готвя, гладя, на кафе съм с приятелка, на ресторант с гадже, на хотел с по-важен любовник 🤩. Липси не съм чувствала, не и на женения. Обичам си самотата, разнообразието.

Всичкото това изключва жената да е много влюбена в женения. А авторката е яко хлътнала и се бори с чувства. Аз съм дисциплинирана, дори като съм лудо влюбена, но понякога жените правим глупости от чувства.

За мене проблемът е, че тя очаква сериозна връзка от живо леке. Най-малкият проблем с конкретния мъж е, че е женен. Те работят заедно  като тя е на по-висока позиция.

# 328
Зависи кой с какви намерения влиза във връзката. Тези, които са с представата да развеждат някой, повечето пъти губят ценни години.
Преди 3г. имах такава връзка. Сгодени сме и ще се женим след няколко месеца. Ситуацията е такава:
Ако не си играч, не влизай в тая схема. Аз не съм и се влюбих. Реших, че ще изкарам добре, ще си наваксам лошия живот, дефицити и дрън-дрън от семейния си живот, който се страхувах да прекратя. Ами не, оплетох се. Ако не беше се развел, щях да ближа рани дълго време.
Приказки, злословене, обещания не вещаят нищо добро. Никога не съм си споделяла семейните проблеми, нито той на мен, не сме коментирали никой зад гърба. Все още оценявам, че той за тая жена много рядко и в краен случай изказва мнение. Обещания и обяснения не е имало и от двете страни. Нещата се получиха така  - поиска да поговорим, обясни си ситуацията искрено, заяви, че ще се развежда и наистина го направи. И да, вярно е това, ако до една година не се разведе/една връзка не се развие, пиши я бЕгала.
Аз съм против изневерите и връзките със заети мъже, по принцип. И не бих посъветвала някой да влиза в такава. Проблемите са много. Бивши, разводи деца, кучета. Трябва да си много дзен и наистина това да е твоя човек, че да се подложиш на това.

# 329
  • Столичанин ама не в повече :D
Просто при вас жените съществува тая необяснима и нелогична конкуренция на подсъзнателно ниво помежду ви, вместо просто да насочите вниманието си към свободен човек. Yum

Общи условия

Активация на акаунт