Забременели след инвитро 52

• 54 292
  • 766
  •   1
Отговори
# 555
Буцата няма да падне до към 34та, после ще е друга нервна и щастлива:) Но става по-леко. Вземи си пробиотици за киселините, аз се оправях с гавискон и с двете бременности:) Ще мине всичко! Стискаме палци за феталната и ти пожелавам момиче, че по-леко уж се бременее с момиче 😇

Каката се радва на малкия, ама го смята
 още е кукла и трудно приема, че мама и тати гледат бебе🤪

Той и той си имаше драмите, че се роди малък и никакъв инстинкт за сукане. Засуква, ама не пие нищо. Даже в неонатологията се бяха вдигнали на крака да му се чудят как не се буди да яде, а няма тежка жълтеница. Та и в нас драми докато прояде, ама яде поне от шише. Едвам намерих компромисно да не тече, а да иска сила, ама не прекалено, че от хубавите, които имитират сукане на гърда… цоква, измаря се и заспива. Поне яде бавно, коликите са поносими и за сега спи добре нощем. Бе бебе мечта, ако ми вярваш…

На фона на Ада, който минахме и с каката и сега да се появи малкото, сега ми е рай. Драматизирам защо помпата не ми цеди хубаво силната гърда и защо не иска да пусне добре мляко и защо малкия не ще да засуче добре(ама той и шише не може 🤪🤪🤪🤪).

Ей такива да са ви вече драмите на всички, бебешки, не инжекции и хормони!!!!

# 556
Много хубави драми има у вас. Въпреки трудностите наистина звучи прекрасно човек да има такива драми, а не другите които предхождат тези. Stuck Out Tongue Winking Eye
За буцата ме отчайваш. Не се търпи това нещо. Аз уж сега съм на пробиотик (Омнобиотик), че до сряда бях на антибиотик заради бактерия в урината. Днес изпих последното саше, без него дано не стане по-зле. На 14.07. съм на ЖК и ще се допитам за нещо, което да помогне. Иначе според д-р Ташков е момиче. Ribbon Heart Eyes Беше доста категоричен, ще видим и Чачева какво ще каже в понеделник.

# 557
Пробиотик пиеш и не спираш, какъв си прецени, ама не го спирай:) А за буцата, просто стресът е много, особено като си обременен. Все има за какво да се тревожиш.

# 558
А Гавискона на таблетки за смучене ли го приемаше или течен?

# 559
С каката ми понасяше саше, с тази бременност повръщах и взимах за дъвчене с вкус на ягода. Каквото и да вземеш… все помага, не е панацея, защото прави временна тапа, но помага!!

Последна редакция: сб, 08 юли 2023, 12:19 от ^SunLight^

# 560
Мерси, ще пробвам. Поне вечер да помогне, ще е добре. Blush

# 561
О,Бобииии-ще си правим женски сбирки скоро май ☺🎀Иначе и на мен от Надежда акушерките ми препоръчаха гавискон,но от този с ягодата ми се повдига.

Аз да попитам имащите опит майчета-какъв протеин пиехте през бременността? Едната ми госпожичка изостава малко(доплера е ок),качила съм само 1 кг(15+1 гс), ,а нито съм повръщала,нито пък нямам апетит,но явно не мога да набавям за 2бр бебета протеините. Пила съм преди на биогейм и фризобин(той е медицински,но с малко протеин и мн въглехидрат и не ми е ок),та ако сте доволни от някой конкретен споделете 🙏🏼
Гледам на прегнако,но има мн обринали се мами,а този на ever build мисля е добър-как мислите?
https://www.silabg.com/bg/20683-EVERBUILD-ISO-BUILD-Protein-Isolate.html

# 562
Има Фрезубин и без въглехидрати, този който е на прах ☺️

# 563
+1 за чистия Фрезубин. Първата бременност изкарах на прегнако, защото бях с много ниски нива на протеин. Стигнах до 3*2. Тогава имаше само няколко вкуса и направо ми се повръщаше! Бебето не качи повече, аз докарах мускули. Иначе бяхме Ок и двете и не стигнах до прееклампсия. Сега пих Фреузбина, включително го пъхах в супи и кремове. Бях на значително по-ниска доза и влязох да раждам с оптимални стойности. Синът ми се роди в долу горе същите кг като дъщеря ми. 2018та родих в 40+1, 3050гр, сега малкото в 38+5, 2850. Ако бяхме дочакали термин щеше да е същото. Не винаги кг зависят и от приема на протеин. Но посочените два са със сигурност одобрени при бременност. Може да ги редуваш.

# 564
То даже Фрезубин е единствения, който намерих без подсладител. Аз бях с ГД.
Скрит текст:

# 565
Дами, приемали ли сте коринфар и магнезий? Какъв интервал между тях трябва да има?

# 566
Devilche, ще правим, ще правим. Дай Боже. Hands Pray
Сънче, да си жива и здрава. Снощи изкарах една вечер без повръщане. Взех Гавискона с ягода. Не знам по колко се взимат, но аз сдъвках едно 30-40 минути след вечерята и после още едно преди да легна, че май като пия вода след хапчето и ефекта му намалява. Така ми се стори като от първи прием.
Протеин май и аз ще трябва да приемам. Месо почти не мога да хапвам. Снощи с голяма мъка хапнах малко. Имам един кантар, който освен теглото ми мери протеини, мускулна маса, вода в организма и разни други неща. Всеки път ми показва много ниско съдържание на протеини - 15%. Не знам колко е верен, но е възможно. Нещо още не мога да си организирам храненето така че да е пълноценно и здравословно.

# 567
Аз 10 дни бях уж на супер балансирано и здравословно хранене и какво стана-пиранките изостават 🤷♀ с малко,но все пак изостават,при перфектен кръвоток. Ядох разнообразно месо(особено телешко),риба,сирена,всеки ден по 1 омлет с 3 яйца,всякакви и много плодове, поне 2 салати със зеленилки и цвекло… явно не е достатъчно!

# 568
Аз пих ето този:
https://www.silabg.com/bg/17100-HAYA-LABS-100-Pure-All-Natural-W … otein-Stevia.html

О,Бобииии-ще си правим женски сбирки скоро май ☺🎀Иначе и на мен от Надежда акушерките ми препоръчаха гавискон,но от този с ягодата ми се повдига.

Аз да попитам имащите опит майчета-какъв протеин пиехте през бременността? Едната ми госпожичка изостава малко(доплера е ок),качила съм само 1 кг(15+1 гс), ,а нито съм повръщала,нито пък нямам апетит,но явно не мога да набавям за 2бр бебета протеините. Пила съм преди на биогейм и фризобин(той е медицински,но с малко протеин и мн въглехидрат и не ми е ок),та ако сте доволни от някой конкретен споделете 🙏🏼
Гледам на прегнако,но има мн обринали се мами,а този на ever build мисля е добър-как мислите?
https://www.silabg.com/bg/20683-EVERBUILD-ISO-BUILD-Protein-Isolate.html

Последна редакция: нд, 09 юли 2023, 14:50 от bubastet

# 569
Аз вчера попаднах на витрина в Кауфланд с млечни високопротеинови продукти и грабнах някакъв Скир. Ще го пробвам днес да видя ще се харесаме ли. Че с изварата сме много скарани, не мога да я понасям. Сутринта хапнах варено яйце. Снощи авокадо и месо. Мъча се да добавям някакви такива продукти, които уж съдържат повече протеини, но определено е недостатъчно.
Имам купуван грахов протеин от био магазин, дали става за тази цел?

Общи условия

Активация на акаунт