Забременели след инвитро 52

• 54 280
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
Дами,ако може да споделите ,въпреки че е супер индивидуално,но в коя седмица започнахте да имате някакви признаци на бременност
Аз съм в 7 г.с нищо … преди 3 дни се видяха ембриончетата за пулс съм следващата седмица и направо се разбърквам вече

# 601
Дами,ако може да споделите ,въпреки че е супер индивидуално,но в коя седмица започнахте да имате някакви признаци на бременност
Аз съм в 7 г.с нищо … преди 3 дни се видяха ембриончетата за пулс съм следващата седмица и направо се разбърквам вече

Аз имах почти цялата бременност, като така и не разбрах кога е от хормоните от стимулацията (имах вторична хиперстимулация и се бях подула), кога от допълнителния прием на прогестерон. Имах и периоди без симптоми, но в общи линии почти цяла бременност имах чувствителни гърди и гадене, което преминаваше от прием на въглехидрати. Симптомите обаче, не са задължителна част от бременността, пък и при всяка жена е различно
Моят съвет е да гледате да се разсейвате, че после идва “усещам ли бебето”, “мърда много повече”, “днес пък не мърда”… и така всеки ден е един стрес

# 602
При мене да ми се гади и да ме болят гърдите започнах едва след 9 седмица

# 603
Аз имах гадене общо точно два пъти и честно да кажа се радвам. Иначе помня, че първия ми доста дълго време единствен признак беше, че станах ревлива, затрогвах се повече от обичайното, на новините съм ревала Simple Smile
По някое време ми потъмняха ареолите на гърдите, но вече не помня в коя седмица.

edit: o да и започнах да запивам в 10 часа (преди това в 12-1)

Последна редакция: нд, 16 юли 2023, 21:07 от Одри ♡

# 604
При мен първите симптоми дойдоха около 7 г.с. и бяха гадене и умора, сънливост и замайване.

Имах на разположение 2-3 седмици с положителен тест и заблуда, че всички неразположения по време на бременността може да не ме споходят. 😊

# 605
Единствените признаци на бременност, май, ми бяха движенията на бебето и киселините и не ми се ядеше месо до четвъртия месец, а аз съм си мръвкарка. А, и в девети месец ми потъмня линията на корема. Като се изключи месеца престой в болницата, имах супер лека и приятна бременност, при това на 40+ години.

# 606
След 6-та г.с започнаха леко моите. Даже бях писала притеснена точно в тази тема, че утихват и се появяват. След 8-ма започнаха по-осезаемо. Аз съм с близнаци. Друга дама с близнаци пък нямаше неразположения, организми най-различни.
Сега съм точно както Celeste е описала”мърдат ли”, “днес по-малко ги усещам”, “а, ритна ме, добре”, “кога пак ще се размърдат?” Simple Smile

# 607
Още преди теста така ми се виеше свят, че не можех да стана от леглото няколко дни. След това в осма седмица започна гаденето е повръщането, които още са на линия, сега съм в 11 седмица

# 608
Ох супер момичета,много благодаря!Наясно съм,че всеки организъм е различен,но след 3 аборта съм се психясала…вчера малко зацапване имах и днес отидох да ве види док.Слава Богу!Всичко е наред..за първи път чух пулс на едното (и изобщо до сега)другото само като пулссации на ехографа се видя,но се успокоих малко в Петък съм пак на преглед,но психически трябва нещо да направя ,защото с това неспокойство до никъде няма да я докарам

# 609
Kateto M, и аз имах загуба в 8 гс. И много се тревожех със сегашната бременност. Особено разни приказки как на някоя позната все й се гадело… Не се успокоих, ходех като вас на преглед всяка седмица и така до 12, когато някакси малко де поуспокоих. Молех се на Господ и вярвах. Каквото е писано, ще стане. Вярвайте! Само жена, която е загубила може да ви разбере. От мен от сърце ви пожелавам всичко да се развие добре и да си имате здрави бебенца. Просто някакси повярвайте ми, и аз нямах симптоми. Не си спимням дали даже след 11 седмица не се появиха. Помня, че веднъж ми прилоша и това беше. Гърди ме наболяваха, но също след 10-11 седмица и то слабо. Бях започнала да си записвам в кой ден дали ме е боляло, лошо ли ми е било. Така съм и до днес. Ритало ли е, в колко часа. Стискам ви палци.

# 610
Катето М
Какво каза док за зацапването?

# 611
Дидето
Разреди ми клексана през,даде ми нощна 3х1 и алеракт 2х1 да пия за какво точно не я питах,,каза че няма проблем с ембриончетата и че може пак да имам такова зацапване случвало се до 12 г.с можело пак да имам но говорим да леко светло кафяво зацапване ,не за кръв
Аз просто изпаднах в истерия,защото предните аборти точно така с зацапване станаха,но тя каза,че това не е бил проблемът
При теб какво стана?

# 612
Радвам се ,че нещата са наред.
Аз търпеливо чакам 19-ти за да отида на преглед .
На моменти има много леко бледо кафяво зацапване .
А днес имам и леки болки отстрани даже не болки а по-скоро като стягане отстрани около корема.
Надявам се всичко да е наред.🍀

quote author=Kateto M link=topic=1505730.msg46710344#msg46710344 date=1689608997]
Дидето
Разреди ми клексана през,даде ми нощна 3х1 и алеракт 2х1 да пия за какво точно не я питах,,каза че няма проблем с ембриончетата и че може пак да имам такова зацапване случвало се до 12 г.с можело пак да имам но говорим да леко светло кафяво зацапване ,не за кръв
Аз просто изпаднах в истерия,защото предните аборти точно така с зацапване станаха,но тя каза,че това не е бил проблемът
При теб какво стана?
[/quote]

# 613
Момичета, някоя от вас да е борила Клебсиела пневмония в урината? Микробиологията ми беше чиста като я открихме, но в урината е в голямо количество. Аугментин за 7 дни не помогна, дори не я намали. От днес ми изписаха за 10 дни Зинат + Омнибиотик. Доста се притесних, защото четох че е упорита и може да създаде бели ако стигне до бебето. Confused Ходих на нефролог и тя ми изписа лечението, гледа ми бъбреците и пикочния мехур и са наред. Пуснахме и CRP - излезе 2.7 при референтна стойност до 5. Левкоцитите и нитритите са с положителен резултат, като левкоцитите са 10-12 при референтна до 3 на поле.

# 614
Привет момичета ,пак съм аз …
Чудя се нормално ли е да нямаш апетит по време на бременност и сега се извинявам 🫣да имаш диария ,вместо апетит и запек
Аз ли съм сбъркана,нещо не е наред или просто хормоните при мен действат обратно ?

Общи условия

Активация на акаунт