Забременели след инвитро 52

• 54 289
  • 766
  •   1
Отговори
# 585
На мен репродуктивният ми каза да си намаля дозата за 3-4 дни, след което да ги спра.

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 12:41 от Coconut.water

# 586
Аз Дуфастон не съм пила,но циклогеста и естрофема ги спрях постепенно. И двете неща слагах вагинално.

# 587
Аз приемах само циклогест 2×1 и на крайа последните 4-5 дни само по едно на ден и го спрех.

# 588
Devilche , доколкото знам, аспи тест правят и в Бодимед.

# 589
Благидаря ви,момичета. Пуснах ги в Сити Клиник на околовръстното и за 1 час бяха готови. Паскалева ме отряза за коментар - този месец не можела. Та чакам Вецев да каже какво мисли за резултатите:

Притеснява ме завишения ЛДХ:

Имал ли е някой такова показатели?

# 590
Devilche,
Ето референти по време на бременност
https://www.perinatology.com/Reference/Reference%20Ranges/LDH.htm

Относно тромбофилията - защо Вецев е против НМХ? Какво мисли хематологът?
Аз бях с ниско-рискови мутации и цяла бременност на НМХ заради загуба в началото на 5 месец, където не съм имала нито лош доплер, нито какъвто и да било симптом, че нещо не е наред. В никакъв случай не искам да те стряскам, просто да вземеш още едно мнение освен това на Вецев, според мен.

# 591
Celeste, мнооого ти благодаря и на теб ❤супер,значи и лдх е ок ☺
Вецев каза,че още нямам нужда от НМХ и иска да види тези изследвания. Паскалева също в 6 гс каза,че не съм за НМХ и прехвърли топката към Вецев. Тогава тя гледаше изследванията ми и каза”даже се съмнявам,че имаш тромбофилия с тези резултати”.
Чакам да излезне Свободния протеин Ес и да чуя Вецев какво ще каже. А утре ще се свържа с друг хематолог. Ще чуя и Павлова(шефката на рискова бременност в Надежда) утре вечер-да видим кой какво ще каже.

# 592
Девилче, цялостно ти изглеждат добре нещата.
Аз имах големи вътрешни двубои за НМХ тая бременност, аз слагах заради ЕМ, не заради тромбофилия. Вецев едно изследване не ми пусна, според него щом кръвотокът беше отличен, няма нужда. Радвам се, че при теб е назначил изследвания. Значи все пак не кара  на слуки и ги мисли нещата.

Късмет на ФМ!

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 18:27 от ^SunLight^

# 593
Благидаря ви,момичета. Пуснах ги в Сити Клиник на околовръстното и за 1 час бяха готови. Паскалева ме отряза за коментар - този месец не можела. Та чакам Вецев да каже какво мисли за резултатите:

Притеснява ме завишения ЛДХ:

Имал ли е някой такова показатели?

Препоръчвам доктор Тончев хематолог.

# 594
Сънче, отива ти много ник-а ☺ ❤благодаря ти за успокоението.
Накупила съм клексан за 2г напред,а и вече на доста от опаковките им мина срока на годност,но явно ще почака 🤣
2 пъти подред му мрънках на Вецев за тромбофилията ми и явно беше запомнил,че сега чак ми ги и написа в АМБ.лист без да го питам. Каза,че няма нужда да ходя при Паскалева и че работят заедно-да не се тревожа 🤷♀ хем му вярвам много,хем ме е страх. Но щом изследванията са ми ок вече съм по-спокойна.
Утре ще докладвам след ФМ.
Мерси,още веднъж на всички ви!

# 595
Момичета, Девилче, малко късно се включвам по темата с протеините. Пих Прегнако в последните седмици от бремеността, заради нисък белтък. Правех си го на смутита с плодове, овесени ядки, мляко, ядки и др. Не съм имала проблем с кожата. Супер ми беше 😄
За храните вече сте обсъдили, но да - яйца, извара, скир, бобови, месо, риба.

Ако не харесвате вкуса на скира - и той отива в смутито 😁

Успех 😚

# 596
Здравейте, момичета
Имам останал прогестан декс 25 mg една кутия пълна и от втората 5 инжекции.
Ако някой има нужда да ги вземе, 5те инжекции ще са подарък.

# 597
Прогестена мускулно ли се прави?

# 598
Прогестена мускулно ли се прави?
Не, подкожно в коремчето

# 599

Здравейте, имам питане относно резултатите ми от БХС

За мен са резултатите под ‘Изчислен риск’, нали?

Резултатите от риск за прееклампсия са ми известни. Тъй като отново са на база статистика (лекарят каза, че няма нищо притеснително) и към момента си следя кръвното всяка сутрин и не приемам Аспирин.

Общи условия

Активация на акаунт