Забременели след инвитро 52

• 54 209
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
Belive- и аз се ослушвах за симптоми, единствено не ми стигаше въздуха от елементарни дейности- изчакване на стълби, но не знам дали да го броя. Аз направих пиклив на 8-ми ден, на 10-ти както ми беше казал доктора кръвен плюс прогестерон. Същинските симптоми почнаха много по-късно.

Отчете ли теста на 8 ми ден - пикливия ?

Отчете, положителен. Искрено желая и твоя резултат да е такъв. Както са ти казали всеки организъм различно синтезира хормона. Аз мисля, че е по-добре да пуснеш в понеделник. Две ли върнахте или едно?

Върнахме 2 бр петдневни Simple Smile понеделник ще ми бъде 9 ден . Моля се да е положителен .

# 691
  • София
Аз отидох с нагласата, че ще лежа там, но явно са преценили, че нямам шанс и изобщо не стана дума за прием.
След отношението аз реших и да не се бутам. Лежа си вкъщи, мъжа ми си ме гледа и това е. Не да точат някоя пътека на мой гръб, а като гледам и терапия не знаят каква да дадат. Утре съм на преглед при моята си лекарка, така че ако има шанс и се налага да ме приемат в болница ще ида в Майчин дом.
Момичета, аз днес прокървих много силно с кръвоизливи. Видя се силно отлепяне на плодния сак. Казаха, че по-скоро няма да го бъде, но да лежа 2 дни в къщи и да дойда пак на преглед.
Много тъжно, защото го видях как вече има жълтъчно тяло вътре и явно е имало някакъв шанс преди това.
Вчера имах силни болки долу, но си мислих, че от седенето на стол по цял ден и минаха до вечерта. Е, явно тогава се е случило и е трябвало да обърна повече внимание.
Нищо, като приключи това съм първа в редиците за ново инвитро и никакво ходене на работа след трансфер.
На вас успех, много се надявам да не се сблъсква нито една от вас с това.

След като имате такова силно отплепване, защо не ви приеха в болница за задържане? Слагат се системи, следи се състоянието. Много несериозно е да ви пратят вкъщи  или вие сте отказала хоспитализация?
Аз имах кървене в 8г.с. , съответно веднага отидох в спешното в моя град, а моето инвитро и следене на бременността не е там, но веднага ме приеха и след 5 дена всичко беше наред. Като ме изписаха отидох и при репродуктивния на преглед, за да ми потвърди терапията, която имах изписана от болницата.
 В 16г.с. имах също много силен кръвоизлив и по вечерите пак тичахме до спешното и пак ме приеха, тогава дори стоях повече време.  Имаше едно момиче, което беше в 7-8г.с. ,която от седмица имала кафяво зацапване и накрая доктора и я посъветвал да я приеме в болница,  акушерките останаха изненадани от това,че толкова време е чакала  докато отиде.

# 692
  • Русе
Винаги има надежда. Желая ти успех и да си имаш живо и здраво бебче!

Аз отидох с нагласата, че ще лежа там, но явно са преценили, че нямам шанс и изобщо не стана дума за прием.
След отношението аз реших и да не се бутам. Лежа си вкъщи, мъжа ми си ме гледа и това е. Не да точат някоя пътека на мой гръб, а като гледам и терапия не знаят каква да дадат. Утре съм на преглед при моята си лекарка, така че ако има шанс и се налага да ме приемат в болница ще ида в Майчин дом.
Момичета, аз днес прокървих много силно с кръвоизливи. Видя се силно отлепяне на плодния сак. Казаха, че по-скоро няма да го бъде, но да лежа 2 дни в къщи и да дойда пак на преглед.
Много тъжно, защото го видях как вече има жълтъчно тяло вътре и явно е имало някакъв шанс преди това.
Вчера имах силни болки долу, но си мислих, че от седенето на стол по цял ден и минаха до вечерта. Е, явно тогава се е случило и е трябвало да обърна повече внимание.
Нищо, като приключи това съм първа в редиците за ново инвитро и никакво ходене на работа след трансфер.
На вас успех, много се надявам да не се сблъсква нито една от вас с това.

След като имате такова силно отплепване, защо не ви приеха в болница за задържане? Слагат се системи, следи се състоянието. Много несериозно е да ви пратят вкъщи  или вие сте отказала хоспитализация?
Аз имах кървене в 8г.с. , съответно веднага отидох в спешното в моя град, а моето инвитро и следене на бременността не е там, но веднага ме приеха и след 5 дена всичко беше наред. Като ме изписаха отидох и при репродуктивния на преглед, за да ми потвърди терапията, която имах изписана от болницата.
 В 16г.с. имах също много силен кръвоизлив и по вечерите пак тичахме до спешното и пак ме приеха, тогава дори стоях повече време.  Имаше едно момиче, което беше в 7-8г.с. ,която от седмица имала кафяво зацапване и накрая доктора и я посъветвал да я приеме в болница,  акушерките останаха изненадани от това,че толкова време е чакала  докато отиде.

# 693
Sammy_west, моята най-добра приятелка беше в 7 г.с. така, казаха и че няма шанс никакъв с такова голямо отлепване. Тя е на 44 след инвитро... Обиколи, Щерев, Надежда, МД, ..бебето е на 2 месеца, прекрасен малък мъж ♡. Имаш шанс разбира се, дръж се, вярвам че всичко ще е наред.

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 20:27 от Sivona

# 694
  • София
Боже, колко е хубаво, че ви има:) Такава подкрепа не съм срещала никога. Много ви благодаря!

# 695
Сами стискаме палци всичко да е наред и да ни зарадваш с добри новини 🍀

# 696
  • София
За съжаление ми потвърдиха, че нещата са приключили. Хубавото е, че ще се изчистя по всяка вероятност сама и ми казаха, че мога да започвам с нова стимулация през септември.
Аз съм за, но си мисля не е ли рано за организма ми?! Ако някой е минал през този път, моля да сподели дали сте чакали или веднага сте започнали ново инвитро

# 697
Съжалявам да го чуя.
Ние изчакахме два менструални цикъла.
Изчистих се с така наречения медикаментозен аборт.На следващия цикъл направихме трансфера.
За мен лично зависи как се чувстваш и ако доктора ти даде зелена светлина няма какво да чакаш.

# 698
За съжаление ми потвърдиха, че нещата са приключили. Хубавото е, че ще се изчистя по всяка вероятност сама и ми казаха, че мога да започвам с нова стимулация през септември.
Аз съм за, но си мисля не е ли рано за организма ми?! Ако някой е минал през този път, моля да сподели дали сте чакали или веднага сте започнали ново инвитро

Много съжалявам за развоя.
Относно нова стимулация - колко ембриона имахте от предходната? Да се разбира, че няма замразени?
Много важно е с какъв фактор сте, какъв АМХ, какво ниво на основни витамини и като Д и Б12.
И разбира се какво е състоянието на организма след тази стимулация и Биохим. Бременност.
Принципно не е невъзможно и ако имате доверие на лекаря, то може съвсем успешно да направите нова стимулация.
Успех!

# 699
Момичета, да се включа и аз......
днес 5-ти ден на 2 бр бластоцисти , кръвен 1.59 ..... пуснах толкова рано, защото имам тромбофилия и назначена терапия при положителен тест. Според мен въобще няма имплантация този път.....

# 700
Самисъжалявам за лошите новини…каквото и да кажем няма да не успокоим,стискай зъби и смело напред следващия път ще е успешен
Билийвмного рано си пуснала теста според мен…ЧХГ в повечето случай започна след минимум 6ти ден да се отделя в кръвта,според мен си направи тест след 2-3 дни отново

# 701
  • София
Ами нямаме. От 7 фуликула извадиха 3 яйцеклетки, като всички се оплодиха, но само 2 стигнаха бластоцист на 2ри ден. Тях и върнахме със ЗЕТ.
Добавки аз си взимам без да са ми изписани. На никой не му правеше впечатление, че вит. Д ми е ниско.
На мен не ми предлагат никакви изследвания, просто да стартираме пак. И задължителен ПИД. Да ама те ако са с не особено добро качество не стават за ПИД. Омагьосан кръг.
Както и да е, надявам се пак да се включа скоро в темичката:)

Много съжалявам за развоя.
Относно нова стимулация - колко ембриона имахте от предходната? Да се разбира, че няма замразени?
Много важно е с какъв фактор сте, какъв АМХ, какво ниво на основни витамини и като Д и Б12.
И разбира се какво е състоянието на организма след тази стимулация и Биохим. Бременност.
Принципно не е невъзможно и ако имате доверие на лекаря, то може съвсем успешно да направите нова стимулация.
Успех!

# 702
Привет, дами,

Да се запиша и аз при вас.
Имам + тест от днес ,14 ден след трансфер на 3 дневни ембриони.
Миналата седмица на 10 ден пуснах ЧХГ и Прогестерон. Резултат : ЧХГ - 103, Прогестерон - 637 umol/l.
Чувствам се адски подута, коремът ми е като в 5 месец, не знам на какво се дължи. Утре ще ходя при док , да видим какво ще каже.

Sammy_west стискам палци следващия път да е успешен и всичко да е наред .

# 703
ТуфиЧестито и докрай!Вероятно на прогестерона се държи това подуване,а и на промените в организмът

# 704
  • София
Здравейте, предимно ви чета. Има ли мами, спиращи прогестероновите препарати и как ви се отразява?

Общи условия

Активация на акаунт