240 танцуващи снежинки в празничната НЕМСКА тема

• 33 906
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
За какво я посещавате таза синагога като ще създавате толкова главоболия на секюритито?
Аз да се похваля , че си резервирах за фашинг ваканцията и вече чакам Simple Smile
И да се похваля че си намерих страхотен физиотерапевт за КГ което ми изписаха и той е и остеопат. Ами страхотно попадение се оказа Simple Smile
Kойто се интересува Триумф имат в момента 50 % отстъпка

Последна редакция: сб, 28 яну 2023, 02:41 от bella-ciao

# 586
  • Germany
Здравейте,
този уикенд ще подготвим кундигунга за хазяйката и исках да питам има ли нещо, което задължително трябва да включа, нещо което да избягвам? Аз намерих примерни в нета и мислех тях да ползвам, ама реших 1во да ви питам Simple Smile

# 587
  • München, Deutschland
Мони, прочети няколко примерни и комбинирай според мен.
Също и приемо-предавателен протокол направете, за да нямате проблеми с връщането на кауциона.

# 588
Ето и тука ще питам, ако нямате против.
Във фейсбук, като искам да прочета или коментирам даден пост, ми излиза 2ри прозорец по-малък върху основния. Някой да има опит с това-как да се махне, че е доста изнерящо.

# 589
  • Germany
Благодаря, Криси! От мийтферайна ми казаха, че приемо-предавателният протокол не бил вече задължителен и хазяйката имала право да откаже да го подпише.
Бискара, и на мен така ми излиза от известно време. Предполагам, че е някаква нова функционалност на фейсбук и няма как да се премахне.

# 590
Moni, Благодаря за отговора!

# 591
Мони добре че правите паркет, а нямате нужда да правите баните. Нещо никакви ги няма плочкаджиите на myhammer. Или са заети или не им се лепят плочки

# 592
  • Germany
Мони добре че правите паркет, а нямате нужда да правите баните. Нещо никакви ги няма плочкаджиите на myhammer. Или са заети или не им се лепят плочки

Бела, ако имаше бани за правене, щяхме да си викнем майстор от БГ.

# 593
Не можем да се занимаваме Мони.  Предпочитаме да си се организират сами. Добре че нямате бани за правене.

# 594
  • Germany
Не можем да се занимаваме Мони.  Предпочитаме да си се организират сами. Добре че нямате бани за правене.

Ние имаме приятел, който е майстор и сега ще дойде да ни помогне с боядисването. Но ще дойде с жена си и ще го съчетаем с приятно време заедно Simple Smile

# 595
Успех ви желая и дано всичко мине както трябва. Често такива неща са проба за отношения.

# 596
  • Германия
Успех ви желая и дано всичко мине както трябва. Често такива неща са проба за отношения.

Потвърждавам!! Баща ми лятото дойде с един майстор да помагат за къщата, те двамата се познават от над 10 години. Бяха тук близо 3 седмици, и баща ми най-накрая го видя що за човек е 😔

# 597
  • Deutschland/HE
При нас дойде майсторът от България е приятел на наш приятел, но такъв честен и коректен човек. Поканихме ги и ни гостува и сега преди Коледа семейно. Обещал ни е като решим да правим банята да е на линия Simple Smile.

# 598
  • Germany
Абе аз с най добрата си приятелка да съм 3 седмици вкъщи, ще има накрая дрязги, та съм подготвена Simple Smile Освен това, той няма да ни прави услуга, а ще му платим колкото си поиска, та се надявам всичко да мине добре.

# 599
Здравейте! Нахлувам в темата ви , но има нещо което не ми е ясно и се надявам някои от вас да могат да ми отговорят . Сина ми се роди тук началото на декември месец . Мисля да пътувам от Мюнхен до Хамбург със самолет (Луфтханза) с бебето , което ще бъде на 3 месеца тогава . Нямаме немско гражданство , единствения документ който имам за детето е немския му акт за раждане , за капак и сме с различни фамилни имена . Въпроса ми е аз мога ли да пътувам така с детето без то да има паспорт ? Все пак няма да излизам от страната , а просто ще отида в друг град , но със самолет . Бащата няма да е с мен и незнам дали трябва да подпише декларация за детето ? Лятото ще си ходим в България и преди да тръгна ще изкараме на малкия пасаван , но той е с давност 30 дни и няма как да го изкарам за този полет . Никъде не намерих информация , в най- скоро време ще се обадя в Луфтханза, но с малкия деня и нощта ми се обърнаха малко и немога да смогна. Ще се радвам ако има някой запознат да ми обясни .

Общи условия

Активация на акаунт