Отговори
# 300
Честит да е Борислав! Да расте здрав, щастлив и благословен!

# 301
Владислава Димитрова честит да е малкия сладур!!! Да сте живи и здрави цялото семейство!!!

# 302
Здравейте, мамита! Записвам се и аз вече към отбора на родилите. На 17.12.2022г. се роди дъщеря ни Тиана 3490 51см. Беше нормално раждане. Бих казала, че мина доста добре, макар че има и някой друг шев. Успех на всички, на които им предстои. Наистина няма по-хубаво от това да си прегърнеш детенцето.🥰😍❤❤

# 303
Честито на новите мами! Здрави и хубави бебоци и да се гушкате много!

# 304
Nelinka_30 честита радост!!! Да бъде жива и здрава и много да ви радва!!! Бързо възстановяване!!!

# 305
  • Вестерос
Честито на двете! Да са здрави и щастливи! 🍀🍀🌹🌹

# 306
Честита и благословена да е Тиана!

# 307
Честито на всички! Много здраве и щастие! ❤️

Дойде и нашия ред, 7дена преди термин с планово секцио се роди нашият син - Билял. Един голям юнак - 3930 гр и 51 см. 😍😍

# 308
Здравейте, момичета. ❤
На 16-ти със спешно секцио се появи и нашето момиченце. 😍 Не мога да спра да я гледам 🥹.
Малко се позабавихме с това, защото го бях оставила на мъжа ми като задача и … 🤣 съответно не е свършено, а е много важно - педиатърът. Можете ли да ми препоръчате за гр. София - или за кв. Младост, или Токуда, Вита 2. Просто до там ще можем да стигнем по-лесно. За Вита ми казаха д-р Гергинова и д-р Иванова, но АГ-то ми каза, че били много натоварени.

# 309
  • Вестерос
Честити да са двете нови бебенца! Да са здрави, игриви, спокойни! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 310
Дойде ред да се похваля и аз. Днес, буквално преди минути (още даже съм на родилната маса) се роди нашият втори син - Христо, 3500, 51 см. Нормално раждане след система, защото вече две седмици си ходя с 5 см разкритие. Терминът ми бе за 23 декември

# 311
Кристина, SunshineSt, Miriamm, честито, майчета! Бързо се възстановявайте! А на бебчетата пожелавам здраве, щастие и късмет в живота!

# 312
Честито на всички  нови мами.Да са ви много здрави бебоците 💗💙

# 313
Честити бебче та да са ви живи, здрави и много обичани ❤️

# 314
  • София
Честити рожби, Владислава Димитрова, SunshineSt , Nelinka_30, Miriamm и kristina112233 Revolving Hearts

Да са ви здрави, да хапват добре и да са много щастливи! Hug

Общи условия

Активация на акаунт