Отговори
# 90
MM happiness много хубава новина Hug Сега ви е ред да се гушкате много. Дано и другите две да ги пуснат в най скоро време .

# 91
MM haappiness,  их, че хубава новина! Честито! Чакаме да се похвалиш и за другите!
Блонди, и това ще мине! Бебчето ще се оправи! 🙏

# 92
MM happiness това е хубава новина  Simple Smile
Стискам палци скоро и младежите да са в къщи при вас. А сега започвай да гушкаш много принцесата.

# 93
Аз минавам само да се похваля с 1 от 3 бебенца в къщи. Изписаха момиченцето ни и вече се гледаме в къщи. Скоро и следващия.

На всички новородили честито, на чакащите стискам палци. На тези, които в момента изпитват трудности - кураж, всичко минава. ❤️❤️❤️

Чудесна новина. Тъкмо да направите плавна адаптация едно по едно бебоците, че после ще е голямо приключение. Стискам палци скоро юнаците да са си у дома.

# 94
  • Варна
Аз минавам само да се похваля с 1 от 3 бебенца в къщи. Изписаха момиченцето ни и вече се гледаме в къщи. Скоро и следващия.

На всички новородили честито, на чакащите стискам палци. На тези, които в момента изпитват трудности - кураж, всичко минава. ❤️❤️❤️
Много се радвам и ви се възхищавам как ще се справите , ние с едно вдигнахме ръце 🤷
Блонди ,дано вече да се вземат адекватни мерки и скоро да сте си вкъщи. Детето ти да повръща е ужасно при нас се случи тази сутрин направо изтръпнах. Спирам му АМ вече се надявам кърмата да му стига. Сега издържа почти 3 часа както беше  и със смесеното хранене.

# 95
Здрасти Викиту,
Аз ползвах Аптамил няколко пъти и според мен си беше добре прието от бебето. В Англия много го ползват и затова го взех щ
Като цяло съм доволна.

Честито на всички нови мамчета!
Кога започват коликите , възможно ли е от първата седмица? И някой използва ли капки против колики и кога ги започнахте ?
Две вечери в нас е ужас между 23-3 часа е на приливи и отливи. Както си спинка и го хваща адска болка свива се и плаче много силно. Това се случва само вечер денем гласа не му се чува , направо е ужасно да го гледаме как се мъчи. Също ако някой може да препоръча и АМ понеже взехме на hipp, защото в болницата даваха такова, но по принцип не съм им привърженик, мисля да го сменя с aptamil

# 96
Да ви кажа вчера в 9 вечерта почнах да движа днес си ме преместиха в стая и от тогава бебка си е при мен гушкаме се разхождам си я и и се радвам .Чак не мога да повярвам ❤

# 97
Блонди, надявам се всичко да бъде наред в най-скоро време. Прегръдки и бъди силна ❤️

MM happiness много хубави новини ☺️ постоянно ви мисля и чакам да кажеш нещо хубаво ❤️

# 98
Blondy, кураж момиче, пращам виртуална прегръдка! Дано успее да задържи храна сега след сондата. Не ми се и коментира абсолютното безхаберие и безобразие от "лекари" из болницата, които си мислят, че на всеки проблемът не е проблем и щото сме нови майки си измисляме неща. Както предложи и Тифани, заведи я после при първа възможност и на друг лекар да се успокоиш напълно, че вече е наред.

ММ happiness, чудесна новина! Първият от трите коледни подаръци вече е у вас и е време за гушкане, радване и опознаване. Heart Да ни ъпдейтваш после как се оправяте с трима герои, ръцете ще са ти препълнени от любов и грижи.

---

Аз съм още от отбора на чакащите Grinning След като спрях Алеракта (магнезият) почти нямам и кой знае какви болежки освен вече наистина неудобството и тежината от корема. От време на време го бутам този корем надясно, че все килва наляво и ми тежи на някой орган. (не знам кое се е преместило там Grinning) Ама пък поне си хапвам квото ми се иска, не мисля за храни, които в последствие ще ѝ образуват газове и т.н. ако успея да кърмя.

# 99
  • Вестерос
Мн хапинез, страхотна новина! 🤗

Вики, бебето връща мляко или повръща? Повръщането е като фонтан, а връщането е като слюнка с мляко, може и малко повече да е. Различни неща са. Моята примерно като се наяде някой път почва да се напъва да пръцка и от напъването връща малко мляко така. Като спре да се напъва всичко е ок. Затова спи все настрани, ако тръгне да връща да си изтече и аз обирам с едни лигавничета.

# 100
  • Варна
Мн хапинез, страхотна новина! 🤗

Вики, бебето връща мляко или повръща? Повръщането е като фонтан, а връщането е като слюнка с мляко, може и малко повече да е. Различни неща са. Моята примерно като се наяде някой път почва да се напъва да пръцка и от напъването връща малко мляко така. Като спре да се напъва всичко е ок. Затова спи все настрани, ако тръгне да връща да си изтече и аз обирам с едни лигавничета.
Днес сутринта си беше повръщане явно вече имах достатъчно кърма и му давах още АМ имаше и тежка нощ и си повърна. то е по гъсто от това, което се стича от устичката като спи или след хранене
Днес цял ден сме на гърда , махнах АМ и или е гладен или го мъчат колики и в двата случая е на гърдите..
Сега четох тази тема https://m.bg-mamma.com/?topic=158616 явно така ще сме

# 101
  • Вестерос
Аз намерих тази полезна статия
https://mama-247.com/blog/novorodeno/zdrave-jsiSf0WRt/normalni-n … a-khlcane-kikhane

Също четох, че при хранене с АМ, ако след топлото мляко се даде водичка непосредствено може да доведе до хълцане.заради разликата в температурата на течностите.

# 102
  • Варна
А някой давали омни биотик панда и как по точно ги дава на бебе. На ММ му дали капкомер, но то е мъка.

# 103
  • Вестерос
Аз давам омни биотик панда. Разтварям Сашето в готовото АМ и чакам 10 минути.
За кърмени бебета във фб групите пишат, че си изтисквали в шише кърма и в нея разтваряли и така давали на бебето. Пак се чака 10 минути.

# 104
И ние да се запишим след 23 часа мъки и финално нормално раждане, на 10.12.22г се роди и нашия принц Калоян.На всички мами който им предстои раждане успех

Общи условия

Активация на акаунт