Отговори
# 210
Честити бебчета- Елена, Георги и Петя! Да растат здрави и щастливи! 🍀
Итилия, стискам палци всичко да мине бързо и безпроблемно🙏.

# 211
Cveti_93 Честита да е малката Петя!!! Бързо  възстановяване.
Итилия успех утре. Всичко ще е наред!!!

# 212
Има ли сред вас с бебчета с жълтеница ? За колко време минава ? И как се събужда бебе ? На мен изобщо не ми се получава . И кърмещите мами , забелязали ли сте дали бебето предпочита едната гърда повече от другата ? От едната гърда ми е много трудно да го накърмя , а от другата винаги е лесно . Имам много кърма и буквално се къпем и двамата в мляко . Вир вода сме и двамата . Тези които родиха нормално и имат шевове , кога падат горе долу? До кога се изпитва това опъване и дискомфорт при сядане ? Моя е малък шев , но когато сядам ми е неприятно . Много ми станаха въпросите , но хем това проблемно кърмене от едната гърда , хем това опъване като сядам крайно ме изнервя . Confused

# 213
  • Варна
Миналата седмица ни казаха, че имаме жълтеница не знам към днешна дата как е положението, но понякога трудно го събуждам (особено вечер) тогава го храня колкото мога и се събужда на по-малък интервал от време.
И при нас има предпочитана гърда, по удобна му е и там супи, докато не го махна, другата просто в пуска . Даже усещам , че май по предпочитана има и повече мляко .
Аз имам само вътрешен шев и докато бях в болницата (3дена) го усещах после нямах проблеми

# 214
Здравейте, прекрасни мами! Малката принцеса е вече на 7 дни и днес я записахме при личния лекар. Кога трябва да се направи първата консултация с педиатър? Личната ми каза че било рано и да не бързам...Казаха ли ви от кога да започвате приема на  вит.Д?

# 215
  • Вестерос
Цвети, честито бебче! Всичко най-хубаво пожелавам! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

....

KalinkaMalinka5
, нас като ни изписаха в събота, в понеделник бяхме взели акта за раждане и във вторник дойде ЛЛ и педиатър в нас да види бебето. Сега на 19-ти ни вика на консултация, ще е на 20 дни тогава. За витамин Д не ни каза нищо обаче. Само ние ѝ се обадихме заради конюнктивита и да препоръча протиотик.

Мислим да сменяме фризолака, че бил нисък клас АМ. Насочих се към Лактана Био, но много се чудя дали да не пробвам и Хипп антирефлуксно, с оглед, че често връща мляко като се напъва след ядене. Някой с впечатления и от двете АМ?

# 216
Честито на новите бебчета в групата! Да са ви живи и здрави и много да ви карат да се гордеете с тях! ❤❤

Да се похваля и аз най-сетне. Днес родих в 10:12ч бебка Никол. 3590гр, 51см. Наложи се епизиотомия така че ще ви разказвам как е след нея 😬 Иначе шапка ви свалям на всички родили естествено, на мен тия контракции ми разказаха играта, признавам. Мислех, че имам среден праг на болка, сега мисля, че е -1000 😅 От 14ч вчера ме мъчат и ме измъчиха и те и раждането, но всичко мина. Сега лежа и си почивам, най-сетне ще спя по гръб и както си искам! 😍😃

# 217
Днес, в 10:30 се роди Михаил ❤️. Естествено раждане, в 7:30 ми включиха системите, имах 4 см разкритие и висичко стана толкова бързо! Но контракциите са си егати гадното нещо! Както и да е, мина Simple Smile
Гушнах си бебчето, после ми го взеха и така. И при мен се е наложило епизиотомия, но аз им казах да правят каквото трябва и да ме обезболяват с всичко възможно.
Родилите мами, черпихте ли екипа с нещо в деня на раждането? На мен ми се иска да ги почерпя, но ако 10 мами им донесат 10 торти някак... Не знам.
Нямаше кожа в кожа, отложено клампиране дъра бъра, имаше една доволна че е родила мама и едно малко мишленце дето мяука като котенце ❤️
Успех на всички на които им предстои! Стискам палци!

# 218
Ползваме АМ Хип комбиотик и сме доволни. Това ползвах и с първото дете.
Вит Д ни казаха по 2 капки след 20-я ден.
Първата консултация  е на1 месец точно.
После на втория  започваме с ваксините-кофти работа,но няма как.

# 219
Живи и здрави да са Никол и Михаил и да растат здрави и игриви! Майчета, бързичко да се възстановите ви пожелавам!

# 220
  • Вестерос
Честити да са Михаил и Никол! Да са здрави и с късмет! 🍀🍀🌹🌹🎉

# 221
~Belle, Мушица честито мами!!! Да са ви живи и здрави и много да ви радват!!! Бързо възстановяване!!!

# 222
Здравейте, прекрасни мами! Малката принцеса е вече на 7 дни и днес я записахме при личния лекар. Кога трябва да се направи първата консултация с педиатър? Личната ми каза че било рано и да не бързам...Казаха ли ви от кога да започвате приема на  вит.Д?
Ние като се прибрахме от болницата и на 7- ия ден дойде педиатърката у дома на посещения и каза като направи един месец да отидем на консултация а вит Д го почваме от 20- ия ден.
Ние в деня на раждане не сме черпили, черпихме в деня на изписване

# 223
Хайде и аз да се разпиша. Днес в 03:45 се роди Савана 2,600кг 47см закъсня с няколко часа за термина си 😀 мен ми предизвикаха раждането с хапчета вчера от 08:00 сутринта и до 10 вечерта имах 2,5см разкритие с контракции на 4мин по 30-40 секунди, в 10 като разбрах,че е толкова малко направо се счупих психически.. след толкова часове болка и накрая нищо.. примирих се,че явно ще страдам и в 12 без 20 се настаних на една топка до радиатора и хоп водите ми изтекоха ( малкото които имах) 5см разкритие и упойка😀 най-чакания момент с нея успях да направя 7-8см и после яко зор докато се роди. Честно казано не мислех,че ще издържа ама мина. Честито на всички, а на очакващите късмет!

# 224
Честити да са Михаил и Савана. Да са ви много здрави, щастливи и много радост да ви носят.

Днес май мамчетата сме се озорили, да не е някакво пълнолуние, кофти звезден ден 😅

Аз не съм давала почерпка днес, ще им дам отделно на екипа нещо за тях си специално, а за другият персонал на изписването.

Общи условия

Активация на акаунт