Отговори
# 660
Христос е възкръснал в неделя-Спасовден е винаги в четвъртък-40дни след Великден Simple Smile. Щом е родено бебчето на 27, 40дни се падат на 05 януари. Емили е родена на 28.11-40 дни са на Йордановден.

# 661
Благодаря! А казаха ли ти какво се носи в църкавата?

днес говорих с поп по този въпрос. Първия ден на раждането е първи ден и така се брои.

# 662
  • Вестерос
Христос е възкръснал в неделя-Спасовден е винаги в четвъртък-40дни след Великден Simple Smile. Щом е родено бебчето на 27, 40дни се падат на 05 януари. Емили е родена на 28.11-40 дни са на Йордановден.
Точно така, а на Ралица е на Ивановден, в нас ще го правим на 8 обаче Simple Smile може да е след това.

# 663
  • Варна
Аз броя деня на раждането, все пак се роди сутринта. Когато записвах час не се сетих да питам попа, но относно какво да се носи ни каза питка , която ще си вземем после и ако искаме като дарение за църквата вино и олио може да занесем (по желание) . В църквата ,която съм избрала цената е 20 лв

# 664
Здравейте, бебка вече е изцяло на Фризолак1 и напоследък забелязвам, че понякога има лош дъх, има ли друго бебче с подобен проблем или си въобразявам и самото мляко е миризливо?

# 665
майката и бебето каза😁
По желание почерпка за църквата Simple Smile
Питах питка и вино да нося ли и после да си ги вземем каза,че не се носи при тази молитва 

Благодаря! А казаха ли ти какво се носи в църкавата?

днес говорих с поп по този въпрос. Първия ден на раждането е първи ден и така се брои.

# 666
И аз мисля че се брои денят на раждане за първи ден. Ние не можахме да направим питка и да отидем на църква. Бебка е болна още. Някой знае ли от каква възраст може да се ползва инхалатор? Бебка има сополи които се стичат назад в гърлото и я карат да кашля.
Момичета коя от вас ползва памперси Памперс Премиум Кеър, имам около 200 бр. за продажба на евтина цена. На нашата бебка не и понасят започна да се подсича от тях. Моля ви помогнете ми да се отърва от тях и с паричките да и купя други памперси които ще използва.
Благодаря ви предварително! Хубав ден!

# 667
И аз мисля че се брои денят на раждане за първи ден. Ние не можахме да направим питка и да отидем на църква. Бебка е болна още. Някой знае ли от каква възраст може да се ползва инхалатор? Бебка има сополи които се стичат назад в гърлото и я карат да кашля.
Момичета коя от вас ползва памперси Памперс Премиум Кеър, имам около 200 бр. за продажба на евтина цена. На нашата бебка не и понасят започна да се подсича от тях. Моля ви помогнете ми да се отърва от тях и с паричките да и купя други памперси които ще използва.
Благодаря ви предварително! Хубав ден!

Кой номер са памперсите? 

Защо не опиташ с ръчен аспиратор - нещо такова http://www.bambino.bg/lorelli-aspirator-nos-lorelli-1022021-p-13729.html

Ние не сме вярващи и не мисля да го водя за молитва, отделно не мисля и да правя питка, че с тези вируси не ми се рискува. Въпреки че бих се събрала с приятелки, но е по важно здравето на бебо

# 668
И аз ще отложа погачата за март,април.Просто сега няма как в това грипно време да събирам деца и майки. Иначе ще я правя в детски  клуб.Вкъщи децата ще ме побъркат 🤣🤣
По-голямото ми детенце уж оздравя.Засега не ни е заразила,но още няколко  дни ще съм на тръни заради бебето.

# 669
Ние сме родом от северозапада и там няма такъв обичай с питка на 40. 40 правя аз утре🥰 и ще се натъпкам с шоколадова торта с лешници😄. Мирише устата на детето и понякога е от дрешките ако е върнал малко, понякога е и от устата. Малко водичка да промиеш устата и готово. Запек е ако не ака 2-3 дни май ми казаха. Ние сме вече две седмици на Хипп и си ака редовно, поне 3-4 пъти за 24ч.и пишка много. А като си изпие пандата вечер след това прави голяма бомба🤣🤣. Ние сме на памперс ама вече сме на от 4 до 8кг, другите са ни малки вече. Ако са 2-ка ще ги взема веднага.

# 670
Здравейте, бебка вече е изцяло на Фризолак1 и напоследък забелязвам, че понякога има лош дъх, има ли друго бебче с подобен проблем или си въобразявам и самото мляко е миризливо?
Не мисля , че е от Фризолак1 и ние го ползваме. Според мен млякото не  е миризливо сравнение Хип което ми миришеше на риба🤢.
Когато бяхме на Фризолак Прематуре първите дни го бях държала на топло и тогава при отварянето на самата кутия усетих миризма, от тогава държа адаптирането мляко в студена стая или на терасата. На самата кутия пише да се държи на хладно до едиси каква температура ама ние сме на дърва и няма как точно да държим 22гр или по малко и става доста топло.Ама не знам дали от това се замириса така.....
На мен лично Фризолак ми харесва мисля че това мляко е с добра формула не натоварва корема и за сега не съм забелязвала лош дъх.
Ние пихме Хип 7 /8 дни но беше някакъв ужас , почна да си смъква мл на млякото и не го искаше. Върнахме си се на Фризолак1🥰

# 671
Памперсите са Памперс Премиум Кеър 2-ка ( 4-8кг) общо 200 бр. Много ще съм благодарна ако ми помогне някой.

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 12:14 от pepinna

# 672
Писах ти на лично
Памперсите са Памперс Премиум Кеър 2-ка ( 4-8кг) общо 200 бр. Много ще съм благодарна ако ми помогне някой.

# 673
  • Вестерос
На мляко ли мирише или на друго? Моята беше на това, ама не съм забелязала за лош дъх. На мляко си миришеше сякаш. Ако е минало време може и на леко вкиснало да мирише, ако върне млякце.
Аз съм най-доволна от пуфис и сме на тях от първата ѝ седмица някъде, на двойката.

Kaderay27
Скрит текст:
Имам една кутия Фризолак 1 неотворена, ако я искаш да ти я пратя, давам ти я за 10 лв Simple Smile

Ако някой ползва БиоГая, имам едни отворени, давах два пъти на Ралица преди да почна пандата и се отказах. В срок са до март месец. Подарявам ги.

Черпя ви виртуално, днес ставам на 36 Grinning

# 674
На мляко ли мирише или на друго? Моята беше на това, ама не съм забелязала за лош дъх. На мляко си миришеше сякаш. Ако е минало време може и на леко вкиснало да мирише, ако върне млякце.
Аз съм най-доволна от пуфис и сме на тях от първата ѝ седмица някъде, на двойката.

Kaderay27
Скрит текст:
Имам една кутия Фризолак 1 неотворена, ако я искаш да ти я пратя, давам ти я за 10 лв Simple Smile

Ако някой ползва БиоГая, имам едни отворени, давах два пъти на Ралица преди да почна пандата и се отказах. В срок са до март месец. Подарявам ги.

Черпя ви виртуално, днес ставам на 36 Grinning

Честита да си!Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт