Не ви остава време от пране? На помощ идва Medix 6 Actions

• 34 295
  • 502
  •   1
Отговори
# 120
Искам покривките за маса на които се храним да са идеално чисти, но често мазните петна остават и не могат да се изперат на каквато и програма да пускам пералнята и с никакъв препарат.

# 121
  • София
Петната, които не излизат с никакво третиране.

# 122

Най-честите две предизвикателства са упоритете петна, които не се изпират и лошата миризма, която понякога се получава.

# 123
Петна от супа от детската градина - като ги видя, не мога да сваря да пръскам препарати против петна, сапуни и тем подобни. Най-обичам като е на някоя нова дрешкa Grinning

# 124
Петната от храна.В момента захранвам осем месечния си син,и въпреки мерките винаги се нацапва.

# 125
Най-голямото предизвикателство мазните петна по дрехите.

# 126
Най-голямото предизвикателство са упоритите петна.

# 127
  • Sofia, Bulgaria
Петната, които не се изпират!

# 128
В количеството - постоянно има за пране и не ми стига мястото на простора.

# 129
Искам без предварително накисване да се избират петната по дрехите,  да ухаят добре и да са меки при допир

# 130
Понякога белите дрехи се захабяват бързо.Другият ми проблем е,че не миришат толкова силно на омекотител.

# 131
  • Пловдив
Белите дрехи да си остават бели и пухкави и мекички. Предизвикателство за мен е и прането на маратонки и обувки от плат.

# 132
За мен предизвикателство е така да подбера дрехите, които слагам в пералнята, че никоя от тях да не боядиса другите.
Премахването на упоритите петна, пожълтяването на белите дрехи и избеляването на черните също са проблем.

# 133
Пропуснати да се изперат навреме стари петна и аромата който не е много приятен при сушене най-вече на тъмни дрехи в сушилня.

# 134
Най-честите предизвикателства, които срещам при прането са петната от храна.

Общи условия

Активация на акаунт