Не ви остава време от пране? На помощ идва Medix 6 Actions

• 34 306
  • 502
  •   1
Отговори
# 135
Понякога не мога да се преборя с петна по дрехите на дъщеря, особено в резултат от нейното рисуване и похапване.

# 136
  • Mediterraneo
Най- честото ми предизвикателство е количеството на прането. Петна не ме плашат, децата ми са големи. Но винаги се чудя как 4 човека произвеждаме такова количество неща за пране Simple Smile

# 137
Упорити петна, недостатъчно добро изпиране.

# 138
Петна от мастило и лютеница.

# 139
Петна от мастило, петна от сок от касис

# 140
Петна от някои лекарства, боички з рисуване

# 141
Сивия цвят на бялото пране е най - голямото ми предизвикателство в прането.

# 142
Най- голямото предизвикателство е изпирането на работните дрехи на съпруга ми. Също проблема с изпрани дрехи, но пак не миришат на свежест.

# 143
Най-голямото предизвикателство са упоритите петна и трайният аромат на дрехите след прането .

# 144
Най-голямото предизвикателство за мен са упоритите петна. Другото е нетрайността на аромата на препарат и/или омекотител след пране.

# 145
  • Разпиляна във въображението
Петна, които не се влияят от праха

# 146
  • София
Най-голямото предизвикателство, което срещам при прането са петната от храна.

# 147
Достатъчно доброто изпиране на замърсяванията при по-ниски температури за мен е проблем, защото искам да запазя цветовете на тъмните тъкани.

# 148
Най-голямото предизвикателство са упоритите петна и липсата на траен аромат на прането.

# 149
Най-честите предизвикателства са петната от храна и маркери по дрехите на детето от градината. Търкам ги със сапун за петна и пак няма махане.

Общи условия

Активация на акаунт