Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се правят 3D и 4D изображения на бебето?
Какви са очакванията за усещането на движенията на бебето по време на бременност?
Какви са симптомите на бременността и как да се справим с тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се правят 3D и 4D изображения на бебето?
-
Какви са очакванията за усещането на движенията на бебето по време на бременност?
Първите движения на бебето обикновено се усещат около 16-ата седмица, въпреки че при втора бременност или по-крехко телосложение те могат да се усетят по-рано. От 18-ата седмица бебето става все по-активно и вие ще можете да разпознаете неговите движения. Усещането за движения на бебето зависи от чувствителността, разположението на плода и етапа на бременността, но е важно да останете спокойни и фокусирани, за да ги усетите по-добре.
-
Какви са симптомите на бременността и как да се справим с тях?
Симптомите на бременността могат да варират от гадене до умора и психическо натоварване. Някои бъдещи майки изпитват гадене, което може да е различно при всяка бременност. За справяне със симптомите е важно да се отпуснете, да се разсеете с предстоящите празници и да не се притеснявате твърде много.
-
Какви са плановете за празниците и какви са идеите за празничната трапеза?
-
Какви са някои идеи за празнично меню?

72кг (11м)
Благодаря!

Първо бебче е. И все още не знаем пола.
крий се! За съжаление го гледах на ехо, а не на 4д както бяха ми обещали, но не било късно и другия месец да го гледат. Вече имаме оченца и сме доста големички, от тук нататък ще чакаме и първото ритниче, Целувки от мен
на новодошлите мами! Чувствайте се като сред приятели и пишете честичко 
. Поздравления !
. Аз бебочето го усещам всеки ден поне по 1-2 пъти, но ми трябва по-специална поза. Примерно - легнала или полулегнала по гръб. Хайде, чакам следващите похвалили се, а до края на 15та страница . всички да са се похвалили 
Иначе остават 10 дни до ЖК и вече нямам търпение! Да вземат да идват празниците, че да се разсея малко 

Така, че на който му се гледа, воала: 

. Та има бая години да минат, та нашата дебелооча и дебеловрата нация да се поевропейчи или поне малко да се превъзпита