Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се правят 3D и 4D изображения на бебето?
Какви са очакванията за усещането на движенията на бебето по време на бременност?
Какви са симптомите на бременността и как да се справим с тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се правят 3D и 4D изображения на бебето?
-
Какви са очакванията за усещането на движенията на бебето по време на бременност?
Първите движения на бебето обикновено се усещат около 16-ата седмица, въпреки че при втора бременност или по-крехко телосложение те могат да се усетят по-рано. От 18-ата седмица бебето става все по-активно и вие ще можете да разпознаете неговите движения. Усещането за движения на бебето зависи от чувствителността, разположението на плода и етапа на бременността, но е важно да останете спокойни и фокусирани, за да ги усетите по-добре.
-
Какви са симптомите на бременността и как да се справим с тях?
Симптомите на бременността могат да варират от гадене до умора и психическо натоварване. Някои бъдещи майки изпитват гадене, което може да е различно при всяка бременност. За справяне със симптомите е важно да се отпуснете, да се разсеете с предстоящите празници и да не се притеснявате твърде много.
-
Какви са плановете за празниците и какви са идеите за празничната трапеза?
-
Какви са някои идеи за празнично меню?
ето ти три нови неща за моето меню - салата от леща, салата от ряпа и печени ябълки
Аз обикновено правя салата от едър боб и снежанка, правя и от сушените чушки пълнени с боб и отделно с ориз...Чакам още идеи

Малкият брат на моя човек онзи ден ни сюрпризира, че и той ще става татко. Неговата приятелка чака бебчето на 25.07
Желая ви много здраве, любов, разбирателство, едно прекрасно бебче през юни за още по-пълно семейство и после пак
Ти шофираш ли? Аз съм стара пушка (имам книжка от 12 години) и с малкия отскоро също си имаме нова кола
, ние правим ремонт и вкъщи няма една маса каде да се опъне, да не говорим за украса.Няма да ходим и на гости при родителите ми....може би ще сме на половинката с майка му( дано ни покани жената че иначе никакъв помен от празници)
.На мен ми се вижда още рано за определяне на пола.

А как сте с килограмите,ни6то не каzвате
А за колата - ще стискаме палци!
После се върнах на 46кг и като почнах да работя пред компа и да не се движа станах 50 и се zаковах там
Много ме е яд,но съм твърдо ре6ила да не правя като първия път.Тогава иzоб6то не мислех какво ям,zа6тото цял живот съм била слаба и не мислех,че 6те имам проблеми,ама не било така...Освен това искам об6то 4 деца и не искам да съм Мама Мецана след четвъртото