ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая. АС и други романтични К-драми - тема 519

• 22 895
  • 719
  •   1
Отговори
# 120
  • Варненска клюкарка
Проф, реклама на Мерцедес, браво!

Много се е старал за кастинга на КК, знаел е че изпусне ли шанса, още ще се гладува. Бързо е разбрал че една хубост не стига... Четох че на кастинга са се явили повече от 3 000 човека. 
Аз бях много впечатлена как се научава да ходи на въже, попиваше всяко движение и всяка дума от инструктора. Не знам колко време му е отнело от нула - от въже опънато просто на земята и как постепенно вдигат височината. Пада, става и пак отначало, но накрая с инструктора двамата вървяха по две успоредно опънати въжета на височината на раменете. Променил е и гласа си, а знаем че тембърът му е нисък...Ии хитрува - лицето му е било наистина много красиво и нежно, но да и азиатско, очите му са много ефектни, видях снимки.
Но доколкото схващам, този агент по онова време няма клиенти, които да му носят много пари, ниско ниво и с ДжГ е ударил джакпота. Разбирам и че към момента на Гуруто, е около 2 години преди агенцията/собственика и да присвои от потенциален работодател на ДжГ аванс от 445 хил $ за рекламата, която май така и не се е случила. За благодарност към момчето което е оправило и неговия живот, тоя се е омел с парите му и го оставил да се оправя.

Рори, що да липсват  романтични сцени в сериалите на ДжГ? Я какво целуване падна в Злото, че даже и любов в леглото имаше. То ако е чисто романтичен сюжет,  има опасност от сладост чак да загорчи. А и чисто романтични  истории са за актьори на възраст 20+...Просто в сериалите му е хубаво да има от всичко . А и сам казва че във филмите ограниченията по тази част не са толкова големи, но в сериалите правилото е да се придържат към това, цялото семейство да може да гледа серията заедно. Макар че в Злото, в началото на 7ма серия ще е по добре да се гледа без децата, че даже и без други хора наоколо😂

За снимките само предполагам. Видимо не бяха на СП, а някъде извън   работния процес. В два от случаите няма и други хора с тях, а момичето колкото и да младеят корейците и да ми е трудно да определя възрастта им, не изглежда да е сестра му почти на 40. А пък компаниите от много хора са удобен начин звездите да излязат  с половинки навън, без на феновете да им направи впечатлениее  присъствие от другия пол около божеството им.

# 121
Не, не, не че липсват романтични сцени. Нямах това предвид. Не се е снимал в романтични филми като напр. Хубава жена или Дневниците на Бриджит Джоунс или Гордост и предразсъдъци.

Че е същата агенцията която го е прецакала е ясно, но не ми се вярва точно този човек, който е преживял толкова неща с Джун да е персонално човека, който го е ограбил. В гуруто той стои отстрани, а в един момент Джун поглежда към него и го показаха. Изглеждаха като хора които са си близки. Но от друга страна от добрите приятели стават най-добри предатели.

Във втората част на гуруто разказва за работата си с режисьора на краля и клоуна. Ще преразкажа и него, но друго си е да проследите диалозите с водещите, емоциите, точните думи, израженията. Сега като го гледам пак заради преразказа пак ми е смешно както и при първото гледане.

В линка към канала на Джун който сложих в предишния пост първите 10 серии са за АС. Има моменти които сме гледали и обсъждали, но с превод. Но превода не е съвсем добър. И все пак в 7 серия превода казва интересни неща и е много любопитно дали е само на руския преводач интерпретация или е превод на оригинално озвучаване към видеото. Защото това е видеото с "нетърпеливите" устни, видео в което се коментира, че на репетиция на целуването в 14а серия си говорят нежно, видео което завършва с думите "наблюдавайте тази двойка" или нещо такова. Една от тези серии, май 10а е видеото с букета. Излиза, че е букет за последната заснета сцена - театъра на сенките в 16а серия, но ако е така защо за Айю няма букет.

Ще опитам да намеря снимката, но си мисля, че вече знам че момичето което споменаваш е колежката от Втори живот. Сложих нейна снимка в поста си от снощи. Наистина е много красива и на мен лично ми прилича на Айю.

Марги, реклама
https://youtu.be/Fqj00PpXPTo

https://youtu.be/cN2ogfXBxMs

https://youtube.com/shorts/vsXuOru7mEE?feature=share

Ето и девойката от Отново моя живот, която спечели героя на Джун
https://youtu.be/x-puqN3ECQM

Последна редакция: пт, 23 дек 2022, 17:39 от Рори72

# 122
  • Варненска клюкарка
Опитах се да ги цитирам линковете, но ми излиза надпис че моето мнение е последно, но без цитат от предната страница мога да отговарям без проблем😳 После ще пробвам пак, защото искам да ги запазя...Рори той агента може да си се усмихва благо, ама на куп половин млн.долара, са сума която вероятно е знаел че  няма да види втори път. Факта че ДжГ е скъсал с агенцията/агента си, последвалите дела в опит да оправи кашата говори без всякакви думи. Тогава ДжГ остава без пари, защото вероятно той е връщал аванса,  който друг е прибрал, че сигурно и неустойките за пропуснатите ползи. Аз още като каза че за Япония е летял  на собствени разноски, без заплащане за работата си, излиза че е работил само за една храна и легло, сигурно пак при агента е отишъл хонорара му...не процент, а целия🙄Наивен и лоялен, но гадния опит ще му е обица...

Попрехвъплих аз 2 видеа, нямах време за повече, нито да чета, а след малко ще навивам лозови сарми и пак няма да стигна до компа.
Да можеше някой да преведе и петте японски серии от сета на АС - в тях има кадри които не съм виждала другаде.
За целуването, от 3те дубъла в японските филми и 1 от видеата от сайта на СБС,  жадни устни не видях, само много нежни видях❤ Не че не може да е имало😜Та на сета в посока ДжГ по темата АйЮ текат бъзици от колегите им. В ноща на наградите 3ти се оказа предател😂 Пък и намеците за след вечеря...А когато има шеги от такъв тип, има някаква причина hahaha В добавка и ръцете им в лек спор, скрити от вратата на колата😘 Пък и втори път се опита  да я хване, т.е. нито първия, нито втория  беше случайност... Гледах я АйЮ на някакво събитие, никой не и кавалерстваше, колегата и от мястото си и прати сърчице. Подариха и букет почти с нейния размер, тя даже се затрудняваше да го държи и по някое време го подаде на една жена, която очевидно я придружаваше. Разликите с наградите на АС... то  всъщност една прилика нямаше нито на вид, нито като усещане...
Другото видео което отворих май беше с номер 17 или 18. Беше сет от Престъпленията като прелетя през няколко мантинели. Като бягане с препятствия, бързо без почивка, с лекота... Вееха му с ветрило и го духнаха с мини вентилаторче. Целия стана вир вода, в началото само леко побутна косата си, но после каза едно сори и завря ръце в косата си и оголи гърди и шия... камерата фокусира от близо отпуснатата му дясна ръка, която ми изглеждаше като подута, а гривната впита, огромни вени сякаш всеки момент щяха да се пръснат... Не бях го виждала така. Виждаме с каква лекота прави тези неща, все едно не му коства никакво усилие, но реално умората и напрежението са огромни😳

# 123
Като по чудо в ютуб ми излезе видеото с целувките с англ. субт. Същото което е сложено в канала на Джун. Преведох с гугъл и точно това са репликите зад кадър: Двойката вече започва да шепне сладко на репетиця, Мисля, че устните ти са твърде нетърпеливи на което Джун два пъти отговаря с питане Моите? После има коментар за влюбени погледи, а в края на видеото текст-Моля очаквайте с нетърпение тази двойка. А под англ. субт. има йероглифи, което означава, че Джун е качил в канала си видео с такива забележки от екипа, който го е заснел. А очевидно нито той, нито Айю са били против тези реплики към видеото. Самите видеа са качени в този канал в началото на 2018г., ако правилно съм разбрала датите. А като се има предвид, че това се е случило 2016г. когато уж е в тайна връзка с Чонка, за която се разбира 2017г. ние на какво да вярваме.

Белл, кои линкове искаш да цитираш. Мога да ги потърся ако искаш.
Освен авансите за злополучната реклама е платил и разходите за заснетите с него части от сериала който не е могъл да завърши заради казармата. Компанията произвеждаща сериала не е искала това от него, но той се е чувствал отговорен и е искал да компенсира поне финансово щетите от това че няма да спази договора.
Животът му е готов сюжет за сериал, ама никой не може да изиграе Джун Ги.
Всъщност има кой да го изиграе. Момченцето от 1 и 2 серия на Песа и момченцето от 1 и 2 серия на Илджиме, особено първото приличат визуално и като излъчване на младия Джун, а и са талантливи. Вече трябва и да са около 25-27 годишни. Само някой да се сети да напише сценарий.

На никой друг сет за които намерих кадри зад сцената Джун не е такъв какъвто е на сета на АС каквато и да е причината.

Последна редакция: пт, 23 дек 2022, 20:57 от Рори72

# 124
  • Варненска клюкарка
Рори, това което се сещам е. че последния снимачен ден на ДжГ е на 30.06, явно затова получава китките и овациите на колегите си, а на другия ден, на 1.07.снимките на АС приключват и за АйЮ.
Чудя се тя какво ли е снимала в последния си работен ден, може ли да е скока във водата от първа серия? Едва ли през януари са скачали с детето в езерото, навън видимо е по топло.

Много са сладки принцовете от първия линк❤

# 125
Изгледах на руски цялото шоу "Бягащия човек". Освен че е много смешно да се гледа без накъсване разбрах 2 неща. В първа серия от шоуто на Джун за канала му тримата седят в очакване да започне "Бягащия човек" и по някое време споменават, че до няколко дни ще се разбере кога ще започне  излъчването на АС. В края на "Бягащия човек" Джун обявява, че първа серия ще бъде излъчена на следващия ден. Някаква стратегия на телевизията ще да е било, но глупава и неуспешна. Към края на шоуто Джун, 8и и други, които вече бяха загубили разговаряха в "затвора". И тогава Джун каза, че племенницата му ще бъде разочарована, защото й обещал да остане до края. И тук вече съм мега изненадана, защото знаем че има само 1 сестра и тя живее с него, а в едно интервю се разбра и че донякъде я издържа защото все му искала пари. Но никъде другаде той не споменава племенниците си. Защо ще крие, че има племенници като видимо от снимки и видеа много му се отдава общуването с децата.
Много смешно на финала като дадоха на победителя да облече императорската мантия Джун много искрено възкликна, че това е негово. Явно много навътре се е потопил в образа на 4ия принц и крал и първи император на Корьо.

Вижте кой ви водя.
https://youtu.be/GqO6TrixiJk
Това нали са колегите от Цвете на злото?

https://youtube.com/shorts/oUjF5zgZeQ4?feature=share

https://youtube.com/shorts/V-BXi0POuVE?feature=share

С китайската актриса
https://youtube.com/shorts/-L5xhpD_7n0?feature=share

А това е запознанството му с менъджера за което раьказа в гуру шоуто
https://youtube.com/shorts/vr4g9kCLQ0Q?feature=share

https://youtube.com/shorts/c7qnBQVGwqk?feature=share
https://youtube.com/shorts/2W9JAlpPFIQ?feature=share

Какво рекламира тук
https://youtube.com/shorts/Clu3je5JQQk?feature=share

А това реклама ли е?
https://youtube.com/shorts/V9vbScUaUdY?feature=share

За момичето/певицата от това видео Lee Hyori ще стане дума във втората част на гуру шоуто
https://youtu.be/r5wMMgzy_Ao

Скрит текст:
Понеже изгледах Отново моя живот и е номиниран в категория драма се опитвам да намеря и номинациите за актьори и си мисля за награждаванията като специален момент в годината и изведнъж ми хрумна нещо. Човекът химия от 2 - 3 месеца разхожда халка на ръката си, а в християнския свят халка на безименния пръст означава нещо конкретно. И си мисля, че ако е свършил тази работа няма да чака да го изловят пак папараците, а ще си каже, но след награждаването. Предполагам, че и той ще има номинация като актьор и е вероятно да спечели, затова ако има да казва нещо, което ще взриви феновете му в реакциите им първо трябва да си получи наградата/ите, да им се порадва и тогава да си признае ако има нещо за признаване.
[/ spoiler]

Последна редакция: сб, 24 дек 2022, 17:04 от Рори72

# 126
  • Варненска клюкарка
Момичета, светли празници ви пожелавам Heart
Вместо коледна картичка, аранжировката ми на прозореца на днената- дребни сладки ядки и сушени плодове. Но не ставам за фотограф....

При ДжГ вече е Коледа, там са 7 чса преди нас. А това е от 24.12 с колегите от Злото. Не знам те ли му гостуват или са някъде другаде. Предвид високия брой християни в страната, те не си ли празнуват семейно.... Ама е хубаво че ги виждаме така Heart

Скрит текст:

Някой ще ми подскаже ли кой беше мъжът в ляво?

Последна редакция: сб, 24 дек 2022, 18:20 от Беллора

# 127
Светли празници, мили момичета! Много здраве и щастливи моменти споделени с хората, които обичате ви пожелавам ❤️🎄

Благодаря ти, Профче, че разкри пред нас един доскоро непознат свят. Толкова необятен, че подозирам още дълго ще ни е интересен.
За гледане не знам какво по-разтоварващо от тези с ДжГ да ти препоръчам, все още не съм попаднала на такова. Двете драми, които следях с интерес - Две седмици и Цвете на злото са разтърсващи, но поне краят им е щастлив. Така определям и този на Седмиците, който първоначално ми се стори, че е отворен. От филмите му бях започнала Никога не казвай сбогом, но за разлика от двата споменати сериала по-нагоре, в този филм нищо позитивно не намерих и не знам ще ми се прииска ли скоро да го завърша. Също така желание не ми липсва и за филма Първи сняг - там ми се струва няма да е прекалено заплетено и драматично.

Рори, прегръдка за теб, че с ентусиазъм споделяш впечатленията си с нас и ни държиш информирани. Благодаря ти, че продължи да преразказваш филма (или предаването) за пътят извървян от ДжГ. Линка нямах време да го отварям, но написаното го чета, сякаш ни разказваш прочетена от теб книга. Така съм го възприела и да го изгледам нужда не изпитвам. В случая консумирам без да коментирам, та нямам право да моля да не спираш да ни разказваш, но добре, че Бел те окуражи.☺️🙃
Оставям те навярно с усещането, че си говориш сама като сложиш някоя реклама специално за мен, а аз по никакъв начин не те отразя. Не е нарочно, повярвай. Но ако нямам с какво да се включа в момента споделям с вас мълчанието си.
На въпроса ти - Какво рекламира тук
https://youtube.com/shorts/Clu3je5JQQk?feature=share
Заради надписа "Color me" мисля, че е козметика.
Следващият линк в поста ти ми се струва, че не е реклама.

Не повярвах на Ив като каза, че щом сме започнали с корейските сериали няма да останем с един-единствен. Е, тя пък взе, че се оказа права.🤣
Крис вече няма стигане, сама им изгуби сигурно бройката на заглавията, но се отбива да направи самопризнания, че в сърцето ѝ има място и за други освен ДжГ🤪
Бел има наблюдения върху излъчваните по бТВ Лейди, а покрай нея и ние...
Благодаря ви, момичета за уютното диспансерче и приятелското отношение. Как беше - ходим където ходим, пак тук се връщаме.❤️ Размекнала съм се, знам...

Бел, страхотна аранжировка.😍
Колегата от Злото за който питаш е този в ролята на истинското зло, чиято самоличност главния герой си беше присвоил за 15 години.

# 128
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Чак сега намирам време да вляза във форума.
Светли и честити празници на вас мили дружки и на семействата ви! Едно голяяяямо гуш от мен Hug.

Така както нямаше да имам дълги гости, така в навечерието на голямото готвене нещата взеха рязък обрат. Joy Joy Нещо гледат да стоят по-далеч от Света Печка моичките.
Скрит текст:
Голямата снощи решила, че свекърва ѝ така и така ще навърти и сарми и разни баници, що да не я уважат жената. Joy Но пък беше супер изненадана, че два часа по-рано и сестра ѝ (т.е. малката), също беше преценила, че колко му е да прекарат 3-4 дена у нас ... да не скучаем с дядото Mr. Green. Щото на всичките намеренията им уж бяха само да се видим на 26-ти, отивайки всички заедно при моята свекърва. Поне за тази вечер ми спестиха обичайните 120-150 сармички, че вече си били купили готови. За нас с дядото поминах с по една малка тенджерка лозови и зелеви, ама наистина в бутикови дози.

Белл, за фотограф може и да не те бива, ама за аранжор си екстра. Помня ти и едни орхидеи на прозорците си показвала, пак бяха много красиво разположени. Hands Plus1
Ама късните сериали по Лейдито само се опитвам да ги гледам. В 99% от случаите заспивам. Laughing
Рори, чета преразказите ти с интерес, че и аз нямам време да гледам. Hands Clap
Марги, благодарна съм ти, че спомогна съществено за откриването на новия свят. Kissing Heart
Крисс, заплюх си последното ти предложение, но както виждаш, ще му отложа гледането за по-нататък. Обичам да ни даваш подсказки за изгледаното от теб. Hug
I.V, макар и да се включваш рядко, научавам ценни неща, защото си години преди нас в тематиката. Grinning

Благодаря и на всички, които дори само ни четат, защото това е добър обратен отговор, че сме подхванали нещо интересно. Надявам се да продължим в тази посока, като не сме и няма да забравим и "корените" си.

# 129
Честито Рождество!
Бъдете здрави всички! Бъдете весели! Бъдете благословени и вярвайте в коледните чудеса!
Весели празници!

https://youtu.be/jeTghjrl22s
https://youtu.be/WwBne4qcvjY

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 02:51 от Рори72

# 130
Честита Коледа! 🎀🎄
Присъединявам се към хубавите пожелания на Рори. Бъдете здрави и вярвайте в чудеса, че да се случват хубави неща!
Криси, ако си Криси и извън форума, честит имен ден. Здраве и всичко най-хубаво ти пожелавам.🍀

Правилно, Проф. Не забравяме откъде сме тръгнали, първата ни обща тиха лудост, та наглеждаме чат-пат и "виновните" за нея.🤪🙃 И в този ред на мисли - излезе нещо от сета на Джентълмен с Ча и Ебру Шахин
https://youtube.com/shorts/yvmKZ4hVF5I?feature=share
Тази и тя навярно е нова

В Туитър тези дни попаднах на информация, че качват отново епизодите на АФК /или части от тях/ в HD качество. Проверих и действително е така, но не бяха изтрили и старите.
Също нагледах и докъде са стигнали по бТВ, вижда му се краят на първи сезон. Минало е предложението за брак на фона на изкуствен сняг. И през погледа на зрителя който вече е добре запознат със съдържанието тази и следващите сцени добиват един по-особен смисъл. Чудни паралели има по-нататък. Hands Clap

# 131
  • Варненска клюкарка
Момичета, честита Коледа, да сте живи и здрави❤ И нека се случват чудеса!
Какви красиви пожелания сте написали❤

Проф, с тая света печка се разхълцах от смях Joy
Повтарям се, но Рори наистина прави темата много интересна. Повечето неща никога нямаше да ги видя, ако тя не беше ги споделела с нас. Много съм благодарна, че преразказва,  толкова неща, от линковете с преведени видеа съм запазила, но не знам кога ще стигна до тях.
Крис, и аз като Марги, ако имаш имен ден днес 🍀
Марги и аз за него си помислих, ама в сериала лицето му беше по изпито, навярно беше по-слаб с няколко кг. а и налудничавия поглед му придаваше много различно излъчване.
Но това събиране на снимките май е по повод нечий РД. Има и 2 кратки видеа как пеят Хепи бърд дей, но не мога да ги донеса...Най лесно разпознах екранната ни съпруга и криминалния репортер. И ми е малко странно че  логото на Шанел го има не само върху шапката на екранната ни сестра, когато е на дреха добре, ама на масата, като някаква тематична вечер на марката...
Ама сте ме надценили - обикновено издържам 15-20 минути, или най много половин час след 23 часа...Хващам от тук-от там по нещо и го снасям тук, ако може да обясни някои неща от бита и манталитета в ЮК  или просто ме впечитли сюжет или сцена как е направена. Като най пресния пример за питането на Рори като знаем, че ДжГ е католик, а се вижда че участва/приема будистки ритуал на сета на някой сериал... Дадох пример от най новия сериал по Лейди, където ангел небесен превърнат в човек, който продължаваше да реди думи от библията, а се дрънна в един будистки храм да си пише желания и да пуска фенери...  Най много съм гледала от ТГ и то от средата нататък, може би издържах повече преди да минем по зимно часово време. Наистина много късно ги излъчват к-сриалите по Лейди

# 132
Честито Рождество Христово момичета, нека както раждането на Спасителя е донесло вярата за мирен и пълен с любов свят, така и ние всяка сутрин да се събуждамe с вярата за прекрасният ден който предстои.
     Благодаря на всички ви - на Профи за вратата която отвори, на Марги за грижата за местенцето и клиповете които прави, на Бел за красотите които споделя, на Рори за търпението с което търси, превежда и подрежда, на Ив за помощта в разкодирането на корейските имена Joy
       охоооо имен ден Joy
Скрит текст:
    Май имам три-   Кръстовден, Рождество а често ми честитят и на денят на Великомъченица Христина.
Понеже предполагам, че в момента всички си задават въпросът "как можах да си го причиня" визирайки количеството сарми, пържоли, кюфтета, туршии, баници и балкави ............    с които е успял да се справи, от мен лек десерт за почерпка Joy

и една красива песен
https://youtu.be/q40BNNa2fWg
 сега вече разбирам защо Ив харесва този актьор Joy

А от всичко изгледано до момента, това е любимата ми двойка / за сега/
Joy  https://youtube.com/shorts/En3EBxHreGU?feature=share
 Гоблин и Жътварят Joy

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 19:56 от Krissttinna

# 133
https://youtu.be/NghT3X82c9I
За всички прекарали част от изминалите празнични дни в служба на Света печка поздравче от Айю😜
https://youtu.be/02XxO3NiiFM
https://youtu.be/w1UwYu1oj8U

За останалите
https://youtu.be/02XxO3NiiFM

Има излъчване на кралица
https://youtu.be/p8LSPAaIDL0

Радвам се, че ви е интересно това, което споделям, защото понякога изпитвам притеснения да не би да прекалявам и досаждам. Навремето, в дълбокото минало така бях се пристрастила към песните и личностите на Бийтълс, но тогава нямаше ютуб, гугъл и виртуален дом/диспансерче с виртуално семейство и беше много самотна лудост.

Моят коледен подарък към вас - преразкази по гуру шоу част 2 ще кача довечера.

Крис, моля за извинение и приеми на патерички моите поздрави за именния ден. (напоследък само 15 годишния си получава поздравленията по лични поводи от мен на точния ден. Всички останали ги получават на патерички 😣.)
Пожелавам ти да си здрава, да си изпълнена с мечти, следвани от успехи и безброй поводи да чуваш името си сред море от обич и възхищение! 🌷

Последна редакция: пн, 26 дек 2022, 10:07 от Рори72

# 134
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Крисс Hug, и от мен поздрави за имения ден на патерички.
Благодаря за почерпката, и сладката, и музикалната. Grinning

Днес отиваме да видим Свети Тиган Wink на свекървата какво ни е приготвил. Joy
Моята Света Печка вече я видяхме какво може.  rotfImbo 
Весели празници!

Общи условия

Активация на акаунт