Много се е старал за кастинга на КК, знаел е че изпусне ли шанса, още ще се гладува. Бързо е разбрал че една хубост не стига... Четох че на кастинга са се явили повече от 3 000 човека.
Аз бях много впечатлена как се научава да ходи на въже, попиваше всяко движение и всяка дума от инструктора. Не знам колко време му е отнело от нула - от въже опънато просто на земята и как постепенно вдигат височината. Пада, става и пак отначало, но накрая с инструктора двамата вървяха по две успоредно опънати въжета на височината на раменете. Променил е и гласа си, а знаем че тембърът му е нисък...Ии хитрува - лицето му е било наистина много красиво и нежно, но да и азиатско, очите му са много ефектни, видях снимки.
Но доколкото схващам, този агент по онова време няма клиенти, които да му носят много пари, ниско ниво и с ДжГ е ударил джакпота. Разбирам и че към момента на Гуруто, е около 2 години преди агенцията/собственика и да присвои от потенциален работодател на ДжГ аванс от 445 хил $ за рекламата, която май така и не се е случила. За благодарност към момчето което е оправило и неговия живот, тоя се е омел с парите му и го оставил да се оправя.
Рори, що да липсват романтични сцени в сериалите на ДжГ? Я какво целуване падна в Злото, че даже и любов в леглото имаше. То ако е чисто романтичен сюжет, има опасност от сладост чак да загорчи. А и чисто романтични истории са за актьори на възраст 20+...Просто в сериалите му е хубаво да има от всичко . А и сам казва че във филмите ограниченията по тази част не са толкова големи, но в сериалите правилото е да се придържат към това, цялото семейство да може да гледа серията заедно. Макар че в Злото, в началото на 7ма серия ще е по добре да се гледа без децата, че даже и без други хора наоколо😂
За снимките само предполагам. Видимо не бяха на СП, а някъде извън работния процес. В два от случаите няма и други хора с тях, а момичето колкото и да младеят корейците и да ми е трудно да определя възрастта им, не изглежда да е сестра му почти на 40. А пък компаниите от много хора са удобен начин звездите да излязат с половинки навън, без на феновете да им направи впечатлениее присъствие от другия пол около божеството им.
В добавка и ръцете им в лек спор, скрити от вратата на колата😘 Пък и втори път се опита да я хване, т.е. нито първия, нито втория беше случайност... Гледах я АйЮ на някакво събитие, никой не и кавалерстваше, колегата и от мястото си и прати сърчице. Подариха и букет почти с нейния размер, тя даже се затрудняваше да го държи и по някое време го подаде на една жена, която очевидно я придружаваше. Разликите с наградите на АС... то всъщност една прилика нямаше нито на вид, нито като усещане...

.

на свекървата какво ни е приготвил.