Ох Проф, за свети тиган

В ЮК имат традиция да похапват коледни торти, всякакви размери и цветове. Понеже изобилстват по това време в търговската мрежа, намазват и не християните и интересът към християнските традиции по това време на годината е голям.
Изгледах повторението на серията по Лейди, много се говори за Бог. Главната е класическа балерина, която прогледна след присаждане на роговици и вече започна опити да си върне формата е позицията на прима балерина. Главния вече казах, наказан ангел, превърнат в човек, работещ като нейн секретар и започващ да се влюбва в нея. Има един образ всесилен, всевиждащ и всезнаещ, малко приличащ на астронома от АС. В тази серия го играеше католически свещеник. Преди малко човекът ангел влетя в църквата с въпрос към отчето, който той наричаше началство, дали някога е целувал момиче😂 Всички вярващи по пейките се опулиха, а отчето го хвана за ухото и го завлече в някаква стаичка да му се кара. Последва лекция как наказанието му не върши работа, защото не си изпълнява мисията и че не може да обича нисше човешко същество повече от Бог... Много са им различни историите, в сравнение с това на което бях свикнала до преди няколко месеца. А фентъзи елементите изобщо не са натрапчиви и дразнещи, има ги колкото да се развие историята в определена посока. Не знам защо, но тоя сериал много ме хваща за гърлото, на няколко пъти се просълзявам, а дори не съм гледала всичко. Дали заради сляпата балерина, дали че е толкова самотна и проклета и никой не я харесва...
Гледам каквото сваря тези дни, вчера далдисах за часове в приложението на ЮТ от линка на Марги за Ча и Ебру. Като ми тръгнаха корейските видеа отиде... Видях видеото за което беше споменала Марги как ДжГ пее на кученцата си песен от АС, а песента беше от втора серия, първия челен сблъсък, тази на Бекхьон❤ Пак попаднах на момент в който кученцата поздравяват своя човек с поклон😂 Наистина страхотно чувство за хумор има стопанинът им😘 Излезе ми и видео в което двенките сякаш се целуват и някакъв закачлив коментар от ДжГ зад кадър😜
Попаднах и на подбор някакъв в школа за таланти. Момчетата носеха номера на гърбовете си, а как танцуваха, изглеждаха като мултиплицирани от един човек😳 Синхронът, лекотата, все едно нямаха стави, просто омагьосващо... Видях и интересни откъси от сериали, но описани само с имената на героите, без заглавията, а бих запазила заглавията за някой ден. Видях и романтична сцена от някакъв сериал с нашия 8ми.красив беше. Много видеа с ДжГ и Мун ЧеУон, разбирам че като екранна двойка и първо и второ издание имат много фенове, а и зад кадър имаше показани много мили моменти от сетове и предавания❤ Той си химичи наред, но АйЮ и Чя са двете с които много го отразяват по видеа феновете. Всъщност какво знаем за колежката Че?

За другата любима колежка не знаем много. Срещнала бях статия, в която я наричат "корейската Жулиета", заради някой от първите ѝ сериали. За ЛЖ не се споменава много. Имало е скандалче и там, някакъв се представял преди години за нейно гадже, а от агенцията ѝ са заявили, че ще предприемат правни действия... Оттам нататък я пишат необвързана и нея.