ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая. АС и други романтични К-драми - тема 519

• 23 248
  • 719
  •   1
Отговори
# 135
  • Варненска клюкарка
И синът ми има имен ден няколко пъти през годината, май 4. Случвало се е ако ввемем нещо сладко да ни пита пак ли има имен ден😂

Ох Проф, за свети тиган Joy

В ЮК имат традиция да похапват коледни торти, всякакви размери и цветове. Понеже изобилстват по това време в търговската мрежа, намазват и не християните и интересът към християнските традиции по това време на годината е голям.

Изгледах повторението на серията по Лейди, много се говори за Бог. Главната е класическа балерина, която  прогледна след присаждане на роговици и вече  започна опити да си върне формата е позицията на прима балерина.  Главния вече казах, наказан ангел, превърнат в човек, работещ като нейн секретар и започващ да се влюбва в нея. Има един образ всесилен, всевиждащ и всезнаещ,  малко приличащ на астронома от АС.  В тази серия го играеше католически свещеник. Преди малко човекът ангел влетя в църквата с въпрос към отчето, който той наричаше началство, дали някога е целувал момиче😂 Всички вярващи по пейките се опулиха, а отчето го хвана за ухото и го завлече в някаква стаичка да му се кара. Последва лекция как наказанието му не върши работа, защото не си изпълнява мисията и че не може да обича нисше човешко същество повече от Бог... Много са им различни историите, в сравнение с това на което бях свикнала до преди няколко месеца. А фентъзи елементите изобщо не са натрапчиви и дразнещи, има ги колкото да се развие историята в определена посока. Не знам защо, но тоя сериал много ме хваща за гърлото, на няколко пъти се просълзявам, а дори не съм гледала всичко. Дали заради сляпата балерина, дали че е толкова самотна и проклета и никой не я харесва...

Гледам каквото сваря тези дни, вчера далдисах за часове в приложението на ЮТ от линка на Марги за Ча и Ебру. Като ми тръгнаха корейските видеа отиде... Видях видеото за което беше споменала Марги как ДжГ пее на кученцата си песен от АС, а песента беше от втора серия, първия челен сблъсък, тази на Бекхьон❤ Пак попаднах на момент в който кученцата поздравяват своя човек с поклон😂 Наистина страхотно чувство за  хумор има стопанинът им😘 Излезе ми и видео в което двенките сякаш се целуват и някакъв закачлив коментар от ДжГ зад кадър😜
Попаднах и на подбор някакъв в школа за таланти. Момчетата носеха номера на гърбовете си, а как танцуваха, изглеждаха като мултиплицирани от един човек😳 Синхронът, лекотата, все едно нямаха стави, просто омагьосващо... Видях и интересни откъси от сериали, но описани само с имената на героите, без заглавията, а бих запазила заглавията за някой ден. Видях и романтична сцена от някакъв сериал с нашия 8ми.красив беше. Много видеа с ДжГ и Мун ЧеУон, разбирам че като екранна двойка и първо и второ издание имат много фенове, а и зад кадър имаше показани много мили моменти от сетове и предавания❤ Той си химичи наред, но АйЮ и Чя са двете с които много го отразяват по видеа феновете. Всъщност какво знаем за колежката Че?

# 136
  • Дубай
Момичета ,Весели празници!
Радвам се ,че открих темата и Вас , изключително ми е приятно да Ви чета и ,макар и рядко пиша.
Удоволствието е много приятно когато виждаш трепетите и ентусиазма ,който влагате във всяко отношение и начинание относно Джун Ги...
Напомняте ми на мен ,когато тепърва навлизах в азиатският свят и кпоп.
Никой няма рожден ден ,събрали са се коледно просто ,а мъжът вляво е Ким Джи Хун,който играеше в злото като гадюха Хи Сунг...Имаше някакво психично  разстройство ,а артистът  ми е един от най-любимите.Всичко играе и всякакви може да го докара,много, много многопластов артист...

Крис ,от Мин Хо ,отиде на Чи Чанк Ук не си играеш на дребно,направо в дълбокото...много го харесвам обаче в последно време нещо не ме впечатлява особено след Annarasumanara.Нещо след казармата въобще не си подбира ролите,а толкова го харесвам като изпълнява екшън сцени,но....

# 137
  • Варненска клюкарка
Ив аз с корейците съм малко като с парфюмите - като видя събрани на едно място повече от четирима, петия не го различавам Joy И с Марги го изяснихме колегата, ама точно на тази снимка ми се вижда малко подпухнал в лице, а на твоята си ми е съвсем разпознаваем, изглеждащ като в Злото.
Да, събирането е по повод 24.12. но защо тогава на видео от същата сбирка пеят и се полюшват на Хепи бърд дей? Тази песничка по цял свят се изпълнява по тясно предназначение, затова ми е странно. Иначе да отбележа че е много приятно да коментираме някой сериал, видео или снимка, както беше моето питане за колегата и ако се случи човек да пропусне някой детайл, тук дълго няма да остане в мъглата 😂
МинХо не е ли един от номинираните на СБС за тази година? Аз май само ДжГ не мога да сбъркам.

# 138
Ив, май взехме да се оглеждаме и за други освен ДжГ 🤣

Бел, от тези, които си споменавала със свеж хумор ми се стори Смъртоносна изневяра. Няколко реплики беше подхвърлила и действително ми се видя забавен.
Но и това видео в спойлера на Крис (под музикалния поздрав) ме разсмя, кадрите май са от Гоблин, а мъж се обяснява в любов на мъж. Аз поне това разбрах. След като жената направи признание, онзи и той се реши🤣

Да съм спокойна тогава, че не съм само аз със затруднения по отношение на лица и имена. С усилие ги запомням и ако не успея да ги асоциирам с друго бързо ги забравям. Ще се смеете, но при главните в Злото, в неговото име се съдържаше Пек, като 13-тия принц от АС, та лесно го навързах Пек Хи Сонг. Част от нейното пък е съкратеното наименование на дългогодишния ни патрон Ча - и оттам пак лесно се помни детектив Ча, което нататък просто взе да ме подсеща и за цялото Ча Джи Уон.🤣 Детето се казваше Ин Ха = Ин Хе, е почти като на ГГ в Седмиците...
Иначе по гласове ДжГ и Бекончо все си мисля, че няма начин да ги сбъркам.

Да си дойдем на думата hahaha За другата любима колежка не знаем много. Срещнала бях статия, в която я наричат "корейската Жулиета", заради някой от първите ѝ сериали. За ЛЖ не се споменава много. Имало е скандалче и там, някакъв се представял преди години за нейно гадже, а от агенцията ѝ са заявили, че ще предприемат правни действия... Оттам нататък я пишат необвързана и нея.

"Серенадата" от АйЮ за ДжГ, второто видео в поста на Рори, който остана в края на предишната страница - привижда ми се репортера от Злото, че подрънква на китарата 🤪

# 139
  • Варненска клюкарка
Така е Марги, не си само ти, доста хора се затрудняваме, нали наминавам при падругите и непрекъснато има въпроси кой е един или друг на някоя снимка. Аз като попрехвърля няколко класации за красавци, различавам със сигурност само ДжГ, а големия любимец МинХо от 10-15 изредени красавци, ми изглежда поне като петима други 😂
Аз от Смъртоносна изневяра имам една цяла изгледана серия и след това през серия - две по 10-15 минути. Там разследваха престъпление и изобилства от имена, които абсурд да мога да запомня и да свържа с някой човек, и макар и със свеж хумор, не се опитах да го загледам. Наистина имаше хумор, при това без теми табу, едно от най неприятните неща в турските сериали винаги ми е било големе хора да се държат като ощепани моми. Още се хиля като се сетя за гузния главен, който през цялото време се чудеше как да признае на жена си че и е изневерил, много му тежеше😂Веднъж аха да и каже и се сети как в една от книгите и съпругата някакъв конгресмен изневерител (и  главния също правеше първи стъпки в политиката) му клъцнала любовния инструмент и се хвана за корема, прилоша му...  Joy Жена му май пък знаеше, но го въртеше на бавен огън. Но дори и да хващам откъслечни неща по тв, схващам неща за манталитета им...Разбрах че обожават бира, пият я като вода, даже и възрастни достолепни на вид дами, млади момичета и така...Но и разбирам че пиенето е нещо като ритуал и повод за гордост-  всички пият.
Харесах и свежия хумор в ТГ, главния беше красив и самоуверен, направо надут😂 имаха доста лудории с братовчед си, който беше поп звезда, за него съм разказвала. Там разбрах че известна личност по никакэв начин не бива да показва слабост, болест или, че посещава психиатър, последното може да сложи край на кариера, бизнес и т.н. Главния си намери сгрозновата любима, която заради хапливия му език  често го риташе по кокалчетата и дори когато за няколко дни  той беше с амнезия, беше запазил навика си да си пази краката от нея😂 Там видях най готиното излизане от амнезия когато разбра че това момиче наистина е неговото (не му се вярваше защото не беше с красива коса, бяла кожа и мерки 90/60/90) Тя беше обикновена каскадьорка и все го плашеше че ще му чупи кокалите😂 Голяма любов падаше с тая девойка, направиха си и 3 дечица. Помня как единия келеш се тръшкаше че иска да спи с мама, а готиното татенце го натискаше да ляга, щото тази вечер той щял да спи с нея Joy Като и драмата и комедията се преплитаха доста успешно.

Оо детектев Ча ми харесва, аз я наричам Джу, а главния така и не можах да му запомня двете имена - истинското и на другата му самоличност, объркващо ми е и защото не знам кое име да използвам, защото заради продължителното ползване на второто име, смятам че имаше право и на него, детето му носеше тази фамилия, затова за краткост го наричам просто главен. Мерси за "Жулиета" аз даже възрастта и не мога да открия, сигурно не съм изписала правилно името и. И пак скандал казваш...Не знам как издържат тези хора да се крият като престъпници за да имат най нормалното на този свят. Тези дни изгледах купища видеа на ДжГ с нея зад кадър, аз като чуя онази разкошна балада от сериала, която обикновено в историята озвучаваше техните моменти и тръгвам след нея и не мога да се спра с тази двойка, първо, второ издание, все едно. Така видях снимани през прозореца как гали колежката Че по лицето и се хилят, но го отчитам като предпазна стратегия, че нали и Чонка го снимали да гали, а тука пред всички (вижте ни другарчета сме си, не си мислете други неща). Даже може и да е съвсем целенасочено действие тава с мелувката и избухването в смях, щом и двамата са имали медийни скандали по тази част... 😂
Марги, на кученцата наистина ДжГ я пееше песента, просто уточнявам че е на Бекхьон, защото не и помня заглавието.
Аз наглеждам класации с актьори, но се надявам да изгледам сериала с японката, китайския филм и Илджеме, че там е с визията на 4ти принц и е много красив - същия стил дрехи, но беше с пусната дълга коса. Може би в АС затова нито веднъж не пуснаха косата му, за да не заприлича на предишния си герой.

# 140
Втора част на гуру шоуто (Втори опит. Снощи телефона ме прецака малко преди да завърша и публикувам.)

Продължаваме:

Джун минаеа успешно кастинга и е време да се превърне в Гон Гил. Обаче. Започвайки от режисьора и старшите актьори всички се притеснявали как Джун ще се справи с такава голяма роля при положение, че е нямал никакъв предишен опит, за да провери себе си. Първия ден се срещнал с режисьора и той му казал че му е нужен тънък нюх и внимание иначе целият снимачен процес е под заплаха. Дал му да разбере, че носицялата отговорност. Особено ако той като мъж изиграе лошо Гон Гил, защото зрителите няма да му симпатизират. Когато излязъл сценария възприемали филма като филм за гейове и режисьорът му казал, че ако не изиграе правилно ролята зрителите няма да обикнат Гон Гил. Ще го възприемат като неприятен и ще се отдръпнат от него. Но в онзи момент Джун мислел че може всичко и се опитвал да не се страхува заради натиска, който е усещал. Но за двата месеца до началото на снимките когато са започнали да се подготвят и репетират внезапно нервите му започнали да не издържат на напрежението. Всички старши актьори били прекрасни. Да играе с тях било голяма чест и напрежение. Тогава Джун им казал, че много иска да си свърши добре работата, но при такъв натиск от тяхна страна нервите му няма да издържат. Тогава режисьорът го дръпнал настрана и му казал да не мисли за нищо. Да забрави, че е Лий Джун Ги. Да мисли за това че НЕ е момче. В момента бил прекалено силен, мъж е, имал мъжки поглед, силен глас, силно жестикулирал и говорел много. Казал му, че ако продължава така зрителят ще се отдръпне. Режисьорът поискал от него да убие всичко мъжко в себе си. Джун се съгласил и попитал с какво да започне. Режисьорът му казал да започне да изучава всичко за момичетата. Как се държат, как се движат и да се постарае по-малко да се движи. Режисьорът обяснил, че работата му не е да разбере момичетата и да се представи за момиче, а да изучи хората, кото имат женска душа и женски мисли, но в мъжко тяло и са мъже. И всеки ден с режисьора са ходели да наблюдават тези хора. Да наблюдават как те гледат, как се движат, как говорят, какви изражения на лицето имат. Всичко. Джун дълго е наблюдавал погледите им. Имали много мек поглед. Разбрал че ще е много трудно да се направи това. Дълго време ходел в клубовете на травеститите да ги наблюдава. Тези посещения много са му помогнали и по време на снимките се е възползвал от наученото там. След заснемането на сцена сядал на стол и ако някой старши актьор се обърнел към него отговарял с "Да, господине" и тогава режисьорът отивал при него, удрял го по колената и с шъткащ знак му показвал да мълчи. Трябвало да мълчи, докато другите говорят помежду си, за да се избави от Лий Джун Ги. После снимките отивал в стаята си да спи. Рядко му разрешавали да излезе от там. Не разрешавали на никой от екипа да ходи при него. Казвали, че това е женска стая. Считало се за неправилно да влизат в неговата стая. Докато траели снимките никой не влизал при него. Практически през цялото време е бил сам.
В известен смисъл Лий Джун Ги не е съществувал.
И точно тогава тръгнали слуховете че е гей.
Появили се слухове, че това е обикновен филм за гейове и това отслабило позициите му плюс конкуренцията на филми, които придобили популярност, плюс филми с участието на големи звезди сред актьорите.
В този момент Кралят и клоунът изглеждал малко изгубен. Наистина изглеждал жалък и Джун даже афиша към него не искал да гледа. Чувствал се неудобно, че името му е на трето място сред имената на известни актьори. Съжалявал, че името му е в списъка и смятал че изобщо не трябва да е включен в него. Мислел че когато зрителите видят името му в списъка ще се откажат да гледат филма. Но за тези мисли разполагал само с две седмици.
На плаката имало негова снимка и хората започнали да обсъждат дали това момче наистина е толкова красиво и ще участва във филма. Тази тема станала много обсъждана и компанията решила да използва Джун за реклама на филма. И пуснали още един плакат на който Джун гледа в огледало и по бузата му се стича черна сълза. Този афиш бил на всеки стълб, а хората се чудили кое е това момиче. Джун се забавлявал, защото дори нямало мисъл че може да е момче. И преди още да има отзиви за филма той вече давал интервюта, защото на всички им било любопитно кой е той.
По време на интервютата питал журналистите какви според тях ще са зрителските рейтинги. Очакванията били за около 300 хил., което всъщност не е малко. Тогава, покрай филма разбрал, че израза от уста в уста не е шега, защото отвсякъде се говорело че този филм непременно трябва да се гледа. Имало слухове, че филма е прекалено сложен за да се разбере от първия път и трябва да се гледа два, три пъти за да бъде разбран целия. А според слуховете 8 пъти като минимум.
Когато станали 100 хил. зрителя си направили парти. След 100 хил. станали 200, 300, 400, 500, 600, 700, ...... милион? Не вярвал че е възможно.
Не е поканил родителите си на премиерата, защото бил много смутен. Но после баща му гледал филма и му се обадил. Казал че филма го трогнал. Обикновено баща му не раздавал похвали, но този път казал, че е трогнат и доволен.
И тук водещите се сещат за агентската компания и питат неговия успех издигнал ли е агенцията на върха. Имало викове и ръкопляскания, а президента бил постоянно зает да вдига телефона.
Превъртайки спомените за преживените удари от съдбата, тежките времена и преживяното от него като начинаещ актьор около Кралят и клоунът си казал - Уау, има светлина в края на тунела. Наградата съответствала на количеството трудности които е преодолял.
Като обобщение подтикнат от водещите съветва хората да следват мечтите си. Разбрал е, че възможностите идват когато човек е готов за тях. Дори да има много желаещи има достатъчно възможности за всички. Ако човек има силна воля, страст и скромност трябва да следва това което обича, а шанс винаги ще се появи. В живота винаги има шанс, но има и тежки моменти. Който се опитва да успее трябва да опита и от мъката от поражението. Макар той самият да е станал успешен достатъчно бързо е изпитал и много разочарования.
Когато се среща със своите старши колеги и приятели да пийнат обича да чуе и техните забележителни истории. Най-важното за актьора е, че тези истории са следствие от падения, опит, изучаване на собствените недостатъци и преодоляването им.
Актьорът Кам У Сон, който партнира на Джун в Кралят и клоунът казва, че когато прослушването е приключило освен Лий Джун Ги е препоръчвал различни начинаещи актьори, но когато започнали снимките и видял с каква страст играе ДжунКи разбрал, че режисьорът е бил напълно прав да избере него.
Режисьорът Лий Джун Ик (обърнете внимание на името на режисьора и кажете писле, че няма съдбовни знаци) казва, че потенциала на ДжунКи е безграничен и ако другите актьори работят до загуба на съзнание то ДжунКи работи до загуба на съзнание два пъти по-интензивно.

Следва продължение........

Втора част на филма за концерта на Айю през септември.
https://youtu.be/lsIzZasGTvI

И все пак защо така грандиозно отбеляза 14г., а не направи такова отбелязване догодина на 15г. от дебюта си. Да не би проблемите със слуха да са необратими и от там да не й остава много време като айдъл 🤔

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 15:51 от Рори72

# 141
  • Варненска клюкарка
Рори,  мисля че за Айю вече го обсъдихме защо е толкова грандиозен концерта и. Цели 3 години заради пандемията не е имала концерт, както знаем за толкова време замря концертната дейност  в цял свят. Не мисля че мащабите на шоуто отразява 14та година от кариерата и - можеше да се  случи на 12та, 13та или 16та...  Просто в този момент е първата възможност след голямото затваряне, за човек правещ поне по два концерта годишно и е като празнично завръщане,  на 14тата година от първия и концерт, след 3 годишно затишие. И тя го отбеляза. А концерт 15 г Айю на сцена  може и да няма - в Азия Ковид отново надига глава.  В момента в Китай има 40 млн. активни случаи и вероятно в страните от  централна Азия и далечния изток предстои ново затваряне.

Казах аз че на всички играли в такива истории им излиза име. Ако пусна филма на мъжа ми,  ще види как един мъж тича с любовни щения след друг мъж, който прави нежни чупки и директно ще ги прати у партията на левия бряг. Още повече, че са взели и млад, неупотребен актьор, който най плътно може да се впише в такава роля, просто защото му липсва придишен опит. Помня колко приказки се изприказваха за мъжката любов и една целувка в Планината Броубек, а единият актьор беше семеен и с дете...
ДжГ да не се движи, да не говори и да не общува...леле, та той е като шило в торба, сигурно това е било не по малко сложно за изпълнение.
Правилно решение - и аз не бих поканила  родители на премиерата, вероятно неговите и сами не са пожелали да бъдат там. Дори и сюжета да беше друг, смятам че родителите нямат работа на такова място и да засилват смущението на детето си.

# 142
Ровейки се и попадайки къде ли не смятам, някъде мернах дата на събирането на колегите от Цветето - 23.12 т. е. не е баш коледно. Възможно е някой да е имал рожден ден, защото попаднах на кратко видео на което момиче с къса коса е пред тортата на която има запалени дълги свещи и отстрани пеят песента Честит рожден ден. Обаче основно като повод за събирането им може и да е качването на Цветето на платформата а Нетфликс. А на едно място прочетох и че сега е премиерата му за Япония, както и че има излъчване на индийския римейк, но не разбрах къде. Дали в Корея или просто си го излъчват в Индия, но е достъпен и за други държави.

За първи път СБС заставят Джун да отслабне за Илджиме 8 кг. като условие да получи ролята и тогава за пръв път се прокрадва идеята, че като е по-слаб изглежда по-мъжествен. Явно Кралят и клоуна и онази противна реклама с многото жени около сладкия Джун са му създали комплекс защото говорейки за Песа и вълка и Илджиме в различни интервюта все успява да вметне, че с тези роли е успял да си промени имиджа от красиво момче на силен мъж. В един сайт прочетох доста материали свързани с участието му в АС и в много от тях неизменно се коментира, че сваляйки 15 кг. чертите на лицето му са се изострили и съответно изглежда по-мъжествен. Та едно на ръка това което преди коментирахме, че с напредването на възрастта по-слабото тяло по-дълго ще издържи натоварванията във връзка с тренирането на бойни изкуства и участието в екшън сцени, но ми се струва, че малко е загубил мярката, защото на някои от последните снимки на които е с разкопчана риза се вижда много слабо тяло. А докато се ровех из сайтовете и гледах и снимките ми направи впечатление, че онази халка се появява някъде в края на октомври, но само на снимките от сета на онзи сериал с хрониките я няма. На останалите снимки от ноември и декември си е там, на безименния пръст на лявата ръка. Твърде е семпла спрямо другите пръстени, които носи по фотосесиите, така че според мен е по-скоро негова, отколкото аксесоар за снимките. А и не я крие.

Този сериал с Хрониките е за Нетфликс, нали така?

Белл, в Краля и клоуна няма сцени, които да не може да гледа с близките си, при положение че е актьор по професия. Само с гадже би било малко кофти заедно да гледат, освен ако не е някоя много, много специална като интелект и отношения между тях. Има един сцена с гол гръб и ръка която минава по него, което после е пояснено с думи, не е показано че богатите са привиквали Гон Гил за да го употребяват както поискат. Сцената с целувката е същата като във видеото зад кадър и е единствена. При краля за кратко е в сцена със заголено рамон и има сцена в която наложницата ревнува и му дърпа дрехите. Нищо друго плътско няма. По лицето и погледа на краля личи, че привлечен от Гон Гил, а по действията на другия клоун личи че го обича, но така фино е показано, че всъщност не е съвсем ясно дали го обича като "брат/сестра" или е романтична любов защото няма нищо показано директно. Майтапа настрана, но наистина е дълбок филм и има нужда от второ гледане за да се разбере целия 😜
Друг е въпроса, че така както го разказа Джун ми изглежда така сякаш хората не са се вълнували толкова от дълбочината на филма, колкото са били привлечени от уникалното лице на момче, което е красиво като лице на момиче.
За Айю коментирахме и все пак ми е странно да се посвети грандиозен концерт на 14та годишнина в смисъл, че концерта си е концерт и щеше да същия и без да се посвещава на някаква годишнина. Просто като попаднах на втората част от филма за концерта отново ми се стори странно да го посветят на 14г. от дебюта й. Но пък може в азиатския свят числото 14 да е специално.
https://youtube.com/shorts/Uv6HyVoW1RQ?feature=share

И понеже отдавна не съм досаждала с Илджиме слагам линк към страница с материали свързани с работата по него и събития през този период. Особено ме впечатлиха дарителската инициатива на Джун и на фенклуба му. Той дарява целия си хонорар по 1г. договор за реклама на козметика за деца болни от рак (и пак намигване от съдбата, защото 5г. по-късно макар и трудно приема ролята на баща на дете болно от рак). А феновете му дават старт на идеята да се изпраща почерпка на снимачната площадка. Предполагам че тази практика с камионите за колегите е взаимствана от феновете му, които изпращат подаръци и почерпка на снимачния екип на Илджеме. За повече информация около създаването на Илджиме
https://myjgworld.wordpress.com/category/dramas/iljimae-2008-dramas/page/3/
https://youtu.be/raJ_VDmsb0k
https://youtu.be/FWSlmwxY55s

Още една реклама на телефончета
https://youtu.be/yxeyR0ddjyg
Прилича на реклама на дрехи, но може и да не е
https://youtu.be/kriFxSXF4TY

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 20:56 от Рори72

# 143
А, Рори, тъкмо си дала линк към същия блог от който по-рано носеше интервюта и други неща. С месец закъснение, 🤣но се сещам да ти отговоря какво имах предвид, че корицата при всяко влизане е различна. Корица наричам снимката най-горе в сайта. При всяко презареждане се сменя.

Много интересно как е успял ДжГ като начинаещ актьор да изгради такъв сложен образ. Но е и предимство, че е бил неопитен. Неупотребен. И в крайна сметка не е позволил на страха от поражението да му попречи да се състезава.
Действително в младостта си с няколко кила отгоре и с тази гладка кожа е хубав като момиче, ☺️но е в същото време с мъжкарско излъчване и забележимо присъствие.
Ох, какво съвпадение само това с името на режисьора на Кралят и клоунът.😳 Вместо случайно, склонна съм да го нарека съдбовно 🙃

Бел, колежката от Злото в момента е на 36. Мун Че Уон се казва. Много сладки с нея в първото издание зад кадър, при второто - в кадър. 🤪
Вярно обаче тези хора фенове и продуценти са ги лишили от пълноценен личен живот. Първоначално признавам си ми звучеше пресилено, но не е... Висока цена плащат, за връзки отричат докато могат.
Пресен пример. Song Joong Ki не го знам кой е, но тези дни са го щракнали с приятелката му и ги мярнах в Т. Преобладаващите туитове са с плачещи емотикони и разбити сърца...

В корейските сериали забранени теми няма, но пък за сметка на това обществото е по-консервативно и в живота актьорите са дооооста по-обрани. При турските се наблюдава обратното 🤣
Но мога да ги призная и турските, че откъм романтика докато показват все още неосъзнато влюбване го докарват. Добре им се получава. До момента, в който влюбените вече са заедно и сценаристите почнат да се чудят какви безумно тъпи проблеми за разрешаване да съчинят.
При корейските го няма това ненужно разтягане и доста умело се преплитат драма и романтика с щипка хумор.

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 21:26 от Margarita N.

# 144
  • Варненска клюкарка
Рори, продължавам да твърдя че родители нямат място на тази премиера. Синът  вероятно е кълбо от нерви, само реакцията на възрастен консервативен родител му липсва че да му е пълна картинката на ДжГ. Повечето зрители мъже ще разберат само едно от тоя филм ...
Пак казвам че ако условията бяха пазволили концерта на Айю да се случи миналата година, тя специално щеше да отбележи 13 години от стъпването си на сцена, но се случи по късно и отбеляза 14....
И аз споменах за видеота с песничката за РД затова мисля че някой от компанията е рожденик, но не зням коя е жената с късата коса.

Вярно ли Хрониките са за НФ? Четох, че снима втори сезон на нещо което с други ГГ в първия не е било успешно. Но е хубаво,  че са качили Злото на НФ сериалът е много хубав.
В момента от новите фотосесии имам чувството че е по едър в горната част на тялото - рамене и гърди. И талията му е нормална, но краката, по скоро колене и бедра ми страшнеят...В началото на Злото ми се видя слаб, но после със съвсем  нормална фигура, даже и краката - изглеждаше много  добре по дънки и в костюм.

Така е Марги, докато вдигат волтажа главните в дизитата стават, но после става обида за интелекта.Преди години беше друго...

Марги, аз на сета и на първо и на второ издание много ги харесвам ДжГ и Че. Как сладко надникна в чантата на калежката за още похапване😂 А на сета на Злото то е милване на лице, разтриване на рамене, целуване на ръце, на закачките и прегръдките на сета и по предавания им изгубих бройката❤
За мен след отслабването в АС лицето му става още по нежно и младо. Един от любимите ми моменти където е много красив и изглежда на 20 г. е мисля че беше в12та серия, момента като бяха спрели да починат конете, а той отново слага маската. Даже Марги щях да те помоля да резнеш гифче ако ти попадне. Момента е след като девойката облечена с лилаво наметало напуска двореца, а 4ти краля го прати да става посланик.
Много, много, много ми е красив в Седмиците, не помня коя серия - в черен костюм и бяла тениска и едно духнато настрани бретонче и едни присвити очи...ох олях се😂

# 145
Тъпия телефон пак ми изтри написаното.

Не съм писала, че е трябвало да покани родителите си на премиерата, а че във филма няма нищо фрапиращо като сцени заради които да се притеснява да го гледа с родителите си. Филмът не е е гейски и никой който го е гледал целия не би го помислил за такъв дори и да не го разбере от първото гледане. Филмът е за объркани души най-общо казано, както и за гнилото управление и жестокостта на краля (една от обърканите души), управлявал Чосон през 16в.

Марги, нищо в неговата история не е случайност, а съдба. Поредица от решения, трудности, житейски уроци наредени като пътека, която стъпка по стъпка го води да се срещне със съдбата си. Всичко което му се случва предизвиква ново събитие, което от своя страна предизвиква друго и така следва мечтата си. Как няма да се справи с този образ. Познавайки сценария се явява на кастинг със стратегия базирана на него. Изтърпял е много преди да спечели ролята и е бил готов да преживее още за да я направи както трябва. Истината е, че почти без да говори спечели многомилионна публика. И режисьорът направо е ударил десятката с избора на Джун

https://youtube.com/shorts/TQS-HugK51w?feature=share
https://youtu.be/8U1XPkINe2U
Това са Джун и колежката от шоуто с тел. разговори през годините.
А това е реклама с тях
https://youtu.be/c4gKgo3zS3U
https://youtu.be/qznXJ2ef2GU
https://youtu.be/rHAMaet2lB0
Шоуто хем е реалити, хем с тях двамата е като романтичен сериал, по сценарий. Жалко, че едната серия ми се отваря без превод. Дори и без да се виждат само говорейки по телефона се усеща, че имат химия. Бих искала да ги видя заедно на екрана. Той изглежда много искрен и накрая даде да се разбере, че са приятели, но докато говореха сякаш имаше и флирт от негова страна. Ето още една причина да е мега странно в този момент да се появи новината, че има връзка. Той изглежда искренно развълнуван от общуването с това момиче, а доколкото го опознах от всичко прочетено не е човек, който би причинил.на гаджето си участието си в подобен реалити формат. Лакто и да е. Много са сладки двамата. Когато можете го гледайте. Аз ще си потърся и 5 серия с превод. Белл, ти си го гледала, разбра ли как така се появи в медиите новината, че именно той участва в шоуто.

Реклами
https://youtu.be/JcKQk6sgANk
https://youtu.be/nmOm4geF-VA
https://youtu.be/sw1X0QOlL04
https://youtu.be/ynHSGtcOzys

Не ми се пише отново всичко което се затри. Ще добавя, че за  хрониките срещнах инфо, че уж са били неуспешни, но на друго място прочетох обратното мнение. Джун поема възрастната версия на ГГ. Четох, че е сериал на Нетфликс, но се надявам въпреки това да има начин да го гледам с бг или в краен случай руски превод.

В Отново моя живот в сериите в които играе 20г. слаботата му е приемлива, но в костюм според мен много му личеше че е много слаб и това показва че е преминал някаква граница на нормалност на теглото. В профила му преди пишеше, че е 66 кг., но вчера като попаднах на него видях да пише 63г. Ами не е добре така независимо от целта да запази тялото си издържливо

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 11:48 от Рори72

# 146
  • Варненска клюкарка
Рори, гледане е силно казано, гледах картинки без превод докато се чудех дали това е телефонното шоу, когато продуцентите побесняват и свалят последна серия от екран. Да, вижда се че си гукат, направо си флиртуват, вероятно има сценарий в каква посока да вървят диалозите и както сам казва ДжГ, зрителите са водени в определена посока или по точно щеше да е ако беше казал подведени, манипулирани, но няма как да влезе в такава полемика с големите шефове. Вероятно в последна серия са направени някои спешни промени, махнати някои неща (прегръдка или целувка от финала, закачлив разговор и т.н.) и добавени други от наличните безкрайни часове записи. Затова е добавена направо в канала на шоуто.. Иначе няма смисъл да я спират от обявеното за излъчване време и да изгубят приходите от рекляма.. Промените със сигурност са с оглед на лъсналите в медиите  ДжГ и Чонка, за които по време на останалата част от риалитито не се говори.Те лъсват неочаквано, в деня на последната серия  и  както дамата лично каза "в много неподходящ момент" . Когато нещата са по сценарий, дали снима любовна сцена в сериал, или флиртува, защото така му е казано, е все едно - работа е, и участниците са наясно и който трябва друг около тях също, така че ням проблем да си флиртуват по  телевизора и да си имат отношения с други хора в реала, но почти е сигурно, че нещата в последна серия щяха да изглеждат по различно....

Рори, жалко за труда, много е гадно като стане така, четеше ми се продължението, разказваш много интересно. При мен това да ми хвръкне написаното се случва най често, ако пиша легнала в леглото, явно по невнимание натискам нещо с лявата ръка...

Рори, и през ум не ми е минавало, че ще покажат нещо повече, това не е порнография, а сериозен проект, драма, но историята и въпросите които поражда са  достатъчно щекотливи, затова казвам че правилно е преценил. А и имам чувството че бащата е някакъв особен модел...най меко казано странен, или прекалено строг. От там и младежкия бунт на ДжГ, и двамата със сестра му не са създали семейства, което пак може да е по причина родители, избягване на модела и т.н.... Хайде нашия гради и пази кариера, виждаме какво се случва когато някой лъсне с половинка, Дж вече е преживял бойкот на фнове, нов не му трябва, но жена на тези години,на които е сестра му, която не гони кариера, да не създаде семейство е странно.

За килограмите има още накъде, някой от БТС беше 54, ама май е и по-нисък... Шегичка, дано ДжГ да не слабее повече. Но като го гледам наистина ми се вижда по-мощен в раменете, сакаш се опитва да промени линията на фигурата си.
Значи сериал за НФ. Споко, бързо плъзват в интернет. Синът ми  онзи ден разправяше на братовчед си че на НФ вече има корейска версия на Ла каса дел папел един от любимите му сериали испански хит на НФ и се точеше за след изпитите да я гледа. Каза че всичко е по торентите...

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 13:53 от Беллора

# 147
Не знам какво става с телефона. Вчерашната част почти цялата я набирах два пъти и втория път за по-сигурно през цялото време запомнях и редактирах за да набера целия текст. Довечера ще гледам да кача втора част на продължението.

За сестра му има нещо което за мен е мега странно. За да има той племенници тя трябва да има деца, а децата никъде не се споменават в съвместното им съжителство и отношенията им. А той е такъв детешар видно от снимки, клипове химията му с децата в сериялите, че ако живееха в неговия дом щеше да се разбере. По едно време мислех, че снимката с племенниците, за която ви бях споменала е била снимка с екранните му племенници от Герой, но след като в Бягащия човек той лично каза на 8и май, че племенницата му ще е разочарована че е отпаднал, защото обещал да остане до край в играта няма съмнение, че сестра му има поне едно дете. Това тяхното съжителство трябва да включва и деца (поне едно), но видяхме кучета около него и никакви следи от присъствието на племенници. Много странно.

Аз много харесах девойката от шоуто с разговора по телефона. Вярно че буквите на превода бяха много ситни и не всичко прочетох и разбрах от руски, а 5 серия хич няма превод (не знам защо рускините не са я превели), но от видяното и прочетеното и двамата изглеждаха искрени, което означава и признанието на Джун, че е сам и иска да има момиче, което да хване за ръка и да се разходят заедно във Флоренция би трябвало да е искрено. Мин Йо е много сладка и забавна. Хилих се с глас когато каза, че го запомнила с това, че се е гледал в огледалото повече от нея и той притеснен я пита дали все пак е останала с хубави впечатления от него. Но все пак как изтече информацията, че той е участникът в шоуто. Вярно известен е в световен мащаб, но чак пък да го разпознаят по улиците на Флоренция. И още нещо ме озадачава. И девойката е към същата агенция. Не е ли странно тогава агенцията да им уреди участие и на двамата в тази реалити романтика, ако Джун действително е бил в активна връзка. Предполагам че агенциите са в течение на личния живот на актьорите за които се грижат. В някакъв момент изрично беше казано, че няма сценарии. Те сами създават отношенията и разговорите. Девойката на финала е изненадана не че е Джун, защото беше го разбрала от медиите, а че той й казва коя е и освен това е дошъл да я намери във Венеция където пък е тя, въпреки че я излъга че не я е разпознал и съответно не е имало билети и затова не е дошъл при нея както е обещал. Някъде имаше и дати и някак останах с впечатление, че последния епизод е сниман на 02.04. Скандала избухва на 04.04. Дали е случайност на фона на всички съдбовни камъчета застелили пътя му или е съдба, която го е запазила за тази девояка която вечността е предопределила за него. На всичко друго вярвам, освен че към този момент той е във връзка с Чонка, независимо от това че са го обявили като факт. На финала на епизода с последното изречение някак подчерта, че са приятели и си пожелаха да живеят щастливо. Последното изречение според мен е добавено заради скандала и е в контраст на интереса който си показаха и вълнението какво мисли другияза срещата им в шоуто и евентуално продължение на някакви отношения между тях след края му. Джун даже казва, че се е влюбил в гласа й. Някак личи и че и двамата се вълнуват докато флиртуват. При това и двамата знаят кой е отсреща доста отрано, макар че Джун до последно я лъже, че не знае. Вървят видеа със спомените им от предишните им срещи. Тя споменава, че преди 10г. е била толкова близо, че е усещала топлината му. Това звучи като да е имала интерес към него тогава. И двамата помнят че са били близо един до друг преди 2г. на някакво награждаване. А Джун даже има спомен от по-скоро когато той я е видял, а тя него не. Сега имам въпрос. Ако в къщи го чака любима жена ще се държи ли така романтично с друга пред очите на азиатците. А тази жена в къщи ще се чувства ли така уверена в ТВ шоу да обяснява за връзката си с този мъж.
Момента в който тя го вижда и реакцията й
https://youtube.com/shorts/Nc726FL_Dkk?feature=share
По-рано когато той й каза че не е намерил билет и няма да дойде, докато красеше стълбите на разкошна църква във Венеция се видя, че тя се натъжи и очите й се насълзиха. В свое интервю тя представя шоуто по друг начин, но това което гледах аз макар и с кофти превод си беше чиста романтика двустранно и много сладък флирт двустранно. При това те знаеха, че целта е да се открият един друг. Затова не вярвам Джун да е приел участие в това шоу ако по това време все още с Чонка са били във връзка. Просто нещо старо е извадено на тезгяха точно неподходящия момент и за да не стане по-грозно ако вземат да се оправдават обявяват вече приключила връзка и след някакъв що годе приемлив срок обявяват и края й. Другият вариант е в стил интрига в романтичен сериал и не вярвам в този сценарий, но ще го спомена. Та Чонка вижда че е приключила връзкаъа - Айю, Мин Йо, но прави отчаян опит да го задържи и предоставя лично снимките запалили скандала. След обявяване на раздялата им няма никакви признаци на поддържани приятелски отношения, ковто не в стила на Джун по отношение на само приятелките.

В ютуб пък попаднах на видео коментар, че в приятелството му с Айю има нещо смущаващо, не съвсем по правилата. В Корея не било нормално мъж да оставя лайкове и коментари в профила на жена, но очевидно Джун го прави по отношение на Айю. Все някакви странности и съдбовности в живота му. Определено живее като във филм. Много интересен човек с интересен живот, за многобройните му таланти изобщо няма смисъл да припомням. Толкова материали свързани с него има за четене и гледане, че скоро няма да ми доскучее.
С девойката от шоуто обаче ги има на общи кличове от следващи години. Правили са и общи реклами. Друг е въпроса че девойката тази година се е сгаджосала и отпада от счиаъка с възможни притежателки на втората халка 😜. И както се майтапя с тези неща току виж след нова години ни покажат сватбени снимки. Докато бяха в Италия, макар и в различнградове споменаха нвщо от сорта, че единия от двата града събира хората. Или нещо такова. Напомни ми за повериата на корейците свързани със снеговалежите и звездите.

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 15:29 от Рори72

# 148
Рори,
Скрит текст:
случвало ми се е и на мен да ми се изтрие пост, излиза надпис от рода на "ужас, възникна грешка". Ако пиша по-дълъг използвам бележките на телефона (в различните менюта се среща и като бележник). Опитай там ако искаш, спираш и после спокойно продължаваш без да се губи съдържание; озаглавяваш си го, за да знаеш за какво се отнася. После наготово копираш текста и поставяш в полето за писане в темата.

Бел, един конкретен искаше, но има и бонус 🙃

И да ги оставят тук-там да импровизират, което и да е шоу си е по сценарий и участниците се придържат към него. В този смисъл отношенията им са режисирани и за реалните им половинки не мисля, че би било проблем да гледат как техния човек показва, че е увлечен по някой друг.

# 149
Това шоу, поне с тяхното участие е наситено от романтика. Човек, който има партньор, стабилна връзка и чувства не би приел участие. Дори няма финансов мотив за него. Освен това си лии че вълненията са искрени и ако той има връзка на която държи, а подвежда така момичето е гадно, защото си играе с чувствата й. Личеше си, че тя е развълнувана и се надяваше той да я намери във Врнеция и да пътуват заедно за Корея. Изпратени са в Италия - Верона и Флоренция. Определено няма сценарий който включва Чонка и двугодишна връзка.

Марги, дай на лични снимка къде се намира този бележник, че преразказите са дълги като текст и е страшно уморително и време губещо да ги пиша два пъти.

Нежност и красота.
https://youtube.com/shorts/J2dvXcQlQO0?feature=share
https://youtube.com/shorts/6rhPNiagu6g?feature=share

Друга любима колежка
https://youtube.com/shorts/jOC97MBtdZU?feature=share

Обаче Айю наистина е копирала някои навици на батко си Джун. Вече видях няколко кратки вида с ядяща пред камерата девойка.

4и е също толкова красив и когато сваля маската при прането. Марги можеш ли дА колажираш гифче като си я слага с гифче като я сваля. Може да е смешно, но може и да е интересно

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 16:01 от Рори72

Общи условия

Активация на акаунт