ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая. АС и други романтични К-драми - тема 519

• 23 252
  • 719
  •   1
Отговори
# 150
  • Варненска клюкарка
Рори, не знаех че има нов отговор и добавих редакция- отговор най горе в предния пост

Изобщо не е странно актьори от една агенция да имат участие в общ проект, най нормалното нещо е - даваме ви ДжГ, но искаме работа и за подопечната ни Мин Йо...Той в едно интервю казва, че му/им препоръчват романтичните им връзки да са в рамките на клиентите на агенцията, въобще ги заграждат с някакви много странни изисквания дори в това, което трябва да е само тяхно - ЛЖ 😳 Та какво остава за работа- ако им падне, ще уредят колкото се може повече от своите хора. Агентите са си вълци, но в ЮК виждам нови измерения.
Сега се сещам че в АФК половината пълнеж са клиенти на Селин, Чачовата мениджърка по онова време.
Пета нали е последната серия, ако е добавена по късно, може затова да е без превод. Видях че наоколо им се радваха, но може да е заради камерите, разбрали са че снимат нещо, а и той беше много хубав. Както писах в предното мнение, възможно е там да са снимали мил или романтичен момент, който заради медийния цирк в родината им да не сме видели, но присъстващите там хара са видели и затова да им се радват така ентусиазирано (май им ръкопляскаха, което според мен означава че са станали свидетели  точно на нещото,  което нас ни спестиха и заради коета нещо продуцентите не пускат серията в уреченото време😂) А и като се сетя колежката как възхитено го гледаше, да си остане само така ли...язък значи😂 Във Флоренция по всяко време е пълно с туристи, кой ги знае тези около тях от къде са.И не месля че във Флоренция нещо би му попречело да хване ръкатя на Чонка и да мине през няколко двореца, катедрали и каквото му душа иска. Пък и на нас в шоу по сценарий, може да си ги говори според както му е назначено...

Не знаех че не е прието да лайква колежки. Дали наистена е така? Той на сета им се качва на главите, пък за един лайк или коментар да не е прието ми изглежда странно, да не кажа друго.

Да, странна работа с тази сестричка, повтарям се, но не вярвам да живее с нея, още повече ако тя има деца, племенници може да се изтърпят за часове, за дни, ама да живеят заедно едва ли.

Марги, сега видях🌹❤

# 151
Ето ги пак двамата с Мин Йо 10г. по-рано.
https://youtu.be/kriFxSXF4TY
Ми много са сладки заедно и тогава и с "бонбоните" в ушите.

# 152
Рори, нещо такова ли

Прекрасна е АйЮ, с величествена осанка.💜
А на това видео където другата любима колежка се чуди нейният корем ли е оголен много се смях първия път 🤣
Бел, аз наблягам на моментите им зад кадър от Престъпленията, та със сигурност има много от Злото, които не съм видяла. Но Че Уон е някак стеснителна първия път, а нашия човек все едно са заедно на сета от цяла вечност. Гладко му тече общуването с всяка.

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 17:26 от Margarita N.

# 153
  • Варненска клюкарка
Марги, ако е от същата серия, може момента там в парка като я притегли към себе си, преди откраднатата целувка. И  преди това като отиде да го види докато той си прибираше нещата от бюрото. За друго май не се сещам сега.

Рори, защо тогава продуцентите ще събират млад мъж и млада жена? Можеха да съберат двама мъже или две жени да си говорят за времето и мигрената си, ама кой щеше да ги гледа... Разбира се че ще флиртуват - колкото по добре им се получава флирта, толкова по-висок рейтинг ще имат. И понеже тук са се застъпали интересите на продуцентите и ЛЖ на ДжГ виждаме каква реакция имат шефовете, че им отиде на кино флирта😂🤣 На кратко, в риалитито реални са само имената, на участниците им се дава рамката към която трябва да се придържат със свои  думи и така...Както сам каза нашия, така са сглобявали нещата, че са водели зрителите в такава посока.Това е роля, работа.
Много сладки на младини с колежката, посмях се, какво я размятваше там Joy И тя ли се смущава от него, как и дръпна ръцете от лицето и Joy И каква е миниатюрна на младини 😘

Марги, аз като ми паднат, залепям за сетовете и на първо и на второ издание. Голям омайник, но вярно колежката се държи доста по- свободно втория път, какво говоря, направо е като друг човек.

# 154
Почти, Марги. Идеята ми беше: на единия гиф първо е лицето му без маска и я слага, а на другия след въпроса на Сю я маха и остава по красиво лице без маска.

Аз днеска съм на вълна бонбони в ушите.

Белл, 7 серия е последна и само там буквално за 1-2 минути имат общи кадри. Иначе са в различни градове, защото уж трябва да говорят анонимно. Имат си кодови имена. Той Червен Женшен, а тя Бани-Бани. Но още в началото на 6 серия (третата тяхна) Джун вижда, че са го изтипосали в медиите като участник в шоуто с имената му и са развалили анонимността му. Отначало и двамата се правят на разсеяни, но тя все пак признава, че е прочела кой е и му подсказва, че вече са се срещали. В нейната половина на екрана тя си шепне на себе си, че й забило сърцето, когато научила че човекът в слушалката е Джун. От своя страна той успешно я мота до края че не се сеща коя е. Но докато я лъжеше, че не е успял да намери билет за да дойде при нея я нарече по име по телефона разбира се. Тя се сепна. Вярвам че са искрени и не режисирани в реакциите си, особено тя. Малко са като дежа вю на Ари и СоХьон. Среща след 10г., а той я разпознава по улика от филм. Даже като я назова по име и тя като се сепна и замълча докато реши как да реагира си ги спомних от видеата на по 21 и 25 как се закачат (а Мин Йо тогава даже и малко прилича на Арито) точно си представих сцета в която Ари и СоХьон под чадъра и пред подлеза осъзнават какво се случва. Вярвам че и неговите емоции са искрени. Много са сладки през цялото време. Иначе той й признава, че след като от екипа са му подсказали със заглавието на филм в който една двойка се събира във Флоренция след 10г. от първата им среща е върнал лентата 10г. назад и се е сетил. Какво са искали и очаквали продуцентите и от агенцията на актьорите не знам, но те бяха искрени и щастливи в това преживяване. Но последните им реплики един към друг вероятно са презаписани или добавени, защото те вече звучат с известна дистанция, каквато преди това нямаше. Той не се е снимал в нещо изцяло романтично по сценарий, но в тези 4и серии всичко беше романтично и сладко. Общуваха с лекота, а от видеата за работата им преди 10г. се вижда, че и тогава са общували с лекота и са се разбирали, а може би и харесвали и затова в шоуто са толкова развълнувани. А когато Джун я пита и чакаше отговора и дали тогава, преди 10г. го е харесала и какво е било мнението й за него беше затаил дъх, видимо развълнуван и под напрежение какво ще каже тя. Беше смутен от думите й. И сам както реагира личеше, че това не му е безразлично. Вярвам на това което видях в това шоу, вярвам на сцените зад кадър на АС, сцените от награждаването и концертите през 01.17г. Не вярвам на версията, че към онзи момент е бил във връзка. Преди снимките на АС, да възможно е и мога да вярвам на това. В един материал за това как е минало първото четене на сценария на АС режисьора казва че веднага се е усетила голяма химия между Джун и Айю. Щом са я усетили другите, усетили са я и те. Било е въпрос на време да приключат старите връзки. И са го направили. Но при Джун и Чонка нещо става, появяват се стари данни и избухва скандал. Потушили са го и официално са обявилу раздялата с минимум поражения за тях. Но смятам че това другото момиче от реалитито изпита чувства и желание да се доближи до Джун. Възможно е преди 10г да е имало чувства. Как само му го каза, че била толкова близо до него, че усещала топлината на тялото му. Очевидно серията е излъчена. а момичето някак прецакано.

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 18:49 от Рори72

# 155
  • Варненска клюкарка
Рори, когато става въпрос за усещания, те могат да бъдат субективни. Една връзка може да не е основана на чувства, изобщо не е задължително да има любов, за да се случват някои неща, особено като съм чела какво се случва в техните среди. Може да са били отворени отношения докато някой от тях срещне своя човек,    По случая дадох като пример едно заглавие - "Съседка за секс" може успешно да се замени с колежка😂
А за шоуто серията не е била излъчена/качена, продуцентите пускат прес съобщение цитирам по памет "...и взехме решение последна серия на шоуто да не бъде показана днес..."  В съобщението се казваше още, че са разбрали от медиите, рано сутринта са имали и разговор с ДжГ и са взели трудно решение и т.н. Не мислиш че през час големите шефове си менят решенията нали? Би било твърде несериозно. Станало е както са решили. Сама казваш че финала на серията видимо е променен. А предвид задържането и и  развихрилия се скандал, явно се е наложило да махнат някои неща, затова и ръкопляскането и възгласите наоколо малко нямат смисъл... И вече обработена в тон не в разрез с актуалните събития е качена в канала на шоуто...
Иначе съм съгласна че са сладки, нямах време да гледам всичко или да чета от телефона, че на другия ден ще ми парят очите, но ми хареса това което видях.

# 156
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не си падам по такива шоута, та ако ще да се спукват от романтика и участниците да са най-сладките и най-хармоничните на света. Всичко е тотално режисирано. Прощавай Рори, но няма да погледна клиповете.

АйЮ с концерта си отпразнува не просто 14-те си години на сцената, а и корейската си 30-годишнина.
Няма да пропусна да отбележа, че в ЮК всяко 14-то число на месеца е ден на любовта. Laughing Доста са емоционални.

Щях да кажа, че няма под 60 кг член на BTS, ама по последни данни Шуга е 59 кг. Преди съм срещала данни за 64 кг, но е факт че след убийствени критики на фендома за закръглянето на бузите му, минава на строг контрол в храненето и отслабва. Слагам си тука една таблица, ама за да си я намирам по-лесно, не за вас. Имам резерви за достоверността, защото Куки сам е казвал (видео), че тежи 72 кг, а е стигал и до 76. Освен това теглото е нещо относително, особено в артистичните среди. Също така има разминаване и в посочените височини с "официалните".
Скрит текст:

И друг път съм писала, че намирам ДжГ за прекалено кльощав в момента. Некрасиво кльощав. Разбирам, че гледа нищо да не му тежи, но отиването в другата крайност хич не е здравословно.
Племенници не са непременно деца на сестра му. Така наричаме и децата на братовчеди. Сестра му си живее с него, заявявано е лично многократно. И живеят само двамата, преди с двете кученца, сега вече само с едното.
Колкото до бракуването в Корея, в много случаи е уредено. Къде традиция, къде принуда от изцеждащия им начин на работа и липса на време за свестни социални контакти. Бясното ходене по нощни заведения, с цел намиране някой за прекарване на нощта, рядко би породило сериозна връзка. За звездите пък съвсем няма как да стане по този начин. Или трябва служебно да ги загаджат в рамките на продуцентската компания, или на някой сет да се намерят. Не е задължително и другата половина да е звезда. Понякога се създават връзки с обикновен член на екипа - гримьор, фризьор, гардеробиер и т.н. Киво се ожени за стилистката си. Peace

# 157
Помислих си го и аз. Децата на братовчеди също ги броя за племенници.

Рори, колажа е с различна форма, може и да не съм резнала от точната секунда, но да го сложа все пак.🤪

Малко гифчета за Бел, във втората сцена с откраднатата целувка са толкова сладки ❤️
После и между чаршафите, но за нея сега не остана време...
И за пореден път си помислих какъв хубав челен сблъсък с корейските сериали сме имали, никога не е късно да се насладиш на нещо различно.

Бел, да лайкват и коментират не знам доколко се възприема добре и действително ли е нещо необичайно, но ми направи впечатление неговата Йонка в онова предаване като каза нещо от сорта, че си създал възможност да я вижда, радвал я с коментари в мрежите. А онези зевзеци през това време пускаха шеги, че красотата ѝ заслепява и мъжете не умеят да прикриват чувствата си.

# 158
А, Марги, супер е така колажчето с гифките. Аз ги харесвам и в края на серията като й предлага брак за да я изведе от двореца. Харесвам и Айю като каза на 8и че е видяла достатъчно и той да се грижи за себе си и да не се прави на загрижен за нея. Харесва ми и как вижда 4и между прането, а той се крие и тя търка очи. Харесва ми и когато я гушва с думите, че му е липсвала. И когато я гони, а тя го хока, че я следва защото всъщност се опитва да го избягва защото й напомня това, което иска да забрави. Физиономията му е сладка, докато дават че тя си мисли че всъщност го отблъсква, за да не пострада заради нея. И в началото на серията като му казва че няма да го чака, а дълго гледа след него в недоумение защо уж обича друг, а пък този е в ума й. И когато й маха закачливо взимайки за късмет украшението, което тя му връща като знак че няма да бъде с него. Ех това украшение, оказало се по-ценно от сватбен пръстен. И когато 4и заявява на краля, че вече няма да му изпълнява нарежданията. Много го харесвам 4ия принц когато казва "Не искам" и действа по собствено усмотрение. Което и да резнеш и донесеш все ще е хубаво. Благодаря, че изпълняваш желанията ни.

Оказа се, че имам няколко оранжеви иконки, но нито една от тях не е на бележничето, за което ми спомена. А не мога да свалям приложения поради проблеми с рязко чезнеща памет. Утре ще напиша следващата част на преразказа, за да съм по-внимателна с телефона.

Скрит текст:
За последно размисли и страсти от мен по случая с реалитото. Всъщност не ме вълнуват целите и намеренията на продуцентите на шоуто и агенцията, а хората замесени и потърпевши от скандала - Джун и Мин Йо.

В онова предаване Чонка си беше странна за мен. Странно беше че показа на екран негов коментар за красотата й, сякаш доказваше на някой че Джун е влюбен в нея. Това какво е коментирал е лично, а тя сякаш се фукаше. Да не говорим че така беше представено като израз на любовта му и възхищение от красотата й (явно този коментар е отпреди да започне да ползва очила), а може да е бил изваден от разговор с друг смисъл. Както и да е. Харесвам Дуда повече от Чонка, защото Дуда знае къде са границите на личния живот. Напълно излишно представяне от страна на Чонка пред публиката в студиото и зрителите пред екрана на този подробен отчет как Джун баш нея е избрал за гадже. И това в негово отсъствие. А той след скандала е трябвало да се извинява на фенове, родители, продуценти и на който още го е захапал по случая.
До вчера не бях гледала реалитото и имах представа за него само от интервю на Мин Йо, което бях прочела преди време. В него тя се е опитала да замете нещата под килима, да омаловажи случилото се недоразумение, защото явно освен красива и мила е и умно, и дискретно момиче и това, което казва за участието им в шоуто е най-доброто и за нея, и за Джун в онзи момент.
Обаче гледах шоуто и вече имам собствено мнение. Този Лий Джун Ги, който познавам от всичко написано и казано за него и от него никога не би приел участие в такова шоу, ако е бил наясно че е обвързан мъж с активна връзка и любима жена. А ако агенцията му имала механизъм с който да го принуди да участва не би се държал така и не би казал някои от нещата по начина по който ги каза. Не за друго, а за да не нарани чувствата на Мин Йо, когато след шоуто ще разбере че е била участник в нещо, което не е такова каквото изглежда. Освен това Джун сигурно е единствения участник, чиято самоличност излиза в много медии и соц. мрежи, докато се снима предаването. А малко по-късно се оказва в центъра на скандал. Случайно? Не мисля. Мисля, че
този който е пуснал бомбата за прерасналото приятелство в истинска любов е същият, който е компрометирал анонимността му. Не вярвам, че докато се е разхождал по улиците на Флоренция е бил разпознат и докладван от случайни хора. Това се е слуило след първите две серии когато се вижда че на двамата им се получава романтично и сладко общуването. А скандалът избухва преди излъчването на последна серия, в която картите са раздадени и обърнати една по една. Вече видяхме от шоуто при гуруто, че при Джун в крайна сметка нищо не е случайно така че и съвпадението на скандала и финала на шоуто не мисля, че е случайно. А ако нямаше скандал между двамата можеше да се зароди нещо хубаво, защото осве че си паснаха си имаха и предистория. И двамата си спомняха срещата си преди 10г., и това че са били на 20 см. един от друг преди 2г., а Джун даже й каза, че наскоро пак са се засекли, но тя не го е видяла. Така, че определено тази двойка щеше да има шанс да се случи ако нямаше скандал. Според мен Чонка е искала сериозна връзка, но към момента на снимките на АС и това реалити шоу връзката или е приключвала или е спряла на ниво приятелство с екстри без шанс за развитие. Скандалът е удобен за нея, защото за известно Джун няма да може да се интересува от други жени. След толкова дълго криене след като всичко излиза наяве за 4м не се появява нито една снимка на щастливата влюбена двойка, а Джун видимо обича да си пуска снимките и видеата в публичното пространство. Няма нищо останало като следа, че някога са били заедно. И любов издържала 2г. криене и препълнен от ангажименти график на Джун включващ филм в Китай - заснемане и промотиране, участието му в холивудски филм и ангажиментите около него, участието в АС и среднощните запои с колегите и Айю, концертите с Айю в Тайланд, риалити шоуто в Италия, фен концертите, а не издържа 4м. на светло - период през който Джун не е бил толкова зает, колкото преди скандала. И после се разделят уж запазвайки приятелството си, но за разлика от жестовете от Джун към другите му приятели за които остават следи в нет пространството за жестове на внимание към Чонка нищо не се появява като информация. За сметка на това с Мин Йо заедно с други колеги подопечни на агенцията снимат реклами и се черпят, за което има снимки. Ако той действително беше постъпил така подвеждащо с Мин Йо като свое решение както излезе покрай скандала тя дали щеше да се снима с него пък било то и в реклама. А в последващо този период интервю или видео той споменава, че е бил предаден от близки хора и има останал проблем с доверието

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 04:44 от Рори72

# 159
  • Варненска клюкарка
Рори, в много голяма заблуда си за написаното в скрития текст. Създаваш си някаква много романтична представа, а нещата в тоя бизнес не работят така, много по пращтични са. Каквото и да мажат от екрана, винаги става въпрос за  пари и влияние. Ще перефразирам от една наша поговорка - чувствата са си чувства, но сиренето е с пари - изпадне ли възможност за работа, ако работата е полезна за имиджа ти, не отказваш, щото после може да нямаш друг шанс. Когато се появи възможност за работа, кандидатите за нея са стотици, за главни роли във филми и сериали, още повече. Рекламите са най-бързите и лесни пари, няма толкова глупав човек да откаже реклама и то щото имал приятелство, или вражда, или нещо си там с някого. Няма такъв филм- всеки с такава професия е в общия казан и си знаят като се хванат с нещо, какво могат да очакват . Даже идея си нямаш какъв разврат и цинизъм цари в тези среди и какво им се е налагало да преживеят на някои за да стигнат там където са, та да пазят чувствата на някого и да поставят себе си в неизгодна позиция. Това което снимат и се излъчва за зрителите е работа и щом на екрана успяват да се омайват с едни хора, а зад кадър да имат отношения с други, значи успяват да разделят нещата. Нямат избор, в противен случай не са за там. Вярно, понякога стават издънки, хора са и играят с чувствата си.
Нищо лично не обсъждат в онова шоу, щото Джей Джи си е изплющял комплимента към Чонка под снимка в официалния и профил, а не в личен чат, или по телефона. Т.е. коментират това,  което се вижда от всички и последвалите събития не са тайна, а са потвърдени официално, тя е част от тази история, разнасят ги из медиите и един от потърпевшите е трябвало да се прежали, вероятно с одобрението на другия и да се опита да успокои настръхналите фенове. Аз доколкото разбрах,  водещите само много внимателно стъпват по темата със снимката в колата. Избягват да коментират какво е запечатано на нея. И тримата потърпевши са от една агенция (престижните агенции се броят на пръстите на едната ръка) Агенцията прави каквото може за да елиминира щетите - на първо  място за най популярното име от тримата - ДжГ. Съответно Чонка публично опира  пешкира и от негово име, (Ча също праща Дуда да се обяснява по интервюта или след някой плъзнал слух)  Актрисата от риалитито ще я наричам за краткост Минка - тя прави изявление по случая за да опази себе си и да не се окаже в ролята на глупачката иле третия излишен в историята.
Какво е имало или нямало с Айю...Може би флиртуват, приятно им е, но дали е имало продължение...И да е имало, не виждам как наличието на Чонка може да се окаже пречка, ако отношенията им не са били сериозни а както казваш приятелство с екстри. Спреженията за тях вървят от 2014 и към момента на разкриването,  вероятно нямат нищо общо с огъня в началото (ако е имало такъв) а шока може да е породил обвинения един към друг и финалът става неизбежен...
Филмът в Китай едва ли е сниман за повече от 3-4  седмици, за концерти пътува и след дни се връща, особено ако има кратко участие.  В САЩ същото, ролята му е тип специално участие, т.е. епизодична. Това е техния ритъм, свикнали са, всички живеят така, все са на педал.
Преди много години бях чела книги на  сестрите Джоан и Джаки  Колинс - едната холивудска звезда  (главната в сериала Династия и куп филми) другата с бестселъри по темата Холивуд. Не помня коя книга на коя беше, че стилът им си приличаше, използваха доста откровен език, на  места вулгарен, но в десетката. Книгите носеха заглавия като Рок звездата, Филмова звезда, Супер звезда,  Телевизия, Шоу и т.н. Джаки си имаше доста врагове, защото някои селебрита си разпознаваха историите в книгите и, т.е. имаше разказано от извора...Много обичах да чета автобиографията на Чалз (Чарли) Чаплин една тухла, която дава много информация за бранша и макар в едни други времена, принципите , йерархията, славата и властта и хората с парите са същите. Накратко, винаги става въпрос за пари, сексът продава и всички си имат цена - официална и лична.

Малък пример за продуцирането, натиска и кой на какво е готов или не е показан в к -сериал...
Тези дни в поредна серия на Последната мисия на ангела по Лейди, спонсорът на предстоящия балетен спектакъл настояваше за среща с примата, дава пари човекът и очакваше това за което ги дава. Опитаха се да му пробутат друга от балета, но той им каза че той е човекът с милионите, т.е. послание към примата че иска ли да има спектакъл и тя трябва да е по отстъпчива. Тя се напи и го нареди в стил дърт перверзник, но каква полза, остана без пари, сега се чуди къщата си ли да продаде за да постави спектакъла. Но това е друг мащаб, сериали и филми струват милиони.....

И аз имам много любими моменти, но те не стават за гифки, защото силата им е в диалозите. Много обичам момента как си я придърпа, как тя извърна лице и тънката му усмивка после❤ Марги благодаря🌹 И въобще всички  моменти с такива усмивки много ги харесвам - само повдига крайчета на устни, сладур❤ Даже като и каза че няма да се наложи да убива Пек А пусна  един кос поглед към девойката и пак така се усмихна.  И когато държейки ръката на Йонка и гледаше девойката в очите, повтори че му принадлежи и пак така се усмихна. И при един  от гримовете когато я придърпа а тя закри уста...От изгледаното в нета в други образи не го прави това с тъничките усмевки. Спешъл идишън за  АС😜

Много бих искала едно гифче от 4та серия, когато след сблъсъка девойката го насече да не говори пред хората такива неща и по точно когато принца се наведе с онзи свой маниер към нея, каза и там каквото и каза, а нейното лице какво смутено изражение имаше, изглеждаше като дете спипано край шкафа с бонбоните😂 много сладка АйЮ там 😘 И пак последва усмивчеца от принца❤
Ох олях се пак🎃

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 13:34 от Беллора

# 160
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Оливай се колкото искаш. Laughing
Съгласна съм с написаното.

Снощи въртях едни клипчета, едно на кореец живял и в чужбина, и едно на българка живееща и учеща в момента там. Кореецът споделяше за какво грешим по отношение на корейците, а нашенката анализираше особеностите във връзките им. И в двете намерих любопитни подробности, но не ви сложих клипчетата, защото са по над 20 минути и на моменти и двамата прекаляват с обясненията, т.е. леко дразнещо става. Сега няма как да ги намеря, но довечера ще си видя историята на браузъра и ще сложа линкове.
Впечатленията на нашенката са, че с лекота и без угризения изневеряват. Независимо дали става въпрос за женени двойки или за загаджени. Сексът за една нощ си е част от културата и никой не изпада в драми. Нямат го това чувство на преданост и отдаденост по начина, по който го имаме ние. Това не значи, че не се обичат или не се уважават. Но вярност, както ние си я представяме, не е опция при тях.
Повече ме впечатлиха и двамата с донякъде сходното им изказване по отношение владеенето на английски. Въпреки, че 12 години в училище изучават английски, масово корейците не го говорят. Всъщност масово не говорят чужди езици. Шансът да се оправи човек сам там, без да знае корейски, клони към нула.
В такива моменти винаги се сещам за вица с двамата наши полицаи и чужденецът говорещ 7-8 езика. Joy Joy

# 161
Продължение:
Стана много дълго и го слагам в скрит текст, но ако предпочитате да не е, ще го извадя.
Скрит текст:
Този епизод е преразказан диалог за по-голяма яснота по коментираната тема. В1, В2 и В3 са водещите, а ДжГ е Джун.
След като се каза всичко, което можеше да се каже за изстрелването на Джун сред популярните актьори в Азия водещите сменят темата.

В1: И изведнъж станал скандал...
ДжГ: Уау? Какъв скандал?
В1: Ти си близък с Ли Хёри
ДжГ: Да
В1: И тя те представи?
ДжГ: О, БоА
В1: Вие сте се срещали повече от веднъж
ДжГ: Да
В1: Ти я нарече Боа
ДжГ: Да точно така
В1: Как тогава БоА се обръща към теб?
ДжГ: Разбира се тя ме нарича оппа
В1: Джун Ги оппа
Водещите се смеят сякаш е казал нещо немислимо.
(Не разбрах какво означава БоА, но предполагам че е някакъв творчески псевдоним. Двамата имат клипове по нейни песни, като в единия със сигурност и тя участва в сцените, за другите клипове не  съм сигурна)
Джун нервничи и заеква в отговор на смеещите се водещи.
ДжГ: Това... е защото... аз... много пъти... съм признавал.... сме си признавали...
Изумен В1: Това че се обичате? Какво сте си признавали? Признавали какво? Защо? Признали?
Джун се смее нервно и измърморва: Нищо. А в студиото пускат музиката от досиетата Х.
В1: Кого се опитваш да защитиш? Момичето за което говорим? Ако ти сега разкажеш за това има някой на който това може да причини болка.
ДжГ: Работата не е в защитата...
В1: Бооооо....... БооооАААА
ДжГ: Не. Не е в това работата
В1: Предлагам ти да разскажеш как точно стоят нещата. Ти с нея срещаше ли се?
ДжГ: Да, аз се срещах с нея. В началото неофициално ни представиха един на друг. Просто прекарвахме време заедно като приятели. Не. Тя беше за мен като малка сестра.

Забележка от мен: В гугъл открих инфо за две корейски певици, чието име на руски се изписва Ли Хёри. Едната набор на Айю по време на интервюто е била на 15-16г. А другата е 79 набор т. е. 3г. по-голяма и именно с нея имат общи проекти, като тя е известна певица. Предполагам затова се изненадаха на думите му че го е наричала оппа, а сега пък я имал за по-малка сестра. Сложих нейна снимка на някоя от предишните страници)

ДжГ: Добре. Аз съм неин фен и затова се срещнахме.
В1: Когато се срещнахте нима не беше привлекателна?
ДжГ: Да, тя е привлекателна и гори в работата си.
В1: Ако тя е привлекателна не мислиш ли, че би било прекрасно да е твоето момиче?
ДжГ: Като жена...
В1: Добре. Ти не си ли си я представял в тази роля?
ДжГ: Истина.... Това е истина, че....
В1: Си си я представял?
ДжГ: По дяволите! Проклятие! Как да кажа... Не е важно, че.... Ти така или иначе ще обърнеш всичко с краката нагоре.
В1: Не, няма. Какво? Няма начин. Аз не съм сводник. Какво ще обърна с краката нагоре?! Докато общувахте някога мислил ли си поне веднъж какво би било ако тя беше твое момиче?
ДжГ: Аз винаги съм мислил. Даже още преди да се срещна с нея. С Ли Хёри. С БоА, че ако момиче като нея е моето момиче би било прекрасно.
В1: Някога преди да заспиш мечтал ли си за това, че би било прекрасно ти и БоА да се срещате?
ДжГ: Нима всеки не мечтае за това?
В1: Ти си мечтал? За БоА? (Тук вече водещият го сготви на бавен огън) Преди сън? В пълна самота. На тъмно. Съвсем сам. Представяйки си как се връщаш в къщи, тя готви за теб, ти минаваш зад нея и...
Даже и да сте се срещали ти не можеш да кажеш че сте се срещали. Истина ли е? Истина? Това е реалноста. Истина? Ти трябва да се грижиш за своите фенове. Вярно ли е? Това е трудно да се признае.
ДжГ: Стоп камера. Гладен съм.
Гледа надолу и се смее.
В1: И аз съм гладен. Стомахът ми е празен. Как забравих за това.
В2: Уау. Той е великолепен. Действително знае как да накара хората да мислят за нещо друго.
В1: Ах. Изведнъж разбрах, че съм гладен.
В3: Той знае как да премести стрелките (да смени темата).
И тримата водещи се смеят и се възхищават на Джун.
В1: За пръв път срещам някой който умее така да манипулира хората. Уау. Така ме манипулира.....
Но... на Джун не му се получи, въпреки възхищението на водещите.
В1: ОК.... БоА..... Когато се срещаше с нея тя какъв приятел беше?
ДжГ: Тя се държеше свободно и общуваше леко. Не беше самовлюбена като много други, които съм срещал. Тя е от класа. Изпитвах към нея наистина нежни чувства.
В1: Тя имаше ли си приятел?
ДжГ: С нея не говорехме за такива неща. Неприлично е. Всеки си има лично пространство. Аз никога не съм я питал за това. И когато пия с други актьори това е това е въпрос на принципи и никога не говоря за подобни неща. Защото това може неочаквано да доведе до неловки ситуации.
В1: Тогава за какво говориш с тях?
ДжГ: За нашите таланти. (Той се смее, смеят се и водещите)
В1: Ах, талантите... А как те наричаше Ли Хёри?
ДжГ: Наричаше ме Джун Ки.
В1: А ти нея?
ДжГ: Аз я наричах Нуна.
В1: Нуна защото е жена. На теб Ли Хёри повече ли ти харесва отколкото тази която ти е представила - БоА?

(Предполагам че го пита след като я е опознал по-отблизо повече ли я харесва, отколкото така както се е представила при запознанството им и първоначалните му впечатления за нея)

ДжГ: Тогава много неща ми бяха интересни. Разговарях с Ли Хёри за своите лични проблеми.
В1: Лични проблеми? Само за това ли говориш с другите?
ДжГ: Уау. Реагираш забавно. Е, надявам се всичко да свърши добре.
Има някакви закачки между водещите, че ще поканят Ли Хёри в някакви шоу в което хората разказват истината за живота си.
И отново включване от Джун с въпрос не са ли огладнели вече.
Естествено втори път номера не мина, а той горкия може наистина да е бил гладен.
В1: Ако кажеш, че за 8г. след дебюта ти (2001г. е дебюта му като модел) ти не си бил влюбен в никой то това ще бъде лъжа.
ДжГ: Така е
В1: Бил ли си влюбен в някой след Кралят и клоунът?
ДжГ: Разбира се. Бях.
В1: Даже концентрирайки се върху твоята актьорска професия?
В3: Кога си се срещал с нея?
В1: Тя от знаменитостите ли беше?
ДжГ: Какво?
В1: Тя известна ли беше?
ДжГ: Не, никоя от тях не беше от знаменитостите. Ако беше от тях това нямаше да бъде пропуснато от таблоидите.
(Необяснимо за мен водещият пропусна множественото число в отговора му)
В1: Сам ли живееш?
ДжГ: Живея с по-малката си сестра от няколко месеца. (шоуто е от 09.05.09г.).
В1: А преди това сам ли живя?
ДжГ: Да, живях сам.
В3: Откакто започнах да живея сам знам какво означава това.
В1: Тогава къде се срещаше с нея за да се скриете от репортерите? Ходихте да пиете чай ли? Никога ли не си канил момиче при теб в къщи?
ДжГ: Не. Не съм канил
Питбула, извинете В1: Съвсем нито веднъж?
ДжГ: Е, добре, може би няколко пъти.
Смях и търкалящи се по пода водещи.
В1: Ако няколко пъти си водил момиче, значи вече си го правил. Сигурно се влюбваш страстно?
ДжГ: Страстно? Не бих могъл. Добре, мога, ако нещата са отишли надалеч. Защото работя непрекъснато и затова не мога да се увлека. След като започнеш да се срещаш с някой трябва често да се обаждаш на човека. Не е ли така? Но аз дори не знам къде ми е телефона. Когато съм на снимки просто го оставям. Не мога да се виждам често с нея, даже по телефона не можем да говорим. Кой ще хареса такъв мъж? Трябва да се ходи на срещи. Да отидете в любимото кафене, да отидете на пътешествие, да пътувате заедно, но това е невъзможно. Имаше няколко човека от които се интересувах, но нямах възможност да развия отношенията до нещо сериозно.
В1: Енергията и силата на младостта на хората е в техните 20г. Не се ли крие в това страстта и любопитството към противоположния пол?
ДжГ: Любопитство има винаги. Ако има накой който ми харесва очите ми се превръщат в сърчица. В действителност искам да го изпитам. Такава любов...

Следва продължение........

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 18:19 от Рори72

# 162
  • Варненска клюкарка
Рории, хиля се с глас, дабре че съм сама. Как се е омотал с тая Боа, оппа го наричала, по голяма с 3 години 😂🤣 И огладнял, как се опитва да смени темата, ама и как му вкарват думи, нощем сам...Joy Тук се сетих за интервюто където казва че си падал по по зрели жени...Май баш Боата има предвид😜

Рори, нещата в обикновения ни живот който е важен само за нас и близките ни, са несравними, с това което се вихри в шоу средите. Можем да се сърдим на когото преценим, а те нямат този лукс. В професия в която до голяма степен нещата зависят от контакти и връзки и всички се варят в един и същ казан, всички са наясно, че ако не грабнат шанса който им е паднал, някой друг ще се възползва от него, а друг шанс може и да нямат. Освен че всеки гледа себе си, знае и че колегите му/екранни партньори правят същото. Въпрос на оцеляване е.
А за секса в тези среди какво съм чела..уужасс 😂 Това мъже, жени, групов, че вече са преситени от емоции и търсят нови... В книгите които споменах (пропуснах Холивудски съпруги и Холивудски мъже) актриси преследваха похотлив шеф на студио, но и той не сварваше на темпото, а актьори си чакаха реда при жена му...все някъде ще стане да се пробутат и да ги забележат😂 А, ли пък се разчуеше че се готви някой филм, влизаха връзките на агентите да се докопат първи до сценария и от там да видят кой подопечен е най подходящ за пробутване и да изпреварят други агенти. Имаше поглед и над договори, как с преговори актриси получават за себе си дрехите и обувките с които се снимат в онези безкрайни сериали с бутикови тоалети. Привилегиите по време на снимки - личен гримьор, фризьор, лична съблекалня/каравана, специален кетъринг, иконом, масажист, инструктор по йога или друго, корепетитор, охрана, застраховки с всякакви екстри и издребняване до най малкия детайл от типа чупене на зъб или маникюр и въобще каквото успеят да измъкнат  от продуцентите...

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 17:05 от Беллора

# 163
Белл, много е смешно ако го гледаш, дори на руски. Интонации, физиономии, звуци. Цирк са и двете части.
Остана малко да довърша днешния "епизод" преразкази, но нещо пак стана. В момента съм на пауза, че ме изхвърли редактора. Изчакай да приключа, за да приключиш и ти с темата Джун младий и жените.

Малко цвят,

звук и ритъм
https://youtu.be/kCfMwhzO6xA

И една много сладка Санг Ми гледаща награждаването на Джун за ролята му в Песа и вълка

https://youtu.be/uevGArglklQ

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 18:31 от Рори72

# 164
  • Варненска клюкарка
Рори, ако не те пуска да редактираш, ако искаш пусни го в ново мнение. Аз от 8-ма стр. се бях опитала да те цитирам, но не ставаше. От следващата страница нямаше проблем, но от 8ма не е не - излизаше ми  надпис, че моето мнение е последно, а не беше😳

Ех тая сестричка- той на 27, тя по това време на има няма 26 млади хора, хайде той работи и има много контакти, ама тя.... И като живеят заедно как въобще биха могли да си поканят половинки🙄

Още се хиля как го омотаха.Това Боа се чудя какво ли означава. Първо я споменаваше по име, после мина на  нуна (кака), като преди това го наричала оппа и му била като по малка сестра, а е с 3 г. по голяма от него Joy Ии срещахме се, имам нежни чувства към нея, голям майтап, що така се спече😂 Рори, явно съм пропуснала снимката и, помниш ли къде си я сложила тая дето е толкоз специална, че всички си гълтат граматиката като я споменат/представят?

Общи условия

Активация на акаунт