ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая. АС и други романтични К-драми - тема 519

• 23 254
  • 719
  •   1
Отговори
# 165
JoyJoyJoy  То не е смешно, ако и на мен ми се окаже някоя боа на пътя ще има да врещя "Опппаа , ами сега" .То така, като го няма сценарият и вземеш та изтървеш нещо, после викай сестра си да живее с теб. Joy
Скрит текст:
Такаа  минаваме на 2016 и май ще се задържа тук до към средата на 2023 Joy До сега беше културно, по 2-3 сериала за годинка, тук са се постарали Joy

и оппа  докато стигна предпоследният , някой ако затвърждава отново може и да изровим нещо изтървано Joy то надали, и все пак.
 И нещо наистина интересно https://www.youtube.com/watch?v=Wk-WJkzWLV0&t=2s   /откраднато от групата за КК- сериали,  надявам се момичетата да не се сърдят/

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 21:42 от Krissttinna

# 166
Белл, ето я БоА-та (не знам защо я нарича така в началото). Мисля че е артистичен псевдоним. И вероятно има друг смисъл от смисъла на тази дума на БГ, а и така превеждат рускините. На БГ може това обръщение да е преведено по друг начин. Може би така са я наричали медиите както съм виждала да наричат в някои материали Айю малката сестра на Корея (или нещо такова). Или просто това са звуците на корейска дума, която няма точен превод.

На стр. 9 има линк към техен клип, но всъщност има и други. Слагала съм линкове към клипове в които в зала той е с визия напомняща Илджиме и се бие с момиче. Оказаха се клипове към нейни песни освен това сякаш клиповете са свързани в история. Не съм сигурна, но май имаха и реклама заедно.

Под редактор пишех когато ми даде изтекла сесия и блокаж на тъч бутоните на телефона. Излязох от сайта на форума и влязох отново, но поне не беше много незапомнения текст. А когато телефона ме прецаква не ме предупреждава. Просто в един момент докосвам екрана за да плъзна надолу или нагоре и изчезва текста все едно току що съм отворила прозорец отговор. Два пъти ми го направи този номер на почти напълно набран текст. След това толкова ме е яд, че нямам сили да почна да пиша наново същото.

https://youtube.com/shorts/o8BSf5cVmhw?feature=share
https://youtu.be/I2ihFPa8fJg

Попаднах на актриса, чиято кариера леко напомня тази на Джун. Започва с много, около 100 провала на прослушвания, но по-късно също като Джун си спечелва трофея "Актриса на 10 мил. публика". Белл се е "срещала" с нея в Тайната градина. Артистичното й име е Ха Джи Уон. Всъщност в едно от ранните му интервюта го питат с коя актриса иска да работи и посочва именно нея, а тя тогава още не е снимала филма с който става актриса на 10 мил. публика. Към днешна дата още не са играли заедно.

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 03:02 от Рори72

# 167
  • Варненска клюкарка
При мен като излезе червен надпис над полето за писане, че сесията е изтекла, при първо цъкане на бутон "публикувай" нищо не помръдва, но на второто цъкане се публикува.

Това "БоА" вероятно е артистичен псевдоним, вероятно си има и своето значение. Още се хиля на написаното как го омотаха, всъщност не му трябваше много  помощ от водещите, защото и сам се омота прекрасно, притесни се още щом му я споменават дамата Joy Нищо чудно точно на този момент да съм попаднала като  прецъквах малко от Гуруто. Видях че  падаше голям смях, водещите направо грачеха, цвилеха и се превиваха на две, а нашия ту се смееше, ту изглеждаше безпомощен и смутен, но трайно минах на сериите с Минка по телефона и за другото не остана време. Но ето че за пореден път и тук водещите казват, че не може да потвърди ако е имал нещо с тая дама, доста разбиращо и примирено звучат думите им че знаят че трябва да щади феновете си. Но той всъщност и нито веднъж не отрича, не казва твърдо не, а все повече се оплита докато го бъзикат за нея 😂

В ТГ бяха 2-3 актриси, главната беше грубовата, даже нейния пич се чудеше как можел да хлътне по такава черна, грозна и късокрака, бъзикаше я да и платял ли един силикон, че "там" нещата не изглеждали добре, много хаплив език имаше той, но даваше да се разбере че главната не е с типичната външност за тази позиция. Момичето на второстепенния обаче беше много красиво, може нея да е харесал, но така или иначе е минало доста време от снимането на сериала 12г и явно ДжГ се е разминал с това желание за партньорство, колежката трябва да е към 40++....

# 168
Белл, по снимката която сложих не позна ли в коя роля е играла тази актриса. Той не казва филма, а само името й, а пък аз като цъкнах в Гугъл видях че е играла в ТГ.

Едно интервю от 2006 за това как се чувства след рано споходилата го слава
https://myjgworld.wordpress.com/2006/08/01/060801-star-movie-magazine-premiere/

Съвсем скоро качено много сладко видео от Айю и брат й
https://youtu.be/L3yz0QIcfAU

Скрит текст:
Белл, като изписа невалидна сесия след поредното запомняне и влизане в редактор блокира всички тъч бутони на екрана освен този на телефона за връщане на екрана назад. Разблокира чак като стигнах до първоначалния екран на форума и камбанката с новите отговори. Другия проблем е когато примерно останат 10% батерия и реша да допиша изречението и да публикувам и изведнъж стават 0% и изгасва, а после няма запазен предишен екран и написаното също го няма. А когато внезапно се изгуби паметта излизат последователно два екрана от които излизам с бутон за предишен екран но той пък ме вади от прозореца за писане на отговор и текста пак е загубен. А най-идиотско е когато в опит да придвижа с приплъзване текста нагоре за корекция на грешка или надолу за да продължа да пиша телефона изчиства целия текст до първоначалния празен прозорец на отговора. А пусто като почна да пиша забравям по-често да минавам през бутон запази докато не ми изчисти почти целия написан текст. Тогава при следващо писане често го правя, но като мине време пак забравям и така....

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 13:11 от Рори72

# 169
  • Варненска клюкарка
Рори, къде я тази снимка, ей сега пак отворих предното ти мнение и виждам снимка на т.н. БоА и една на ДжГ. В по предното ти мнение виждам Арито и няколко на ДжГ. Няма друга снимка на жена.

Не изчакваш ли твърде дълго да ти падне батерията? Аз получавам съобщение още на 21% включвам зарядното и така пиша. То ако няма батерия, може да прави бъгове.

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 12:54 от Беллора

# 170

Странно, че не е останала снимката. Добавях я с редактор и освен пак да ме е изхвърлил на етап запомняне и да не съм разбрала.

Понякога батерията рязко пада, абе има някакви проблеми телефона, но сега имам сделка с 15г., че ще му направя нещо конкретно за ядене когато освободи единия компютър и имам надежди скоро да приключа с телефонното ползване на интернет.

И един лилав Джун, но в лилаво Ча е моя фаворит

# 171
Ново предложение, даже избързвам защото не съм го догледала до края за да видя ще го оплескат ли.
"Hwarang" 2016   https://superkdrama.com/dashboard/?d=237
Скрит текст:
 От всички исторически досега тази е ..............  ами няма нищо общо Joy В 1-2 епизод има малко тегави моменти,  все пак трябва отнякъде да тръгне историята. Аз съм зациклила на 5 епизод, за 3ти път връщам настаняването в казармата Joy
   Определено задобрявам в разпознаването на лицата Joy вече не са ми еднакви.
  Ако сте гледали "Тя беше красива" с "участието" на ЛДГ, този младеж беше ГГ.  Също и в "Kill me, heal me" /ъъъъ, става за гледане горе-долу/.

Този беше АйТи  специалист в "Градският ловец" / става за гледане с две ъъ-та/

От "Kill me, heal me" и "Наследниците" -  този ми хареса, без нито едно ъ.

А този си го знаете Joy  и в "БС" си беше генерал с характер, тук съвсем са го оставили да се развихри Joy

и приемният изпит за казармата Joy
https://youtu.be/aYUsYvyDjKw

Рори  тази девойка е главната в "Императрица Ки" , много хубав сериал.

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 14:23 от Krissttinna

# 172
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Редактирах!
-----------------------------------------------------------
Крисс, почнала си филмовия дебют на V, играе младият поет-воин. На косъм съм да се присъединя, че отдавна бях решила да го гледам само заради неговото участие.
Благодаря ти за снощния клип. Изгледах го с огромен интерес. Жалко, че вградените английски субтитри ще затруднят невладеещите езика.
От тази 2016 година корейците много си бяха харесали филма за русалката, а Гоблин е световният разбивач. На мен АС ми е повече на сърце. Ще ми е интересно, след като изтръшкаш всичките сериали, да споделиш кой е твоят фаворит за 2016-та.
------------------------------------------------------------------------------
По повод АйЮ и брат ѝ, както и по повод актьорските изяви на част от BTS, нещо старичко, но съвсем в тематиката.
https://www.koreaboo.com/news/iu-mean-scold-little-brother-kids/

Наработих се за тази година. Joy
Казвам ви Чао от служебния комп. Очаквайте включване от домашния. Joy

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 13:44 от profi_1

# 173
  • Варненска клюкарка
И аз се наработих за тази година, ама след малко ги почвам нещата в кухнята...

Крис коя девойка имаш предвид, тази в поста на Рори ли? Вярно е от ТГ, любимата на братовчеда. Май... че в сериала е доста по млада.
Хареса ми младежта обръщаща шотовете, явно от далечни времена им е повод за гордост наливането до степен да не могат да стоят на крака😂

# 174
За Императрица Ки съм срещала при рускините коментар, че им е била любима драма преди да гледат АС.
Като приключа с драмите на Джун и една на Айю за която прочетох страхотни отзиви, но и забравям името ще гледам Императрицата.
Крис като стигнала до 2016г. трябва да си гледала Завръщането на Илджиме от 2009г. Какви са ти впечатленията. На едно място прочетох, че главния бил по-хубав и по-добър актьор от Джун и незаслужено драмата била с два пъти по-нисък рейтинг от драмата на Джун.
А за Аран и съдията какви са ти впечатленията? Четох отзиви, че драмата е зле и само Джун и колежката ставали за гледане.В сравнение с Учения през нощта кой е по-добър според теб?

Утре са наградите на СБС. Джун е номиниран за Гранд наградата, може би и други номинации има, както е номинирана и драмата. Но новината е, че колежката от Цветето ще е една от водещите на събитието.
И още една негова колежка е сред водещите, но този сериал само Крис го е гледала.

Сигурно чакате продължението на преразказите. Ще се постарая да отделя време, но е възможно и да нямам възможност защото тийна каза че нещо не му е добре и не знам как ще се развие ситуацията. Затова предварително се извинявам, че може следващата "серия" да остане за догодина.

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 15:55 от Рори72

# 175
Рори, не се тревожи, нямаме проблем да изчакаме. Ти си гледай тийна, той е най-важен.

Белл, аз мисля първо да сложа някой залък в устата, да пийна едно кафенце и чак тогава ще запретвам ръкавите. Още не съм решила какъв вариант торта да направя тази година, а трябва от нея да почна, че да "отлежи". Докато пия кафето ще мисля. Ето и за вас Grinning, и без това отдавна не сме се черпили.
Скрит текст:

# 176
Профче, линка в скрития текст не се отваря.

Новини за/от Айю
https://shortnewsfame.com/iu-amazing-gift-for-her-country-and-mo … cements-for-fans/
https://shortnewsfame.com/iu-shocked-fans-concerning-2022-contri … days-before-2023/

Започна втори сезон на ОС. За мен първата половина на този сезон (до Руя) е най-силната част от сериала и на мен ми е най-любим плюс моменти малко преди финала

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 16:15 от Рори72

# 177
Рори, не е линк, а качена снимка на чаша с кафе. Аз си го виждам.

# 178
Профче, след поредното внезапно зануляване на батерията и рестарт снимката се показа. Имам чувството че усещам аромата на кафето. Преди в скрития текст (когато опитах да видя) имаше само сив неактивен линк.
Дай да видим и тортата.

Водя ви един 40г. в ролята на 20г. Получава му се добре според мен. Чакаме награда утре. Ако спечели може някоя от колежките да му я връчи.
https://youtube.com/shorts/I-ssJqNwDAk?feature=share

Днес ютуб е най-големия фен на Айю. При всяко влизане 90% от видеата са с/за нея в т. ч. от ранната й младост.
Чудя се и при вас ли е така днес?

# 179
Рори, още от 12 еп. Heart
Скрит текст:
По-добре късно отколкото изобщо Satisfied

Pushpin
Скрит текст:
Подведох те за бележника на телефона - проверих на друго устройство и се оказа, че не всички имат такава функция. Но при теб и паметта е малко, не можеш да го свалиш като приложение. Остава ти да внимаваш като пишеш в темата, че да не изчезва съдържанието. И чат-пат ако искаш можеш да задържиш пръст някъде из написания до момента от теб текст, горе би трябвало да ти излиза Избиране на всичко, щом избереш/маркираш текста следва Копиране и по този начин и да те изхвърли форума случайно по някое време, при следващото влизане в полето за писане просто задържаш пръста си продължително и избираш Поставяне. Споделям изпитан метод, повечето предполагам сме се сблъсквали със същите проблеми... Действително като върнеш рязко нагоре се случва страницата да се презареди и всичко изчезва Imp
Има го и описаният от Бел вариант за изтеклата сесия. Тогава просто отново кликваш върху Публикувай.
Колко хубаво, че така напредна със споделянето на линкове, снимки, спойлери, вече и вградено видео. И ние намазваме.Sweat Smile
На въпроса ти за АйЮ - може би днес си търсила повече нея. Аз в края на деня изчиствам историята и сега като влизах започнах от едно на предишната страница. ДжГ отпреди 10г. Предложенията бяха за още стари с негово участие.

Снощното видео от Крис наистина е интересно, което не схванах с английския си го натъкмих с автоматичния превод на български.
Ооо, Криси, вече си на 2016г. Тъкмо още веднъж ще си припомниш АС.Joy

ОС от 3.01. с нов час на излъчване - от 14:30 до 15:30.
Втория сезон определено е по-силен от първия. Повторното влюбване и някои от моментите им  след разкриването на лъжите са ми сред любимите.

Общи условия

Активация на акаунт