ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая. АС и други романтични К-драми - тема 519

• 23 261
  • 719
  •   1
Отговори
# 180
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Снощното видео на Крисс има още 3 епизода, които са посветени на други корейски теми. Гледам в момента втория, отреден за грижите полагани за външния вид от мъжете. Още съм в началото и вече мярнах куп познати лица по афиши и реклами. Още по-интересно ми беше да науча, че традициите в мъжкото гримиране и момчетата-цветя датират още от 6 век. Hwarang (Крисс тъкмо е почнала сериала с едноименното заглавие) значи цветущи рицари (или рицари на цветята), които са специално подбирани физически красиви мъже за да бъдат част от елитна група - Hwarang. Носели грим и аксесоари, но служели като военна сила за защита на страната.
Бях подкарала 4-тия епизод, посветен на технологизацията, но ми се събраха очите още в първите минутки (тия хора живеят в 22-ри век и проектират за 23-ти)Crazy и реших, че е по-добре да карам наред. Затова се върнах на 2-ри епизод.

# 181
Профче, ако в някои от епизодите темата е за напреднала медицина и споменат името на някоя детска болница те моля да го запишеш, а ако има пощенски и мейл адреси и тях.

Марги, много благодаря за гифките от 12 еп. Ако ти се режат и от другаде и имаш  нужда от предложения, казвай. Как хубаво миналото в лицето на 8и и разочарованието от него си ги дала в два цвята - черно и бяло, а бъдещето, голямата любов в много цветове ❤️

Аз по принцип доста от колежките на Джун съм ги търсила с търсачката на ютуб, е Айю най-много, но днес в продължение на деня колкото пъти влезех в ютуб все видеа и то непознати за мен излизаха вкл. и с тинейджърката Айю, ама като не знам дали не изскачат и при вас се въздържах да ги донеса, а сега като влязох вече не излизат.

Попаднах на сериала по Лейдито, ама не можа да ми привлече вниманието. Само гугълнах колко е дълъг за да знам кога ще почне следващия. Този се оказа нетипично дълъг като за корески - 32 серии по 90 мин.

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 23:32 от Рори72

# 182
Слагам в отделен пост за Бел от 4-ти еп.
Скрит текст:
За съжаление от фенски видеа 🙄

Това сърце не ми дава да го скрия 😁💕

# 183
Извънредно. Последен писък на модата в спортните облекла за 2023г.
https://youtube.com/shorts/DEdtp1tqxVE?feature=share

Пожелавам ви днес и утре да не се срещате със Света печка и Свети тиган и да се забавлявате много изпращайки тази и посрещайки следващата година. Усмивки, радост, настроение и вкусотии приготвени от друг ви пожелавам на всички (Профче, дай да видим тортата).

Празничната украса на темата

И има новина от Айю, официално потвърдена днес от нейната агенция и агенцията на Лий Джон Сук. Двамата са заедно от 4 мес.

Последна редакция: сб, 31 дек 2022, 13:50 от Рори72

# 184
  • Варненска клюкарка
Аа, трябва да се вижда много са ми готини тук, вдигането на волтажа започва❤ Съжалявам че не казах да резнеш и  сблъсъка в тоя комплек. Имат си някакви вярвания за сблъскали се момче и момиче, че ще имат голяма любов❤ - справка в първа серия на Последната мисия на Ангела, и там девойка се заби с глава в един младеж, ама там се изпокариха, той и вика сляпа ли си, а тя наистина беше сляпа....

Слагам в отделен пост за Бел от 4-ти еп.
За съжаление от фенски видеа 🙄

Марги, мерси и за съпоставката по горе със сцените с 8ми и 4ти в цвят и черно-бели❤

Нашите десерти ще са еклери, буркан с различни видове дребни сладки и купа с различни видове бонбони Линд, а зълва ми ще носи баклава, но като знам колко ядем, ще стигнем до тях през следващата седмица... Купила съм продукти за чийз кейк, но ще остане за по нататък...

Рори, ама той е с костюм 😜 И Ча прави такива подскоци на някои фотосесии. Джей Джи скоро трябва да се появи на награждаването, нали там са + 7 часа, даже би трябвало да са започнали вече, че ако не греша, трябва да наближава 22ч.

И с печката и с тиганите вече имах среща, ама да имаше кой да изчисти вместо мен днес и утре...

И от мен весело посрещане на новата година❤

# 185
Аз да ви пожелая да изпратите подобаващо старата година ❤️❤️❤️

Ако се чудите какво е това - виртуална баница с късмети.🤪 Кликнете върху някоя от снимките. Има за всички - и за случайно наминаващи, и за редовно пребиваващи.😘🙃

Бел, ще ти запълня комплекта някой ден 🙃

Много щастие за АйЮ с любимия ѝ, но дано само след като е официално потвърдено магията не изчезне бързо...

# 186
  • Варненска клюкарка
А, аз съм изпуснала клюката. Кой и какво е потвърдил? Видях че я спрягат с някакъв, и бях писаля че са ги снимали някъде вървящи паралелно, но на разстояние с голяма тълпа хора между тях.

# 187
Аз прочетох в поста на Рори и прибързано се доверих. Но сега се сетих да го поставям под съмнение и минах през Туитър - вярно е. Стига в търсачката да се въведе #IU и излизат туитове на различни потребители свързани с нея и Лий Дж(Ч)онг Сук. Така се казва кандидат-зетя, на 33 години е, актьор. Били заедно на сватбата на брат му ако съм разбрала правилно. АйЮ вече не я чувства като сестра.😜

# 188
  • Варненска клюкарка
Аха, явно е редактирала, когато минах първия път, под снимките от АС  нямаше текст. Ами щом след 6 г. най после официално потвърждава, че и халка носи, явно нещата са сериозни. Колеги ли са били? Видях снимката му  преди седмица, когато Рори пусна един линк, след него ми излезе въпросния, но не ми хареса нещо. Може от  прическата му да е впечатлението ми, видя ми се с нетипично за тях къса коса в горната част на главата.

Сега май трябва да се оглеждаме и за движението около ДжГ, че и той носи  почти същата семпла сребърна халка.  Може би са модерни в момента, за такива случаи, не се натрапват прекалено, а само маркират съответния пръст. А и Джей Джи и на двете снимки видимо така беше сложил ръка, че да не пропуснем...😂

Видях 3 кратки видеа от пристигането му на наградите.

# 189
Белл, не от 6г., а от 4 мес. са гаджета. И на мен не ми харесва, но щом я прави толкова щастлива, че само след 4 мес. го обявяват официално ще го приемем. Даже ще гледам някой филм с него. За драма няма да се навия, но явно е добър актьор щом има награди. Крис да каже. Тя трябва да го е виждала в роля. Мисля, че не са имали общ проект като актьори.

С костюм е, я, а как скача. Затова явно това е новата мода в спорта. 😜

Джун вече има една награда споделена с още двама. Ноооо чакаме гранд премията. Стискаме палци.

Аз си мисля, че колежката от Цветето доста свободно го гушкаше на онова събиране с тортата с неизвестен рожденник, ама не й се виждат ръцете. Мисля си че след награждаването ще имаме и снаха или кандидат такава официално представена на феновете 😜
Освен това ако не греша се пада баш тя да му е връчила тази награда.
Чакаме с нетърпение видео от събитието.
Ето го с наградата
https://youtu.be/egoJOLIC0V8
Но Гранд премията е отишла при друг. Но не мога да намеря инфо коя от драмите е спечелила. Освен Джун едната от девойките е получила за поддържаща роля. А адашката на Айю е спечелила с другия сериал в който е участвала наградата за главна роля.

Марги, проверих новината доколкото ми е възможно преди да я донеса, но и без друго днес ютуба ме залива с нея с различни видеа кратки и дълги, така че е истинска.

Последна редакция: сб, 31 дек 2022, 17:53 от Рори72

# 190
  • Варненска клюкарка
Рори, разбрах че от 4 месеца, просто казвам че цели 6 г не е обявявала официално гадже, а едва ли е била сама толкова време. Явно  този и е много специален. Чудя се и още кат се намерят,  веднага ли си нанизват халките, че тя още преди 4 месеца на концерта е с халка, т.е. искала е всички да видят.
Сега се сещам че сред красавците по класациите съм срещала един Ли Джунг (да, почти същото име като на нашия) певец и актьор, но дали е нейния човек... не запомних последното име.

Много ги харесвам с колежката от Злото и много ми се иска нещо повече да имат с нея. Имам чувството че някак си приличат, едни такива забавни и сладки и двамата❤
Но не мисля че без бой ще признава каквото и да е. Преживял е фенски бойкот, феновете му са ужасно ревниви, дали би посмял втори път да получи от същото?

Последна редакция: сб, 31 дек 2022, 18:30 от Беллора

# 191
Аз мисля, че феновете са бойкотирали заради момичето от шоуто с тел. разговори, а не по принцип. После са приели Чонка и са се радвали че е срещнал истинската любов, изпращали са честитки и благопожелания, ма той пък взе че се раздели с нея след 4 месеца.
Мин Йе е в пъти по-хубава, сладка, харизматична от Чонка, а и шоуто наистина подвежда и момичето и зрителите. След като го гледах, и след като всички освен мен смятат, че Джун е знаел че я прави на глупачка, още като е приел да участва в шоуто разбирам реакцията на феновете.
Обаче смятам, че ако девойката която избере е някоя от любимите на феновете колежки, а тази е от тях, то реакцията ще е положителна. С колежката от Цветето са много сладки, очевидно се разбират и не мисля че ще има някакво фенско възражение за тях двамата като двойка.

Сега обаче ми е интересно дали  пак ще лайква и коментира постове на Айю, дали пак ще си пращат камиони с почерпка по сетовете, ще се снимат ли пак гръб в гръб по концертите. Гаджето може да не е ОК с по-големите братя на любимата си.
Кандидат зетя участва с Джун в рекламния много мини сериал 7 първи целувки. Хич не ме впечатли. Ама явно я прави щастлива и това е най-важно.

# 192
Редактираааааах!
-----------------------------------------------------
Със Света Печка се разделих току що, а Свети Тиган днес го бях оставила по принцип на мира. Mr. Green
Тортата още не съм я срязала. Ще почакате. Laughing
За АйЮ, зетя, ДжГ с костюм и т.н. ще чета после.
Марги, страхотни късметчета. Heart Eyes
От мен един поздрав с "мойте" Wink хора, с песен с много хубав текст, таман за настъпващата Нова година.

-----------------------------------------------------------
Айде, тортата, ама нямах време да ѝ бая на украсата, че я спретнах между два напоителни телефонни разговора Crazy. В чест на настъпващата година на черния заек е като полянка. Joy
Скрит текст:

Тук се бях сетила да я снимам още следобед на дневна светлина.

Останалото е от преди малко, ама имам проблем с осветлението.

Последна редакция: сб, 31 дек 2022, 21:54 от profi_1

# 193
Марги, точно каквото ми трябва си изтеглих. Сякаш за мен си го сложила точно там. Благодаря! Дано да се сбъдне за всички.

Тортата изглежда фантастично. Жалко, че не мога да се пресегна през екрана. Обаче, Профче, един тъп въпрос, може ли? Екрана реши да ми я увеличи и сега се чудя полянката с какво си я спретнала. Привиждат ми се листенца магданоз.....

Мъжете в къщи гледат Индиана Джоунс. За пръв път ми е някак скучно, а съм го гледала сигурно 20на пъти.

Бъдете весели тази нощ!

# 194
Нарязано захаросано помело е. Нямам представа защо в захаросания му вариант винаги го правят ярко зелено, но точно заради цвета е идеално за мушване между блатовете и поръсване отгоре. Има от него и в шоколадовите бонбони, които направих, и също са част от "украсата". По подразбиране играят гъбките на полянката. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт