Херка, честита трета месечинка на Слави! Да е жизнерадостно и послушно хлапе и много да ви радва!
Валка, честита трета месечинка и на вас! Дано повече не ви изненадват докторите с лоши вести!

Фрики, дано това мускулче се оправи бързо
. Бъди по-упорита с масажите.
Вчера бях на женско парти и после на гости на свекитата. Бях оставила детенце при тях и то паднали едни игри, едно носене на ръце - като отидох да си го взема и двамата се ухилили и се правят на маймуни пред Благовест, а той им се смее. Викам им: "Как няма да ви се смее, като сте смешни
. И аз да подскачам и да правя физиономии, и на мен ще се смее." А на тях им е толкова кеф. Едва ни пуснаха с мъжо да си ходим след вечерята, не им се разделя с внука. Сега броят часовете до събота, че ще им оставим малкия и ще ходим на парти.За това парти ми е такава мъка
. Едва си влизам в официалните дрехи, а няма как да облека нещо по-свободно. Миналата година бях след 12 часов работен ден и бях по дънки и ми стана така неудобно. А сега мъжо ми каза директно: "Като съм се женила за шеф ще гълтам корем и ще крия задник (че обиколката му е вече колкото на екватора Има и с какво да ви се похваля - моят змей ми каза "Агу". Едва няколко пъти, но съвсем отчетливо и го казва само като е на кеф. Докато ми каже "мама" бая ще си почакам. А такива планове имах за него - тоя месец "Агу", другия да ми проговори, а на година и висше да завърши, ама пусто моя акъл е взел, а не на баща си
.Лек ден и много
!
...А иначе като му няма нищо как си гука и вика и се хилотим и гъделичкаме...
.

че напоследък взе нещо все през просото да я кара!!!
Много весели мигове на семействата .Здраве и любов.
( 600гр. на месец) Изхвърля всичко човека.Здраво и жизнено дете е и мисля, че той най добре си знае от колко има нужда. Не мисля да го насилвам.В момента е 6кг точно и 64см. Валка, ламарини се купуват. Че си е за яд, за яд се е, но важното е, че всичко друго е наред. Теди, лек път.

после пиянде
ама име ми излезе във форума