Коледна елхичка грее, ОКТОМВРИйчето я гледа и се смее!

• 12 513
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета!
Херка, честита трета месечинка на Слави! Да е жизнерадостно и послушно хлапе и много да ви радва!   bouquet
Валка, честита трета месечинка и на вас! Дано повече не ви изненадват докторите с лоши вести!   bouquet
Фрики, дано това мускулче се оправи бързо  Praynig . Бъди по-упорита с масажите.  Hug
Вчера бях на женско парти и после на гости на свекитата. Бях оставила детенце при тях и то паднали едни игри, едно носене на ръце - като отидох да си го взема и двамата се ухилили и се правят на маймуни пред Благовест, а той им се смее. Викам им: "Как няма да ви се смее, като сте смешни  Joy Joy Joy . И аз да подскачам и да правя физиономии, и на мен ще се смее." А на тях им е толкова кеф. Едва ни пуснаха с мъжо да си ходим след вечерята, не им се разделя с внука. Сега броят часовете до събота, че ще им оставим малкия и ще ходим на парти.
За това парти ми е такава мъка  Sad . Едва си влизам в официалните дрехи, а няма как да облека нещо по-свободно. Миналата година бях след 12 часов работен ден и бях по дънки и ми стана така неудобно. А сега мъжо ми каза директно: "Като съм се женила за шеф ще гълтам корем и ще крия задник (че обиколката му е вече колкото на екватора   Twisted Evil )!"
Има и с какво да ви се похваля - моят змей ми каза "Агу". Едва няколко пъти, но съвсем отчетливо и го казва само като е на кеф. Докато ми каже "мама" бая ще си почакам. А такива планове имах за него - тоя месец "Агу", другия да ми проговори, а на година и висше да завърши, ама пусто моя акъл е взел, а не на баща си  hahaha Joy .
Лек ден и много  Hug!

# 166
  • София
Добро утро и от мен!
Честита месечинка на Слави - да е жив и здрав, и много да радва мама и тате!
Днес времето е още по-хубаво от вчера, като зимна приказка, та мисля Венци да хапне към 12 и нещо и навън на разходка. Така сладко спи навън, че задължително ще излезем. Вчера бях заприличала на мокра кокошка от този мокър сняг, надявам се днес да е по-добре положението.
Като че ли малко му се пооправи нослето, но да ви кажа - аз спрях да слагам Стеримара и витамин С-то. Не видях особено добър ефект от тях.
Момичета, коя от вас ползва стерилизатор за бибероните? Чудя се дали да си купя, защото ми писна да изварявам в тенджера - много време и понякога забравям, че са на печката. То не може да се вършат 3 неща наведнъж.
Фрики, стискам палци всичко да е наред. Така с масажите ще си станете още по-близки с бебо. Мен ако питате - масажите са ми любими. Такъв купон си правим с бебо.
Евелинар, скоро си станала майка, няма как да си перфектна като манекенките по 40 кг. Браво за детенце - днес казва "Агу", утре ще те изненада със звучен смях, ще видиш.
Оска, аз навремето много се изривах от разни козметични кремове. Тогава се мазах с крема на Др. Тайс с розата, помогна ми до някаква степен. Но друго исках да ти кажа - тогава пих една хранителна добавка на КРКА - казва се Дермабион. Изчиства кожата за отрицателно време. Съдържа витамини от групата Б, бирена мая, калций малко и така. Ако искаш пробвай.
Иначе и моя се плюнчи и повръща по малко - все сменям дрехи, а лигавници трябва да си купя, че на ден отиват по 5-6.
И моето дете не е фен на леглото - през деня предпочита количката, добре, че поне по цяла нощ си спи в леглото. Пробвах се да го уча да заспива сам в леглото през деня - постигнах само рев до липса на въздух и раздразнено бебе цял ден. Така че аз на този етап няма да го уча да заспива сам.
Е, това е от мен. Целувки на бебоците

# 167
Ние ползваме за шишетата и бибероните стерилизатор на Chico.Те принципно са два вида стерилизаторите-за микровалнова и на ток.Нотези на ток са много скъпи.а и ако имаш микровалнова са по-на сметка(този на ток е колкото ценаата на микровалновата +стерилизатора,към 150 лв)То верно че се забравя-почваш едно ,после друго и то..............Аз съм  така с водата,когато преварявам.Доста често чак тенджарата почернява,като я забравя и така по 1/2 часа.УЖАС!но за шишетата така ми е много добре.като минат 7-те минути микрожълновата спира и те си стоят вътре докато ми потрябжат и ги извадя.Аз пък искам да попитам давате ли на бечовците подсладена вода?Ние в началото като изпихме глюкозата не искахме нито чай на хип нито вода-а сега почнахме чайчето и то и се ослажда,ама пак воубще от тогава не е пила вода(изобщо)Да почна ли да я мъча?и до кога да я подслаждам? newsm78 newsm78 newsm78

# 168
Добро утро!
Честита месечинка на Слави-да е здравичък и да пълни живота на мама и тати! Херке, благодарим за почерпките, ама с такива виждам скоро по-големи дупета Mr. Green
Валка, честито и на вас. Много се радвам, че вашия случай е поредна докторска грешка или застраховка, колкото и да те разстрои това е важно че няма нищо.
heart, аз вече не изварявам-купих си термокана и попарвам и бибите и шишетата-то е същото, а за всеки случай веднъж седмично слагам всичко да се вари, а преди това в разтвора на Чико.
Фрики, бъди упорита. Нещата ще се оправят пък и Андрес е жилаво бебче.
за плюнченето-ние от 2 седмици започнахме, в началото си мислих че пак повръща, ама видях че просто събира слюнка и като не се сеща да гълта плюе.
Ох, детенцето ми пак го гонят тия колики. Тази сутрин удари един 3-часов рев, след което се напапа, помрънка и заспа.  Cry...А иначе като му няма нищо как си гука и вика и се хилотим и гъделичкаме...
Евелинка, скоро ще чуеш и други гакания и смехове и то напълно осъзнати. Аз като продължително говоря на Кристиян и той ме слуша най-сериозно и ме гледа започва да си върти езика, че да повтаря, ама като не става и почва с неговите си приказки...За нас остава да се разтапяме...
Сега ви оставям, че да използвам времето, колкото и малко да спи да свърша  нещо.

# 169
mami4ka, моя синковец и той в началото не искаше и да подуши неподсладена вода и чай. После започна да пие чая на хип като не му давам друга вода и по-сладък чай, а като го спряхме започнах да му давам водата със захар на връхчето на лъжичката и така намалях докато един ден не го оставих, а от вечерта започна с чиста преварена водичка.

# 170
  • Виена
Здрасти на всички мамии от нас с Влади.  Hug
 Да се разпиша и аз докато не сте изписали темичката Crazy.
 Честити месечинки на бебоците които празнуат днес  bouquet.
 Мами не остана,утре си летим за БГ,само се моля да няма gадната мъгла в Сф и да си кацнем там,а не в Пловдив,или недай боже обратно.Дано и бебко да ми е послушен,че направо си се притеснявам доста с този мъник сладък.Че и по тъпите им закони дето ги приеха да нямаш право да носиш течности в ръчния багаж,незнам как ще се кърмим,как ще го правим с това ядене... ooooh!
 За стерилизатора аз ползвам и съм мн.доволна! smile3521
 Ами ще ви оставям,че още не съм почвала да стягам багажа.В БГ незнам далий ще имам net,но поне като си дойда на 10 ти януари,ще имам занимание да изчета какво сте писали.
Чао от мен сладуранки и Весело изкарване на Празниците!Пожелавам Ви много Здраве,Късмет и Любов!!!

# 171
  • Откъм Варната
За колажа- май ще стане много голям и няма да може да се публикува на 1 стр., ако го направя в размерите които трябва много нагъсто стават дечицата и не се виждат добре, и няма да има място за имената, затова правя голям колкото стане и слагам в снимка.бг, а после който иска може да си го изкара на хартия, аз смятам така да направя и после еднин ден да показвам на Митаче  Simple Smile

# 172
  • Стара Загора
Добре Кали  Hug
За стерилизатора ползвам на Чико..за 25лв. си го купих с едно шише вътре. Доволна съм. За микровълнова е моя.

# 173
Здравейтеи от нас с Мартин!
Хера, честити ви цели 3 месеца! Неговото дупе да расте, а твойто да намалява Mr. Green! То и аз това искам, ама засега нямам това щастие с втората част на пожеланието!
Той нахранен и сух си гука в активното гимнастика, а аз малко да се поровя!
Аз ползвам таблетките за студена стерилизация на Чико и съм изключително доволна. Не е необходимо да слудя колко време стоят нещата вътре, а и не ми хаби никакъв ток. Единствената ми задача е да го сменям на всеки 24 часа!
Водичка, чайче и каквото и да е друго освен кърма не давам на Марти, а и не виждам кога. Той се нахранва, после си играем и накрая си заспива до следващата порция с пълна цица.
Ай де чао от нас засега, че малчо ме вика!  bouquet

# 174
Да се разпиша най-накрая и аз...
Напоследък изобщо не мога да намеря време да пиша.Евентуално ако откача някоя минутка само да ви прочета,но за писане...Първо времето беше чудесно и ние постоянно бяхме по разходки,после пък застудя и мама Маца най-накрая се взе в ръце и взе че се захвана с  newsm79  wash  1ironing  1dishes   food002 че напоследък взе нещо все през просото да я кара!!!
Та най-после сколосох и седнах да ви драсна и аз няколко реда...

Първо: Честит 3-ти месец на батко Слави! Да е жив и здрав за радост на мама и тати, да изпълва живота им с много усмивки и цял куп приятни емоции!!!     ura

Относно стерилизирането: аз съм със разтвора за студено стерилизиране на Чико и не мога да се оплача.Единственото,което плавя е да сменям разствора на 24 часа,както с таблетките.
Аз давах на Вики чайче на Хип,вместо водичка,но откакто направи оная 6 дневна пауза без да ака,спрях чая и минах пак на подсладена водичка.И трябва да ви кажа, че резултата не закъсня-от тогава,да не казвам голяма дума,акаме всеки ден по 1 път,някои пъти даже и по 2,от което аз съм безкрайно щастлива.Наистина се бях панирала...Правя и по 100мл, ама тя да изпива максимум 50 на ден и то основно след като се нахрани,колкото да си поизплакне устата от млякото,че да не вземем да лепнем някоя млечница.Незнам до кога обаче трябва да слагам захар във водата и мисля и аз постепенно да я намалявам.Педито ни биши казала да подслаждам водичката след като изпихме 2 банки глюкоза заради жълтеницата. Смятам че вече няма нужда да я подслаждам,но пак ще говоря с докторицата. По принцип трябваше да сме на консултация на 28-ми,ама понеже ще пътуваме за празниците,се обадих да  презапиша часа за догодина.
Иначе си е много послушна нашата мома-хапка,спинка,заиграва се самичка с въртележката над леглото и оставя майка си да посвърши това-онова,вечер спи по цяла нощ-като я изкъпем и нахраня към9:30-10:00,та чак сутринта към 6:30-7:00. Абе личи си че порастваме...Ами така де...след 3 дни и ние ще минем първото тримесечие!!!Точно на Бъдни вечер...
Това за сега от мен.
Поздрави на майчетата и целувки на джуджетата: МАЦА

# 175
  • София
Честита месечинка на Мария от 20.09 и на Слави. newsm51 smile3525 Много весели мигове на семействата .Здраве и любов.  bouquet
ели гу: Колики мисля, че нямаме, но си намираме поводи за рев. Не си свива крачетата, както беше при коликите. А за мъжете, то аз не знам как да реагирам понякога, а какво остава за тях. Иначе нашия тати е супер. Само, че си е вкъщи много за малко. Мамичка, Косето изяжда о/о 120-140 мл.7,8 или 9 пъти в зависимост колко е гладен.Меря го на всяко хранене, защото се притесняваха, че не наддава достатъчно Rolling Eyes( 600гр. на месец) Изхвърля всичко човека.Здраво и жизнено дете е и мисля, че той най добре си знае от колко има нужда. Не мисля да го насилвам.В момента е 6кг точно и 64см.  Валка, ламарини се купуват. Че си е за яд, за яд се е, но важното е, че всичко друго е наред. Теди, лек път. newsm10
За изваряването: В йена или друг съд и в микровълновата. Нагласявам и сама си спира. Веднъж седмично всичко в тенджера на котлона.
Това го пиша вече 4 часа. Ох, хайде пак.Досега беше баткото, сега наследника smile3504

# 176
Честита месечинка на Слави да расте здрав и хубав, да радва мама и тати  Hug
Да им доведе добра мома един ден  Hug че с тази люта свекърва, какво ще прави момичето направо не знам smile3534

Мерси за почерпака пия за негово здраве  Party после пиянде  Tired ама име ми излезе във форума Laughing

Ние сме по дборе днес и мама ходи на доктор та и аз на антибиотици  Crazy дечко да не е само  Mr. Green

Кали Ма да пращам ли снимка или е вече късно  newsm78

Пламена гука , само да се зарадва детето ама като се опитва да го каже гърлено и почва да кашля милата  ooooh! Та се бъзикаме вече вкъщи недей гука докато не се оправиш, утре сме на контролен да видим какво ще излезе  Praynig

За стериализацията имам на авент за микровълнова, както и термо кана и от двете съм доволна, но като бях на гости в Търговище забравих да взема за студена стерриализация хапчета на Чико, систъра купи едни на които на мен ми се видяха много съмнителни, при което се наложи и аз само да ги попарвам  Confused та от тогава сме така  Whistling

За водата не пие хич, с голям зор, не знам дали има други като нас голямо мръщене настава  ooooh!

Това е от нас отивам да гушкам възглавницата  Laughing 

# 177
Привет и от нас...
Честита месечинка на Слави!!! Да расте и хубавее малкото джудженце!!!
Аир, ще ги разбиеш тия доценти, няма начин!!!
А за килата на мамите има време, мъжо каза, че не може 9м да ги трупам и за 2 да ги сваля..
За стерилизацията - ползвам таблетките на Чико, и аз като Мачо пускам бибите вътре и като ми дотрябват тогава ги вадя. Аз дори цепя таблетката на 2 и я разтвярям в 2,5 л, стига ми идеално за всички бибета.Разствора ми миришеше на ванилия и даже Мишо почна да се мръщи на бибите
А кога правите гимнастиката, моя дзвер не си отпуска ръцете и това с пасивното дишане доста често го пропускаме, за сметка на това караме колело.. главичката я държи добре изправена
Чета ви, че се шашкате за рахита.. доки кази, че е нормално да се стряска от шумове, както и да му се поти главичката, когато полага усилие да свърши нещо.. Мишето се стряска през деня, особено от бомбичките на хлапетията в квартала.. и после трудно се успокоява #Cussing out
Сега отивам да домакинствам, докато дзверко спи !! Ох имаше и още нещо дето щях да пиша, но май изтече с  кърмата

Ох да сетих се,
Ели-гу, заведи юнака на хомеопат. Ние се справихме с коликите с едно хомеопатично лекче - Chamomilla
А  и да ви се жалвам - диването иска да го нося на ръце и да го гушкам.. и за капак не иска да стои в никой друг само в мама си

# 178
Честита месечинка на Слави!!! smile3525
Херка, като гледам тая бира, направо ми примърцва Joy Айде,ще пийна една за здравето на малкия мушмурок Hug

Евелина, много се веселих с тези твои планове за Благо !!И аз съм така, само дебнем с таткото Ния и тя като издаде някакъв звук и ние-ето това беше 'да'..., и т.н. Grinning

Теди,лек път!!

Лови,идеални са му мерките на Косето!

За стерилизатор-на Авент за микровълнова!! Много съм доволна!! В Русе стопих едно шише на котлона.Цяла нощ го бях забравила Embarassed 7 часа!!! Shocked Как не изгоряхме -не знам!!! А в стерилизатора слагам и бибите и шишето за вода, което ни е на Чико.

Фрики,с масажче ще му се оправи мускулчето,ще видиш!

Днес е моят ден-сега отивам на Коледен пазар,а довечера съм на спектакъл на колегите-"АХ,този джаз!". После мисля да отида с тях на вечеря. Вкъщи-да си се гледат Mr. Green
Губят ми се Water Lily i Nessa...Дано всичко е ок.

Лек ден!!! Hug

# 179
  • Стара Загора
Да им доведе добра мома един ден  Hug че с тази люта свекърва, какво ще прави момичето направо не знам smile3534
Мерси..и аз те обичам Mr. Green Тренировките са хубаво и важно нещо..освен тези за лютите свекърви  Mr. Green
Мерси момичета за пожеланията  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт