Коледна елхичка грее, ОКТОМВРИйчето я гледа и се смее!

• 12 517
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте мамчета Grinning

Благодаря ви за информацията за бейбифоните.
За купоните, Ема беше поканена на купон на един 4 годишен батко, та покрай нея намазахме и ние с татко й, ама за малко Laughing
Валка много съм доволна, че всичко е наред!!! Честита месечинка и годишнина! Да сте здрави и щастливи!!! Simple Smile
AIR успех на изпита!!! Simple Smile
Илянче много е гадно, нали и аз минах по този път с разболяването и благодарение на съветите ви и на педиатърката се справихме. Маска, физиологичен разтвор, много течности и три вечери подред след изцеждане топъл душ и фервекс. Дано бързо да ти мине Simple Smile
Фрики дано не стигате до каска. Не съм специалист, но мисля че има достатъчно време да се оформи и главата на бебчето след като се справите с мускула на вратлето. Успех!

Има още неща дето исках да напиша, но май няма да е тази вечер. Дано да ви е спокойна Hug

# 151
аз влизам само набързо да се похваля с роклята на каката

като смалявам снимки много им се влошава качеството
калима ако знаеш начин да не става така казвай  Hug ще съм ти благодарна

Последна редакция: ср, 20 дек 2006, 21:44 от krissie

# 152
мен ми е доста зле и само уж влизам да ви чета но м и се доспива или ме домързява  Crazy, а и се възползвам защото май от странична реакция към пентаксима бебка едни сънища удря - много спи / и аз с нея/ , сега съм я оставила да яде една играчка - пробвайте с детска книжка да им оставите права - моята гледа половин час допреди малко само и разлиствах страниците  Mr. Green

# 153
здравейте,
да ви се оплача, розацеята отново ми се възпалява. пак съм поруменяла, а така не ми се клепотят гадни илачи по кожата!

Васето напоследък нещо ми се плюнчи ,чак си мокри дрешките. уточнявам- плюнчи ,а иначе си и повръща кога по-малко кога повече. това пък защо? чувах ,че е така като им растът зъбките ,ама е ранко още. незнам по колко дрешки сменям на ден,. слагам лигавник,но като заспи и го оставям сам , го махам ,че ме е страх да не се омотае.как ме е яд като съм сменяла току-що и хайде пак наново....

за папането, аз мисля ,че е по-важно по колко общо изяждат на ден. нашият нали хапва по-рядко- едва по 5 пъти, изяжда на ядене по повече-около 140-150гр. , но общият сбор пак не е голям- най-често между 600 и 700гр. ,понякога надолу ,по-рядко нагоре.
и немога да направя извод как се справяме ,защото след период на яко хапване току минем в период на супер злоядство и повръщане.

илиянче,важното е ,че при инцидента никой не е пострадал сериозно.представям си ,обаче колоко е неприятно да получиш такива новини.

честито на всички ,които имате празник. стискам палци на нашата отличника аир!

# 154
  • Primum non nocere !
Привет и от нас!
Какво да кажа....и аз като една мама вече не зная какво да правя...Храня я на поискване ...но това продължава с часове...Спинка си..папка си/защо не...топличко , мекичко и храна има../   ...аха да я сложа в легълцето....и окори очи...надавва силен рев...оригване и вече пак е огладняла....Вече ръце...кръст ..гъз...Всичко ме боли...Побърквам се вече....И тук е студено и с нетърпение чакам пролетта..Тогава сигурно само навън ще стом с бебка!

За урочосването вярвам....даже ми се случи когато бях в БГ...и бях в 6-я месец....Май ме урочосаха...та изкарах акъла на мъжа ми и баща ми! Баща ми знае да  бае...научил го е от баба ми...После всичко ми мина/ силно главоболие/....и спах като къпана....

За рахита мисля че излишно се притеснявате...и моята се стряска...Не че не трябва да се внимава при по пълнички и хранени с АМ бебета....но все пак има симптоми...и една мама много добре ги е описала...
Фрики ,
 това се нарича тортиколис....те сигурно са ти обяснили как трябва да се слага да спи/ когато се слага на болната страна се поставя възглавничка ...а когато се слага на здравата без възглавничка/...за да се разтегне мускула...но трябва и масажи...Правят се с олио, някакво бебешко.....постоянно ...защото мускула е скъсен...контрахиран...Трябва много да се занимаваш...и ти стискам палци всичко да се оправи с масажи!

Сокове и вода още не давам....кърмя я , но може би през ден обикновенно вечер когато  я приспива таткото и давам АМ
Весело изкарване по празниците с колегите!   bouquet

# 155
Дано утрешният ден започне с хубава вест Hug, че и  аз няма с какво да се похваля тази вечер... Tired Баткото ни пак кашля като магаре, на таткото снощи му откраднаха служебната кола, нещо не ни върви последните вторници - миналия свеки пострада, сега тая кражба...Добре, че поне нея я изписаха днес, но трябва да е обездвижена 2 месеца минимум... ooooh!
На всичкото отгоре днес в офиса "тълкуваха" новостите в НОИ на който както му скимне - не искаха да ми приемат последния болничен  до 135, понеже минавал в 2007  #Crazy Та аз, дето съм по майчинство, а не те - дето са на работа, трябваше да проверявам и да се консултирам, за да са сигурни, че "съм заварено положение" и новите бланки за болничните не ме касаят - искаха един болничен до 31,12 и друг от 01,01 до края на 135-те дни, дива работа  #Cussing out
Илиянче, неприятна случка, но хубавото е, че няма пострадали!
Фрики, стискам палци да го раздвижиш малкото вратле и да не се наложи слагането на каска! Praynig
Пазете се да няма болни по празниците, че така няма коледно настроение!!
Добре, че в събота бяхме на купон и потанцувах доволно, че тази вечер нямаше на кого да оставя момченцата, та да ида на служебния.... Stop
Ники е кротушко, папка, спинка, през деня понякога иска да е гушнат, пропуска едни-два памперса /само/ през деня, иначе винаги има аки...Нощем хапва много малко, колкото да ме събуди и да заспи на гърдата... Mr. Green
Не пие нито вода, нито чайове...Ама и той усеща "трънчета", като тръгна да го оставям на леглото - друго си е на ръце...
Лека нощ от мен и  Hug

# 156
Здравейте Hug доста късно се отчитам ама чак сега ми остана време.
Днес бяхме на доктор да ни бият Пентаксима,цялата поликлиника чу беба как крещи,разплака и останалите бебета около нас и си направиха концерт Joy.Докато я мериха не ревеше,но не спря да рита и да се закача Laughing абе опасна работа е Flutter
Вече е станала 5400кг. и 60см. по кило на месец качва Party
За акането-ака по 1-2 на ден,но не пропуска за сега
Яде между 130-170мл.  Sick но ми се вижда слабичка
Бях се притеснила за това повръщане и ми казаха да я оригвам по често на ядене,сега го правя по три пъти и ни спряха проблемите.
Нощем си спинка сладко сладно,ставаме чак към 08.00ч. на бързо сменяме пампа,папкаме и пак в кревата,та до 11.00ч.  Grinning
Вече и аз заспивам smile3507
лека нощ ви желая  sleepuu  love001

# 157
  • София
Здравейте, аз само за малко. Фрики, не се притеснявай. Само трябва да се правят много масажи. И упражнения разтягащи този мускул. Докато са още малки е лесно поправимо, но трябва да се занимаваш. Моят бебко получи горна пареза на лявата ръчичка при раждането. Беше абсолютно неподвижна.  Колко рев изревах, но и бях щастлива, че се отърва само с толкова.  Flowers Four Leaf CloverЩеше да си отиде детето. С много масажи и гимнастика, обаче се оправи и сега си движи спокойно ръката. Мускулчетата им се оформят сега и по-лесно се възстановяват. Заради парезата ни казаха да го слагаме на дясно, за да не притиска лявата ръка. По тази причина си сплеска главата. Сега го слагам само на дясно и понеже много се върти го подпирам с възглавничка. Когато го приспивам гледам да е на несплесканата страна и така. Вярвам, че ще ти се оправи бебо.  newsm10Сега отивам да почивам, че съм гроги. Чао и  Hug

# 158
Добро утро,
вече съм порядъчно болна  слагам си маска и Саши ме гледа, като че съм извънземно.Дано той да не прихване.oska и ние се пеним постоянно било нормално,а като никнат зъбките още повече ще се лигавят.За акането ние продължаваме да го правим след всяко хранене.
За катастрофата шофьора плакал като бебе за камиона си хем всички го успокоявали ,че не е виновен той ,че е можело по зле да стане, а той вие да ми дадете такъв хубав камион аз така да го потроша.За тях автомобилите са като втори дом .
Спокоен ден от мен!

# 159
 bdbaloniЧестити 3 месеца на малкия вече пораснал Слави на мама Хера. Да и е жив и здрав мъжа, много да я слушка и много усмивки, щастливи детски годинки!!! baloni

Извинявам се че се намесих във вашата темичка.

# 160
Честита месечинка и от мен на СЛАВИ   Tada

# 161
  • Стара Загора
Честита месечинка и от мен на СЛАВИ   Tada
Аааа мерси..ся и почерпка ще искате май Mr. Green

Благодаря за пожеланията и за честитките.
Специално за другото пиянде Зелчето отивам да търся биричка и винце. Mr. Green
За Зелчето и другите почитатели на биричката  Crazy

Последна редакция: чт, 21 дек 2006, 10:45 от Хера

# 162
Хайде Херка честита ви месечинка да сте живи и здрави и весели празници с малкия мушмурок  Gift  party023  bigdance2
А и мерси за почерпката изглежда вкусничко  bouquet

# 163
  • Откъм Варната
Херка честита месечинка

Криси аз във фотшопа със трансформ, но снимката не трябва да е backgrpund, а в друг слой и намалям процентите отгоре, ако не ме разбираш така кажи и на лични ще ти обясня по подробно

# 164
  • Стара Загора
Кали пратила съм ти на пощата снимка за колаж  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт