Благодаря ви за информацията за бейбифоните.
За купоните, Ема беше поканена на купон на един 4 годишен батко, та покрай нея намазахме и ние с татко й, ама за малко
Валка много съм доволна, че всичко е наред!!! Честита месечинка и годишнина! Да сте здрави и щастливи!!!

AIR успех на изпита!!!

Илянче много е гадно, нали и аз минах по този път с разболяването и благодарение на съветите ви и на педиатърката се справихме. Маска, физиологичен разтвор, много течности и три вечери подред след изцеждане топъл душ и фервекс. Дано бързо да ти мине

Фрики дано не стигате до каска. Не съм специалист, но мисля че има достатъчно време да се оформи и главата на бебчето след като се справите с мускула на вратлето. Успех!
Има още неща дето исках да напиша, но май няма да е тази вечер. Дано да ви е спокойна

, а и се възползвам защото май от странична реакция към пентаксима бебка едни сънища удря - много спи / и аз с нея/ , сега съм я оставила да яде една играчка - пробвайте с детска книжка да им оставите права - моята гледа половин час допреди малко само и разлиствах страниците
Баткото ни пак кашля като магаре, на таткото снощи му откраднаха служебната кола, нещо не ни върви последните вторници - миналия свеки пострада, сега тая кражба...Добре, че поне нея я изписаха днес, но трябва да е обездвижена 2 месеца минимум... 
Та аз, дето съм по майчинство, а не те - дето са на работа, трябваше да проверявам и да се консултирам, за да са сигурни, че "съм заварено положение" и новите бланки за болничните не ме касаят - искаха един болничен до 31,12 и друг от 01,01 до края на 135-те дни, дива работа 

.Докато я мериха не ревеше,но не спря да рита и да се закача 

но ми се вижда слабичка

Щеше да си отиде детето. С много масажи и гимнастика, обаче се оправи и сега си движи спокойно ръката. Мускулчетата им се оформят сега и по-лесно се възстановяват. Заради парезата ни казаха да го слагаме на дясно, за да не притиска лявата ръка. По тази причина си сплеска главата. Сега го слагам само на дясно и понеже много се върти го подпирам с възглавничка. Когато го приспивам гледам да е на несплесканата страна и така. Вярвам, че ще ти се оправи бебо.
Сега отивам да почивам, че съм гроги. Чао и

За Зелчето и другите почитатели на биричката