Коледна елхичка грее, ОКТОМВРИйчето я гледа и се смее!

• 12 518
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
  • Стара Загора
mami4ka само ще ти кажа, че Слави утре става на три месеца а яде в диапазон 100-140мл. Качваме по кило на месец..но този месец ни е само на АМ и ще видим от АМ-а колко е качил. Водя се по детето...и 200мл. да му направя той си изяжда колкото иска.
Ели за коликите..незнам дали има още..или няма или лекарството си върши работата. Преди две седмици спрях Саб-а защото реших, че вече няма..два дена рева туй дете и плюе млякото и ядеше по 50-60мл. в чудо се бях видяла..докато не реших да му дам пак Саб-а и започна да си яде нормалното. За това сега не се свива но не смея да спра лекарството. Мисля да му дам до края последното шишенце и тогава ще видя как е.
После ще пиша пак че сме будни  Crazy

# 136
Здравейте момичета!
Ейрче, успех на изпита, разбий ги! Желая ти най-веселата Коледа!  Hug
Илиянка, много неприятна случка, добре, че се е разминало без жертви.
Като прочетох това за рахита, излезна, че и моя Благовест има всички признаци. Ама ми се струва прекалено всичките октомврийчета да са рахитични  Wink.
Валка, много боли като си имаш проблеми с детенцето. Дано скоро се оправите и ти се успокоиш. Много от лекарите се презастраховат, дано да са напразни притесненията ти.  Hug
Момичета, искам да ви питам за координати на Драганов. Имам му само мобилния, а той е изключен. Ще съм ви много благодарна, ако някоя ми прати телефон на кабинета - искам да запиша час за Благовест.
Днес съм на женско парти, а моят змей заминава при баба свеки да се занимават.
Диването пак реве  Sad . Лек ден и много  Hug!

Последна редакция: ср, 20 дек 2006, 13:22 от evelinar

# 137
Здравейте!!
Илиянка, много кофти случка...Важното е, че всички са живи и здрави! Вече си е зимно времето и много трябва да се внимава по нашите "прекрасни" пътища.

Аир, лек път и весело посрещане на празниците Hug

Мамичка,хем вярвам на уруки, хем не. Кой ще направи нещо такова на бебе Thinking От друга страна и лошият поглед  и лошата мисъл са достатъчни да се разболееш...Не си ли вързала червено конче на беба? може и синец да и сложиш. Ако имаш време иди до църквата и вземи светена вода,напръскай цялата къща и и измий личицето. Пробвала съм го със себе си. За хапването-щом наддава както трябва, защо се притесняваш. Ако я насилваш, според мен ще е по-лошо, може и стомахчето да си разшири.

Това е за сега Hug

# 138
Здравейте мамчета и от нас с Калоянче Hug
Честит ни първи снежец
Илиянка наистина много неприятна случка то наистина по нашите пистови улици напоследък за съжаление се случиха доста такива неприятни моменти.Човек трябва да внимава много и дори да внимава за невниманието на другите. Confused Close
Мамичка не се притеснявай от това колко яде бебо всички бебета както и ние големите хора сме различни един от друг  Laughing Stopтака че щом си наддава толкова добре не виждама проблем.
Оф по отношение на тези колики ние още си ги имаме и като гледам скоро няма да ни  отминат.Какво ли вече не смених Саб Симплекс,Бейбинос,Еспумизан малко му облекчават болките но има мигове в които пищи милото от болка  Cry #Crazy SickДано скоро се свърщи тоя ад. #Cussing out #Cussing out
За уруките и аз честно казано не вярвах, но майка ми може да бае научила го е от нейната баба и винаги когато ме боли глава много- това единствено ме успокоява.Даже ми написа думичките ако ми се наложело да спасявам някой път положението  Mr. Green #Crazy
Но дано не ни се налага. Praynig
Айр айде късмет отново ти желая и весело изкарване на Коледата при мама и тате понеже там винаги е най-уютно Hug  bouquet
Евелинар и аз не  знам стационарния тел в кабинета на д-р Драганов но мога да ти дам сайта му
http://www.n-draganov.com/a2/firm.asp?id=3107,  освен това ако се обадиш на информация във ВМИ съм сигурна че ще ти го дадат.
Айде лек ви ден от мен

# 139
Привет!  Hug

Да ви кажа и аз се бях притеснила много за този рахит, защото мислех, че имаме признаци: поти се косичката докато го храня, стряска се понякога и върти главичката наляво-надясно, от което косичката му е орадяла на мястото, където се трие. Но питах педиатърката на последния преглед и тя каза, че детенцето си е добре и няма рахит. Освен това питах и майка ми, защото на два месеца аз съм била с рахит в разгара и тя знае какви са симптомите. Първо, при рахита децата се потят много, вратлето непрекъснато е мокро, а не само докато го храня, възможно е да избиват капчици пот по лицето. Второ, въртенето на главичката - въртят е толкова много, че на главичката отзад сякаш косичката е обръсната. И стряскането - стряскат се и от най-лекия шум.

mami4ka, когато давам само АМ на хранене изяждаме между 100 и 130 мл. обикновено. Обаче допреди две-три седмици се задоволяваше и с 70 до 100 мл. Иначе си качва нормално, по около 1 кг на месец. И ние имаме същия проблем с храненето - заспива насред храненето, аз го вдигам да оригне, докато оригне си е взел дрямката и пак ядем, оригване и т.н откарваме и по час.
За акането - по 1 - 2 пъти на денонощие.

Забелязах, че откакто започнах да давам сокчета, Калоян като че ли спря да пие вода и чай, само се мръщи. Като усети обаче че давам сокче изпива всичко и търси още  #Crazy А не мога да давам сок вместо вода. Не знам как ще се оправяме.  Понеже се беше позапекал от ябълката и морковчето, дето му ги давам, въведох от 3 дни и круша. Сега задължително дрискаме 2 пъти на ден и акането не ни е мъчение като преди. Често се е случвало да му помагам с термометъра, защото го виждам, че се мъчи горкото и като се изакаме така му олеква и спира да мрънка. Но сега с крушата е по добре, ака си самичък и то без да се мъчи.

За коликите - май ни отминаха (пу-пу, да не казвам голяма дума). Спрях саб-а от може би десетина дни. редовно си мрънкаме час-два пред баня, но с коликите имаше неистов рев.

Да ви кажа аз вървам на уроки и затова съм взела светена вода от църквата и всеки ден му мия очичките, пък и цялото личице. 

# 140
АИР лек път и успех на изпита весело изкарване на празника  Hug

Днес съм  #Puppy dog да му се невиди на купона, добре че мама свеки е човек и днес почива та и аз да поспя  Crazy Пламена е все по добре рядко кашля вече  Praynig дано ми се оправи детенце. Фирмения купон беше супер, пяха Мери бойс бент, много яко аз се наскачах.  Crazy

това е от нас май пък отивам към леглото  Wink

# 141
Здравейте мамчета smile3525!
За акането smile3550- един път на ден!Аз не се притеснявам, но ако минат 24 часа започва да реве cry.Сигурно му става тежко на коремчето, но като се изака се омазва леко казано до вратлето newsm62!
За папането feeding- понеже сме на АМ му правя 120мл., но за сега не ги е изяждал  33uu.Приблизително на ядене изяжда 90-100мл.Аз не го храня по час, а когато поиска smile3541.Случва се да яде през 5,4, 2часа, а един път минаха 9-т часа.Отначало, като го мъчеха тия колики и все си мислех, че е гладен, та все му мушках млякото Misc Baby Bottle, но като понамаляха, започна да се храни по рядко, но той най-добре си знае newsm10.

# 142
Пак съм аз-дивчо спи, а аз изгладих. Всеки момент обаче очаквам звяра да се събуди гладен...
Еее, пак забравих - Честито на всички, които празнуваха вчера и на тези, които имат повод днес!  :bouquet:
heart, хич не се сърдя. То за смешното си е много смешно, ама аз малко се попритесних, щото таткото по принцип си е добра гледачка, но понякога не вярва като не слуша Кристияни се смята за много компетентен Laughing. Иначе военните са си много добри и изпълнителни мъже, ама едно бебе може да ги шашне та...
mami4ka, аз не мисля че трябва да се притесняваш за яденето при положение, че детето си качва така. Моя син ядеше по 120-140/от скоро/ и е качил 0.650гр, а първия месец когато яде повече АМ и по малко кърма 1кг.,така че те децата си знаят, а за насилване въобще и не помислям.
за акането-ние още сме принудително преди баня.Ако го оставя повече се тормози много хайвана, пък и акитата почват да миришат. Скоро може да се принудя да почна със соковете и да давам круша.
за уроките-вярвам-има такива неща и понякога хората без да искат урочасват/то иначе кой нормален би го направил на такива малки душички/затова си имам в къщи светена водичка.

Ееех, големи купонджийки в тоя форум бе- и отново класацията води Хера, а след нея Зеля. Никога ама никога не съм се и съмнявала , че сте първи ...и не ви е срам се прибирате по никое време. Joyи добре, че съвестни хорица бавят бебчетата ви иначе не ми се мисли как ще ви връщат Слави и Пламена...Завиждам нали.

Уффф, айде пак...Гладли е на линия вече.

# 143
Личи си че времето е лошо едвам влязох,сървъра е претоварен.Днес ми остана  време да ви изчета smile3529за секциото-понеже майка ми е мед.сестра ми каза белега да го третирам чак след 4-5 месеца с мазила за заличаването му.за килограмите-при качени 15 си ги варнах без проблем даже сам 2 надолу заради това кармене което ме изсмуква направо тъй като аз не сам много от  яжните.за отбиването-някоя мама беше писала че я е страх да не и се отбие бебчо защото  трябвало да дава от шише,няма страшно аз цедя и давам още откакто се е родил Красимир защото не сучеше достатъчно,но сега  понякога го слагам да суче заради тези пусти буци които стават и той миличкия си върши още работата smile3504не се е отбил.Вижте какви красоти открих,но като ги поръчах на една приятелка която живее в Англия ми каза че ги нямало в магазина им. newsm61умрях от яддддддддд.http://order.next.co.uk/page.asp?b=G42&p=310&o=2

# 144
  • Бургас и някъде на изток в Лондон
Здравейте дружина големи активистки сте няма смогване да ви изчета
Влизам да е отчета докато малката мишка се е захласнала по гимнастиката.
Преди малко се прибираме от док.Ходихме да ни бият Пентаксима биха ни я но то бяха сурати то мутри и фасони все едно те са ми я купили.Ех страшни са тези педита имам чувството че моето педи като ме види и лошо и става smile3516 smile3516.Та да ви разправям 20 мин слуша малката какво и слуша и тя сигурно не знае newsm78 newsm78.Мерят ни вече сме 5 200 и 60 см а сме изцяло на АМ.Идва ред на ваксината чете 15 мин листовката аз през това време обличам малката,че един студ а тя не я обличай нали ще и бием ваксина в ръчичката.аз- Ма как в ръчичката бие се в крачето.О така ли момент да питм колежката.10 мин мъгла идва и с полувин уста да в крачето.От там се почва да и даваш сокчета и пюренца вече виж каква мома е станала.Това  ми се казва от първия  месец.Аз категорично и заявих че ще почака малко за сокчет и пюрет да не свиква от сега с деликатеси.Просто съм решила да я захраня по късно след като навърши 5 месеца.
За акането и ние по 1 път на ден е има и дни по 2 - 3 пъти но са рядкост
За яденето ядем от порядъка на  90 до 130 мл по 6 пъти,но 130 рядко ги изяжда,не я насилвам.На това ядене сме качили 1 кг за месец.Вода и чайчета почти не пием ако изпие нещо то е най много 20-30 мл.
Е това е за сега отчетох се

# 145
Илиян4е,добре поне,4е на  шофиора му се е разминало нещо по сериозно.А камиона нали застраховката го покрива Mr. Green.Леля Зеля,радвам се,4е Пламена се оправя.Air,стискаме палци за изпита и весели празници.Kali Ma аз маила ти не видях,така 4е снимката я изпратих на ли4ни..
За акитата.Андрес ака по 4,5 пъти на денонощие.
Моми4ета,оказва се 4е Андрес има схванат мускул на врата.Историята е 4е откакто се роди спи по гръб и винаги главата я завърта надясно.Каквото и да правим все успява надясно да я завърти.И нали сега костите са меки,та глави4ката запо4на да се сплесква.Педито ни изпрати на детски невролог и след обстоен преглед каза 4е има схванато мускул4е на вратлето,което може да е станало още през бременноста и затова детето все на една страна я върти.А също така ни поръ4а някаква радиография.Сега трябва всеки ден да му въртя глави4ката между 100 и 200 пъти.Пак имаме среща с детския невролог след един месец и в зависимост от прогреса и радиографията ако няма подобрение ще трябва да му се сложи специална каска за няколко месеца CryСтискайте палци да не се стига дотам Praynig

# 146
Дзак и от нас!
Направих сефтето на новото албумче Wink
Фрики,мила, стискам палци всичко бързо да се оправи! Praynig
Илияна, ами не е приятно, но важното е, че само ламарини са се счупили! Дано нямате повече проблеми!
За акането-Мартин ака на всяко хранене, значи 6 пъти.
Алекс, педито ти е направо "супер".
Ели, и нашият тати е голям шаш. Любимият ми въпрос е "Сега защо мрънка?"
айде, че писането с една ръка не е работа!
  bouquet

# 147
friki   Praynig стискам палци да ви се размине тази каска!!!!!
Ходиме на преглед днес  за фимозата каза ,че още е рано да се дава диагноза.Показа ни упражнения и друго масажче, а ние за благодарност я опикахме.Е, и аз се разболях хремава съм,тресе ме  и гърлото ме боли .Ще ходя с маска  .

# 148
Момичета, все забравям да ви питам- някой знае ли нещо за Яни? Отдавна не е писала, а нали имаше проблеми Cry Дано са добре! Не знам защо, но все я мисля, че много й се насъбра!

# 149
  • -
Здравейте и от нас!Ние днес ставаме на 3 месеца-направо не мога да повярвам...сякаш беше вчера!  party023И освен това с татито днес празнуваме 9 години откакто сме заедно 1datingА най-важното при нас е че излязоха резултатите от изследванията сутринта и всичко е наред!Хормоните и биохимията са нормални-нищо му няма на детенцето ми!Благодаря ви момичета за милите и успокоителни думи!  bouquet
Аир стискам палци за изпита! PeaceВесело изкарване на Коледа!
Илияна много неприятен инцидент,но пак с малкия дявол сте се разминали слава богу!Дано да не се разболееш сериозно,че е много гадно да ходиш с маска...Ходихме и на консултация следобяд и сме качили 900гр-вече сме 5,700 и 62см.Излъгах я,че давам сок...каза ми да давам пюрета вече и аз се съгласявам EmbarassedСнощи ходихме в Метро с кенгуру/нали не дават с колички #Cussing out/и чак се изумих-Мария не каза гък-само върти глава и гледа шарения свят,дори по едно време заспа права Simple Smile
Отивам,че ще се къпем след малко.Лека вечер от нас! Hug

Последна редакция: ср, 20 дек 2006, 20:40 от valka77

Общи условия

Активация на акаунт