Коледна елхичка грее, ОКТОМВРИйчето я гледа и се смее!

• 12 522
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Към мама Ангелина   Grinning Ние се родихме дебелки, 4 420кг и 52 см, сега сме 5 700 и 62 см. Като гледам снимката на твоята бебка виждам същите бузки на моя мушморок. Качих снимки на Самуил . Можеш да ги погледнеш.
Но с тия килца сме малко мудни и мързеливи,вечно гладни.А вие как сте ?
От днес започвам да го "тренирам" усилено, че да живне това дете - сутрин физарядка  Simple Smile - упражнения за изправяне на главата и разни други. Да изразходва малко калории и да се раздвижва повечко.
 Ще се постаряя да го извеждам всеки ден на свеж въздух, а ако времето е лошо на отвоерн прозорец ше го държа около 30 мин или час. Това било добре за по-лениви бебета.  Laughing
 А за тонус ще слуша Висоцки!! Peace

# 121
Мамо Здравке! С най-голямо удоволствие ще пия кафенце с теб, ако така ме разсмиваш!!!
 rotfImao

# 122
Влизам да ви се похваля! Анастасия хваща една играчка и я лапа съзнателно  Heart Eyes Поне аз така си мисля Mr. Green До сега само си буташе бибата с юмруци и ако оцели устата-добре. Но тази играчка е мекичка и лека, и освен това дрънчи. Първо я хвана случайно и дълго я дъвка, а сега всеки път като и я оставя на коремчето я хваща Mr. Green Може би утре ще е забравила, но ние я документирахме с фотоапарата Grinning

Пак лека нощ! Hug Hug

# 123
Боже, че са ни красиви бебчетата!! Heart Eyes Сега разгледах снимките-супер са!!  А джудженцата- smile3501  love001

# 124
Добро утро ,
ох лошо е деня като почва с проблеми ,докато кротко и щастливо си кърмех Сашито татко ми звънна ,че единия ни камион е катострафирал тежко до Ст.Загора.Жертви няма и шофьора е само леко ранен слава богу!Майка и татко пътуваха към София по работа и мислех към 10ч. да звъня на Ангелина да обяснява къде са прословутите Молове да ги пращам за подаръци,но уви обърнаха към Ст.Загора.Камиона е малко по голям от Сашито на 4 месеца , а не ставал за нищо . И така оплаках ви се
За бебефона и ние сме с на ТСМ с камерката и съм супер доволна.веничка мерси за инфото сега ще прочета подробности.
Валка нали педито е казало ,че няма проблем не се притеснявай излишно.
За рахита дори и да има лечението е много бързо - да не викаме дявола.
Сашко от два дена пие много вода по 200мл. не знам какво му стана на това бебе .До скоро направо отказваше ,а сега изведнъж като не видял.

# 125
Здравейте ,момичета   bouquet ! Много обичам да ви чета , но пусти мързел - не мога да се наканя да пиша  Embarassed Embarassed Embarassed .Нямам извинение,моля  не ми се сърдете Praynig .На Херка и  Кръц благодарности за коледната тема - както винаги са се справили чудесно smile3501  bouquet.      АИР пожелавам ти много късмет и успех на изпита ! За мамите които се оплакваха ,бебчетата  на кърма сучат малко , пускат после гърдата и плачат -минахме през същото и аз се справих с проблема така  - като започне да плаче и изплюва гърдата за секунда му слагам бибата докато се успокои и после леко  я изваждам като напъхвам гърдата. Дано сте ме разбрали ,че само как го обясних  #Crazy .Да ви се похваля Алекс е най-кроткото ,добро и послушно бебе (пу -пу ) ,сравнение с каките си  ,които  направо ми разказваха играта като малки .Вечер се къпем към 20.30ч после се храним (изцяло на кърма сме ) и като заспи се буди към 3,30  изпива към 60гр.чайче (бебезан) ислед това се храним към 6.30 и пак заспива , та така я откарваме до към 9.30-10.00ч. Не сме се научили да се носим на ръце - лежи си в креватчето , гука ,смее се , но не плаче да го взимам - много ми ми е послушен Heart Eyes Blush .На първата ни консултация като ни мериха се оказа че сме пораснали с 4см и тежим с 1.200кг  повече newsm44 newsm68 newsm44  , той се роди 3.490гр .Педиатърката ни беше много доволна , е и аз също ,като се има впредвит че сме само на кърма(храни се от мен , не се цедя ).Момичета четох че на някои от вас лохийте са текли доста време, при мен спряха на 15-я ден  и сега на 16.декември се оциклих, но не бих казала че ми е намаляла кърмата. Леля Зеля  така ти завиждам за  smokeuu,но докато се кърмим ще бъде само : ех мечти , мечти - не съм пушила повече от година.Хайде че стана много дълго , до после и нацелувайте джудженцата от нас  love001  love001  love001

# 126
Оле майчета извинете ме за тази шарения   Embarassed Embarassed Embarassed , ама като съм такава................

# 127
Добро утро!
Илиянче, много неприятно Cry, но пак добре че няма жертви...Всичко останало се оправя, а ти по-спокойно сега, че притесненията се предават и на бебчетата.
Аз вчера цял ден бях в офиса, а таткото беше бейби систър. Да, ама този път гледането не мина особено добре - сутринта 2 часа Кристиян слушал и си спал, ал, а после таткото решил да отиде до работата да си носи дискета с негови неща. Тамкато писнал малчо, той хвърлил дискетата на портала и айде в колата, а като тръгнал положението се овладяло и Криси заспал. От там за 5 мин.до педито да и остави пари за следващия Пентаксим, но оставил колата с включени фарове, радио и вентилатор...като да си тръгват -паднал акумулатора, в това време Кристиян запищял, ама много и не спирал и нашия татко в шах. Панира се и ми звъни, слушам Кристиян пищи, а той ме пита кво да прави. Не взел с него нито вода нито храна, щото уж били забързо...Викам-бе човек хващай такси и се прибирайте да го храниш,а той-верно бе!И така оказало се, че Кристиян огладнял по-рано от обикновеното, но пък цял ден билнервен...
После пак, че ревем

# 128
  • Някъде в Европа...
Привет!
Благодаря на всички за подкрепата, която ми оказвате за изпита.
Да ви се наоплаквам набързо: Не знам какво му стана на Ради. Вчера цял ден е бил в ръцете ми, оставя ли го почва да пищи като обезумял. Освен това не иска да яде, суче по малко и се дърпа. И аз опитах номера с бибата, ама не се получава. Давах му изцедена кърма и нея плюе. Не вярвам изведнъж гърдите ми да са взели да произвеждат повече мляко, защото след като е сукал, са пълни пак и цедя Cry И като капак се разболявам, много ме боли главата и съм  със запушен нос. Ту ми е студено, ту ми е много топло. След малко ще звъня на педито да каже какво да пия. Не ми стигат останалите притеснения покрай пътуването, ами и това.......
колко пъти акаме - някоя беше питала.... Нормално по 3-4 пъти, но някой път и 6.

Съжелявам, че няма да давам мнение по всички въпроси, но пак ми е в ръчичките..... Днес едва ли ще се включа повече, а утре сутринта пътуваме (в Търново нямам нет), затова искам на всички ви да пожелая най - веселите коледни празници. Хапнете и си пийнете хубавичко  Grinning . Бъдете най-очарователните в коледната нощ. А бебчовците много да слушкат и да радват всички около тях!

На 27.12 пак съм на линия  Laughing

# 129
Хайде Аир - първо лек път, дано всичко е ок, да вземеш изпита от раз и
ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА КОЛЕДА ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО  love001

# 130
  • Стара Загора
AIR-че лек път. Успех пак  Heart Eyes Весело изкарване на Коледната нощ и във вашето семейство и те чакаме на линия на 27.12 Heart Eyes

# 131
Здравейте и от нас Hug Hug,
AIR пожелавам ти лек път и успех на изпита newsm10.Весело изкарване коледните празници,да си жива и здрава и много щастлива  love001
Да ви се похваля наш САШИ,вече спи цяла нощ и чак на сутинта се събужда към4.30-5.00 е така си  е направо супер цяла нощ си спинкаме и  на мама и е гот newsm03
Гледам на последък че и моят гладник все не му достига АМ,увеличих дозата на 140мл,но ние нали се захранихме не реве толкова много,както преди,ама е станал един пухкав,сигурно е вече 5 кг,довечера ще го претегля да видим преди баня дебеланчо докъде е стигнал,гимнастиката не ние от най-люмите занимания,ама я правим newsm03
Боже и аз съм се оциклила,а довечера съм на банкет,тече като река,за сметка на миналият месец тогава капеше по 1,2 капки,ама така е,9 месеца няма и сега................
Това е от нас
Целувки на всички мошмороци newsm03 newsm51

# 132
  • София
Здравейте, момичета, и честит първи сняг!
Въпреки всичко днес мисля да излезем за малко на разходка с бебчо. Толкова му е запушен носа тези дни, само се мъчи - не спи нормално, почти не се храни. Пръскам какво ли не! Стеримар - само се втечняват гадните сополи и го мъчат още повече. Уж изтичат, ама той си ги гълта, аз нищо не мога да извадя. Слагах вчера и витамин С, никакъв ефект. Горкото човече, много се измъчи. Гледам да овлажнявам помещенията вкъщи, но май няма особен ефект. ПО случая е станал малко мрънкало и иска повече на ръце, а на мен ми тежииии. Ох, оплаках ви се!

Аир, благодаря за пожеланията. На всички момичета и на техните бебоци пожелавам най-хубавата Коледа! И как няма да е? С тези малки неповторими същества до нас!

Момичета, не се шашкайте така за рахита! Нали децата пият Вигантол? Какво повече! малко гимнастика, масаж, слънце, когато има тази възможност. От вглеждане за проблеми ще се побъркаме. То и аз съм същата, де.

Да ви питам! Кога правите масажа на децата? Преди или след баня? Аз го правя преди баня около 15 минути, ама знам ли дали е достатъчно! Мислех си да започвам и сутрин да го правя, но не смея заради запушеното му носле.

За акането - веднъж дневно, но доста солидно. Избива от памперса и се омазва.
Ели гу, не се сърди, ама ми стана много смешно за твоя мъж. И ние сме така - само ме питат сега какво му е на бебето, защо плаче, защо е така, а не еди-как-си. Joy

Момичета от Надежда, не искате ли да се видим за по една разходка, когато времето го позволява?

# 133
Даа, лек път на AIR и весела Коледа! HugСигурна съм, че по пътя всичко ще е наред, а Ради ще си е пак послушен и изпита ще вземе. На 27.12.ще чакаме почерпка.

Мами, да питам имате ли още колики, че моето диване от сутринта не е спряло да крещи и да реве, видях се и аз в чудо... Ето го спа 5 мин и почва пакс мрънкането и а пръдне-а е ревнал Sick
Ставам Sad, а исках да пиша още

# 134
Оле аз май се притесних..Като чета виждам че повечето бебчета които са големи колкото нас пият от 140-до 190 гр мляко.Ние пием по 100/110/120 и много рядко 130.Педито каза да не я тъпча и колкото ни се яде толкова.Първия месец качихме 1,750 а сега като ходихме 1,000кг."Качва като по учебник"така ни каза.Проблема ми се струва че не е че нямаме апетит,а вечно заспива докато се храним  и така отова 1 час че и повече.Така се накрижяжа на края че почва да бута биберонатаи за това спираме-а и защото докато се нахраним и то станало времв за следващото хранене.Като я гледам ми се струва даже ухранено бебе,цялата е на гънки,и като се къпем чак дудката не можем да и видим-като шарпейче. Blush,и едни бузи вади....Имали някой с нашия проблем?
Искам да ви питам ,вярвате ли на "уруки",защото от както сме се родили ходим през 2/3 дена да ни баят.Аз уг си мисля че това са бабешки работи ама гледам  че като и баят и тя веднага се успокоява и заспива(пак сме постоянно с грижнички и се примиваме с вода някой като я види.Дано не ви звучи глупаво.От 3 дена беше го ударила на рев..........и на ръце не се укротяваше. Вчера вече беше кошмар с часоже пищеше -направо беше в истерия.Посред нощите ходихме при една баба и каза че пак била много уручасана че и преспала(а така по трудно се бае) прибрахме се и тя като откърти ...........още спи и  се хранихме в заспало състояние.Незнам ама аз вече вярвам newsm78АКо още някой се интересува за боденца на джуджета (от Бургас )да пише на едно място има даге и размерчета и не са тънки а платни/връхни.На всички които имат повод честити и лек ден!  bouquet Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт