и аз да се включа с резюме.
Борислав понякога си държи главата, но това зависи от настроението му. Нищо не са ми споменавали за рахит и само по 2 капки вигантол пие. Клати си главата като куче на задното стъкло на кола (помните ли ги тия играчки?) - засега гледам да не се притеснявам. Когато успея да видя слънце го влача на разходка, но тука мъглата не се е вдигала от 2 седмици (а ми казаха, че в София имало и слънце през това време).
Стряска се понякога - особено на резки шумове и на найлонови торбички. Още в болницата сънуваше - обзалагам се, че лошия сън беше акушерката с инжекцията за антибиотика и се надявам аз да съм била хубавия сън.
От около 3 седмици се научи вечер да реве. Ама е страшно. Май се върнаха коликите с пълна сила. Нищо освен сукане не го успокоява. И понеже тъй и не си останахме сами с него и баща му, се е научил да го разнасят. Мисля, че от това са ми болките в гърба, понеже и баща му се оплаква от същото, а той не го кърми засега

За килограмите - аз никога не разбрах колко качих и колко ще свалям, знам само че са много. Имам спонтанен аборт месец преди тази бременост и не можах да върна няколкото, които качих с първата. Така че засега си нося "бременните" дънки - само им затегнах ластика. А и освен в квартала никъде не ходя.
Да ви питам - вашите дечица посягат ли към играчки? Моето още не ще. Аз и не знам какво да му закача в леглото. Има активна гимнастика, но като е буден го нагазват бабите и той само си лежи на нея.
Отивам да храня.
Аир, успех на изпита. Ще го вземеш няма начин.
Зелче, снаха ми водеше племеника на хомеопат във Варна. Ако проявяваш интерес да я питам за име и координати. Тя беше доволна, но детето е голямо - беше на около 7-8 години когато отидоха за пръв път.
Лека вечер.

.
имам чувството че ще се откачи.

, каза че така я проверявала за рахит ,но нищо обезпокоително не каза.

,дано ви се размине

Мен ме предупредиха да пускам музика на бебо за да свикне с шума. Умерена разбира се.
Иначе всички бебета се стряскат и това е нормално. И не е задължително рахит. А за съня се сетих нещо.
.Валка, щом има съмнения е хубаво да се проверят. Дано са напразни тревогите.
Весе, определено усещат, че те няма и притеснението на тези, които ги гледат.
Нормално е да изпадаш в лека депресия, особено ако много си свикнала с хора. Аз също работя с едни и същи колеги от 10 години и отдавна сме и приятели. Говорим много по тел, пък и аз ги каня редовно в къщи, за да не изкукам съвсем. Освен това съм балерина,т.е. свикнала съм да съм слаба и тялото ми да ме слуша,мускулите да са стегнати и т.н. Е, не съм се мърдала от месеци, схваната съм цялата, болят ме стави и сводове и съм 8 кила отгоре... На всичкото отгоре почти сама си гледам Анастасия и почти не излизам навън