моето също се стряска плаче върти си главата - но на прегледа казаха че неможе да става и дума за рахит, а и качваме като по учебник килца - ни повече ни по- малко / ейй натуралния линд бил ма мноого вкусен сега си допивам кафето
/а моита майчица ми е изпратила разни джаджави работи и за каката страхотен коледен костюм рокличка за джудже и шапка ... бе много неща ама за бебка костюма един странен - верно че е червен на снежни човеци и елхи ама има и синъо на него
/ и ботушки с мнооого сладки , с таз мойта майка няма да се отслабва ми тя всеки месец колетче и половината е с шоколади и мъжо затлъстя покрай неините подаръци
- вчера ми се нерви ми коланите не го хващат даже вече
много хубав гащеризон с лигав и чанта и една голяма кутийка за бебовски неща ми е изпратила една нейна приятелка прави дизайнерски кутии за бижута и козметика, много талантлива жена аз имам вече две нейни кутии и ще ви ги снимам да видите как твори красоти
а картичките който ни е изпратила са рисувани от сакати хора - с нозе и уста
малко ви досадих но като нямам на кого да се похваля - да ви се оплача няма една приятелка тук - мислех си че с едно момиче от компанията ни което беше ще си допаднем и тя има бебе на 6-7 месеца вече но уви - отказва ми да дойде на гости а живее наблизо - като е лошо времето вместо да се сабираме за да обменим някоя приказка предпочита да си стои вкъщи - а ми писва да чистя напред назад и да вися в нета само
иска ми се и живи хора да видя
, адреса ми е в профила 
Аз бях с хроничен бронхит като дете и съм изпила всичките антибиотици на света...и пак си бях жизнена и енергична,но по-добре че навреме го хващат и ще и мине.
.Вчера се обадих на този лекар и отидохме-тя като взе да реве и да се дере няма да ви кага какъв ужас беше,все едно я бием.От зор първо се напишка а после и другата работа си сварши
(голям смях падна за нейна сметка)а прегледа не е болезнен и доктора беше внимателен ама ние нали сме си глезли............казаха ни че няма нищо обезпокоително.но лявата става трябвало (и дясната също)да бъде на 60 градуса а при нас (само едната)е между 55 и 60.но това се срещало при почти всички бебета и се водило като физиологична недоразвитост и се оправяло до 3 мес. и половина.Като ги наваршим ще отидем пак на преглед и ако не се е оправило ще ни прати на ортопед.Питах какво евентуално ще е лечението-ортопедични гащички.Дано да не се наложи.За момента се опитвам да запазя спокойствие.Гледам че почти всички се оплаквате че бебенцата се стряскат много и при нас е такова положението.ЗА сега толкова от нас че работа ни чака.много целувки на всички ангелчета
, та я изхвърлих и пак наново
, все мърконка, а аз като се върна и го гушна, кротав и заспива...Сигурно усеща, че ме няма...