Коледна елхичка грее, ОКТОМВРИйчето я гледа и се смее!

• 12 527
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Честита месечинка на Вики, Ема и Митето. Tada И да ги слушат мамите. smile3503

# 76
Добро утро, мили мамчета!
Ние с Влади сме добре.В четвъртък сме на консултация и тогава ще се отчета.За ваксините нищо не мога да кажа, защото не знам какво ще каже докторката.Е, благодарение на вас съм ориентирана в абстановката.
Поздрави и честито на всички, които са имали и имат поводи! newsm51 smile3525  bigdance2
Ох, коя щеше да ходи на изпит в Тръново  newsm78.....Успех и много късмет!
За клатенето на главичките-то може да продължи до 5 месец.Не му се шашкайте.Не забравайте, че бебо още не може да си държи добре главата.Не му е заякнало вратлето.Нали за това се правят упражненията и масажите, за мускулите и костите на бебо.
За сънуването-да бебетата сънуват.Моя също се стряска, но се и усмихва.
Кръци, беше писала , че нашите юнаци си причат.Ами аз като гледам всички ни малки слънчица намирам прилика, ту с едно , ту с друго.Най-важното е , че са най-хубавите бебета! newsm44 smile3503 smile3534 newsm62
Килограмите-аз свалих 10кг.Още не съм ги наваксала, но имама още 20 да свалям.Обаче изобщо не ги мисля, защото това са най-сладко качените килограми. moresmile
Целувки!  love001

# 77
Добро утро мамчета Simple Smile

Благодарности на Кръц и Херка!  bouquet

Като гледам майничките много са активни  Hug

Аз вчера имах работа и помолих мамето да дойде да гледа Ема. Изцедих мляко за две манджи и дадох наставление за замръзената кърма, ако не смогна да се прибера и стане време за трето хранене. Всичко си беше на шест с изключение на това, че аз щях да се пръсна Blush Ема не беше повръщала, вероятно защото порциите са й били точно колото трябва, а когато суче (някой беше споменал, че по навик си хапват) явно си дърпа повече и после веднага ми го връща Simple Smile е не в косата Laughing, но един ден се бях навела да си я цункам по муцунката та замалко да ми уцели устата.  Simple Smile
Са ти толкова кърма изцеждаш, кога? След кърмене ли? И от едната или от двете гърди?
За стряскането и Ема се стряска при по-силен шум, но не плаче, а само промърква тихичко и ако съм наблизо я погалвам по главичката и си заспива, ако не съм наблизо, докато стигна до нея и вече е заспала. По същия начин и се усмихва на сън Heart Eyes
Илянче и аз карам кола и возя Ема в кошницата при това на задната седалка. Закопчавам й коланите, връзвам кошницата с колана на колата и хайде на път. Тя обикновено спи. Доста често обаче се хващам, че докато карам оглеждам обстановката и преценявам има ли къде да спра ако тя се разплаче. Стигнах до извода, че има аварийки за тази цел и ще спра ако се налага пък да ме заобикалят...........Не е ли така? За сега не се е случвало и се надявам да не се...
Мише не се притеснявай предварително!!!
За килограмите: Аз качих 13 кг. и докато бях в родилното свалих 11. Та от тогава до сега си стоя с останалите 2. Не ми пречат. Аз също си хапвам и много налитам на сладичко и то при положение, че хич не съм фен на сладкото.
Имам си все още малко коремче, но... 9 месеца в едната посока, сега 9 месеца в другата. Линията започна да избледнява.
Таралежче, благодаря за честитката Hug
 beer  food002  ura
Честито на Вики и Митето Grinning

# 78
Ха, объркала съм се Sad
Лови благодаря!!! Grinning

# 79
  • Стара Загора
Дзаки, дзаки  Party Party Party
Добро утро ан мен и Слави. Снощи бях на поредния банкет и като се прибирах но нощите си мислех, че вече документите за развода ще са на масата обаче сержи излезе железен Mr. Green Днес гледам като кълвана фитка Crazy
От сутринта до сега два пъти успя да ме напикае моя син..явно си отмъщава, че снощи купонясвах без него и мъжо Mr. Green
За килограмите..моля, моля..КалиМа и Ели на опашката след мен...аз държа първото място по свинщина Mr. Green Макар през бременността да свалих 7кг..после си ги качих пак седемте и като изленах от АГ-то бях - 10кг. Mr. Green Но стартовите са ми много високи стойности Crazy

# 80
Добро утро и от нас  Hug

Благодарности на Кръц и Херка! Страхотно са се справили както винаги  bouquet

Ние в петък ходихме на консултация. Качили сме 1.200 и вече Юлето е 5.050кг, 54см.
До тук добре, обаче категорично ми ОТКАЗАХА направление  за ортопед newsm78. Нищо му няма на детето, аз нали го виждам - така ми казаха Sick И какво сега 35лв е на частно прегледа. Ако е задължителен този преглед - хвана ме яд - от ъде на къде да го плащам newsm78 За какво е тая каса и да се осигуравям???
И Пентаксима си купих - по 63лв. от Търговска лига. Поръчвайте го направо там. Наистина поизчезва, нямам идея защо. Аз така направих, след като питах в една две аптеки.....Сега се притеснявам като отида в петък на имунизация дали ще й го бият. Нашата докторка отказвала на майките newsm78, аз за това предварително не съм й казала нищо, направо ще й се изтърсим с ваксината
Алекс126 вие какво направихте с ваксините???

такааа за килограмите: още съм +10 #Crazy уж трябваше като кърмя и да се посмаля, но не - откакто съм родила не мърдам Crossing Armsкакво ще правим??? Опитах се леко да понамаля не основните хранения, а разни междинни похапвания предимно на сладки неща и веднага ми понамаля кърмата. Примирих се, че докато кърмя ще съм си свинче и няма да взимам мерки за вталяване. Иначе баткото го кърмих десетина дни и до третия месец се бях възстановила.

оф хайде че се размрънка  - после пак Hug

# 81
Привет и от нас Hug Hug,
По въпроса със сънищатата и наш Сашко от няколко дена забелязвам че както си спинка сладко се буди и плаче или издава старанни звуци,но така беше и с кака му,то си и нормално,дори сега малката ми дъщеричка от време на време се буди и бълнува,има такива периоди при децата.
С килцата гледам че започвам да свалям и да се вталявам smile3501,но има какво още да се желая лека по лека ще вляза в форма newsm03.Но май сега със Сашето по-бързичко ще се въстановя,само 14 кг качих,но след като излязох от МД имах да свалям 9кг,но после до като кърмих пак ги качих и сега от както сме на АМ изцяло,пак свалям килцата,ходя си на фитнес и хапвам по-малко,след 18.00 часа съм само на течности Simple Smile
Живи здрави смятам след нова година да тръгна и на масажи,фитнеса си го продължавам и  хранителният режим си остава същият,до 09.03 може вече да съм в форма за малката ми дъщеричка за рожденият и ден вталена newsm10.
Утре съм на банкет,и за моя радост влизам вече в 2 панталона,така ще има какво да облека за събитието,мъжо утре вечерта ще гледа децата да види как е с две,че все ми вика че било лесно,ей сега ще се увери колко ми е лесно през деня newsm03.
Днес е гадно времето в Сф дъждовно и уви няма да се излиза ужас Cry
Целувки на всичка малки и големи палавници newsm51 newsm51
Теди

# 82
Добро утро и от нас Hug

Мише,
не се тревожи, сигурна съм, че няма тик детео.Още не му е стабилно вратлето и затова така си клати главичката
За стряскането,Цеци много се стряска.Това за рахита сегаза пръв път го чувам.Нашата фонтанелка е доста голяма и бебко пие по 4 капки вигантол. SadКакто и си пълнее, направо умирам от ужас с тоя рахит Shocked

Хера, Слави е много хубав пу.пу Hug Голям сладурко е и изцяло прилича на теб като го гледам. Нашия тати и той гледа Цеци, когато аз излизам.Браво, че си имаме такива мъже.Много по-сигурно и спокойно ми е, когато той е с него, а не свекито примерно Crazy

Аир, нямам нищо против да сложа друга снимка на Ради, където е усмихнат, но пък незнам как Хера им намалява формата. Аз си мислех да сложим на всички бебчета с рогца и костюмчета, най отпред, в много умален вид, но като незнам как се прави newsm78
За колограмите и аз качих 13, ама само на корем.До последно си влизах във всички дънки, само не закопчавах.Сега си имам малко коремче, а линията избледна от пъпа нагоре, остана само от пъпа надолу Crazy.

# 83
Здравейте и от нас , ама при нас новините не са весели. Регистрираме първо пиене на антибиотик  Twisted Evil била пред бронхит  newsm78 каквото и да значи това, кашля като дърта тютюнджийка  Cry и ни изписа антибиотик още нещо за отхрачване и сироп стодал. В интерес на истината бих могла да кажа че детото ми е здраво и със супер жизнени показатели, само дето кашля, иначе се смее и гука  Tired от къде дойде това чудо направо не знам, аа и температура няма  Confused Днес пак ще ходим да ни слушат, дано нещата да съм към по добре Tired

За килата, ама имам още 6 за сваляне ама се бяха толкова и като родих така че не знам дали въобще ще ги сваля  Whistling в нищо мое не влизам  Crossing Arms

За ваксините пак сигурно няма да ни ги бият, поне докато не се оправи  Confused

това е от нас за сега  Hug 

# 84
  • Някъде в Европа...
Хайде пак съм на линия! Успях само 40 мин да дремна и Ради се събуди Simple Smile. Пак нещо не беше в настроение и пищя, кърмихме се с рев Sad. После си го погушках малко и сега пак спи.
Кръц, добре си го замислила това със снимчиците. Дано Херка се вклщчи и да го осъществите. А иначе за рахита, малее, еи сега се начетох на ужасии, а нали и ние направихме едно скоково порастване с това удвояване на рожденното тегло за 2 месеца и с тези 11,5 см. Дано няма нищо. А може и бебчовците да минават през такъв период сега, дано Praynig
Таралежче, аз съм с изпита. Май ще се надявам да го взема само от стискане на палци Simple Smile, с наученото едва ли ще стане. Но нищо, сега бебчо е по-важен, пък изпит все се взема Simple Smile. За тези 2 год, който съм вкъщи се надявам да стане Laughing
Зелче, дано бързо се оправи бебчето Praynig
Херка, това са те военните, дисциплинирани и изпълняващи заповеди Simple Smile, казваш му да стой вкъщи и той стой Laughing. При нас лошото е, че и двамата сме в униформа...... и работим на едно място, та банкета е един...Викам аз на моя, аз ще отида на банкета, ти ще гледаш бебо, той-добре, ама колегите му ми се обадиха веднага и и казаха, че на банкет ходел този, който работел Joy. Та ще се размина аз.....
Хайде, че Ради се събуди

# 85
 Simple Smile Намаляване формата на снимка Ако имате под ръка някаква графична програма, от сорта на Фотошоп например, избирате от менюто Image -> Size и намалявате до нужния размер.
Пак за рахита Прочетох това-онова и се ужасих. Ние почти имаме всички симптоми, стряска се, поти се когато суче, върти си главата наляво надясно ....абе, пази боже
Днес сме на консултация и ще питам изрично лекарката дали всичко е наред.
Имайки впредвид че се роди 4 420 и е дебело бебе общо взето
Пловдивчанки излизате ли на разходки често ? Някой да посещава често парка Белите брези ?

# 86
  • Някъде в Европа...

Пловдивчанки излизате ли на разходки често ? Някой да посещава често парка Белите брези ?

Повечето сме "тракийки" Grinning

# 87
  • Стара Загора
Ох Зелче много лошо това с антибиотика  Sad Дано бързо се оправи Пламенка. Ти що не прабваш с хомеопат...ако имате някое светило или изпитана докторка според мен отиди...
За снимките - момичета мисля, че Калима с тези творения със фотошопа ще може да направи чудесен колаж на джуджетата  Laughing Аз съм в кръжока - пречат ми ръцете...забравихте ли Mr. Green Мога да ги намалям само. До тук ми стига пилешкия мозък само Crazy
AIR-че и Кръци..аз бях на банкет с мамите от форума послучай успешния първи ден на благотворителния базар в Стара Загора...фирмения ми беше в петък Mr. Green Както каза моя мъж...твоите банкети край нямат Mr. Green
Ох за рахита не ми говорете  Confused Спичам се за всяко нещо  Twisted Evil

# 88
 AIR бебетата ги е срах от високо - повечето  като ги повдигнеш се разплакват, и в къщи татито ни се радва така но аз му забраних  Naughty, не им е приятно на бебоците - нопък да и се плези и да и прави разни физиономиии - това е най любимото занимание с баща и.
днес чакам сестра си да дойде от велико търново  Mr. Green - не съм си ходила от две години там  Embarassedа виж с цял мол са напред вече  Rolling Eyes да вземем да се местим пак натам  Mr. Green

# 89
Здравейте от нас с Али! Simple Smile
Да, развали се времето и в Пловдив и майничките се активизирахме! Simple Smile Оххх, какво ще правим цяла зима...  Close
Момичета, аз вчера специално питах педито за рахита. Тя каза, че много рано било още да се определи има ли рахит бебето. Каза, че края на трятия месец най-рано се разбира има ли или няма рахит. Така, че тези симптоми, които всички ние виждаме не са показател. Не се притеснявайте. Не може всички да сме с рахит, нали???  Rolling Eyes
На Ели_гу, искам да ти кажа, че не трябва да се притесняваш за килцата. Та ти си много висока и така също си изглеждаш добре. Аз с моите 1,60 м.... А Криси, въпреки, че го видях ревящ е голямо сладурче!!!  Party
Аир-че! Ще стискаме палци за изпита! Мисля, че ще го вземеш още първия път! Късмета е на страната на родилката, не знаеш ли!!!  smile3521
Мамо Здравке, малко ни е далеч белите брези, но пък като се стопли временцето и разредим кърменията аз съм навита за дълги разходки, така че можем да се видим, защо не! Simple Smile
А с тракийки също се надявам да се срещаме като се оправи временцето. Мен разстоянията не ме плашат, а и в Тракия всичко е наблизо. И без това при нас не мога да открия нещо хубав парк за разходка... newsm78
ДБС, за изцеждането. Вечер след последното ядене преди голямата пауза си изцеждам гърдите изцяло, и събирам около 90 мл. и сутрин, пак се изцеждам към 80-90 мл., та така се събират 170-180 мл. Иначе вечерната кърма я държа в хладилника през нощта и после добавям сутришната и замръзявам.  Peace
Зелче, наистина можеш да се допиташ и до някой хомеопат, и аз съм чувала много добри отзиви от мами, но тук в Пловдив.
Уффф и на мен ми се е доходило на банкет. Ние с мъжа ми работим заедно в семейна фирма и се събираме с шефовете (майка ми и баща ми) редовно в някоя къща, така че банкет на ресторантче не се очертава...  Wink
Лещата ми се стопли, отивам да похапвам!  wavey

Общи условия

Активация на акаунт