,Честита месечинка на Слави да е жив и здрав и да радва много мама и тате

Ей момичета чак сега сядам пред компютъра цяла сутрин какво ли не правих,малкият Саши от няколко дена ме прави на брън
,иска си момчето внимание,не иска да е сам,а мама не може по цял ден да се занимава с него,има домакинска работа да свърши,абе ужас с тая домакинаска работа няма свършване,до вечера докато си дойде мъжо съм като пребита.................... 
Да ви кажа аз си имам стелизатор на Avent и съм много доволна с него отгледах Елена,а сега и Саши много е удобен за 5 мин стелизирам шишета и приключвам не му мисля повече.
И нашето джудже САШИ един на мама и тате
-mas: през деня не му се спи в леглото,заспива ми или в количката или в порт бебето,ама ноща си спи в леглото вече. 
Вчера на банкета беше супер ,не е лошо човек да ходи така от време на време да се види с колеги,да смени малко обстановката.
И ние като всички малки мошмороци пеем и викаме АГУ,смеем с цял глас,големи сме си вече
.Целувки на всички мошмороци

И още: следващите болнични последно директно от НОИ ли ще се изплащат?????
само ме дразните с тия бири и ракии
Повече бодърстват или повече спят през деня? Малчо спи цяла нощ (1,3,5хранене по половин час), а през деня по 1 час м/у храненията. о/о 1 - 1и1/2 ч. бодърства . При вас как е?Струва ми се доста.

май взе че му хареса сока. Другата седмица ще пробвам със сок от морков.
Пила съм и чая на Хип, но този има по- добър ефект.

че да ми е хубаво детето за колажа, после ще пратя
Ама ще нося...щом требе
.