Коледна елхичка грее, ОКТОМВРИйчето я гледа и се смее!

• 12 513
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте и от нас Hug Hug,
Честита месечинка на Слави да е жив и здрав и да радва много мама и тате newsm03 smile3525
Ей момичета чак сега сядам пред компютъра цяла сутрин какво ли не правих,малкият Саши от няколко дена ме прави на брън newsm03,иска си момчето внимание,не иска да е сам,а мама не може по цял ден да се занимава с него,има  домакинска работа да свърши,абе ужас с тая домакинаска работа няма свършване,до вечера докато си дойде мъжо съм като пребита.................... Sad
Да ви кажа аз си имам стелизатор на Avent и съм много доволна с него отгледах Елена,а сега и Саши много е удобен за 5 мин стелизирам шишета и приключвам не му мисля повече.
И нашето джудже САШИ  един на мама и тате Close-mas: през деня не му се спи в леглото,заспива ми или в количката или в порт бебето,ама ноща  си спи в леглото вече. Simple Smile
Вчера на банкета беше супер ,не е лошо човек да ходи така от време  на време  да се види с колеги,да смени малко обстановката.
И ние като всички малки мошмороци пеем и викаме АГУ,смеем с цял глас,големи сме си вече newsm68.
Целувки на всички мошмороци newsm51

# 181
Vesseto s и мен ми е супер Х за тия болнични...
Като ходих за предния болничен при педито,сестрата ми каза че не може да ми даде за целия период оставащ до изтичане на тие 135 дни,защото влизали и в другата година.За това ми даде само до края на тая година,а сега още първия работен ден на новата,ще ходя да ми даде за остатъка до 135. Само дето не ми е ясно на кого трябва да го занеса?!?  newsm78 И още: следващите болнични последно директно от НОИ ли ще се изплащат?????  newsm78  newsm78  newsm78
Изобщооооооооо...объркана работа!!! Вместо да те улеснят, напротив-разкатават ти фамилията! Да не говорим че за тая еднократна помощ,стигнах чак до главния счетоводител на "Социални грижи" във Варна,ама толково се вбесявам като се сетя,че не ми се говори за това...
Някой има ли достоверна информация за цялата тая кашотина или ще чакаме да дойде догодина и ще разберем сами като виснем по опашките!!!

# 182
  • Откъм Варната
Зелче пращаи снимка не е късно

Херка ще видите вие като спра да кърмя един ден #Cussing out само ме дразните с тия бири и ракии

На консултацията преди малко ми казаха да давам сокче от ябулка 1-2 лъжички, но не за захранване, а за вкуса.  Пораснали сме с 930 кг и 3 см за 1 месец Joy
Момичета носите ли бебоците в кенгуро, на мен докторката ми каза, че е рано още и се чудя newsm78, не че само там ще го държа, ама ми трябва за да мога да ходя до Пикадили, Метро и т.н. без да ангажирам други хора

matsa_gk на мен пък ми дадоха цял болничен за остатъка от тия 135 дни

# 183
за болничните- моят също свършва през 2007г, но ми го дадоха цял и си е на старата бланка. Тия пък от офиса на Весето на кви се правят-много ясно че като е продължение на стар няма как да е в папката за януари и не им трябва нова бланка...
KaliMa, столче за кола нямате ли? Аз миналия ден за пръв път се пристраших да вляза с Кристиян в Метро и ни пуснаха. Беше с бейбипорта и бам в количката...
Отивам да храня, че зверчето се събуди.

# 184
  • Откъм Варната
Столче/кошница нямаме за сега, но в скоро време трябва да се сдобием, че ще ми върши и добра работа из в къщи, вместо шезлонг, бебо много взе да се оглежда и в леглото му е скучно  Simple Smile

# 185
  • София
Весе, мисля, че трябва да се представи декларация 1 в НАП. Само,че се променят данните. Досега попълвала ли си такава декларация? Аз се водя на работа при баща ми и това направихме. Подадох  декларацията с промяна в данните. Открихме банкова сметка и по нея ги превеждат всеки месец. За болничнитепървият ми е до 12.10 (термина), вторият до 11.11. и утре отивам за продължението и ще ти кажа до кога е .
 Момичета по колко ви спят бебоците? newsm07 Повече бодърстват или повече спят през деня? Малчо спи цяла нощ (1,3,5хранене по половин час), а  през деня по 1 час м/у храненията. о/о 1 - 1и1/2 ч. бодърства . При вас как е?Струва ми се доста. newsm78

# 186
  • София
Честити три месеца на Слави!  smile3525 Херка, много радост да ви носи малкия юнак!  Hug Ще пийна една Загорка за здравето на Слави!
Момичета, не съм писала от няколко дни, но така ме мързеше... а и нещо май се разболявам  newsm78. А вие сте изписали толкова много, че едва смогнах да ви изчета.
Фрики, моя Ангелчо в началото спеше само на дясната страна и аз се бях притеснила. Главата му се беше сплескала. Но докторката ми каза, че при нас няма нищо обезпокоително и втория месец малкия започна сам да спи на лявата страна. Мисля, че с масажи ще се оправи малкия. Пожелавам ти скоро да се похвалиш с добри новини!  Praynig
Евелинче много се смях на твоите планове за Благо  rotfImao
За стерилизацията - аз ползвам стерилизатор за микровълнова на Авент и съм много доволна. Слагам всички биби и шишета вътре и за 5 минути са готови.  Peace
В последно време моя синковец също много се плюнчи. Не знам на какво се дължи, дали е свързано с растежа на зъбките... Но ми струва малко рано още за зъбки  newsm78
Тази седмица за пръв път дадох сокче от ябълка на моето Ангелче. В началото започнах само с няколко лъжици, а днес му дадох около 30мл и моя юнак си ги хапна и се усмихва ...  newsm62 май взе че му хареса сока. Другата седмица ще пробвам със сок от морков.
Майчета, в последно време кърмата ми започна доста да намалява и вчера си купих от билкова аптека Лактогонен чай. Представлява смес от копър, анасон, кореандър и резене в различни пропорции. Струва само 1.30. И да ви кажа пия го едва от вчера , а вече има поразителен ефект- днес не съм дохранвала с АМ. И аз самата си чувствам гърдите по- големи и по -напрегнати от преди. След хранене дори успях да изцедя 40мл.  smile3521 Пила съм и чая на Хип, но този има по- добър ефект.  
Приятна вечер от нас с малкото Ангелче  newsm47

# 187
Весе моят болничен е до 21.01.07 г. и обещах, че когато го занеса ще питам как стоят нещата, но още не съм ходила до работата си. Вероятно ще отида в един от трите дни между празниците и после ще пиша.
KaliMa ние Ема я носим в кенгуро от деня в който го получихме (Ема нямаше навършен месец). Ползваме го спокойно защото на него има долно ограничение за тегло 3,5 кг. и 54 см. Освен това вече бяхме посетили ортопеда, който ни насърчи да я носим в кенгуро, като каза в началото да й придържаме главичката.
Херка честита първа четвърт годинка!!!  Hug Да ви е живо, здраво и щастливо детенцето!!!

# 188
Херка, ще те взема, ако мъжо нещо се откаже от теб Heart Eyes

Кали Ма, не се ядосвай после много бързо се наваксва, пък и обещавам да те нося до вас, Хера като дойде, защото явно е че тя ще ни е опорна точка за събиране   Hug Хайде аз отивам да  photo че да ми е хубаво детето за колажа, после ще пратя  Wink

# 189
  • Откъм Варната
...обещавам да те нося до вас, Хера като дойде...

Пък и Хера ще ти трябва за да ме носиш, не съм от най-леките  Wink

# 190
Здравейте момичета,
отдавна не съм се включвала, но това е защото нещо не мога да се наспивам. Вие как сте? Стига ли ви съня? Нашето момиченце през деня е супер спокойно. Занимава си се и сама без да плаче. Единствено заспиването нощем ни е проблем. На ръце заспива веднага, но тръгнем ли да я слагаме в нейното легалце и веднага се ококорва. И така процедурата се повтаря понякога до 1 часа, че и до 3 часа сме стигали. Вие какви тактики имате за нощното приспиване?

лека ви нощ на всички и да се наспите добре!

# 191
  • Стара Загора
...обещавам да те нося до вас, Хера като дойде...

Пък и Хера ще ти трябва за да ме носиш, не съм от най-леките  Wink
Казала съм за кила не се борете за първото място Mr. Green И там съм първи номер Crazy Ама ще нося...щом требе Hug
Значи Зелче викаш смело да се хвърлям в банкетите...ако мъжо ме натири ще ме приютиш  Rolling Eyes Mr. Green

# 192

Значи Зелче викаш смело да се хвърлям в банкетите...ако мъжо ме натири ще ме приютиш  Rolling Eyes Mr. Green

нали туй викам вземам те барабар с детето  Mr. Green

Кали Ма не се притеснаявай на всичко носим- вар, киреч, тухли, на бой най вече  Mr. Green

# 193
Здравейте купонджийки Hug
Я на бързо и аз да се отчета.Днес бяхме що годе послушни с изключение на гадните колики. #Cussing out #Cussing outИначе бебо си се усмихва на мама и пет пари не дава че тя не се е наспала и че има да върши куп други работи Crazy Laughing
По отношение на стерилизирането аз съм на стерилизатора на Чико за микровълнова и страшно много ми е удобен,въобще не мисля и да се занимавам с тия тенджери. Wink.Освен това е и ефтин.
Фрики наистина миличка дано бързичко се поуправи малкия Андрес и наистина тези масажчета ще му помогнат много.
На водичката ние не сме големи фенове и пийваме колкото да си оплакнем устичката но не винаги.Тези дни се отпусна та пийна малко чайче от семена от копър,давам го заради коликите.
Не знам как ще започнем със сокчета или там каквати и да е друга храна различна от на мама  млякото newsm78 #Crazy Sick.
Миметка за недоспиването не ми се и говори все си вървя като патка из къщи въпреки че моя юнак взе  вечер да спи около 7 часа но на мама не и е достатъчно май. Crazy
Днес татито ни купи елхичка и ние имаме за задача да я украсим Joy Joy
Калима пращам ти моето джудже за колажа.
Айде отивам да погледам филм,че незнам от кога не съм го правила. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 21 дек 2006, 22:28 от mira sm

# 194
  • Откъм Варната
Големи рогца, голямо нещо, няма място за бебоците на колажа, чакам последни снимки и утре вечер да слагам елементите и да качвам в снимка.бг, за сега се очертава да е във формат допустим за 1 стр. , сожих няколко елемента и се сетих, че може и на Митака една снимчица да сложа, него милия го бях забравила Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт