Коледна елхичка грее, ОКТОМВРИйчето я гледа и се смее!

• 12 512
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте малки, големи и още по-големи.............
Гледам и на тая темичка вече сме и "взели въздуха", та да се впиша докато още може  newsm68
Честита месечинка на Слави!
Зелче, ти май само си търсиш повод да "заплюеш" зетче...даже и свекървата си готова да поиш и носиш  Drunk Wine Glass cheers...Ма недей така! И ние моми имаме  smile3522
Мами от Надежда, хайде утре на "опознавателна среща"!
Ако ви се излиза, де-пишете лични.....
О, лека нощ, да се наспите, че и мен ме вика възглавницата! smile3524

# 196
o6te nqmqm kirilica Sad

4estito Q1 na Slavi na Hera, da vi e jivo i zdravo mom4eto i da vi radva mnogo  Simple Smile

Friki, s masaj 6te se opravi Andres.

Iskam mnooogo da vi pisha, no nqma da vi dosajdam s tazi latinica  Embarassed Embarassed

p.p. Vidqh se s Yany /sigurno skoro 6e se vklu4i/- vyzhi6tavan i se na silata! A malkiq Aleks4o e mnooogo hubav i sladyk i visok Simple Smile Kak Dari izglejda kato mqlka feq  Heart Eyes

# 197
Много ви благодаря за подкрепата и милите думи,моми4ета,много добре ми дойдоха.
За стерелизатора.Ползвам електри4еския на Авент и съм доволна.Веднъж на три седмици се дезинфектира с лимонова смес.
За коли4ките и търговските центрове.Ами още не мога да повярвам,4е не пускат с коли4ки.Голяма,абсурдна глупост ми се струва.Това по закон ли е,какво е?Давайте да се организираме форумските мами да го премахнат това,щото е голяма дискриминация за мамите.Тук няма такива историй,просто ти слагат една лепенка като влизаш и ти я махат на изхода.
Евелин4е,споко.Мъжте не са ни взимали щото сме били слаби едно време.
Лови,Андрес спи и бодърства според зависи.Ако сме навън с коли4ката или с колата само спи,няма бодърстване.Ако сме удома сутрин и следобед има бодърстване по около два 4аса.Но общо взето е поспалив4о.
Да се похваля,4е от понеделник се опивам да не се тъп4а със сладки работи и успявам да устоя на изкушенията Mr. Green.Оба4е на кантара никаква промяна Sad засега.Ако и следващата седмица няма ефект ще се замисля дали да продължа с тези лишения.

# 198
Добро утро! Много спинкате още...
Честит 3-ти месец на Алексчо на Яни-да е жив и здрав, а мама чакаме да се включи скоро.  bouquet
За бодърстването -ние почти не спим през деня. Ако между храненията има 4 часа , то 1/2 са за хранене, 1/2 или час за спане и останалите са бодърстване.Тази сутрин е станал в 5, папахме, спа до към 6 и оттогава до 8.30 пръцкане, колики, после смях, после пак колики, поспа 30 мин колкото да се измия и ето го сега пъшка и чака манджа...
До после

# 199
Много съм отвеяна:

Честити месечинки и на Мила и Жулиенbouquet

# 200
Здравейте майчета!!!
Аз тази сутрит тъкмо се зарадвах, че нашата мома се събуди чак в 8 ,след като последно яде снощи в 10 и пак нови тревоги-едното и оченце беше цялото в гурелчета...Миличката...толкова жално ми стана,а тя ме гледа от кошарата и ми се смее!!!
Кажете,на някоя от вас случвало ли се е такова нещо и какво да правя? Сега поизчаквам малко да видя дали ще сълзи и ще звънна на докита да я питам как да действам или направо да я водя да я види.
Възможно ли е да е конюнктивит???

# 201
Здравейте майчета!!!
Аз тази сутрит тъкмо се зарадвах, че нашата мома се събуди чак в 8 ,след като последно яде снощи в 10 и пак нови тревоги-едното и оченце беше цялото в гурелчета...Миличката...толкова жално ми стана,а тя ме гледа от кошарата и ми се смее!!!
Кажете,на някоя от вас случвало ли се е такова нещо и какво да правя? Сега поизчаквам малко да видя дали ще сълзи и ще звънна на докита да я питам как да действам или направо да я водя да я види.
Възможно ли е да е конюнктивит???
И ние сме така от понеделник,слагам капки Тобрекс през деня,а през ноща маз за очите-Тобрекс.Водих я на очен лекар и тя ми каза че или слъзният канал се е запушил,или нещо си е бръкнала в окото,общо взето и тя не знае.Трябва също така да масажираш окото с преварена вода.Окото спря да ни гурлясва,но продължава малко да сълзи.Това за сега мога да ти кажа,ако искаш я заведи да я види педито. Peace

# 202
Леле момичета много пишете

Не мога да смогна да ви изчета...

Честита месечинка на Славейчето на Хера
Честита на Алексчо на ЯНИ, на Мила И Жулиен - нека всички бебоци да са живи и здрави
 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

Пишете ме и мен в списъка със сополите. SadТолкова ме е яд на мъжа ми. #Cussing outБеше болен и уж ходеше с маска.Веднага щом малко му помина махна маската и започна да си играе с Цеци.Завира си носа в неговото носле..На другия ден бебчо вече имаше хрема и то толкова силна, че се дави и кашля чак. Ходихме днес на лекар и стандартното - витамин Ц и черните капки.Сега го гледам милото - стои си, гледка си телевизия и се ококорило, а нослето му черно, черно.Душичката на мама Heart Eyes Ух, толкова ми е свито като му има нещо..Хиляди пъти предпочитам аз да съм болна, само той да е здрав Sad

Фрики, само масажи ще ви управят.Аз имах голям страх от това и непрекъснато му въртя главичката.По едно време се обръщаше само на ляво и така си държеше главата.Започнах да го масажирам по вратлето и той проплака и аз веднага се светхнах, че се е схванал. От тогава не му давам мира, винаги го обръщам, затискам го с възглавници и вече сме ок

Илияна, майната му на камиона, важното, че човека е жив и здрав. А щом той е нов, си има застраховка и всичко се покрива. Моя свекър се занимава със същото и има тир и знам от него, че каквото и да се счупи, всичко покрива застраховката Peace

Калима, аз само не съм разбрала май...Трябва да ти пратя снимка на бебо за колажа ли? newsm78

Момичета, моля ви, които ви няма в списъка да ми пратите данните на бебоците на лични. Мисля, че маца и мариела ги няма, май и още някой.Нали ни изчезнаха страничките и се изгуби информацията

# 203
  • Откъм Варната
Кръц аз взех снимка на Цецко от сноимка.бг, ако имаш друга която искаш да сложа прати да я сменя

# 204
Здравейте, момичета!
Честити месечинки на празнуващите бебоци!
Бързам да напиша за оченцата! Нашето е със запушено слъзно каналче, откакто сме се родили. Капем капки, за да не се развие инфекция и се надяваме да се отпуши само. Иначе трябва да правим сондаж, но това съм го писала вече хиляда пъти. Мамите с подобен проблем трябва да промиват оченцето с памуче, напоено с отвара силна от лайка и да слагат капки, предписани им от педито или очен лекар. Без значение, защото то и без това изборът не е голям. Предполагам, че първо ще ви изпишат тобрекс и дано да се оправи проблемът! Аз повече не искам да пиша по темата, защото ако на вас ви е станало тъжно, защото веднъж бебчо се е събудил с гурлясало оче, какво да кажа аз, когато това е вече два месеца и понякога трябва да напоя мигличките с отварата от лайка, за да може изобщо да си го отвори. Дано бързо се оправите!
Извън този проблем Мартин е добре. Храни се със завиден апетит и се занимава сам и не ме кара да го разнасям из къщата. Не че не го правим, но то е повече за мое удоволствие, даси го погушкам.
Желая приятен ден на всички!
П.П. Радвам се, че някой има новини за Яни!
Калима,аз не съм ти пратила снимка на мейла, защото коледна още нямам, но ще се радвам, ако ни включиш в колажа от снимките ни в сайта!  bouquet

# 205
  • Откъм Варната
Ma4o аз точно това ровене из снимките на бебоците исках да избегна, за това писах да ми пратите, а тези коледните са малко и ми беше лесни да ги сваля, ако искаш дай ми линк към снимката на бебко която искаш да сложа и си в колажа Wink

# 206
  • София
КаЛиМа, и аз пратих снимка на мейла.

# 207
Привет отново от нас!
Момичета,благодаря ви за бързите отговори!
Оченцето ни гледам не сълзи,беше малко позачервено това бялото дето е,ама и това се пооправя.Междувременно се обадих на доки.Обясних и всичко това,а тя ми обясни че най-вероятно е лека форма на конюнктивит и ми каза да вземем капки Тобрин и да капя от тях 3-4 дена. Дано се оправи джуджето,че гледката сутринта хич не ми хареса.

dezirebg дано се оправите скоро.Знам как се чувстваш.
Мачо знам за вашето оченце и ти съчувствам!Съжалявам ако съм засегнала болна тема,но просто исках съвет!Благодаря ти че се отзова!

Кръц, нас ни има на първата страничка-и мен и бебе Вики.Успя да ни вмъкнеш още преди проблеми с изчезналите страници.
Ние също минахме през сополите и ходенето с маски,ама при нас по-скоро нослето беше запушено и горката адски се мъчеше.Нооооо,естествено с вит.Ц,калций,черните капки и физ.разтвор всичко се оправи и сега да чукна на дърво сме добре.

Охххххххххххх,голямо мляскане на тез ръце.............................
Извадих и ги за пореден път от устата и тикнах бибата,ама...до след малко...Какво започна от няколко дена да си лапа ръцете...в чудо се виждам.  #Crazy Ще взема да и залепя бибата на устата,белким се отучи!!! Mr. Green

Айде оставям ви за сега и отивам да глася багажа.Утре пътуваме за злополучната Бяла-аз съм от там.Майка ми така се е наплашила с тая катастрофа дето стана там,че сега ми вика едва ли не да не тръгваме.В интерес на истината и мен малко ме е шубе да пътуваме с малката,ама дано времето е хубаво,полека-лека живот и здраве ще стигнем-бърза работа нямаме.

Така че ако не успея до довечера да пиша:

Весели празници!Изживейте една неповторима първа Коледа на малките джуджета, изпърнена с много усмивки и семейно щастие!!!
 Hug  Hug  Hug

# 208
KaliMa, ето и една наша снимка,ако не сме закъснели за колажа:
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1782856

Иначе и ние нямаме още коледни снимки.От няколко дена стеснявам една шапка,за да стане на малката и все не мога да я довърша...

И в този ред на мисли: я ме светнете как мога да кача снимки на малката в общия албум.Влизам с октомври 2006,но албумите са в "избрани" и никъде не виждам "Добави снимка". Въртя,суча и не става и не става...

# 209
Матса, не се притеснявай! Важното е да се оправите, а аз съм сигурна в това!
Като влизаш, сигурна ли си, че изписваш правилно потребителското име octomvri , защото, ако влизаш като гост, не можеш да публикуваш снимки. Пробвай пак и кажи резултата!
Кръци, дано малкият Цеци се оправи бързичко! Стискам палци! Hug

Общи условия

Активация на акаунт