СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 17

• 50 005
  • 799
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, ако е само жълто тяло, без ембрион, чхг пак ли нараства? 5-та седмица и 3 дни, преди 2 дни чхг беше 2400, но се вижда само жълто тяло, без ембрион, никак не вярвам положителен финал.

# 286
  • София
Отхвърлена ли е възможността за извънматочна? При тази стойност трябва да се визуализира сак

Момичета, ако е само жълто тяло, без ембрион, чхг пак ли нараства? 5-та седмица и 3 дни, преди 2 дни чхг беше 2400, но се вижда само жълто тяло, без ембрион, никак не вярвам положителен финал.

# 287
Да, има сак, няма ембрион, за щастие си е в матката.

# 288
  • София
изчакайте тогава, възможно е да се визуализира и ембрион

# 289
Възможно е да е кухо яйце.

# 290
Наясно съм, че е възможно, въпросът ми беше дали нараства ЧХГ. Но намерих отговор, нараства!

# 291
Наясно съм, че е възможно, въпросът ми беше дали нараства ЧХГ. Но намерих отговор, нараства!
Кога си пак на преглед?
Желая ти най-доброто развитие и да видите ембрион!

# 292
И при мен в 5+4 г.с не се видя ембрион, при чхг над 4000+. След 10 дни се видя.

# 293
Като гледам ще е скоро, викаше ме след 3 сед. Но започна кафаво зацапване, искам просто всичко да приключи по-бързо, защото е мъчително Sad Нали знаете, че се усеща винаги, когато нещата не са наред

# 294
  • София
Зацапването не винаги е знак за нещо лошо, пусни контрола на чхг и прогестерон. Обикновено ембрион се вижда след 6-7с.. При теб се е видял сак, което е добре.

Като гледам ще е скоро, викаше ме след 3 сед. Но започна кафаво зацапване, искам просто всичко да приключи по-бързо, защото е мъчително Sad Нали знаете, че се усеща винаги, когато нещата не са наред

# 295
Благодаря за подкрепата, момичета, означава много. За кървенето знам, имам едно детенце, имах зацапване в 8-ма седмица и кръвоизлив в 12-та. Роди се жив и здрав юнак!

# 296
Здравейте, днес е 11 ден от моята инсеминация, резултата ми е 19.5.
Четох, че след 25 се счита за положителен и съм объркана.
Бременна сте. Стискам палци да се закрепи. Направете второ изследване.

Здравейте отново, аз повторих изследването. Днес 13 ден - 50,6. Малее ми да си кажа.

# 297
  • София
нисичко е, но пък се удвоява правилно, стискам палци за пухкав финал!

# 298
И при двете ми бременности ( една успешна, една не ) първите ми резултати бяха като твоите, около 25 ЧХГ.

С дълъг цикъл съм, късна овулация и реално според АГ е напълно нормално да са такива ( ако и ти си с дълъг цикъл, не се тревожи ), но както е казало момичето преди мен, за д аимаш база за сравнение, трябва да повториш резултата. Всичко добро!
Благодаря за включването! 30-31 дена ми е цикъла, а проблема е че овулацията е засечена на 16ти ден, т.е не е късна - минали са 14 дена. Има и лоша новина - днес имам кърваво зацапване. Все пак утре ще пусна чхг, но при моя случай нещата вървят към втори неуспех. 😔
Момичета, пуснах ЧХГ вчера - от 20 на 100 за 48 часа 😵💫. Имам кърваво и кафеникаво зацапване. Доктора каза, че лигавицата е много тънка, за да се задържи нещо (6мм 🤷🏻♀), не знам какво да очаквам.. Ще чакаме и понеделник пак ЧХГ, междувременно пия утрогестан.

# 299
  • Бургас
Знам, че е рано, но днес си пуснах изследване за чхг, прогестерон и естрадиол. Днес ми е 8ми ден след трансфер на две тридневни ембриончета. Все си мисля, че трябва нещо да се види. Е, не знам какво да кажа. Все се надявах да е повече. Със сигурност ще пусна още един тест и в събота, но въобще мислите ли, че е възможно да има успех при толкова ниска стойност?

Общи условия

Активация на акаунт