СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 17

• 49 990
  • 799
  •   2
Отговори
# 270
Здравейте, момичета! Днес или утре (30-31 ден) трябваше да започне новия ми МЦ, но тази сутрин си направих домашен тест, който даде бледа втора черта. След това си пуснах и кръвни в лаб Рамус, като резултата не е никак обнадеждаващ - 20.68 mIU/ml. Първи ден на последна менструация е 22.01.23. Ехографски засечена овулация в ляв яйчник на 06.01.23.
Спонтанен аборт в 5г.с. на 13.10.22.
Въпроса ми е следния - според вас с такава стойност има ли надежда всичко да е наред?

# 271
Пуснете още 1 път ЧХГ в същата лаборатория 48ч слез първия тест. От 1 резултат освен да стане ясно, че има бременност не може да се разбере много.

# 272
И при двете ми бременности ( една успешна, една не ) първите ми резултати бяха като твоите, около 25 ЧХГ.

С дълъг цикъл съм, късна овулация и реално според АГ е напълно нормално да са такива ( ако и ти си с дълъг цикъл, не се тревожи ), но както е казало момичето преди мен, за дa имаш база за сравнение, трябва да повториш резултата. Всичко добро!

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 13:34 от nat92

# 273
И при двете ми бременности ( една успешна, една не ) първите ми резултати бяха като твоите, около 25 ЧХГ.

С дълъг цикъл съм, късна овулация и реално според АГ е напълно нормално да са такива ( ако и ти си с дълъг цикъл, не се тревожи ), но както е казало момичето преди мен, за д аимаш база за сравнение, трябва да повториш резултата. Всичко добро!
Благодаря за включването! 30-31 дена ми е цикъла, а проблема е че овулацията е засечена на 16ти ден, т.е не е късна - минали са 14 дена. Има и лоша новина - днес имам кърваво зацапване. Все пак утре ще пусна чхг, но при моя случай нещата вървят към втори неуспех. 😔

# 274
Не губи надежда, желая ти третият път да е наред във всяко едно отношение! Бъди позитивна!

# 275
Здравейте, днес е 11 ден от моята инсеминация, резултата ми е 19.5.
Четох, че след 25 се счита за положителен и съм объркана.

# 276
Здравейте, днес е 11 ден от моята инсеминация, резултата ми е 19.5.
Четох, че след 25 се счита за положителен и съм объркана.
Бременна сте. Стискам палци да се закрепи. Направете второ изследване.

# 277
Благодаря ви! 🌷

# 278
Americana, нисичко е чхг, ама е положителен резултатът. Стискам палци да се удвои след 2 дни и всичко да е изрядно. На спукан фоликул ли беше инсеминацията?

# 279
Благодаря, искрено се надявам!
Инсеминацията беше на два неспукани фоликула.

# 280
Може би са се спукали след това, отнело е нямолко дни самото оплождане и затова е ниско чхг още. Стискам палци!

# 281
Привет, девойки

Ние правим опити от година и няколко месеца и вече с това ЧХГ се побърквам. Хванах две биохимични бременности с него и от там тромбофилия, завишение НК клетки и тн. Имам едно дете, с което нещата се случиха буквално с лекота. Нито съм следила нещо, нито знам кога е станало точно, а сега Confused..
В надеждата си, вчера пусках ЧХГ - <0.1 при 10 ти ден от овулация. На дали и този месец ще е, но тъй като изчетох няколко страници назад, реших да ви споделя Simple Smile

Да знаете за нямакви вълшебни добавки, схеми и тн 🤣

# 282
Здравейте, дами.
Последният цикъл ми беше на 18,01,2023г, тъй като меря БТ и правя тестове за О предполагам, че е била някъде 15-16-17 ден( в този период). Очаквах М този месец или на 18,02,2023 или на 19,02,2023. Поради тази причина тези два дни правих домашни тестове, но те не показаха нищо. Вчера дадох кръв за тест в Рамус и резултата ми излезе 17,27, като нормата е 5. Утре мисля отново да дам кръв, но дали изобщо има някакъв шанс за добро развитие? Някоя от Вас да е имала подобни резултати? Продължавам да след БТ и тя си е постоянно висока.

# 283
Здравейте, дами.
Последният цикъл ми беше на 18,01,2023г, тъй като меря БТ и правя тестове за О предполагам, че е била някъде 15-16-17 ден( в този период). Очаквах М този месец или на 18,02,2023 или на 19,02,2023. Поради тази причина тези два дни правих домашни тестове, но те не показаха нищо. Вчера дадох кръв за тест в Рамус и резултата ми излезе 17,27, като нормата е 5. Утре мисля отново да дам кръв, но дали изобщо има някакъв шанс за добро развитие? Някоя от Вас да е имала подобни резултати? Продължавам да след БТ и тя си е постоянно висока.

Привет, води се малко в сивата зона (5-25), но щом е над 5 има нещо. Стискам палци да се развият нещата добре!!
След утрешния тест вече ще имаш яснота какво се случва Simple Smile
Успех пожелавам!

# 284
Здравейте, дами.
Всичко е възможно , аз бях пуснала ЧХГ пет дни преди предполагаемата дата за цикъл и моето чхг тогава беше 9.97 . Сега съм вече бременна в 4 тия месец . Така че всичко е възможно . Успех

Общи условия

Активация на акаунт