СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 17

• 49 790
  • 799
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, от тази сутрин съм с кървене, не много обилно.
Приеха ме в болница. На видеозона се видя сак и жълтъчно мехурче отговарящо на 5 г.с.
Стискайте ми палчета.

# 661
  • София
Олеле милата! Стискам ти палци да го задържиш и да е успешна до финал! Прегръдки!

# 662
Момичета според вас има ли шанс трансфер 04.05 на 4 дневен ембрион
7 ден - 17.5
9 ден 63.6
12 ден (днес) - 128.4
В четвъртък ще пускам пак ,но ще се побъркам

# 663
  • София
Пусни ги след 2 дни, не след 3. Трябва да се удвоява на 2 дни. Дано!

# 664
Дани,
Пълна ти е пощата 😉

# 665
Здравейте момичета, имам нужда от съвет днес ми е 9 - ти ден след зет на 3- дневни ембриони това е резултата. Има ли шанс според вас?

# 666
Момичета според вас има ли шанс трансфер 04.05 на 4 дневен ембрион
7 ден - 17.5
9 ден 63.6
12 ден (днес) - 128.4
В четвъртък ще пускам пак ,но ще се побъркам

Здравей!
Направи ли днес нов тест?

Правих нов тест на 14 ден и беше 229.04 , днес пак ме караха да правя , но се притеснявам да не е извънматочна …

# 667
Здравейте, как ви се струват стойностите с доказана овулация на 01.05 и последен цикъл на 20.04. Благодаря предварително! 

# 668
  • София
Струва ми се като сигурна бременност. Честито!

# 669
Струва ми се като сигурна бременност. Честито!
Страшно много ви благодаря! След 48 часа ще пусна още едно чхг. С какви стойности може да се види нещо на ехограф? Извинявам се за въпросите. Първа бременност ще ми е и съм много развълнувани притеснена. Благодаря отново!

# 670
  • София
След 1000 ще се види плоден сак. И на мен ми е първа, вече съм в края на 11 г.с. В началото на 8 г.с. може да се види вече сърчице ❤ Лека и успешна!

# 671
Момичета, събота ме изписаха от болницата след като спря кървенето.
Моят доктор ме погледна на ехограф и чухме сърчице, вчера бях 6+2 г.с.
Препоръките са да не се връщам на работа, издадоха ми 30 дневен болничен, повече да почивам и да се пазя.

# 672
здравейте може ли мнение за тези резултати! Първо чхг на 20.05 беше 563.  И прогестерона как ви се струва? Благодаря предварително!

# 673
  • София
Доста бързичко расте това ЧХГ за 2 дни! Да не е повече от едно? 😃
Прогестеронова терапия дадоха ли ти като утрогестан или дуфастон? За бременност не е от високите...но все пак не съм доктор, консултирай се с твоя. Може и да греша. На мен ми беше доста по-висок, но имах терапия с дуфастон.

# 674
Доста бързичко расте това ЧХГ за 2 дни! Да не е повече от едно? 😃
Прогестеронова терапия дадоха ли ти като утрогестан или дуфастон? За бременност не е от високите...но все пак не съм доктор, консултирай се с твоя. Може и да греша. На мен ми беше доста по-висок, но имах терапия с дуфастон.
Не са ми изписали прогестеронов препарат. Само витамини. Каза ми, че няма нищо притеснително, но на мен ми направи впечатление, че е малко нисък и затова реших да пиша и тук.

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 18:24 от Piso

Общи условия

Активация на акаунт