Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ В края на нощта ~ Приятели и Колеги ~ тема 136

• 71 467
  • 624
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Тъкмо идвах и аз с тази прекрасна вест, но Рени ме е изпреварила.
Много, много се радвам за Несли. Всяка жена заслужава да изживее това велико тайнство, майчинството.
Пожелавам да премине леко и безпроблемно бременността ѝ.

# 481
  • София
Малко повече информация относно новината за бременността на Неслихан.
Пишат,че Несли е бременна от около 12 седмици, което означава че бебокът трябва да се появи някъде преди или след Нова година. Очаква се пола на бебето да се разбере през м. август. Когато Неслихан е подписала договора за новият сериал не е знаела, че е бременна, била е едва в първи месец. Разбрала е едва миналият месец и е смятала да поизчака преди да го съобщи. 

# 482
Много хубава новина , момичета ! Heart Hug От вас разбирам , не съм видяла в соц.медии
Щом е щастлива  , това ни стига .
Значи няма да участва в сериала , жалко . Щото други нейни колежки играха бременни ( сега се сетих за Пелин Карахан ) . Ако беше в САЩ , това на никого не пречи - прикриват с дрехите или съгъла на заснемане  , или пък героинята забременява Smile

# 483
  • София
Попаднах на информация в интернет, в която се твърди, че журналиста Онур Акай е споделил, че Неслихан очаква близнаци. Това бил третият ѝ опит за инвитро, направен в Кипър.
Дано информацията е вярна, а на Несли пожелавам една много лека бременност.

# 484
Честит рожден ден на моето Неслиханче Heart Нека бъде здрава и щастлива, да има спокойна бременност, да роди здраво бебче и да постигне мечтите си!

А аз чакам от нея да ме развълнува още много пъти Broken Heart

https://x.com/08Afshar/status/1825633218802126919?t=HdXWoQfr2gYD37-B52YgJA&s=19

# 485
Да е жива и здрава нашата талантлива красавица - много щастие и бъдещи успехи Hug Heart Heart Eyes
Пожелавам и едно хубаво и здраво бебче , но след година я чакам пак да ни радва и вълнува Simple Smile

# 486
Честит рожден ден красавице!

# 487
  • Яко в Матрицата...
Да е честита Неслихан! Да е здрава и щастлива, и много успехи, с каквото и да се захване!

# 488
  • София
Честит рожден ден на прекрасното ни момиче Несли. Да бъде здрава и да дочака момента в който ще стане майка.

# 489
# 490
Несли и Афет на плажа в Кушадасъ Heart Eyes Според пресата, ще си имаме момиченце Heart

# 491
  • София
Да, очакваме момиченце.  Сигурно ще е красиво като мама Несли...

# 492
Каквото ще да е , само да е живо и здраво + талантливо и с красиви очи като мама Grinning Flowers Hibiscus
Еви, Линде Hug Hug
Кажете някоя новина от сериалното пространство , очертава ли се някой интересен проект ?

# 493
Ей, че хубава новина Balloon  Да се роди живо и здраво бебчето Heart а Неслиханче да е много щастлива и да се наслаждава на бременността Flowers Four Leaf Clover

Привет, момичета Two Hearts

# 494
Неслиханчето на връщане от Италия, щe има изненада май Heart Eyes

Васе, радвам се, че намина Heart

Общи условия

Активация на акаунт