Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ В края на нощта ~ Приятели и Колеги ~ тема 136

• 71 381
  • 623
  •   1
Отговори
# 495
  • София
На Неслиханче вече ѝ личи коремчето.

# 496
Стара любов ми е италианската телевизия.
Следя акаунтите на едно от предаванията.

Неслихан участва в него днес.
Обяви, че очаква момченце.

С тези кадри в синьо разкриха пола на детето.

# 497
Варна, благодаря за много приятната изненада Heart Eyes

Неслихан за втори път гостува на програмата Верисимо, съвсем наскоро беше отново там Heart

# 498
Аз от Бирсен научих , да е живо и здраво момченцето  , нека вземе най-хубавите черти от характерите и външния вид на мама и татко Heart

Еви , Варна Hug Hug

# 499
Момичета, да бутнем малко темата Heart

# 500
  • София
Неслихан е причакана от репортер на Газетемагазин и е попитана за майчинството ѝ. Казала е че е много щастлива и винаги е знаела че ще има момче. Пожелавам ѝ една спокойна и лека бременност.

Цитат

# 501
  • София
Неслихан е казала, че е предполагала, че ще е момче, така че това не е изненада за нея. Казала е още, че второто ѝ детенце може да е момиченце. Напълняла е с около 8 кг. Все още не са измислили име за бебето. Много имена ѝ идват на ум, но ще реши, когато види детето.  

# 502
Момичета Kissing Heart

Минах с лупата, че търсех нещо и попаднах на темата ни от 14 декември 2015 година. Зачетох се, няма такъв смях, честно Grinning Обсъждали сме Ондер и Туфан Joy

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 14:22 от Еванджелин

# 503
Еех, златните времена от времето на Карата ( както аз я наричам ), дали ще се върнат - кога нашето ще се завърне с наистина качествен проект ...

# 504
  • София
Неслиханче още повече се е разхубавила от бремеността.

# 505
Радвам се за нея ,че е щастлива Blush , Кадир също разбира се . Щом ни го е довела за зет , го приемаме въпреки дребните прегрешения , за които искам да го Imp Rage Scream
Линде Hug
Дружки , къде сте ? Я кажете какво гледате , щото аз нищо ( нямам инфо за сериалите от тази есен ) , препоръчайте нещо , ама ми кажете кои са актьорите

Нчалото все едно беше вчера Smile

Дано момченцето прилича на мама ,че Кадировите мъже са като един калъп , никой не прилича на нежната им майка Grinning или поне да вземе на Несли очите с цвят на море Simple Smile ккато казваше Кемал в Черна любов

Ох , в тези снимки не са като море изобщо , в първата са пъстри ,почти като моите , втората са много сини Satisfied  ,ама вие си ги знаете

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 09:44 от Phillipine

# 506
Филе, аз си гледам само Рибарчето Kissing Heart Нищо друго не ми задържа вниманието. Снощи си пуснах Тайната градина с Мурат и Ебру. Ама беше след 40-та минута примерно. Не знам, може би ще хвърля едно око и на втора серия, но не е нещо грабващо. Чакам да видя Калпазана /Фалшификаторът/ с Дениз Байсал и Чаалар. Друго май не чакам. Залагах надежди на 1-2 сериала от новите тръгнали досега, но ме разочароваха. Рибарчето форевър Stuck Out Tongue Winking Eye

# 507
Еви Hug , аз гледах Рибарчето по нашата тв , после забързах с превод на руски после прекъснах , после гледах пак по нашата тв  , но много криминален стана . Но ми харесват актьорите наистина , много са добри . От новия сезон не съм гледала даже фрагове . Но ми е любопитно какво става . Бях забравила за него .
Ами този с Джемре Байсал - Лейля , май беше ? Имаш ли представа ?
Ако взема да гледам нещо , ще бъде при руските дружки с превод . Май поне за мен отминаха онлайн гледанията Smile

# 508
Не гледам Лейля, не мога да дам мнение, Филе Kissing Heart

# 509
Неслиханчето с Вера и Афет Heart

Общи условия

Активация на акаунт