Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ В края на нощта ~ Приятели и Колеги ~ тема 136

• 71 370
  • 623
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Неслиханче вече е в 20-та седмица.

# 511
Mного са щастливи Heart Eyes
Линде Hug

# 512
Неслиханчето е в Египет, като гост на филмовия фективал в Ел Гуна Heart

# 513
# 514

Най-близкия й нов проект било бебето в корема й Blush Единственият й проект бил в корема й Grinning

https://x.com/TurkeyCelebs/status/1850559979893244018

# 515
Добре ,че си ти Еви Hug , да пуснеш тези красиви снимки , някои от тях и аз видях Grinning . Много е красива и щастлива . По едно време беше загубила блясъка в очите , радвам се за нея . Време и беше , макар ние да я искахме на екран .
Да споделя ,че гледах Тайната градина с Ебру Шахин - до средата на еп.2 съм . За съжаление нямам много време напоследък. А и не съм чак толкова ентусиазирана ,че  да гледам онлайн .Но кой знае ...за сега сериалът ми хареса ,не че е нещо невиждано, но е приятен . Аз даже предполагам какво ще се случи в него скоро ( от време на време се изживявам като СЦ Joy ) . Дано задържи вниманието ми , и най вече дано зрителите му дадат шанс .

# 516
24 седмици станали за красивото ни майче Heart Eyes

# 517
Много щастлива , лъчезарна и красива бъдеща мамичка ! Heart През март ли е термина и , че нещо със седмиците не съм ОК Smiley
Еви , радвам се че се ''обади '' в темата - помощ !
Моят сериал ( е, колко да е мой , до средата на 4 епизод съм ) Тайната градина не вдигна рейтинга и го спират . Ще ми се поне един сериал да загледам . Има някакъв ''Лъжа '' , някакъв ''Калпазан '' , някакъв Тъмна нощ и Далечен град със Синем Юнсал ( от Чудо доктор ), 2 сезон на Безкрайна любов ( гледам  нашата ''снаха '' на Онур приятелката се присъедини като гост ). Чудя се за Лейля  с Алперен Дуймаз  . Ама навсякъде стрелби . Искам един градски сериал , стига с тия мафии и кръвни вражди . Имаш ли инфо ?
На път съм да се откажа от дизитата 😅, а не искам . Поне по интересен сценарист или режисьор да се ориентирам , иначе ще се върна към турската филмова  индустрия като се върне Несли на екран  ...

# 518
Филе, препоръчвам Бахар, поне първите серии. Градски сериал, свеж хумор, не е натоварващ. Аз не го гледам вече, отказах се. Сега съм на Рибарчето, ти знаеш, също и Далечен град. Тази вечер е втора серия Stuck Out Tongue Winking Eye

# 519
Филе, препоръчвам Бахар, поне първите серии. Градски сериал, свеж хумор, не е натоварващ. Аз не го гледам вече, отказах се. Сега съм на Рибарчето, ти знаеш, също и Далечен град. Тази вечер е втора серия Stuck Out Tongue Winking Eye
Да , за Бахар знам , с висок рейтинг . Айде и аз ще надникна в Далечен град , все пак участва наше момиче от темата на Онур , но който и да погледна ще бъде после с превод от рускините . На живо едва ли ...

# 520
Красивото ми Неслиханче тази вечер на прожекцията на филма Mukadderat Heart Eyes

https://x.com/retrrouvailles/status/1862587102665261328

В Турция ще е раждането, отговаря на журналистите и се майтапи с тях като я питат, раждане във вода ли ще бъде Grinning

С Улаш Туна Астепе Blush

https://x.com/huyde12/status/1862576772966985808

# 521
Еви Hug , много красиво нашето Неслиханче - красиво и щастливо . Мисля ,че думата е цветуща - цветуща бъдеща мама .
Жалко ,че нямаме други поводи да пишем тук , ни силно се надявам да се върне след 1-2 години . Поне Кадир да се снимаше в нещо , да го коментираме ...
Неговата партньорка Деврим много се разхубави откакто отслабна , не следя кариерата и , но мисля ,че много напредва . Тя е естествено хубава и има талант . Филмът и с Керем Бурсин бил много хубав , така казват момичетата от темата на Керем . Още не съм намерила време да го изгледам , но ще го направя .
Еви , и аз се зарибих по Мердинския сериал - Далечен град . Радвам се за Синем ,че попадна в такъв рейтингов сериал ( дано не го развалят ! ) , тя го заслужава . Тя ми е любимка  от времето на Доктора чудо - с Онур бяха много химични , но после извъртяха сериала и тя трябваше да бъде инфантилната приятелка на доктора -чудо , макар СЦ да му бяха избрали друга партньорка , абе да не задълбавам - просто СЦ се поведоха по фенски детски желания и резултатът беше Онур и Танер избягаха .
Обаче аз май нещо съм започнала да харесвам тъмни и мургави мъже Stuck Out Tongue Winking Eye , този партньорът на Синем  е много харизматичен , мноого му се се кефя Grinning
С удоволствие бих коментирала сериала от време навреме тук с теб .
Свекървата в сериала , не е ли свекървата на Наре от ДП ? Не я харесвам , много преиграва и тук , и в ДП .

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 10:18 от Phillipine

# 522
Джихан е много харизматичен и умерен. В момента този сериал е с най-високия рейтинг. За мен Аля малко преиграва с тоя инат.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 18:40 от mari eta72

# 523
Филе, същата свекървата бе Grinning
Озан Акбаба е страхотен, Синем и на мен ми преиграва една идея. Дано с течение на епизодите уцели златната среда.

# 524
Според трейлъра ще се оженят. Но дали ще приеме да е агент? Малкият на Йълдъз е великолепен.

Общи условия

Активация на акаунт