Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ В края на нощта ~ Приятели и Колеги ~ тема 136

• 71 362
  • 623
  •   1
Отговори
# 525
Забравих да напиша за любимката си - Наре /Сахра Шаш/ Heart Eyes Във възторг съм и от героинята, и от актрисата.

# 526
И аз съм възхитена, много добре са подбрани актьорите, очаквам да е новия Хит, довечера ще е силна серията, виждам, че турската публика се привлича от сериали с много жертви, а тук са няколко линии -основната, сестрата припадаща по Шахин, братя Кая припадаш по сестрата на Шахин  и силните им майки...

# 527
Това с преиграването понякога зависи и от режисьора . Но самата ситуация в сериала е доста хиперболизирана . Тази канадка няма кой да я защити .Може да са всякакви северо американците , но своите си хора ги защитават . Замислих се за нашите посолства и консулства по света - да не дава Господ на има проблем човек ...
 Може би с право там властите са обидени на сериала , наистина голямо беззаконие от всякъде .
Но пък историята е завладяваща . Синем ще намери златната среда .
=====================================================================================
И аз харесвам Наре , много хубава жена , а Шахин ми е неподходящ като визия . Но това с двете двойки първи братовчеди ми идва в повече . Направо си е кръвосмешение . Добре ,че при нас се женят след 3-ти братовчеди , макар да познавам близки приятели на родителите ми - 2ри братовчеди , майка ми все ми казваше ,че е станало голям скандал навремето  . И твърдеше ,че двамата им сина за това имат проблеми - по големият имаше проблем с костите нещо , а по-малкия ( приятел от детинство и братовчед по другата линия на мъжа ми ) - с голям диоптър очила и се влошава . На мен ми е гадно заради моя 1ви братовчед - ние сме сами деца и сме отраснали като брат и сестра , а  това англосаксонското ( и кралското- там женят чичо и племенница даже )  ) 1 ви братовчеди ми е неприятно .

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 16:52 от Phillipine

# 528
Интересно Наре как се е оженила за тоя паразит, като е видно,че Шахин я обича отдавна. Любимата на Джихан и тя ще е доста отмъстителна, вероятно ще предложи работа като гинеколог на бъдещата му жена Аля....Има интересни линии за естествено развитие ...Този Боран много безличен...

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 18:41 от mari eta72

# 529
Съпругът на Наре уж интелектуалец и съвременен западен мъж , ама понеже е комплексар заради семейството и , я бие бременна . Веднага съм се сетила за Карло Рици от Кръстника .

# 530
Тия   двете дъртите  вещици сестри ли са? Свекървата как застреля снощи Аля? И не я заведоха в болницата? Джихан май вече е влюбен..

# 531
Симпатии буди в мен този интелектуалец супруга, макар и той отрицателен герой Grinning Не се сещам къде съм гледала актьора. Връзките на първите братовчеди... и мен много ме напрягат. Снощната серия май е доста интересна, довечера ще си я пусна.

# 532
Хубава беше, но няма сериозен напредък ...още са на същото дередже....

# 533
Хубава беше, но няма сериозен напредък ...още са на същото дередже....
A , някой е гледал онлайн Grinning
Ами ако няма динамика ще се загубят високия рейтинг , надявам се СЦ да се стегнат , никой не харесва бавно действие .
И аз ще погледна при руските дружки Simple Smile

# 534
Да, аз го гледах онлайн, рейтингът е близо 11, повишен е спрямо предходния епизод. Но снощти твърде много заддържаха и разтеглиха линията Аля /Джихан...

# 535
  • София
Чакаме го мъничето на Несли и Кадир. Както се вижда скоро ще дойде, а мама става все по-красива. Бременността ѝ се отразява великолепно. Стискам палци всичко да мине нормално и да му се радваме на малкото ангелче...

# 536
Линде Hug , това май е фотошоп ?
Как сте , дружки Heart

# 537
  • София
Линде Hug , това май е фотошоп ?
Как сте , дружки Heart

Филе, мисля че не е фотошоп. На истинско ми прилича.
Чакам си бебчето на Несли с нетърпение.

# 538
Тя в кой месец трябва да е сега?

# 539
Еви Hug , дай ми линк за Далечния град . Много трудно го намирам .( предпочитам на руски - субтитри , в краен случай озвучка , гледах на английски един епизод , но чак аз разбрах много неточности ) .

Според мен Несли ще ражда напролет , но не съм сигурна - м/у февруари и април , така съм си внушила Satisfied
Помните ли годежа им ? Боже , все едно беше преи 1-2 години ...

Общи условия

Активация на акаунт