Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ В края на нощта ~ Приятели и Колеги ~ тема 136

• 71 281
  • 623
  •   1
Отговори
# 540
Филипини, Далечния град се превежда и на български. Ей тук са всички преведени серии.
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2024/11/neron-angelov-nov.html

# 541
Момичета Kissing Heart

Празнична снимка на семейства Догулу и Атагюл Heart

# 542
За много години , дружки Christmas Tree Wine Glass
Еви Yellow Heart , видях друга снимка , явно от същата сбирка . На Кадир племенницата е пухкавелка като сестра му , а на Несли - зодия щиглец - като нея Smiley
Освен цветущата бъдеща мама , няма какво да коментираме  Grinning
Друга снимка - ако е това от ляво ( наше ляво )  , прилича на майката , не на Несли и семейството и

това май са и двете сестрички , малката е светла като Несли и семейството и

Да са живи и здрави , дано някоя наследи таланта на леля Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 12:59 от Phillipine

# 543
Неслиханчето с Башак Парлак Heart

# 544
  • София
Кога е терминът на Несли. Коремчето ѝ доста е пораснало.

# 545
Май за февруари, Линде

# 546
# 547
8 месеца станали Heart

Между другото, загубили са Верчето Broken Heart

# 548
Неслиханчето ще има участие в някакво грузинско предаване. Изглежда прекрасно Heart Eyes

https://x.com/neslihanarabF/status/1884199076193083575

# 549
Браво , бременна е , не е болна . Радвам се ,че не забравя феновете си . Дебеланка , ама красавица Smiley

Еви Hug , благодаря ,че побутваш темата .

А ние в темата за Онур , макар и малко хора в момента , ама започнахме да коментираме Далечен град .Която го започна , все се зариби Smile , това е единствения сериал , който аз гледам и ми е много интересен . Радвам се за Синем ( наше момиче от Доктора Чудо Simple Smile ) , много харесах актьора , който играе Джихан - аз не съм никак по мургавите мъже , казвала съм ( и в моята , и в на мъжа ми всички сме светли , за това  Stuck Out Tongue Winking Eye ) ама този е ходеща харизма ! Освен това харесвам и ''Наре '' , даже започнах да харесвам косата и ( аз имам подобно руно вълна на главата , което изправям и укротявам Smile постоянно ) , въобще сериалът ме завладя . Но още не съм стигнала да там , да го гледам директно . Благодаря ти ,че ми го препоръча , иначе никога не бих го погледнала , пред вид местоположението на сюжета )
Дружки , препоръчвам ви го !

# 550
Филе, гледам го, но не ми е тръпка. От два дни съм изтеглила серията и не я почвам.

Неслиханчето Heart

# 551
Мелиса Асли Памук е родила момче 🙂
Да им е здраво и щастливо

# 552
Защото това не е сериал, това е #KaraSevda Heart

Големият финал на #KaraSevda с участието на Бурак Йозчивит, Неслихан Атагюл и Каан Урганджъоглу, излезе първи в Италия снощи и беше гледан от 2,7 милиона души.

Италианките разплакаха и мен Broken Heart

https://x.com/retrrouvailles/status/1887190285446234205

Вчера в Италия беше излъчен финалът на сериала #KaraSevda . А Неслихан Атагюл Догулу стана актуална тема в Италия с образа на Нихан, който изигра в сериала. 💥

https://x.com/DTural/status/1887094954054295917

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 21:10 от Еванджелин

# 553
Наистина това е Кара севда - изключителен сериал, с изключителни актьори . Радвам се за успехите им след Карата . За съжаление Несли ще се отдаде на майчинството , ще очакваме нейното завръщане . За Бурак - ама няма ли да свърши този шалварестия му сериал , очаквам го в съвременен градски сериал . Радвам се за Каан ,че се наложи като страхотен актьор с голям талант и тази негова неповторима харизма . Също много от останалите актьори продължиха успешно напред , но като ги видя в други проекти , все за Карата се сещам Hug
Здравейте мили дружки Hug , къде сте ?
Еви Hug , добре ,че си ти да побутнеш темата Heart
 Какво гледаш сега ? Има ли някой сериал в момента , който си заслужава ( освен Далечен град ) ?

# 554
Филе, нищо друго не гледам, освен Чапкъна и Далечния град. Снощи например си пуснах финала на Карата, че се впечатлих от видеата на италианките. После пък от друг клип в Х, ходих да гледам 14 серия на Чапкъна и те така хахаха. Мисля да видя новия сериал на Канал Д - Piyasa, че сценарист му е Гюнгер, първия сценарист на Чапкъна. Според скромното ми мнение, има много итересен стил на писане, с неочаквани обрати и богати диалози. Не пише клишета.

Преди малко пък гледах клипче от Дъщерята на посланика, та се присетих да си пусна първите 15 серии, супер са Heart Eyes

Hands Metal

Общи условия

Активация на акаунт