Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ В края на нощта ~ Приятели и Колеги ~ тема 136

• 71 072
  • 621
  •   1
Отговори
# 555
Еви Hug, веднага съм ''отишла '' при подругите да получа информация за сериала - Пиаца , то било Пазар Stuck Out Tongue Winking Eye
Кога започва ? Може и да хвърля едно око Grinning

# 556
Няма дата, снощи пуснаха първи трейлър.

Неслиханчето коментирала, че и тя се разплакала. И без това била емоционална Heart Eyes

# 557
Успешната актриса Neslihan Atagül Doğulu беше гост в най-гледаната телевизионна програма в Грузия, наречена "С Ное" 💥

Екипът на "С Ное", излъчен по телевизия "Имеди", един от водещите телевизионни канали в Грузия, дойде в Истанбул за специални снимки.

Красивата актриса заяви, че й е било приятно да е интервюирана от Ноестан Сулаберидзе, който каза, че една от целите му, когато за първи път стартира този формат, е била да интервюира Неслихан Атагюл и направи искрени изявления за своята кариера, проекти и личен живот.

Цялото интервю ще бъде излъчено по телевизия Имеди в неделя от 21:30 ч. турско време.

https://x.com/huyde12/status/1889011673400266777

# 558
Излезе ми това видео, рекох да го споделя с вас Heart Eyes

Гедиз бей Heart

# 559
Фотосесия на Неслихан за египетското списание Hiamag ❤️🇪🇬

Неслихан Атагул: Изразяването на любовта не се ограничава само до Свети Валентин

Бременността е един от най-вълнуващите и специални периоди в живота ми

Любовта става по-ценна, когато се грижиш за нея всеки момент, без да чакаш специален ден

Диалог: АДНАН АЛКАТЕБ

Звездната турска актриса Неслихан Атагюл предприема ново вълнуващо пътешествие в личния си живот, може би най-красивото и ценно: пътуването на майчинството Преди няколко месеца тя обяви бременността си и сега чака първото си дете от съпруга си, актьора Кадир Доулу, който й партнира в сериала „Фатих Харбие“. С началото на тази нова глава от живота си, героинята на „Сляпа любов“, първият турски сериал, спечелил международна награда „Еми“, се стреми да балансира между семейния и личния си живот и кариерата си, към която има голяма страст, чиито корени се връщат към мечтата на едно момиче, което упорства и учи театър, и избра правилните възможности, очаквайки с нетърпение да представи повече артистични проекти, чрез които тя винаги носи любовта си към своята страна и нейната турска култура . В този диалог за любовта, изкуството, културата, майчинството и страстта ще научим повече за Неслихан, звездата както на малкия, така и на големия екран, превърнала се в символ на съвременната турска драма.

С Кадир винаги се опитваме да си даваме приоритет

Съпругът ми винаги ме подкрепя и се стреми да показва най-положителната страна на всичко и не спира да ме подкрепя каквото и да се случва

По-специално, ние полагаме усилия да планираме предварително, игнорираме работата и се фокусираме изцяло един върху друг. Вярвам, че качеството на времето, което прекарваме заедно, е най-важното.

Как смятате да прекарате Свети Валентин?

ТОВА

Честно казано, Свети Валентин за нас не е толкова повод да празнуваме любовта в определен ден, колкото напомняне на самите нас, че любовта трябва да се оценява всеки ден. Затова можем да го прекараме у дома в тишина и спокойствие, може би в приятни разговори със семейството или приятели. Или може би го прекарваме сами, планирайки бъдещето.

Кой е любимият ви романтичен филм?

Не съм сигурен колко е романтичен, но В НАСТРОЕНИЕ ЗА ЛЮБОВ е един от любимите ми филми. Поздравления за вашата бременност. Как се чувствате, когато навлизате в тази нова и вълнуваща фаза от живота си?

Благодаря ви много. Бременността е един от най-вълнуващите и специални периоди в живота ми. Докато моят партньор и аз трепетно ​​очакваме пристигането на нашето бебе, вие се опитвате да се насладите на всеки момент от това невероятно пътуване. Навлизането в тази нова фаза от живота ми ме изпълва с дълбоко щастие и ново чувство за отговорност. Много се вълнувам от това преживяване и очакваме с нетърпение да посрещнем нашето здраво бебе.

Разговорът ми с вас съвпада с планирането на февруарския брой, който е богат на любовни истории. Има една красива любовна история между вас и вашия съпруг Кадир Доглу. Как обикновено празнувате Свети Валентин?

Адад, смяташ ли да си вземеш почивка от актьорството след раждането на детето си или вече мислиш за бъдещи проекти?

NA След раждането на детето ми определено ще бъда мой приоритет да прекарвам качествено време с него, но не искам да пренебрегвам страстта си към актьорството, така че планирам да балансирам майчинството с кариерата си и имам идеи за бъдещи проекти, но разбира се всичко ще зависи от нуждите на детето ми.

A За нас изразяването на любовта не се ограничава до Деня на влюбените. Моят съпруг и аз, Кадер, празнуваме любовта всеки ден чрез нашата романтична връзка, силни и искрени моменти. Вярвам, че любовта става по-ценна, когато за нея се грижим във всеки един момент, без да чакаме

Специален ден.

Кадер и аз винаги се опитваме да си даваме приоритет. Връзката ни е много силна и романтична и ние вярваме, че ключът към поддържането на романтика по време на натоварени моменти се крие в създаването на моменти, които са малко, но пълни със смисъл. Понякога това е пауза за кафе, а понякога е кратка разходка след снимките и тези моменти означават много за нас, и то през дните.

Можете ли да ни разкажете за посещението си в Египет?

Когато за първи път пристигнах в Египет, бях обхванат от възхищение и любопитство. Откакто стъпих на тази земя, се почувствах заобиколен от история и култура. Пирамидите, река Нил и руините на древни цивилизации са невероятни примери за преплитането на миналото с настоящето, и по-специално, когато видях пирамидите в Гиза, осъзнах, че няма граници за човешката креативност и решителност.

СРЕЩИ Срещи

Това преживяване не само обогати личния ми живот, но и ме вдъхнови на артистично ниво по отношение на разказване на истории, изграждане на въображаеми светове и творческо изразяване.

Като гост на изложбата „Завинаги сега” в нейната четвърта сесия, как гледате на идеята за сливане на съвременното изкуство с вечен исторически обект като пирамидите?

За мен беше голяма чест да бъда поканен на забележителна изложба като „Завинаги сега 4". Опитът от изследване на съвременното изкуство в безсмъртно място като пирамидите в Гиза, което е един от най-великите исторически паметници в света, беше незабравимо преживяване. Хармонията между древното и модерното отразява красиво способността на изкуството да надхвърля границите на времето и пространството. Поради тази причина бих искал да поздравя „Art D Egypt". ” екип с цялото си сърце за това постижение.

Според вас как артистичните инициативи могат да повлияят на глобалния имидж на Египет?

Художествените инициативи на NA допринасят за промяна на глобалния образ на Египет чрез съчетаване на древното му културно наследство със съвременно изкуство. Тази среща между древното минало и съвременната перспектива не само потвърждава историческия статут на Египет, но и че той е център на творчеството и модерното изкуство. Тези събития насърчават културния обмен и подкрепят репутацията на Египет в областта на изкуството и туризма.

Какво намерихте за най-вдъхновяващо, когато присъствахте на художествена изложба в пирамидите в Гиза?

KADIR DOĞULU със съпруга си

Съпругът ми Кадер и аз празнуваме любовта всеки ден чрез нашата романтична, силна връзка и честни моменти

NA Посещението на тази художествена изложба пред пирамидите в Гиза ми даде изключителна възможност да видя уникална смесица от история и изкуство. Съчетаването на величието на историята, представено от този вечен археологически обект, с произведения на съвременното изкуство ми напомни за безграничната природа на творчеството и ме накара да се замисля как да черпя вдъхновение от миналото, когато си представям нови истории за бъдещето. Освен това общуването с нови хора и откриването на нови места винаги храни душата ми. Мога да кажа с увереност, че Египет ме е вдъхновил по много начини.

AA Как този период от живота ви повлия на визията ви за вашата кариера и лични цели?

АА се превърна в световна икона благодарение на вашия талант и класа. Как се надявате да използвате вашата платформа за подкрепа и популяризиране на изкуствата в международен план?

За творчески проекти. Вярвам, че подобно сътрудничество може да допринесе за укрепване на междукултурния диалог.

NA Този период от живота ми честно ми даде по-смислена перспектива към моята кариера и лични цели. Мога да кажа, че ме накара да осъзная важността на балансирането и приоритизирането на професионалния успех със семейството и вътрешния мир.

NA Art е универсален език, способен да преодолява границите, и смятам моята платформа за прекрасна възможност да допринеса за нейната подкрепа. На международно ниво се стремя да подкрепям инициативи, които подчертават нововъзникващите таланти, особено младите таланти, и им дават възможност да се появят. Очаквам също с нетърпение да ръководя съвместни проекти, които укрепват връзката между световете на изкуството и киното, което насърчава сближаването на различни специалности. По този начин мога да допринеса за разширяване на хоризонтите на творческото изразяване и довеждане на изкуството до по-широка публика.

AA Вашата публика обича да вижда вашата ангажираност и отдаденост на вашата кариера и личен живот. Как намирате баланса между двете?

Намирането на баланс между моята работа и личния живот става възможно, като слушам сърцето си и отделям необходимото внимание и на двете. Страстта, която изпитвам към моята професия, е движеща сила, която подхранва и любовта, която изпитвам към семейството и любимите си хора. В замяна на това ангажиментът ми към семейството ми засилва мотивацията ми в моята сфера на работа. Стремя се към дълбока отдаденост и баланс между двете страни, за да направя всеки момент смислен. И разбира се, не мога да забравя подкрепата на моя съпруг по това пътуване, тъй като той винаги се стреми да покаже най-положителната страна на всичко и никога не спира да ме подкрепя, независимо какво се случва.

Мислите ли да си сътрудничите с арабски и египетски артисти?

Определено мисля за сътрудничество с арабски и египетски артисти. Арабската история е древна и египетското изкуство е отличително и те са източник на голямо вдъхновение

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 19:36 от Еванджелин

# 560
Mного хубава фотосесия .Радвам се ,че актьорството още и е страст , и очаквам завръщането и на екран ( ако Кадир и позволи Stuck Out Tongue Winking Eye - шегувам се , дано наистина я подкрепя безкористно Grinning , защото отстрани на мен ми изглежда контролиращ , но може абсолютно да се лъжа . )
Еви Hug

# 561
Ново с Неслиханчето Heart Eyes

От доста време текат ремонти в дома им, Aфет се включила към бригадата Grinning

Май това е стаята на нашето бебче Heart

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 20:18 от Еванджелин

# 562
Интервю на Неслиханчето с Ное Heart Eyes Най-сладкото бременно майче Heart

# 563
Сторита от Неслиханчето, почти се оправили вече от ремонта. Айде, че не остана Grinning

Мебелите били от фирма, препоръчана от Гиземчето Караджа. Между другото и тя ще става майка, много е сладка Heart Eyes

# 564
Момичета, имаме си бебче Heart Eyes
Много се радвам, да расте здраво и щастливо HeartFlowers Four Leaf Clover

Новината е от Бирса Grinning

# 565
Eвиии  Hug , току що видях , Бирсен е написала , че синът им се е родил - да е жив и здрав и с много късмет Flowers Four Leaf Clover

# 566
  • Яко в Матрицата...
Хубавата новина дойде! Да им е живо и здраво синчето, да си го гледат и много да го слушат! Blue HeartBlue HeartBlue Heart

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 18:11 от Reni 🧿

# 567
  • София
Честито момченце на семейство Доолу.   
 Едно дългоочаквано момченце... Нека да им е живо здраво.

# 568
  • София
Ето го малкото чудо, малкият красавец, който осмисля живота на мама и тати. Толкова чаканият ангел в семейство Доолу. Да е жив и здрав и да има най-щастливото детство. 

# 569
  • София
Излизат нови снимки от раждането на малкото момченце в семейство Доолу.

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 20:51 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт