Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ В края на нощта ~ Приятели и Колеги ~ тема 136

• 71 040
  • 621
  •   1
Отговори
# 600
Ново от красивото ни майче Heart Eyes

# 601
Момичета, шокиращо развитие Grinning Пускам новината с уговорката, че не е ясно доколко е достоверно:

Завръщане в киното след 7 години
Йозджан Дениз, който щурмува екраните, се готви за силно завръщане в киното след седемгодишна пауза. Новият му филм „Последната вечеря“, в който той ще напише сценария, ще режисира и ще изиграе главната роля, е за любовна история, която ще засегне дълбоко публиката.
Според информацията, която получих, другата главна роля във филма, продуциран от Толга Айкут, е Неслихан Атагюл Догулу
Мехмет Юстюндаг (Hürriyet)

Опровергават сега новината в Х, не била вярна. Неслихан оценявала проекти и ако й хареса нещо, ще приеме.

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 12:05 от Еванджелин

# 602
Еви Hug , ''няма дим без огън'' Grinning , може би защото навремето имаха успешен филм заедно , за това ги ''спрягат '' сега заедно . Ако филмът е драматичен, той би искал Несли , убедена съм . Все пак тя да участва във филм е по-вероятно , отколкото сериал в момента или в скоро време .
Но ще видим какво ще се случи . Бебчо става на 6 месеца това лято , вече е малък мъж Smile
Много актриси на Запад са с бебоците на снимки . Аз много харесвам австралийската холивудска актриса Тереза Палмър ( Аз, вещицата ) , тя и 4 си деца ги отгледа по снимки - снима , забременява - пак снима , ражда, след няколко месеца се връща .Да добавя и ,че не е спирала да кърми много години . Stuck Out Tongue Winking Eye В момента е бременна с 5 дете ( не ,че аз ги разбирам тези работи , аз не съм по  голям брой дечурлига: ) stuck_out_tongue_closed_eyes:  . Разбира се и фигурата трябва да позволява , има жени до 1 г.не могат да влязат във форма , ( аз навремето  , слава Богу до 2-3 месеца ,но си спомням , когато бях малка почти всички млади мами с деца до 1-2 години бяха като биволици ,) но Несли е от късметлийките . Така ,че нашата хубавица , ако иска може да се върне на екран поне за филм в по-скоро време .
Уж да напиша няколко думи , а ме хванала логореята Rolling Eyes Satisfied

# 603
Филе, така е, Неслихан е в топ форма, по-красива от всякога Heart Eyes
Аз нямам нищо против да снима един филм /или два Stuck Out Tongue Winking Eye/, докато оценява сценариите за сериали. Много ми е домъчняло за нея, дано да е скоро завръщането.

# 604
Ново от Неслиханчето, Кадир и Азиз Heart Eyes

# 605
  • София
Расте като гъбка малкото фъстъче Азиз. 

# 606
# 607
Несли поздравява племенницата си Асия и Асуман, сестрата на Кадир, за рождените им дни Heart Eyes

# 608
Да са живи и здрави и двете Flowers Four Leaf Clover , момиченцето много мургаво , точно както майка си , няма го белоруския ген въобще , но пък може да е наследила на леля си таланта Grinning
Сестрата на Кадир колко деца има ? Нещо съм изпуснала .А Назлъ ? Ако някой знае , да каже .
Еви Hug , благодаря ,че от време на време побутваш темата .

# 609
Филе, Назлъ и Дениз имат едно детенце.
Асуман има две момиченца - Гюлче и тези дни родената Гьоксу (бременееха заедно с Несли).
На снимката са с доктора, изродил Гюлче, Азиз и Гьоксу

# 610
Неслито и Алев Кая на откриване на салона на техен приятел коафьор

# 611
Снощи в Италия в праймтайма Heart Eyes

# 612
Защото играе като звяр , независимо в кой филм или сериал , независимо на колко е години била  . Надявам се Кадир да разбира това и да се заеме сериозно с кариерата и след като е решил да и се меси . Ще е голяма загуба , ако тя се включва в тъпи проекти , с които да спасява нечия кариера или комплекси ...
Еви Hug

# 613
Честит рожден ден на Неслихан Heart Да е здрава, щастлива и да се връща по-скоро на екран Heart Eyes

# 614
Много , много  , много щастие на Несли - лично , и в професията ! Heart

Еви Hug

Общи условия

Активация на акаунт