Кога свършва младостта?

• 25 774
  • 521
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Младостта е надценена. Все още мога да се забавлявам, само понякога махмурлука е по-тежка. Само да сме здрави и да има любов и разбирателство!

# 226
Хич не е надценена, ама няма какво да плачем за невъзможни неща. По-добре да минимизираме щетите и да изстискаме максимума и от златната възраст Wink

# 227
Младостта свършва, когато ти се появи бял косъм на ….. BowtieBowtieBowtie

# 228
  • София
Ееее, моят първи бял косъм беше на 18. На 24 бях с доста. Такъв ми е генът. Дядо ми на 27 е бил напълно побелял. Майка ми на 34 е била бяла. Аз не знам, защото се боядисвам.

# 229
Ееее, моят първи бял косъм беше на 18. На 24 бях с доста. Такъв ми е генът. Дядо ми на 27 е бил напълно побелял. Майка ми на 34 е била бяла. Аз не знам, защото се боядисвам.
Нямах предвид на главата Simple Smile

# 230
  • София
Аааа, успокоих се. Wink
Това не знам кога се случва, но май наистина късно.

# 231
Минавайте с лазера преди да се появят белите косми, че после не ги хваща! 😂

# 232
Че аз нямам косми, освен на главата .. къде другаде да ми побелеят ако не се има предвид по главата Rolling Eyes

# 233
  • София
Ако не са премахнати завинаги, когато ти писне да ги премахваш и избуят, това ще е началото на старостта при теб. Wink

# 234
Ако не са премахнати завинаги, когато ти писне да ги премахваш и избуят, това ще е началото на старостта при теб. Wink
Хаха, точно така Simple Smile

# 235
Наскоро си говорихме с една приятелка и каза, че дъртизма я хваща. Спряла да носи прашки, бразилиани и наблягала на удобни гащи. 😂 май вече не е млада.

# 236
Явно мен дъртизъм ме гони откак съществувам. Grinning Защото прашките са ми отвратителни. В смисъл мога да си сложа за половин час, ама да ходя с това нещо....Мм всеки път недоумява как им е удобно на жените нещо да им ръби отзад по цял ден хаха

# 237
  • София
И аз никога не съм обичала прашки, бразилки и подобни.
Или удобни памучни бикини, или при желание да се чувствам по-готина - дантелени бикини. От последните има страхотни и са далеч по-красиви и по-секси от забодените в дупето ластици. И на 5, и на 12, и на 18, и на 25, и сега - все нормални гащи предпочитам.
Всъщност, днешните млади също предпочитат удобството и по-широките дрехи, та няма как модата да е знак за одъртяване.

# 238
Е, да ама вие явно сте си предпочитали цял живот друго бельо. А тя е обичала едно, сега е преминала на по-удобното. Шегувахме се, че е от възрастта. Гони 40. Аз още съм на бразилиани, минавам за млада. 😂

Тия дни ще имам рд и се шегувах с мм да му мисли, че ще си ляга вече с 30 годишна! 😂

# 239
  • София
Аз казвам, че се е подмладила жената и е в крак с тенденциите за широко и удобно. Wink
Ама ти още нямаш 30. Аз след 1 г ще си лягам с 50-годишен, той още цели 3 ще почака за 50-годишна. Wink

Общи условия

Активация на акаунт