Кога свършва младостта?

• 25 770
  • 521
  •   1
Отговори
# 240
И аз отдавна не нося прашки. В супермаркета до нас са пуснали памучни дълбоки гащи на цветя , такива гащи не съм виждала от детството си. Има и малки размери и ужасно се изкушавам да си взема, за да мм топлят на кръста…. ММ ме изгледа и не вярва, че наистина ми харесват. Ако бяха чисто бели нямаше да са толкова ужасни и да личи, че са за баби, но десена е наистина сякаш от 80те.
Не подозирах, че още има такива и то в Австрия. Дори майка ми на 80 няма такива, не защото не иска, а защото няма на пазара Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 23:19 от Kateto_sv

# 241
Ами, аз такива носех като тинейджър. Да ми топлели кръста и яйчниците, защото деца съм щяла да раждам. От много време не ги нося, а наближавам 53. Така де, родих си децата. Сега гледам да радвам себе си и човека до себе си. Абе, какво му става на този свят? Вие сериозно ли го мислите? Млади жени наклюсили се (както се изразяваше навремето баба) с бабешки гащи? Head Band

# 242
Прашките са най-удобното измислено бельо според мен. И нищо не ти ръби отзад, даже не се усещат, то затова са толкова удобни. И не се очертават на дрехите както другите гащи.

# 243
  • София
На мен това не ми е бабешко, а и съдържанието е важно:

# 244
Гащи до кръста не харесвам, дори да са ефирни като на снимката.  Може би са някакви оформящи за под рокля? Едни дънки не можеш да обуеш с тях, те ще се показват задължително.

# 245
  • София
Ако носиш дънки. Аз рядко нося. Въпрос на вкус е. Те и дънките гледам, че вече са до кръста, че и по-нагоре.

# 246
  • София
Аз съм на 27г, с две деца и две ипотеки. Чувствам се с едно десет години отгоре 🤣. Нямам желание за излизане, дискотеки и модерни неща, както се казва. Ежедневието ми е еднообразно и така се чувствам добре.
Да живеят психолога ми и хапчетата за дископатията. И не, не се шегувам.

# 247
Неизвестна16, най-вероятно като поотраснат децата, ще "избухнеш" и няма да се чувстваш точно така. Не може млад човек да не иска модерни неща. Ако не ги искаш сега, ще ги искаш на 37, пак ще си млада и тогава.

# 248
Аз съм на 27г, с две деца и две ипотеки. Чувствам се с едно десет години отгоре 🤣. Нямам желание за излизане, дискотеки и модерни неща, както се казва. Ежедневието ми е еднообразно и така се чувствам добре.
Да живеят психолога ми и хапчетата за дископатията. И не, не се шегувам.
Все едно съм аз Grinning Само, че съм назад с една ипотека. Много се надявам след няколко години да успея да изплувам. По принцип бях много активен човек, обичах да пътувам, да излизам. Сега с две деца(на 3г и на 10 месеца) нищо не ми се прави. Тръгнем за някъде и се започва с едно постоянно мрънкане. Надявам се след няколко години да се подобрят нещата.

# 249
  • София
Купонджийските години ги минах последните две в училище и хич не ми липсват. На дискотека съм ходила три пъти в живота ми - в 11 клас, на абитуриентския бал и на абсолвентския. Не са за мен тия неща.
Моите деца са на 5г и на 5м. Липсва ми само работата, колкото и странно да звучи. Ама то с двете ипотеки е нормално 🤣

# 250
  • София
И аз не съм по дискотеките. Не са моето място. Нито по купоните.
Но големи рок фестивали, метъл концерти, джаз хепънинги и подобни обожавам и не пропускам. На тях виждам хора на всякаква възраст.
Ипотеки никога не сме имали, нито заеми, нито кредити, затова нямам опит как се отразява емоционално.
Децана не мисля, че са проблем. Мен лично ме подмладяват.
Работата не ми липсва изобщо.

# 251
Еххх, а на мен нечовешки ми се пътува, но ММ мрънка, че няма да е ок с двете бебета на 1, 8 г и 3,5 месеца. И по барове ми се ходи и по събития, с една дума побърквам се вкъщи. Никога, ама никога в живота си не съм обичала да стоя и ден вкъщи. А мм обича да си стои вкъщи.
Това беше много смешно за бабешките гащи. Утре на някое ревю ще ги бутнат, че са много модерни и всички ще скочите да ги носите. Едно време като обуехме скъсани дънки ни викаха наркоманки. Сега модерни. То както се казва всяко ново нещо е добре забравено старо. На който не му харесва да не носи дълбоки гащи или прашки. Аз лично не нося и двата вида. А прашките направо си ръбят, не мога да ходя нещо да ми се търка цял ден в д-то. Идва ми адски нехигиенично и това ми е потвърдено и от лекари.
Ооо да и това, което казва Fever - Но големи рок фестивали, метъл концерти, джаз хепънинги и подобни обожавам и не пропускам.

# 252
  • София
Ипотеките ми действат по-скоро стимулиращо. Знам, че нямам право да се отпусна, да се излежавам, дори и да я имам тази възможност. Продължавам да поработвам от вкъщи, но не само заради финансовата част, но и така се чувствам в кондиция.
Едната ипотека ми е наследствена, преди повече от година почина брат ми. Млад човек, по каквито и презумпции да говорим, беше на 37г. От тогава не приемам живият живот за даденост, защото просто не е.

# 253
Ипотеките ми действат по-скоро стимулиращо. Знам, че нямам право да се отпусна, да се излежавам, дори и да я имам тази възможност. Продължавам да поработвам от вкъщи, но не само заради финансовата част, но и така се чувствам в кондиция.
Едната ипотека ми е наследствена, преди повече от година почина брат ми. Млад човек, по каквито и презумпции да говорим, беше на 37г. От тогава не приемам живият живот за даденост, защото просто не е.
Ужасно, много съжалявам за загубата ти! Не съм предполагала, че ипотеките се наследяват Sad

# 254
  • София
Алегра, ние винаги си пътуваме с бебетата. Най-малкият е на 4 месеца и ходи вече 2 пъти до морето, 1 път в чужбина и поне 10-тина пъти по други градове за по 1 ден. Това в комплект с 2 от по-големите деца.
На бар наистина не е за деца, но има много подходящи места.

Общи условия

Активация на акаунт